roumeliotis

Carwiz

Έπαιξε με φωτιά και... κάηκε 82-83

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει το ματς με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ εντελώς στο "ρελαντί" και κυριολεκτικά έπαιξε με τη "φωτιά" και φυσικά... κάηκε αφού οι ερυθρόλευκοι στο τέταρτο δεκάλεπτο ξέχασαν να κατέβουν στο παρκέ και έχασαν με 82-83.

Σε ματς-θρίλερ που κρίθηκε στα τελευταία τέσσερα δευτερόλεπτα με τρεις εύστοχες βολές των Ισπανών που με αυτές περασαν μπροστά 82-83 και φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο που δεν δόθηκε στον Πίτερς για να πάει στις βολές και πλέον ο Ολυμπιακός είναι στο 4-2 ρεκόρ.

Μπήκαν δυνατά οι Πειραιώτες και έδειξαν διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς με το +13 του ημιχρόνου, διαφορά που παρέμεινε και στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με το 71-58 αλλά στο 4ο με 11 πόντους ενεργητικό και 25 παθητικό έχασαν το ματς.

Με τον Φαλ κυρίαρχο στις δύο ρακέτες και τους Βεζένκοφ, Γουόκαπ «ζεστούς» από τα 6.75, ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα την κατάσταση στα χέρια του, γράφοντας το 10-3 στο 4΄. Ωστόσο, η ολιγωρία του στην άμυνα, έδωσε στη Βαλένθια τα μακρινά σουτ (5/7 τρίποντα στο α' δεκ.), με τους Ισπανούς να μαζεύουν τη διαφορά (18-14 στο 6΄), αλλά αδυνατώντας να περιορίσουν την «ερυθρόλευκη» παραγωγικότητα να ακολουθούν στο σκορ μέχρι το τέλος της περιόδου (28-22). 

Στη δεύτερη περίοδο, ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την άμυνα του, περιόρισε στους 12 πόντους τους φιλοξενούμενους και κυριαρχώντας στα ριμπάουντ (20 έναντι 5) ήλεγξε τη μοίρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο +10 (36-26) στο 14΄, μετά από τρίποντο του Κάναν, ενώ με τον Πίτερς να τον... μιμείται και τους Σλούκα, Βεζένκοφ να βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση, οι Πειραιώτες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +13 (47-34). 

Με τον Ντούμπλιεβιτς να... αιφνιδιάζει τους «ερυθρόλευκους» στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου με 8 σερί προσωπικούς πόντους (2 τρίποντα), η Βαλένθια μείωσε στους έξι (53-47 στο 24΄). Ωστόσο, ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε τον έλεγχο των ριμπάουντ και το ρεσιτάλ δημιουργίας του, με τους Γουόκαπ, Παπανικολάου και Βεζένκοφ να... παίρνουν μπροστά στην επίθεση και να επαναφέρουν την ηρεμία στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών (71-58 στο 30΄). 

Ο Ολυμπιακός μπήκε... υπνωτισμένος στην τέταρτη περίοδο, βλέποντας τη Βαλένθια να τρέχει ένα επιμέρους σκορ 9-21 και να μειώνει στο 38΄ στο 80-79. Η άμυνα του Βαζένκοφ και το κλέψιμο στον Τζόουνς στα 25΄΄ για τη λήξη φάνηκε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Πειραιωτών, αλλά με τον Σλούκα να μετρά 2/4 βολές σε φάουλ που του έγιναν οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να γράψουν το «επίφοβο» 82-80. 

Η λάθος επιλογή του Μπαρτζώκα να πάει απευθείας ο Ολυμπιακός σε φάουλ στοίχισε στους Πειραιώτες, με τον Βεζένκοφ να κάνει φάουλ στον Τζόουνς στο τρίποντο, με τον Αμερικανό να μη λαθεύει και με 3/3 να γράφει την ανατροπή για τους Ισπανούς (82-83). Ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε timeout, η μπάλα πήγε στο μισό γήπεδο και κατέληξε στον Σλούκα, με τον Έλληνα γκαρντ να παίρνει το τελευταίο σουτ, αλλά να αστοχεί... 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντιφαλά, Βικλίτσκι, Σούκις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (2), Κάναν 3 (1), Λαρεντζάκης 1, Φαλ 10, Σλούκας 11 (1), Βεζένκοβ 20 (2), Παπανικολάου 9 (3), Μπόλομποϊ, Πίτερς 3 (1), Μπλακ 9, ΜακΚίσικ 4.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Άλεξ Μουμπρού): Χάρπερ 9 (1), Κλαβέρ 7 (1), Πουέρτο 3 (1), Πρέπελιτς 5 (1), Γουέμπ 9 (1), Λόπεθ - Αροστέγκι 4, Τζόουνς 17 (3), Ράντεμπο 2, Ντούμπλιεβιτς 17 (3), Αλεξάντερ 10.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-22, 47-34, 71-58, 82-83

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

80 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 06:07 Σύνδεσμος σχολίου

    40 σχολια μετα απο νικες, 80 μετα απο ηττες. Ρε μπας κ δεν ειστε οπαδοι της νικης αλλα της (δικης μας) ηττας; Λεω εγω τωρα. Την απαντηση την ξερω, ρητορικο το ερωτημα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 φίλε συμφωνώ μέχρι λέξης σε όλα. επειδή δούλευα και σήμερα, θα τα έγραφα τώρα το βράδυ. το σύγχρονο μπάσκετ παίζεται σε υψηλές ταχύτητες και μεγάλη πίεση επί 40 λεπτά, οπότε θέλει και καλό πάγκο. επιτέλους έχουμε 3 σέντερ και μπορούμε να πιέσουμε μέσα στη ρακέτα με πολλούς τρόπους, αλλά ξαφνικά έκλεισε το ροστερ λες και είναι play off (που ούτε τότε πρέπει κατά τη γνώμη μου) και δείχνει να μην εμπιστεύεται παίχτες.

    ειδικά ο Canaan, που έχασε τη θέση βασικού, πρέπει να του κόπηκαν τα πόδια..πιστεύω ο ΜακΚισσικ παίζει καλύτερα σαν spark plug από τον πάγκο. επίσης χθες ο Canaan έπαιξε πολύ καλή άμυνα, δεν είναι τρύπα αμυντικά. ούτε το Jenkins δεν "πούλησε" έτσι..

    το άλλο πάλι με τον Σλουκα..είναι το Α και Ω του ολυμπιακού και ο σταρ βετεραν, όλοι τον παίζουν στα κόκκινα. Ο Ομπραντοβιτς της Μονακό έβαλε τον Diallo επάνω του, και η Βαλένθια προσάρμοσε όλο το αμυντικό παιχνίδι της πάνω του..αυτά θα γίνονται συνέχεια από εδώ και πέρα, δεν είμαστε κάποια έκπληξη, όλοι ξέρουν το παιχνίδι μας, το θέμα είναι να το κάνουμε..

    δεν χρειάζεται βέβαια πανικός, θα γίνει χαμός φέτος, όλοι νικούν όλους..πάμε για νίκη με Παρτιζαν των, κυριολεκτικά, 5 παιχτών Euroleague (νομίζω δεν παίζει ο Αυστραλός), και το ξαναβλεπουμε το θέμα..

    τώρα αυτή την κόντρα ποδοσφαιρικων-μπασκετικων τη θεωρώ λίγο γελοία, αλλά αν με έβαζαν να διαλέξω, σίγουρα σέβομαι και εκτιμώ περισσότερο αυτούς που βάζουν στη μαύρη τρύπα και δεν βγάζουν, και έχουν την ομάδα πάντα κοντά, ή στην, κορυφή της Ευρώπης, και διδάσκουν και ήθος ενίοτε..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φανουρης!!
    Γιωργάκη; Όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα.
    Στο χω ξαναπεί ότι στην ίδια πρόταση δεν μπαίνει ο Μαρινάκης με τους Αγγελόπουλους, εκτός κι αν είσαι κι εσύ γιουσουφάκι του. Εσύ βέβαια είσαι, οπότε σε καταλαβαίνω.
    Όταν πάρουμε ποτέ επί Μάρινάκη έστω μια ευρωπαϊκή κούπα του καφέ, έλα να τα ξαναπούμε.
    Προς το παρόν βάλε αλοιφούλα να φύγουν οι μελανιές απ τα πολλά ευρωπαϊκά κλωτσίδια που φαγες φέτος από τα χωριά.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμ ο αλλος ο Ξανθοπουλος που εδωσε ενα μηνιατικο για εισητηριο (ολο το ΚΕΑ ρε μεγαλε;) κ κλαιει τα λεφτα του γιατι "δεν κερδισαμε"; Ρε δεν παμε καθολου καλα. Κι εγω νομιζα οτι πληρωνω εισητηριο να δω Μπασκετ επιπεδου Ευρωλιγκας. Τι λε ρε παιδι μου..

    ΥΓ. Απουσια 4η.

  • Agent777
    Agent777 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακή ήττα την οποία πρέπει να ρεφάρουμε με μια μεγάλη νίκη. Γενικά οι 2 ήττες στο ΣΕΦ δεν είναι καλό σημάδι, αλλά είμαστε τυχεροί γιατί προς το παρόν εξισσοροπούνται από τα 3 τεράστια διπλά στην Ισπανία. Η ομάδα στα 2 τελευταία παιχνίδια φάνηκε σαν να έχασε τον χαρακτήρα της στην άμυνα, κάτι που προφανώς είναι θέμα συγκέντρωσης γιατί την έχουμε δει να παίζει άμυνα του θανάτου και να μην δέχεται καλάθι. Γενικά ο Μπαρτζώκας πρέπει να τους τρίξει τα δόντια για το χθεσινό παιχνίδι γιατί φάνηκε σαν να κοιμήθηκαν στο 4ο δεκάλεπτο και να νόμιζαν ότι κέρδισαν. Δεν υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν, αλλά αν επαναληφθούν αυτά τα δεκάλεπτα που η ομάδα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα σωστά θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον. Ο Κάναν όντως δεν είναι καθόλου καλός μέχρι στιγμής, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός χθες γιατί ο Πίτερς ήταν ανύπαρκτος, ο Λάρι κακός, ο Σάσα μέτριος για τα δεδομένα του, ο Σλούκας έχανε βολές που δεν χάνει ποτέ κτλ. Μόνο ο Παπανικολάου και ο Γουόκαπ διακρίθηκαν χθες. Και κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε είναι τα τρίποντα. Στα χαρτιά έχουμε πολλούς παίκτες που είναι εξαιρετικοί σουτέρ όμως στην πράξη αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί (και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι). Ο Σλούκας παρόλο που σε όλα τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικός έχει τραγικό ποσοστό στα τρίποντα, ο Κάναν κακός, ο Πίτερς για τα δεδομένα του χάνει πολλά. Πάλι καλά που έχουμε Σάσα που είναι σταθερός σε αυτό τον τομέα και Λάρι με Γουόκαπ που έχουν κάνει μεγάλο step up. Δεν χάθηκε τίποτα με μια κακή ήττα, θα την ρεφάρουμε με ένα μεγάλο διπλό, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά θέλει σοβαρότητα από όλους και όχι γελάκια και χαρούλες όταν είμαστε 10 πόντους μπροστά. Ας δούμε επιτέλους μια φορά οι 10 πόντοι να γίνονται 20 και όχι 3 δεν χάθηκε ο κόσμος...

    Υ.Γ.: Ας μην έχουμε το τέλειο ρεκόρ και την τέλεια εικόνα από τώρα, δεν πειράζει. Η Εφές βλέπουμε ότι πάλι ξεκινάει σε χαμηλές στροφές και όταν θα κρίνονται όλα θα πατήσει το γκάζι και θα φτάσει Final 4. Ας κρατήσουμε λοιπόν κι εμείς λίγο νίτρο για την τελευταία στροφή κι ας μην το ξοδέψουμε όλο τώρα. Ίσως έτσι να είναι καλύτερα τελικά...

  • DR.DRE 7
    DR.DRE 7 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑΡΟΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΑΜΠΕΣ ΧΑΙΦΕΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚΕΡΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ, ΑΙΝΤΡΑΧΤ, ΑΤΑΛΑΝΤΑ. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΜΑ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΣΥΧΟ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΝΟΥΡΑΚΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

    ΤΡΟΠΑΙΑ ΕΥΡΩΛΊΓΚΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

  • Panos7
    Panos7 Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Matt Thomas. Αυτός θα ήταν ότι έπρεπε!

  • KΡ
    Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς άσχημη ήττα. Η ομάδα δείχνει σαν να ξεφούσκωσε ξαφνικά.
    -Η κακή φάση του Λαρετζάκη δείχνει την γύμνια του Κάνααν. Άμυνα μηδέν το παιδί. Τι να λέμε τώρα...
    -Δεν συμφωνώ με την κριτική για Μπολομπόι, Πήτερς, Μπλάκ. Το πρόβλημα είναι οι ανόητες στρουμφιές του Σλούκα. Υπερβολικό κράτημα της μπάλας, αχρείαστες καθυστερήσεις με κίνηση ανάποδα στο σκρίν αντί για πάσα στο βύθισμα των ψηλών στο ζωγραφιστό, τραβηγμένα μπασίματα στο πουθενά με είσπραξη ταπών και φυσικά 2/18 τρίποντα. Απογοητευτικές εμφανίσεις, συνέχεια από τις εμφανίσεις με Εθνική. ΞεΣπανούλιασε επιτέλους αγόρι μου. Έχεις φτάσει 32 χρονών, δεν είσαι παιδάκι
    - ΒαζελοΝτέγιαν ..... καλά το πας. Ντουμπάγια, ..... ανοιχτοχέρης ιδιοκτήτης ο Λευκορώσσος της Μονακό, όλα καλά... Ο ...Πλατινί σε λίγο θα φαντάζει ...γατάκι μπροστά σου. Συνέχισε αγόρι μου....

    Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προχωράμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θρύλος είσαι!!!!!!

  • GEO
    GEO Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ φανουρη δύο ευρωλιγκες και κάμποσους τελικούς και ημιτελικούς Τα εγχώρια δεν τα αναφέρω καν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...