roumeliotis

Carwiz

«Θα έμενα ΟΣΦΠ μέχρι τέλους καριέρας»

casino loutrakiou
redwell

Φιλοξενούμενος και πρωταγωνιστής στο "ένθετο" της Euroleague με την ονομασία "Focus" ήταν ο Άλεκ Πίτερς ο οποίος μίλησε για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι τόσο καλά τα πράγματα που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του φορώντας τα ερυθρόλευκα. Αναλυτικά...

«Δεν ταξιδεύαμε πολύ ως οικογένεια κι όταν αυτό συνέβαινε γινόταν μέσα στις ΗΠΑ. Όταν μου είπαν υπάρχει μία πρόταση από τη Ρωσία (σ.σ. στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), σε μία σπουδαία ομάδα για μία εξαιρετική ευκαιρία, δεν μου φαινόταν πραγματικό.

Αυτή η πρώτη ευκαιρία σου θέτει τις βάσεις για την υπόλοιπη καριέρα σου. Κατέκτησα τον τίτλο στην EuroLeague και αμέσως να θέλω τον επόμενο.

Πήρα το πρωτάθλημα και η εμπειρία να παίζω δίπλα σε σπουδαίους παίκτες που ξέρουν να κάνουν πρωταθλητισμό ήταν καταπληκτική. Είναι η ποιότητα τους και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα καθημερινά.

Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν, τώρα στον Ολυμπιακό. Μπορώ να παίξω ένα σημαντικό ρόλο και ταυτόχρονα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει επιδιώξεις για τίτλους.

Είναι αυτό που ήθελα, να μου δοθεί δηλαδή η ευκαιρία να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα αλλά και να καλύψω τις ανάγκες μου ως παίκτης. Αν θα μου δοθεί η δυνατότητα να μείνω εδώ στο υπόλοιπο της καριέρας μου θα υπέγραφα αυτή τη στιγμή.

Είναι τέτοιο το είδος ενέργειας και το περιβάλλον για μένα και την οικογένεια μου που θα μπορούσε να “κολλήσω” σε ένα μέρος σαν κι αυτό και να είμαστε πετυχημένοι. Θέλω να μείνω γνωστός ως ένας άνθρωπος που νικάει, που αγαπάει τους συμπαίκτες του και ήταν πρωταθλητής στο τέλος της ημέρας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ θα συμφωνήσω με το Θοδωρή....

    Όμως ελπίζω.....

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αγαπημενος παικτης μου στον Θρυλο. Μολις προσαρμοστει και φορμαριστει πληρως, θα τριβουμε τα ματια μας. Πρεπει και ο Κοουτς οταν παιζει ο Πιτερς να τον χρησιμοποιει περισσοτερο στην επιθεση και να μην τον βαζει απλα στις γωνιες για την εξτρα πασα

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7 σου παραθέτω τα στατιστικά των δύο παικτών για τους αγώνες της ευρωλίγκας. Στο ελλ. πρωτάθλημα ο κανααν τα πάει σαφώς καλύτερα.

    2p-3/8, 3p- 4/14, 1p- 4/4, o κανααν
    2p-3/11, 3p- 5/11, 1p- 6/6 o πίτερς

    Τα ποσοστά και των δύο μπορούμε να τα θεωρήσουμε παρόμοια, καθώς και τις συνολικές τους προσπάθειες. Και οι δύο δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση, αφού και οι δύο δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί, με ποιο κρίσιμη τη θέση τους πίτερς αφού εκεί έχουμε μόνο βεζε που τον έχουμε ήδη ξεζουμίσει. Τα γράφω αυτά γιατί αν διαβάσει κάποιος το μήνυμά σου θα νομίζει ότι ο ένας πετάει και ο άλλος σέρνεται. Πρέπει να ανέβουν και οι δύο, ήρθε η ώρα, και πιστεύω ότι στα επόμενα 2-3 ματς θα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει κάνει και καλά παιχνίδια και άσχημα! Έχει αξιόπιστο τρίποντο! Ο Κάναν πάλι δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι και είναι και πολύ άστοχος, οπότε δεν συγκρίνονται οι δύο τους ! Μην τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου και κυρίως κλείσε τα αυτιά σου. Γιατί εδώ στην Ελλάδα οι περισσότεροι περίμεναν ότι από το πρώτο ματς που θα έπαιζες, θα είχες τουλάχιστον 30 πόντους με 10/10 τρίποντα. Και εσύ και ο Κάνααν.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πού θα βρεις θέση σε σοβαρή ομάδα όντας τρύπα στην άμυνα.Κρίμα και νομίζαμε στην αρχή,ότι βρήκαμε νέο Βεζένκοβ.Η ομάδα ήθελε τον Λούσιτς για να γεμίσει καί σε όγκο καί σε λύσεις είτε επιθετικά είτε αμυντικά.Και εννοείται αντικατάσταση του Κάνααν,όχι για την επιθετική δυστοκία του,αυτο όλοι το περνούν,αλλά γιατί αμυντικά είναι 2 φορές κάτω ακόμα κι από τον Ντόρσει.Είναι αυτό που λένε,πως ορισμένα πράγματα στη ζωή τα εκτιμάς μόνο άμα τα χάσεις.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Γία να γίνει αυτό όμως πρέπει να ανεβάσεις στροφές. Το ξέρεις και ο ίδιος σου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...