roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθάρισε ξανά τη Φενέρ 79-93 ο Θρύλος

underarmor
redwell

Ένας Ολυμπιακός... δώστε μου μάτια να βλέπω νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες τη Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, αποδίδοντας παρά τις σημαντικές απουσίες του εξαιρετικό μπάσκετ και στα δυο άκρα του παρκέ.

Η Φενέρ προέβαλλε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο που τη βρήκε μπροστά με 24-22. Από την 2η περίοδο και μετά, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασαν... στροφές και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +9 με 40-49 και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν στο παρκέ. Προηγήθηκαν μέχρι και με 22 πόντους με 55-77 φτάνοντας με άνεση στην εμφατοκή νίκη με 79-93.

Πρώτος σκόρερ για τον Θρύλο ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 19 πόντους, με τον Τόμας Γουόκαπ να ακολουθεί με 16, έχοντας ακόμα 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε 15, ο Τζοέλ Μπολομπόι 13, με τον Τζορτζ Πάπας να σημειώνει 12 και τον Αϊζάια Κάναν 11 Από την πλευρά των Τούρκων πρώτοι σκόρερ ήταν οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Ντέβιν Μπούκερ με 18 και 16 αντίστοιχα.

Με όπλο της την περιφερειακή της ευστοχία, η τουρκική ομάδα προηγήθηκε με 28-24 στο 11’, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν της επέτρεψαν να ξεφύγει. Αντίθετα, φρόντισαν να την «πληρώσουν» με το ίδιο νόμισμα. 

Ο Τόμας Γουόκαπ άνοιξε «πυρ» από τα 6.75μ. και μαζί με τον Άλεκ Πίτερς έφεραν (με ένα σερί 10-0) τα πάνω κάτω (28-34 στο 14’). Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε ακόμη περισσότερο στην άμυνα και με πρωταγωνιστές τους Ιωσήφ Κολοβέρο και Τζόελ Μπολομπόι ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 11π. (36-47 στο 19’). Τελικά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήγε στα αποδυτήρια στο +9 (40-49, στο 20’).

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ρυθμούς στην άμυνα, πίεσαν ακόμη περισσότερο την Φενέρμπαχτσε και με επιθετική αιχμή τον Άλεκ Πίτερς αύξησαν τις αποστάσεις στους 17π. (55-72 στο 30’). Με τον Τζορτζ Πάπας να διατηρεί σταθερά επαφή με το καλάθι ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμη και στο +22 (55-77). 

Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε με περιφερειακά σουτ να επιστρέψει στο ματς (69-84 στο 34’), όμως, η ομάδα μας πόνταρε ξανά τα λεφτά της στην άμυνα, «χτύπησε» από τα 6,75μ. δια χειρός Μπολομπόι και Πίτερς, ανέκτησε τον απόλυτο έλεγχο (69-89) και έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-22, 40-49, 55-72, 79-93

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπίρσεν 9, Γουίλμπεκιν 18, Έντουαρντς 8, Ακπινάρ 4, Γκεγίκ 2, Χάγιες 7, Σανκακλί 1, Πιέρ 7, Μπούκερ 16, Τζάκσον, Κόνουκ 0, Σβαρτς 5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γουόκαπ 16, Κάνααν 11, Νικολαΐδης, Κολοβέρος 4, Πάππας 12, Οικονομόπουλος, Τσάμης, Μπολομπόι 13, Πίτερς 19, Μπλακ 3, ΜακΚίσικ 15.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα καλά στον Ολυμπιακό μας, εκεί που ποναγαμε (στο 4-5) έγιναν πολλές και σημαντικές προσθήκες. Στα γκαρντ κομπλέ, και ο Canaan θα καλύψει κάποια πράγματα του Dorsey, άλλα θα τα πάρει από αλλού ο κοουτς. Επιμένω ότι δεν πρέπει να δούμε τον Bolomboy αποκλειστικά σαν 5, θα είναι κρίμα, και θα αφαιρέσει μια καλή και σούπερ αθλητική λύση στο 4..

    ..αλλά μεγάλη πίκρα η χθεσινή βρε παιδιά..ο Λαρεντζάκης έβγαλε απίστευτη ψυχή χθες, νομίζω δεν θα ξανακάνει τέτοιο παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο.Μεγαλο κρίμα, και νομίζω και τέλος για την εθνική, έρχεται μεγάλη λειψανδρία..αν έρχεται ο Γιάννης θα είμαστε σε κατάσταση Φινλανδίας, δηλαδή αν βάζει 40 πόντους θα κερδίζουμε κάποιες ομάδες. Αν δεν έρχεται θα παλεύουμε να παιρναμε στα τουρνουά, και μάλλον δεν κιόλας...

    Papas καλό παιδάκι και καλό σουτακι, από ένα άσημο κολέγιο στην Euroleague είναι τεράστιο το βήμα, αφού θα έχει διαβατήριο όμως, μπορεί να τον κρατήσει να παίρνει χρόνο Ελλάδα..αν αποφασίσει ο Μπαρτζώκας ότι θέλει να τον βγάλει, συνήθως τους βγάζει!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΞΕ -ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ Η ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλη αρχη να εχει η ομαδα. Εγω μονο το μεγαλυτερο μερος του 2ου ημιχρονου προλαβα να παρακολουθησω (να σαι καλα redgoal, που ανεβασες το λινκ). Ο Πιτερς πεταγε φωτιες οσο εβλεπα, φτου φτου, θα παραβγαινει με τον Σασα ποιος θα σκισει τα περισσοτερα δυχτακια μου φαινεται (πως θα χωρεσουν και οι 2 μαζι αν παιζει ετσι; Θα τους βλεπουμε στην ιδια πενταδα για καποιο χρονο σε ρεγκιουλαρ βασισ αραγε, ειναι λιγακι δυσκινητο επιθετικα το σχημα, αλλα ειναι αρκετα πιθανον). Παρα πολυ μεστος και ο Γουολκαπ, εξαιρετικος πραγματικα.
    Για τον Παπα, καλος ειναι δεν λεω, αλλα νταξει δεν πεταω και την σκουφια μου κιολας. Ειναι ενας ακομα καλος σουτερ στο βαθος του ροστερ, μεχρι εκει. Συνολικα ο Λαρενζακης ειναι σαφως πιο χρησιμος, αυτη την στιγμη τουλαχιστον.
    Οσον αφορα τον Κανααν, μπορει να μην εχει το ταβανι που ειχε ο Ντορσει στην καλη του μερα, αλλα δεν ειναι και εξισου καταστροφικος στην κακη του μερα, οσο ηταν ο Ντορσει. Ειναι σαφως πιο κοουτσαμπλ παικτης, καταδυναστευει λιγοτερο την μπαλα με ασκοπες ντριμπλες ή συνεχομενες σταυρωτες, δεν βγαινει τοσο συχνα εκτος συστηματος. Ταυτοχρονα η παρουσια του Κανααν, αντι του Ντορσει, δινει την δυνατοτητα και στον Μακκισικ να εχει κατατι μεγαλυτερο ρολο σε σχεση με περσι. Εγω τον Ντορσει θα προτιμουσα να ειχαμε, εννοειται, αλλα νταξει τι να κανουμε τωρα, και η τωρινη κατασταση εχει τα συν της.
    Μου αρεσε αρκετα και ο Μπλακ. Πλεον δεν ξερω αν εχει την αθλητικοτα αλλων σεντερ της Ευρωλιγκας, αλλα εχει μια μπασκετικοτητα σεντερ παλιας κοπης, στο πως ρολαρει, στο πως ποσταρει και γενικοτερα στο πως κινειται σε αμυνα και επιθεση, που οσο και να αλλαζει το μπασκετ, θα παραμενει επικαιρη και θα μετραει σε εναν βαθμο.
    Καλη επιτυχια στην Εθνικη σημερα, στον Γιανναρο και σε ολους τους υπολοιπους παικτες!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    πλεον η ομαδα εχει δυο καλες εως κορυφαιες λυσεις σε καθε θεση και υπαρχει τεραστια δυνατοτητα επιλογων σχηματων αφου οι περισσοτεροι των παικτων μας εκτος απο φαλλ και μπλακ μπορουν να αγωνιστους σε παραπανω απο μια θεσεις οχι κατα συνθηκη αλλα πραγματικα . Το να εχεις 3ο ψηλο τον ταρικ μπλακ και τριτη επιλογη στο 2-3 αυτο το βρομοχερο τον παπας ειναι φοβερη πολυτελεια . πιστευω οτι φετος θα εχουμε την δυνατοτητα να δωσουμε περισσοτερο χρονο ξεκουρασης στα παιδια της πρωτης πενταδας Φαλλ Σλουκα Βεζενκοφ Παπανικολαου χωρις να τρεμουν τα ποδια μας οταν τους βλεπουμε να καθονται στον παγκο.βασικα πιστευω οτι με αυτη την επταδα παικτων παου επαιξε στα δυο φιλικα συν Λαρεντζακη λουντζη και 2 μικρους θα περναγε αερα απο τα περισσοτερα γηπεδα της Α1 χωρις να βαλει μεσα τους 4 που προανεφερα ...

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά, ακόμα και μετά από ένα φιλικό μεταξύ δύο ελλιπέστατων ομάδων. 1. Οι Αμερικανοί που έμειναν από πέρσι (Γουόκαπ και ΜακΚίσικ) δείχνουν να συνεχίζουν με κεκτημένη ταχύτητα από το καλό κλείσιμο της περσινής χρονιάς και φαίνεται να έχουν δουλέψει περισσότερο για να βελτιώσουν πράγματα στο παιχνίδι τους, κάτι που θα δώσει επιπλέον ποιότητα στην ομάδα. 2. Όλοι οι νεοφερμένοι, μηδενός εξαιρουμένου, δείχνουν να γουστάρουν πραγματικά τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους, κάτι που αποδεικνύεται από την συνολική παρουσία τους, την επικοινωνία εντός και εκτός γραμμών, τις δηλώσεις τους... το κλίμα είναι καλό, φαίνεται οι προσθήκες που έγιναν να έχουν συνειδητοποιήσει ο καθένας το ρόλο που ήρθε να αναλάβει και αυτό επίσης θετικό ειναι. 3. Οι μικροί μόνο ως συμπληρωματικοί για τις προπονήσεις λογίζονται και αυτό φαίνεται από την (μη) χρησιμοποίηση τους ούτε σε ένα φιλικό που έλειπε η μισή βασική ομάδα. Αυτό δείχνει πιθανότατα ότι μόλις επιστρέψουν όλοι, θα πάνε δανεικοί. Μπορεί, βέβαια, να είναι ένα ακόμα "μάθημα" ότι το χρόνο σε μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να τον κερδίσεις σε κάθε φιλικό. Αν και το πρώτο ενδεχόμενο μου μοιάζει πολύ πιο βάσιμο. 4. Όσοι είναι τώρα στην προετοιμασία δείχνουν ότι είναι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Με το μπάσιμο και του Βεζένκοφ είναι πολύ κρίσιμο να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα, μέχρι να επιστρέψουν οι υπόλοιποι με την Ευρωκούπα (θα την σηκώσουμε, που να πάρει!), γιατί, η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν χρόνο να πάρουν ανάσες με τόση καταπόνηση που θα κουβαλάνε. Ο κοσμός που είναι τώρα στις προπονήσεις, φαίνεται πως μπορεί να τους τον προσφέρει, έχοντας την ποιότητα να μην υπάρξουν απώλειες που θα μας αφήσουν από νωρίς πίσω. Ο Μπαρτζώκας και εδώ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. 5. Για όσους ανησυχούν για τον Κάνααν, θα σύστηνα, όπως πάντα, να κάνουν υπομονή. Οι πληροφορίες που έρχονται - και από το RG - είναι ότι ο παίκτης λιώνει στο γυμναστήριο και την προπόνηση και είναι λογικό να είναι ακόμα μουδιασμένος. Όπως όλοι, χρειάζεται πίστωση χρόνου μέχρι να δείξει τι πραγματικά αξίζει. Θυμίζω ότι πέρσι μέχρι σχεδόν Φλεβάρη, ο Γουόκαπ δεν σκόραρε με τίποτα και υπήρχαν ανησυχίες (μέχρι και για προσφορά επιθετικά ίδια με του Τζένκινς είχαν γράψει κάποιοι!). Κάθε παίκτης χρειάζεται το χρόνο του και τη διαχείρισή του. Ο Κάνααν είναι παικταράς και θα το δείξει. Ο Μπαρτζώκας ξέρει, θα βρει τον τρόπο να τον βοηθήσει. 6. Μπαρτζώκας. Ευλογία να έχεις έναν κορυφαίο προπονητή, απαλλαγμένο πλέον από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Ανεξάρτητα από τον τελικό απολογισμό, είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος, έχοντας πλέον παίκτες ακριβώς με τα στοιχεία που θέλει, θα μας παρουσιάσει το μπάσκετ, όπως θα παίζεται στην Ευρώπη την επόμενη δεκαετία. Ευλογία, πραγματικά.
    ΥΓ: Αν μου επιτρέπεται μια σκέψη εκτός "θέματος". Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Εγώ προσωπικά είμαι περισσότερο φαν του μπάσκετ και έχω γράψει χιλιάδες "εργατοώρες" στις κερκίδες του ΣΕΦ, της Γλυφάδας και του Κορυδαλλού, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος. Υπήρξαν επίσης εποχές που έβγαζα αιμορροϊδες από το κρύο στα τσιμέντα του "Καραϊσκάκης" ή του ΟΑΚΑ. Παρ' όλα αυτά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα δύο αθλήματα εκ φύσεως κουβαλούν διαφορετική κουλτούρα, αλλά και οργάνωση, προβολή, οικονομική επιβάρυνση/επιβράβευση κλπ. Ήταν λάθος που όσο το μπάσκετ ήταν σε ανυποληψία η πλειονότητα του είχε γυρίσει την πλάτη. Είναι λάθος να το κάνουμε τώρα και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ωστόσο, ως φίλος του Ολυμπιακού που έζησε βαθιά στο πετσί του τα "πέτρινα" χρόνια, σε ανάλογο άρθρο, μπορώ να γράψω άλλα "σεντόνια" για τους λόγους της δικής μου αποστασιοποίησης από το ποδοσφαιρικό τμήμα, η οποία επ' ουδενί, δεν είναι για αγωνιστικούς λόγους.
    ΥΓ2: Σε 6 μέρες, ο αρχηγός μας μπορεί να σηκώσει πρώτος την κούπα που σήκωσαν πριν 35 χρόνια ο "Δράκος" και πριν 17 ο Κακιούζης. Μόλις 80 μέρες μετά το double. Πώς να μην δαγκώνει στο παρκέ; Έχουμε λόγους να είμαστε περήφανοι, αλλά και να περιμένουμε πολλά ωραία πράγματα στη διάρκεια της χρονιάς. Υγεία να' χουμε μόνο και να τους καμαρώνουμε όλους.

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δείγμα είναι σίγουρο μικρό αλλά θετικό, νομίζω την δεδομένη στιγμή πρέπει να κρατήσουμε μόνο αυτό. Άλλοι παίχτες φαίνεται να έχουν μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας (Μπολομπόι, Πίτερς) άλλοι φαίνεται να χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο (Μπλακ, Κάνααν). Όλοι τους όμως είναι έμπειρα παιδιά και νομίζω θα είναι αυτοί που πρέπει όταν έρθει η ώρα. Για παράδειγμα ας σουτάρει και με 0/20 ο Κάνααν αν είναι να τα βάζει στα επίσημα.
    Όσα παιδιά αναφέρεστε στα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν εξαιτίας της απόδοσης του Πάπας μπορεί εν μέρει να έχουν κάποια βάση οι ανησυχίες σας, ωστόσο στα δικά μου μάτια δεν τίθεται κανένα θέμα ομοιογένειας ή δημιουργίας κλικών. Καταρχάς δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό του Μπαρτζώκα να δώσει δανεικό τον Πάπας. Αποκτήθηκε σαν 12ος-13ος παίχτης κυρίως για το πρωτάθλημα που αν σου βγει σου βγήκε. Επίσης, μην ξεχνάμε την ιδιαίτερη χρονιά που έρχεται, ειδικότερα στο ξεκίνημα της, λόγω της καταπόνησης που θα έχουν πολλοί παίχτες από το Ευρωμπάσκετ. Μην μας κάνει εντύπωση να δούμε παίχτες, όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου ή ο Φολ να μένουν εκτός δωδεκάδας στο πρωτάθλημα. Υπό αυτό το πρίσμα δεν θεωρώ ότι κάποιος παίχτης θα παραπονεθεί για τον χρόνο συμμετοχής του ή αν μείνει εκτός δωδεκάδας. Εκτός και αν ξαφνικά ο Λούντζης ζητήσει να παίζει 30λέπτα ή ο Πάπας θεωρεί ότι με τις εμφανίσεις του στα φιλικά έχει εξασφαλισμένη θέση στην δωδεκάδα.
    Με το υλικό που έχουμε φέτος βέβαια το ροτέισον μπορεί να γίνεται καθ'όλη την διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο στο ξεκίνημα της.
    Η αντιμετώπιση του Μπαρτζώκα απέναντι στους νεαρούς και βοηθητικούς παίχτες που βρίσκονται στο ρόστερ έχει δώσει απαντήσεις σχετικά με το εάν πρόκειται να αποκτηθεί ή να παραμείνει στο ρόστερ κάποιος από αυτούς. Οπότε οποιεσδήποτε συζητήσεις για Τσαλμπούρη, Κολοβέρο, Τσάμη και όλα αυτά τα παιδιά καλό θα ήταν να σταματήσουν.

  • pan
    pan Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 06:02 Σύνδεσμος σχολίου

    παναγια μου τι θα δουμε φετος!..απλα να εχουν την υγεια τους και μιλαμε οτι η ομαδα θα ειναι ΥΠΕΡ-ηχητικη..2 σκαλες πανω απο περσυ..ξαναλεω... αν δεν εχουμε θεματα τραυματισμων αυτο που φτιαχνει ο μπαρτζωκαρος θα αφησει ιστορια..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 01:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777
    Τον Κάνααν τον έχουν βαφτίσει 'χοντρό στρουμφάκι' τα βαζελομμε επειδή είναι 1.83 και φυσικά κάποιοι γάβροι που δεν είναι γάβροι, αλλά ΧΑΝΟΙ γιατί το χαψαν κι αυτό όπως έχουν χάψει ένα σωρό άλλα που τους σερβίρουν αυτά τα σάιτ, ξεχνώντας ότι οι βάζελοι είχαν και αναπολούν ακόμα το Λεκαβίτσιους του 1.77. Αν δλδ ο Κάνααν είναι 'χοντρό στρουμφάκι' ο Λεκαβίτσιους τι είναι;

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ηρεμήσουμε λίγο.. Φιλικό μεταξύ δύο ελλειπεστατων και ανετοίμων ομαδων ηταν.
    Ακομη κι αν χάναμε στα δύο παιχνίδια δε θα μου έλεγε τιποτα.
    Θετικο για μένα είναι ότι οι παίχτες είναι υγιείς και ορεξάτοι.

  • Dimos
    Dimos Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal υπάρχει περίπτωση να ανέβει στο σάιτ , ολόκληρος ο αγώνας ???? Παρακαλώ απαντήστε μου

    REDGOAL: Αν το βρουμε, εννοεΐται..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...