roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα, σε κάθε γήπεδο»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετικά δεδομένων των απουσιών του και το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται, ντούμπλαρε τις νίκες στα φιλικά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σαφώς ικανοποιημένος ανέφερε μετά το 79-93 στην Ούλκερ Αρίνα τα εξής: 

«Πρώτα από όλα ευχαριστούμε την Φενέρμπαχτσε για την φιλοξενία. Όπως ξέρετε λείπουν πάρα πολλοί παίκτες μας, περισσότερη από την μισή ομάδα, λόγω εθνικών. Γι' αυτούς που είναι εδώ και δουλεύουν, περίπου 20 ημέρες, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μία ομάδα EuroLeague. 

Με την οργάνωση του Γουόκαπ είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βγάλαμε πολλά σουτ. Είχαμε ups and downs όπως είναι φυσιολογικό. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Η Φενέρ θα είναι δυνατή όπως πάντα, έχει παίκτες με εμπειρία από την EuroLeague, με εξαίρεση τον Έντουαρντς, που θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να συνηθίσει τα ευρωπαϊκά δεδομένα. 

Την περιμένω πολύ δυνατή. Όσον αφορά εμάς, όταν επιστρέψουν οι απόντες, θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ τι εγινε βαζελοτρολακο; Στερεψατε απο ιδεες; Δεν βρισκετε ψεγαδι κ πας να βαλεις μπουρλοτο με το χρονο του Λαρι; Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι. Ορθιοι θα ζειτε φετος. Και τον λογο που δεν θα μπορειτε να καθησετε τον πωπο σας σε καρεκλα τον ξερεις κι εχει ονομα, ο κυριος της φωτο ειναι. Ουστ.

  • Θοδωρής G7
    Θοδωρής G7 Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ό,τι γουστάρει θα κάνει >

  • ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΖ ΤΟΝ ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που γράφουν για Σφαιρόπουλο στην εθνική. Το μπάσκετ του φαίνεται να ταιριάζει στην νοοτροπία και τα χαρακτηριστικά των παιχτών.
    Για μπαρτζωκα δεν δίνω πολλές πιθανότητες ούτε να αναλάβει ούτε να πετύχαινε στην εθνική. Και αυτό όχι επειδή δεν είναι καλός κοουτς απλά επειδή το μπάσκετ που παίζει αφενός δεν μπορούν να το ακολουθήσουν οι Έλληνες παίχτες και αφετέρου η φιλοσοφία του συνήθως παίρνει αρκετό χρόνο να αφομοιωθεί από τους παίχτες του, όποτε σε τουρνουά των δυο εβδομάδων θα ήταν δύσκολο να είναι αποδοτικός.
    Ο Γιάννης είναι ευχή και κατάρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δυστυχώς ο τρόπος παιχνιδιού εδώ δεν του δίνει τους χώρους που βρίσκει στο NBA. Επίσης δεν έχει τους σουτέρ γύρω του που θα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις να βρει πεδίο δράσης φτιάχνοντας τις αποστάσεις μέσα στο γήπεδο. Ίσως η χρησιμοποίηση του αποκλειστικά στο 5 μέσα στην ρακέτα ίσως να τον έκανε πιο αποδοτικό με τα τρομακτικά σωματικά προσόντα που διαθέτει. Σλούκας-Καλαθης ήταν έξω από τα νερά τους και κάπως μπερδεμένοι. Παπαγιαννης και αυτός εμφανώς εκτός ρυθμού, δεν πήρε και πολλές μπάλες. Ντορσει ο κλασικός Ντορσει που είδαμε και τον χειμώνα, εντυπωσιακός στα πρώτα παιχνίδια μετά κάτι του στράβωσε και εξαφανίστηκε. Παπαπετρου άφαντος, Παπανικολάου μέτριος, όπως και τις περισσότερες φορές στην εθνική. Αγραβάνης τόσα μπορούσε τόσα έκανε.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard συμφωνουμε, κι εγω πιστευω οτι το μπασκετ του Μπαρτζωκα δεν μπορει να εφαρμοστει στην Εθνικη, αλλα κ οτι ο καταλληλοτερος ειναι ο Σφαιροπουλος

    Lawyer7
    "Το πρόβλημα της εθνικής είναι ότι η ομάδα παίζει για τον Γιάννη και όχι ο Γιάννης για την ομάδα"
    Τα ειπες ολα. Συμφωνουμε 100%. Επρεπε να παρουν τη μπαλα απο τον Giannis κ να αποφασιζουν Καλαθης κ Σλουκας. Πολυ σωστος

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αυτό το ρόστερ με μπαρτζω κοουτς και απελευθερωμένο πλέον από την πίεση να πετύχει μείνει χωρίς τραυματισμούς σοβαρούς θα δούμε πράγματα και θαματα..είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος

  • Lawyer7
    Lawyer7 Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα της εθνικής είναι ότι η ομάδα παίζει για τον Γιάννη και όχι ο Γιάννης για την ομάδα. Έχουμε 2 γκαρντ που έκαναν καριέρα παίζοντας pnr και τους βάζουμε να βαράνε τρίποντα όταν κλείνει ο δρόμος του Γιάννη προς την ρακέτα. Και μετά τους κράζουμε. Ποια ήταν συστήματα της εθνικής; Εγώ δεν είδα απολύτως κανένα. Ούτε αποστάσεις, ούτε κυκλοφορία μπάλας, άμυνα με αλλαγές για κλάματα. Με τον Ιτούδη υποτίθεται αυτό θα άλλαζε και όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Μέχρι να γίνει αντιληπτό αυτό και με δεδομένο ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα δούμε παίκτες με επιθετικό ταλέντο ταβάνι μας θα είναι οι 8.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο επομενος προπονητης της Εθνικης κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο Σφαιρο.

    Ο Ιτουδης πηρε τα 15' δοξας που του αναλογουν και αυτο ηταν. Πιθανο νεο χαστουκι στους προ-Ολυμπιακους θα ριξει την αξιοπιστια και το κασέ του στην αγορά κι αυτο ειναι κατι που δεν ειναι καλό γι αυτον επαγγελματικά. Κοιταξτε π.χ. πως εστριψε δια του αρραβωνος απο την εθνικη Ιταλιας ο Μεσινα ή ακομα και ο Ομπραντοβιντς που ειχε παρατησει την Εθνικη Σερβίας μετα απο εναν μονο χρόνο.

    Για να πουμε τη μαυρη αληθεια, ο Ιτουδης πηρε ενα ρισκο που δεν του βγηκε. Για μια ακομα φορα εκανε υπερεκτιμηση των ικανοτητων του και την πατησε. Κι εδω που τα λεμε, τοσα χρονια που εχουμε το Γιαννη στην Εθνικη δεν βρεθηκε ουτε ενας προπονητης (συμπ. του Ιτουδη) που να βρηκε ενα τροπο να μη βαραει το κεφαλι του ο Γιαννης στις αντιπαλες αμυνες οπως ο πολιορκητικος κριός στην πυλη του καστρου.

    Ισως ο Μπαρτζωκας να ειχε αλλες ιδέες και ισως απο πατριωτισμο και μονο να ηθελε να κουτσαρει την Εθνικη. Αλλά δεν νομιζω οτι το μπασκετ που πρεσβευει ο Μπαρτζωκας θα εδενε με την Εθνικη ομαδα εκτος και να ειχε κατα 80% παιχτες του Ολυμπιακου. Ομως, μην περιμενετε καποιοι απο τους γνωστους μεγαλο-ατζεντηδες που δεν μας γουσταρουν να αφηναν τους παιχτες τους να παιξουν για τον Μπαρτζωκα.

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνω με Τασος7 και το ιδιο νομιζω για Σφαιρο!
    ....επισης..τι κιτς ηταν αυτο που ζησαμε..μια ελεγε ο ιτουδης δεν ξερω τι θα κανω αν ακουσω τον εθνικο υμνο...μια ειδαμε τη γυναικα του..μια την κορη του..μια τον αλλον να πηδαει κουλα πανω στον ατετοκουμπο..

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πω κάτι και πάλι βαρύ αλλά περα για περα αληθινό. Μήπως λέω μήπως πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής ομάδας?? Γιατί πραγματικά σήμερα φάνηκε και με το παραπάνω η γύμνια του Ιτουδη. Και φάνηκε ότι αυτός ο προπονητής έχει φτιάξει όνομα με μπάτζετ 30 εκατομμύρια και άνω ενώ αντίθετα ο μπαρτζωκας με πολύ χαμηλότερα μπάτζετ είτε στον Ολυμπιακό είτε σε άλλες ομάδες ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας και μάλιστα δύο φορές. Για θυμηθείτε πόσο αρνητικά σχολιάστηκε στην Μπαρτσελόνα που επέμενε για τον βεζενκοφ?? Στην λοκομοτιβ που έφτιαξε παιχταράδες που δεν τους ξέραμε καν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ?? Μακάρι να τον δούμε και στην εθνική κάποια στιγμή ( Και αύριο αν γινόταν δεν θα με χαλαγε). Και μην ξανακούσω προπονηταρα ο Ιτουδης χαχαχαχαχα γελάνε και οι πέτρες. Συνέχισε κόουτς Μπαρτζωκα σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...