roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δεν ήρθε για να κουνάει...πετσέτες

underarmor
redwell

Μπορεί το δείγμα να είναι μικρό ακόμα αλλά τα όσα ακούγονται από τα ενδότερα της ομάδας για τον Ταρίκ Μπλακ είναι ενθαρρυντικά μιας και ο Αμερικανός σέντερ κάθε άλλο παρά... παλαίμαχος σαν τον Κουίνσι Έισι μοιάζει.

Ο εμπειρος σέντερ δεν ήρθε στον Πειραιά για να κουνάει... πετσετάκια και έχει πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα της προετοιμασίας και της ερυθρόλευκης... περιπέτειάς του.

Άψογος επαγγελματίας, πολύ εργατικός, σκληρός στο παρκέ, με απίστευτη δύναμη στο λόου ποστ και με και με αξιοπρόσεκτο ποστ απ, θα δώσει πολλές λύσεις στα λεπτά που του αναλογούν.

Φυσικά πρέπει να... λυθεί το κορμί του καθώς δείχνει λίγο βαρύς ακόμα στα πόδια αλλά σε 15-20 μέρες που ξεκινάνε τα ματς θα είναι έτοιμος.

Εν κατακλείδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στο "5" μια γραμμή αποτελούμενη από τους Μουστάφα Φαλ, Τζόελ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ που όχι απλά θα σπέρνει... τρόμο, αλλά θα είναι καταλυτική τη νέα σεζόν, σε αντίθεση με την περσινη που ουσιααστικά έπαιζε μόνος του ο Γάλλος...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon
    Κι εσύ να σαι καλά αδερφέ. Εντάξει μπορεί να διαφωνούμε, αλλά με κάποιους χαίρομαι να ανταλάσσω απόψεις.
    BTW, για τους πρωτοκλασάτους που έχουμε στο ρόστερ μας τι να πούμε; Δεν έχουμε να πούμε τπτ κι η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε και πολλά. Μόνο να περιμένουμε να αρχίσουν τα επίσημα να τους καμαρώσουμε και πάλι. Κι ίσως να παιχτεί σε κάποιο stream κάνα φιλικό γιατί μας δημιούργησαν μεγάλο εθισμό πέρσι κι η χαρμανοστέρηση είναι ανυπόφορη.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης
    Θυμάμαι πως ήταν ο Brian Dunston όταν τον αποκτήσαμε από την Varese. Hταν ο κορυφαίος μπλοκερ και κλέφτης του Ιταλικού πρωταθλήματος ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ του Ισραηλινου πρωταθληματος και εντός της καλύτερης πεντάδας αγωνιζόμενος με την Hapoel Holon. Xώρια που είχε αγωνιστεί συνολικά σε 4 συλλόγους (στον Αρη, στην Ισραηλινή Bnei, στην Hapoel Holon, στην Βαρέζε ) πριν έρθει σε εμάς, δεν ήρθε δηλαδή για να μάθει μπάσκετ...
    Για την ιστορία μια από τα ίδια και ο Othello Hunter που αγωνίστηκε σε πάμπολους συλλόγους πριν έρθει σε εμάς (Ηλυσιακό, D.Sassari, Azovmash Mariupol, Valladolid, Montepaschi Siena και σε 1-2 κινέζικες) και αποκτήθηκε ως το βασικό σέντερ της κυπελούχου Ιταλίας Montepaschi Siena.
    Με λιγότερη εμπειρία αλλά πάμπολες διακρίσεις μας ήρθε και ο Khem Birch έχοντας κάνει θραύση στον Τουρκικό πρωτάθλημα με την Usak Sportif (BSL All-Star 2016) ενώ είχε ήδη μεγάλες διακρίσεις στο NBDL (All rookie 1st team 2015, All defensive 1st team 2015, All Star 2015, Defensive Player of the Year 2013 και 2014 κ.α.) όσο αγωνιζόταν.
    Εντάξει δεν είχαν το επώνυμο Αντετοκούμπο και δεν ήταν αδέρφια κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ για να καθαρίζουν για πάρτη τους ώστε γυαλίζοντας πάγκους να γίνονται πρωταθλητές ΝΒΑ από το πουθενά αλλά κάτι έκαναν και αυτοί στην καριέρα τους για να τους προτιμήσουμε.
    Τέλος καλά κάνεις και σου αρέσει, καλά κάνεις και τον υποστηρίζεις απλά εγώ προσωπικά τον θεωρώ πολύ λίγο (όχι μόνο μπασκετικά αλλά και ως νοοτροπία) για εμάς αυτήν την χρονική στιγμή και νομίζω ότι διαρκώς ασχολούμαστε περισσότερο με τριτοκλασάτους παίκτες που δεν ανήκουν στο δυναμικό μας γράφοντας κατεβατά και δεν λέμε τίποτε για τους πρωτοκλασάτους παικταράδες που ήδη έχουμε στο ρόστερ μας.
    Αυτά, καλό σου απόγευμα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon
    Κοίτα να δεις.... για πέρσι το πιστεύω ότι πραγματικά προτίμησε τη Βιλερμπάν για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Για φέτος είχα αρκετές αμφιβολίες ότι έγινε το ίδιο. Και βλέποντας τελικά ότι θα συμμετέχει στα καμπ των Σικάγο Μπουλς ελπίζοντας σε two way contract (όπως ο Ντόρσεϊ), πιστεύω ότι τελικά δεν υπήρξε τέτοιο ζήτημα κι απλά δημοσιεύτηκε έτσι από βαζελομμε προκειμένου να ξεσηκώσει τον κόσμο να μη τον θέλει.
    Για τ ότι είναι άγουρος κι όλα αυτά που αναλύεις, συμφωνώ, αλλά θυμήσου πως ήταν ο Ντάνστον όταν τον πήραμε... κι ο Χάντερ.... κι ο Μπιρτς.... μόνο άμυνα, pnr και καρφώματα... αλλά σε ένα χρόνο εξελίχτηκαν... και τους είχαμε πάρει για βασικούς όχι για 3ους.

  • Andregon
    Andregon Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης
    Nαι φίλε αλλά λέμε εντελώς διαφορετικά πράγματα.
    Εσύ λες τι ωραία που θα ήταν και για εμάς να ερχόταν στον Ολυμπιακό, που έχει τους κατάλληλους γκάρντ για να τον ανεβάσουν επίπεδο εάν και εφόσον βέβαια ρίξει την σκληρή δουλειά που απαιτείται και βρει χώρο (αγωνιστικό χρόνο / ρόλο) για να αναπτυχθεί και εγώ λέω τελείως διαφορετικά πράγματα.
    Εγώ λέω ότι δεν μπορεί ένα "γατάκι" 93 κιλών με μηδaμινή παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες επειδή είναι αθλητικός και ύψους 2,08 cm να μας τα κάνει τσουρέκια ετησίως θέλωντας να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο υψηλότερο επίπεδο.
    Δεν μπορεί μάλιστα να νομίζει ότι θα εξαγοράσει την θέση/ρόλο/χρόνο του στην ομάδα δελεάζοντας την με χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις (γιατί το έχουν πλέον άφθονο το χρήμα οι Αντετοκούμπος) με αντάλλαγμα τον εγγυημένο χρόνο.
    Δεν ξέρω ποιός τον συμβουλεύει αλλά αυτά να πάει να τα κάνει αλλού και όχι στην πιο cult ομάδα της τελευταίας 10ετίας στην Euroleague. Οποιος δεν μαθαίνει από τα λάθη του είναι καταδικασμένος να τα επαναλαμβάνει. Είναι η 2η φορά που απορρίπτει πρόταση μας (για μένα δεν έπρεπε να ασχοληθούμε καν), μυαλό δεν φαίνεται να έχει βάλει (απέρριψε ο παικταράς και την Γρανάδα) και νομίζω το συγκεκριμένο χαρτί έχει καεί πλέον.
    Oταν λοιπόν μάθει κάποια στιγμή μπάσκετ (γιατί το να καρφώνει στα alley oops, να πηδαέι για ριμπάουντ και να κάνει τάπες έχουν σχέση αποκλειστικά με τα φυσικά αθλητικά του προσόντα και μόνο) αναγνωρίζοντας το πραγματικό του επίπεδο και αγωνιζόμενος εκεί που πρέπει και εφόσον αποδείξει την αξία του τα ξαναλέμε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon
    Για τον Κώστα (και τους υπόλοιπους Αντετοκούμπο) τα χω ξαναγράψει τι πιστεύω.... εν τάχει... πιστεύω ότι όταν σταματήσουν, θα μείνουν όλοι στις ΗΠΑ κι εδώ θα έρχονται μόνο για διαφημιστικά event. Άρα κάποια στιγμή θα πρέπει να πάει κι εκείνος εκεί, να συμπληρώσει κάποια χρόνια διαμονής, να πάρει διαβατήριο ή κάποιο permanent residence... άρα ο Κώστας λίγο καιρό ακόμα θα ασχοληθεί με την Ευρώπη.... αν με ρωτάς, δε του δίνω πάνω από μία 3ετία... αν μπορέσει να ψηθεί λίγο εδώ Ευρώπη και να χτυπήσει πόρτα ομάδας ΝΒΑ, θα το κάνει.... αν δε του κάτσει, θα παίζει G-League με φραγκοδίφραγκα... με λεφτά δε θα έχει ανάγκη κανένας τους.
    Ίσως να με ρωτήσεις τότε γιατί τον θέλω διακαώς απ τη στιγμή που θεωρώ ότι θα φύγει χωρίς επιστροφή σε κάνα 3άρι χρόνια στην Αμερική. Δεν ξέρω... τον θέλω.... πιστεύω ότι σε ένα μόλις χρόνο (ίσως και σε λιγότερο) μπορεί ο Μπαρτζώκας να τον κάνει αξιόλογο pnr 5άρι... έχουμε γεμίσει καλά 5άρια την ευρωλίγκα.... απ όλα είχε ο μπαξές.... undersized, ημίψηλα, 7-footer, τώρα και δεινόσαυρους... ο Κώστας όπως λες κι εσύ, μαγιά έχει... και μην ξεχνάς ότι έχουμε στην ομάδα ένα απ τα κορυφαία δίδυμα άσσων.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Για χαρη συντομιας: εξακολουθω να καλυπτομαι απο τον Andregon, οποτε ειναι πλεονασμος να πω περισσοτερα, τριτος Αντετοκουμπο στο Μιλγουοκι υπαρχει κ ειναι ο Alex στους Wisconsin Herd, κι εννοειται συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον Ηλια για τα περι διαμορφωσης αρνητικης εικονας κτλ

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ηλία Θεοδωράκη,
    Αν και όχι τόσο σημαντικό (ως προς την ουσία της συζήτησής μας) θα ήθελα επίσης να σου θυμήσω ότι ο Νικόλα Μιλουτίνωφ πρίν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό είχε κάποιο μπασκετικό υπόβαθρο (έπαιζε επαγγελματικά στην Παρτιζάν 3 έτη και μάλιστα την τελευταία σεζόν έκανε θραύση στην Ανδριατική λίγκα).
    Οι μπασκετικές βάσεις του ενός σε σχέση με του άλλου απέχουν παρασάγγας.
    Καταλαβαίνω ότι το χρησιμοποιήσες το όνομα του σπουδαίου Σερβου αθλητή ως σχήμα λόγου (ως ένα άσημο ψηλό που αποκτήθηκε, δουλεύτηκε περαιτέρω και εξελίχθηκε από εμάς) αλλά ακόμη και έτσι δεν ισχύει αν θέλουμε να ακριβολογούμε.
    Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ως πρώτη ύλη ο Κ.Αντετοκούμπο αν δουλέψει σκληρά και δουλευτεί σωστά ότι δεν θα μπορέσει να εξελιχθεί προσεχώς σε έναν χρήσιμο Ελληνα πικ εν ρολ ψηλό. Το θέμα είναι να το θέλει ο ίδιος αρχής γενομένης αναγνωρίζοντας το πραγματικό του (σημερινό) επίπεδο κάτι που από τις κινήσεις του πέρυσι και φέτος δεν δείχνει να το έχει αντιληφθεί. Αναγκαστικά θα τον προσγειώσει η σκληρή πραγματικότητα.

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ηλία Θεοδωράκη,
    Είναι σωστό να λές ότι θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι από την στιγμή που δεν είμαστε μέσα στα πράγματα για να γνωρίζουμε επακριβώς τι ισχύει όμως κάποια πράγματα αποδεικνύονται εύκολα δια της ατόπου απαγωγής.
    Άλλωστε η υπόθεση Κ.Αντετοκούμπο δεν είναι φετινή αλλά απασχολεί από πέρυσι οπότε έχουμε "δείγμα γραφής".
    Οταν ένας Ελληνας αθλητής προτιμάει να ξενιτευτεί για να πάει σε μια όχι τόσο πρωτοκλασάτη ομάδα της Ευρωλίγκας όπως η ΑSVEL για € 150χιλ. απορρίπτωντας πρόταση από μια κορυφαία την τελευταία 10ετία στην διοργάνωση όπως η δική μας είναι προφανές ότι δεν το κάνει για τα λεφτά αφού το ποσό αυτό είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας (χαμηλό).
    Οταν φέτος απορρίπτει (μέχρι στιγμής) πρόταση που δεν προέρχεται από ομάδα επιπέδου Euroleague ένας παίκτης χωρίς άλλες ενεργές προτάσεις (που μέχρι πρότινος ήταν ερασιτέχνης μπασκετμπολίστας) είναι επίσης προφανές ότι δεν τον ενδιαφέρει απλά να πάει κάπου για να παίξει, να διακριθεί και να εξελιχθεί. Τον ενδιαφέρει (με οποιοδήποτε κόστος) πως θα γράψει στο βιογραφικό του ότι αγωνίστηκε μόνο στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
    Μιλάμε επίσης για ένα ελπιδοφόρο αθλητή (κυρίως λόγω σωματικών προσόντων) που όμως δεν έχει αγωνιστεί σε καμία κατηγορία των Εθνικών πρωταθληματων της χώρας του (και αν εξαιρέσεις την περυσινή σεζόν στην ΑSVEL δεν θα είχε αγωνιστεί σε κανένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γενικώς) που για γνωστούς (αλλά για μένα παράλογους) λόγους προτιμήθηκε από άλλους εμπειρότερους να συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ.
    Αρα λοιπόν δια της ατόπου απαγωγής, αν δεν αποφασίζει με βάση το οικονομικό και δεν ενδιαφέρεται να παίζει σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο (Euroleague) ένας παίκτης μέχρι πρότινος ερασιτέχνης (που αν δεν βρισκόταν η Asvel δεν θα είχε αγωνιστεί σε κανένα Εθνικό πρωτάθλημα/επαγγελματική κατηγορία) που βρέθηκε στην Εθνική λόγω του (παγκόσμιας φήμης) αδερφού του, τότε πως δηλαδή δεν έχουμε να κάνουμε με ένα παλικαράκι που δεν έχει καβαλήσει το καλάμι απαιτώντας να βρίσκεται στην κορυφή χωρίς καν να γνωρίζει τα βασικά;
    Ο Γιάννης μπορεί να έχει καταφέρει να πάρει μαζί του τον Θανάση (διάβασε τι λένε και για αυτόν στο ΝΒΑ / lack of fundamentals) αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πάρει χαριστικά και τον Κώστα (δεν έχει ουτε καν το βιογραφικό του Θανάση) οπότε το ζήτημα για τον τελευταίο δεν είναι να δουλέψει σκληρά από χαμηλά για να ανέβει αλλά να συμπληρώσει άρον άρον ένα βιογραφικό τέτοιο που να δικαιολογεί κάπως μια μελλοντική παρουσία και 3ου Αντετοκούμπο στους Μιλγουόκι Μπάκς (όσο περνάει ακόμη ο λόγος του Γιάννη) χωρίς να δέχεται ο σύλλογος δριμύτατη κριτική.
    Τέλος ο 7ος ξένος αν ψηφιστεί και μόνο που θα σου δίνει την δυνατότητα πρίν την έναρξη του αγώνα να επιλέξεις 6 από τους 7 ξένους που θα έχεις στο ρόστερ σου είναι υπεραρκετό για να καταστρώσει ένας προπονητής τα πλάνα του κάτω υπο οποιεσδήποτε συνθήκες ή ασταθμητούς παράγοντες παρουσιαστούν. Ενα βασικό ροτέϊσον συνήθως είναι από 9-10 παίκτες και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος για περαιτέρω ενίσχυση στους ψηλούς.
    Αλλά ακόμη και αν υπάρχει διαφωνία σε αυτό για τους λόγους που έχω επεξηγήσει, ο Ολυμπιακός με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει ειδικά στην θέση 5 δεν είναι μια ευνοϊκή επιλογή για τον Αντετοκούμπο. Με την υπάρχουσα διαμορφωμένη κατάσταση θα πρέπει να έρθει και να δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να έχει παρουσία στην 12άδα μας όχι για να απαιτεί αγωνιστικό χρόνο και ρόλο εντός ροτέϊσον.
    Μπορεί να ακούγομαι ολιγον τι αυστηρός με τον νεαρό παίκτη όμως επειδή σέβομαι όλους τους αθλητές που αγωνίζονται και κοπιάζουν χρόνια για να ανέβουν σκαλί σκαλί και να καταξιωθούν (όσο μπορεί ο καθένας) στον χώρο δεν γουστάρω να βλέπω κάποιους "ημέτερους" να προσπαθούν να χωθούν από την πίσω πόρτα για να βρεθούν στην κορυφή με το ασανσερ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρο ξέρεις ποια είναι η... ας πούμε... ένστασή μου; ΟΚ μπορεί να συζητάμε και να επιχειρηματολογούμε γιατί ο τάδε παίκτης είναι καλός για την ομάδα μας ή γιατί δεν είναι. ΟΚ.... απόψεις είναι αυτές.
    Προσωπικά διαφωνώ λίγο όταν με την άποψη που έχει να κάνει με τα αμιγώς αγωνιστικά, ανακατεύονται κουτσομπολιά και γενικά εξωαγωνιστικές ειδήσεις που γράφονται εκ του πονηρού. πχ. ποτέ δε μάθαμε από κάποια ασφαλή πηγή ότι ο Κωστακούμπο δεν ήρθε σε μας όταν κλείναμε το ρόστερ μας γιατί ήθελε συγκεκριμμένο χρόνο συμμετοχής. Κι αυτού του είδους οι ειδήσεις δε βγαίνουν στη θετική τους μορφή... δλδ δε θα ακούσεις ποτέ ότι ο τάδε παίκτης είναι θετικός στο να πάει στον Ολυμπιακό... κι αν το ακούσεις θα περάσει στα ψιλά και λίγοι θα δώσουν σημασία και θα το θυμούνται... απεναντίας αν ακούσεις ότι ο τάδε παίκτης είναι σκεπτικός/δε θέλει να πάει/το σκέφτεται/δεν πολυψήνεται κλπ γι αυτόν και γι αυτόν το λόγο, ακόμα και χρόνια να περάσουν, θα βρεθούν κάποιοι που θα πούνε 'αυτός δεν ήθελε να έρθει, τώρα θέλει';
    Άλλο παράδειγμα.... κάποιοι έγραψαν ότι ο Ντόρσεϊ αν δεν πήγαινε ΝΒΑ, θα συνέχιζε στη Φενέρ. Μάθαμε ποτέ την αλήθεια γι αυτό; Ποτέ. Κι εγώ προσωπικά πιστεύω το αντίθετο... ότι τελικά θα ανανέωνε. Αν τώρα δεις ότι ο Ντόρσεϊ στα μισά της σεζόν κοιτάει επιστροφή στην Ευρώπη, ξέρεις πόσοι Ολυμπιακοί θα αντιδράσουν σε ενδεχόμενο επιστροφής του, λόγω αυτής της φήμης;
    Πρέπει να δίνουμε πάρα πολλή προσοχή σε τέτοιου είδους 'ειδήσεις' γιατί δημιουργούνται και τροφοδοτούνται από βαζελοσάιτ και βαζελοδημοσιογράφους που κακά τα ψέματα στην προπαγάνδα προηγούνται απ όλους. Καταλαβαίνεις νομίζω ότι απ τη στιγμή που εκείνοι δεν μπορούνε να τους πάρουνε, αυτό που θα τους βόλευε είναι να μην έρθει ποτέ σε μας ο Κωστακούμπο και να μην επιστρέψει ποτέ ο Ντόρσεϊ.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ο παικτης εχει δειξει καλα δειγματα μεχρι τωρα και αν μη τι αλλο δεν μου δινει την εικονα πρωην μπασκετμπολιστα , για τριτος σεντερ ειναι πολυτελεια . Σχετικα με το χαρακτηρα του και ο τρελλο χακετ δεν ειχε την καλυτερη φημη αλλα σε εμας εδεσε αμεσα κι ηταν το καλυτερο παιδι αλλα και για το μακκισσικ ειχαν ακουστει διαφορα και σε εμας δεν εχει δωσει ουδεποτε το παραμικρο δικαιωμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...