roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φιλική...νίκη ΟΣΦΠ 74-66 τη Φενέρ στην Πόλη

underarmor
redwell

Εξαιρετική εμφάνιση από τον... μισό Ολυμπιακό στην Πόλη και νίκη επί της Φενέρ η οποία επίσης είχε απουσίες με 74-66, δείχνοντας ξανά τη δυναμική του το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν δίχως τους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Μουσταφά Φαλ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μιχάλη Λούντζη, όπως και τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε μεν τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βουλγαρίας, ωστόσο έχει εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας για να ξεκουραστεί.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Μπολομπόι με 14 πόντους ενώ κατέβασε και 7 ριμπάουντ, ο Πίτερς με 12 και οι Παπας (3/4τρ.) και ΜακΚίσικ από 11 τράβηξαν... κουπί στο σκοράρισμα για τους νικητές. Για την Φενέρμπαχτσε πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπούκερ με 13 πόντους ενώ ακολούθησαν οι Γουίλμπεκιν και Πιερ με 12.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 7-14 (στο 7'). Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σερί 9-0 και προσπέρασαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι (16-14).

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ισοφάρισε σε 16-16 με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέκτησε το προβάδισμα (16-21) και έκλεισε το πρώτο μέρος στο +4 (30-34).

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να "ποντάρει" στην άμυνά του, διατήρησε σταθερά την πρωτοπορία (38-45 στο 27') και έκλεισε την 3η περίοδο στο +4 (45-49).

Με την ίδια "συνταγή" και με τον Μπολομπόι να κυριαρχεί στην ρακέτα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση (66-74).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-16, 30-34, 45-49, 66-74

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπιρσέν 11 (1), Γουίλμπεκιν 12 (4/11 τρίποντα), Έντουαρντς 11 (4/8 δίποντα, 6 ασίστ), Γκεγίκ, Πιερ 12 (1), Χέιζ 6 (4 ασίστ), Μπούκερ 13 (8 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Τζάκσον 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γουοκαπ 7 (10 ασίστ), Κάνααν 9 (1/7 τρίποντα, 3 ασίστ), Νικολαΐδης, Πάππας 11 (3/4 δίποντα), Μπολομπόι 14 (4/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Πίτερς 12 (3/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπλακ 10 (5/7 δίποντα), ΜακΚίσικ 11 (2/4 δίποντα, 4 ασίστ)

Ομαδικά στατιστικά - Φενέρμπαχτσε: 13/31 δίποντα, 7/30 τρίποντα, 19/21 βολές, 29 ριμπάουντ (22+7), 18 ασίστ, 10 λάθη, 9 κλεψίματα.

Ομαδικά στατιστικά - Ολυμπιακός: 19/29 δίποντα, 8/29 τρίποντα, 12/14 βολές, 44 ριμπάουντ (35+9), 23 ασίστ, 17 λάθη, 9 κλεψίματα, 3 τάπες.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα αναμετρηθούν ξανά την προσεχή Δευτέρα (12/09, 20:30), στην Πόλη.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλος καλό, όλα καλά με την Εθνική που ξόρκισε τον δαίμονα της Τσεχίας και των νοκ-άουτ, με την ψυχή στο στόμα. Η μισή σχεδόν ομάδα αποτελείται από παίχτες του Ολυμπιακού, ενώ σήμερα έδωσε πνοή ο Γιαννούλης με το πάθος του, τις καθοριστικές άμυνες και τα μεγάλα τρίποντα. Σλούκας και Παπανικολάου πάλι θετικότατοι και μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Ντόρσευ δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα (στο πίσω μέρος του μυαλού μου πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε τον Τάιλερ με την ερυθρόλευκη φανέλα).

    Το ματς με την Γερμανία ενδεχομένως να το κερδίσουμε πιο εύκολα, όσο μπορεί κάποιος να το ισχυριστεί αυτό σε ένα τουρνουά που όλα μπορούν να συμβούν. Έγινε η πρώτη κηδεία από τους Φινλανδούς, έσκασε και η βόμβα της Ιταλίας, οπότε κοιτάμε κάθε ματς στην ώρα του και προχωράμε για τον μεγάλο στόχο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μενιος εκτος απο σκορ αμυνα κ δημιουργια, σωστος. Ο Παππας αμυνα παιζει παντως, τι επιπεδου ειναι το ζητημα. Θεληση, τσαμπουκας κ αντιληψη ειναι η αμυνα, να δουμε σε τι βαθμο τα εχει

  • sak-podence7
    sak-podence7 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έλεγα κ όταν τν αποκτήσαμε ο Πάππας είναι ο νέος Ρούντι Φερνάντεζ θα το δείτε...

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαλαρώστε με τον πάπας. Φιλικά είναι. Αν δεν παίξει άμυνα ο παίχτης και είναι τρύπα δεν θα βρεί χρόνο συμμετοχής.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77
    Για να τους δουλεψει πρεπει πρωτα να βρεθουν. Μεχρι στιγμης οι πιτσιρικαδες (γενικα) ειναι παρε τον εναν κ βαρα τον αλλο. Οσοι εχουν ταλεντο βαριουνται, κι οσοι λιγοι δουλευουν ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Κι εμεις καθομαστε κ μαλωνουμε για τους Τσαλμπουρηδες, τους Kostas, τους Ρογκαβοπουλους κτλ γιατι πολυ απλα ολοι μας θελουμε να ξαναδουμε μια φουρνια οπως οι σημερινοι 31ρηδες αλλα δεν το βλεπω συντομα, δυστυχως.

    Πανοπουλε φιλε αυτο που περιγραφεις ειναι αυτο που εχουν οσοι πανε μπροστα

    geodiv δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο σε μια προετοιμασια. Και αναλογως τι προπονηση εχει γινει σε ομαδικο κ ατομικο επιπεδο. Θυμαμαι λχ (νατο παλι μ'επιασε το γεροντιστικο, θα υπογραφω κι εγω "παππους" σαν τον φιλο μας τον Τοπο στα νειατα) οτι επι Ιωαννιδη που εκανε πολυ βαρια προετοιμασια, λυνομασταν απο αρχες Δεκεμβριου, φορμαριζομασταν το Φεβρουαριο, αυτα ηταν στανταρ. Μεχρι να γινει αυτο ουτε βολες δεν μπορουσαν να εκτελεσουν. Αλλα κι εμεις το γνωριζαμε κ δεν ανησυχουσαμε, για οποιον θυμαται. Τελος παντων, τον εχει επιλεξει ο Μπαρτζωκας αρα του κανει, αρα τον επελεξε για να κανει καποια συγκεκριμενα πραγματα. Τα οποια μπορει να ειναι και διαφορετικα απο αυτα που εκανε ο Ταιλερ αλλα το θεμα ειναι πως ωφελειται η ομαδα απο αυτο. Υπομονη και πιστη και θα τα δουμε ολα

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Rossobianco αφου λες οτι δεν τον ξερεις τον παιχτη μη βγαζεις συμπερασματα.Και εσεις Red goal με ολο τον σεβασμο δεν τον γνωριζετε τον παιχτη τι απαντηση ηταν αυτη.Παιχτσρας ειναι δεν περιμεναμε να μαθουμε απο ενα φιλικο ουτε καν επισημο αν ειναι καλος.Τον ξερουμε απο την Καζαν και ειδικα απο το μεταξυ μας αγωνα που οταν βγηκε με 5 φαουλ πηραμε το ματς.

    REDGOAL: Καλά δεν λέει κάτι αυτό. Και τον Τιερί Ανρί ξέραμε αλλά στη Γιουβέντους έμοιαζε... Αλέκος Τάτσης. Είναι πώς θα κολλήσει στην ομάδα...

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγγαυρε Σπύρο Μανωλάκο, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες για τον Κάνααν, γιατί η απόδοσή του θα είναι κομβική για την ομάδα μας.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο συμφωνώ κι εγώ για τον Πάππας ότι μπορεί από το πουθενά να μας βγει λαβράκι. Μακάρι το παλικάρι να συνεχίσει και να δουλέψει με την ομάδα, έτσι ώστε να εξελιχθεί ο ίδιος και να επωφεληθούν όλοι από την δουλειά του. Κάτι που δεν φαίνεται να πιστεύει ο Κώστακούμπο που προτίμησε να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού, σκεπτόμενος κοντόφθαλμα, κατά τη γνώμη μου.

    Μακάρι ο Μπαρτζώκας να βρει και να δουλέψει κι άλλους νεαρούς Έλληνες, οι οποίοι σε 2-3 χρόνια θα μπορέσουν να γίνουν η διάδοχη κατάσταση των Παπανικολάου και Σλούκα. Μακάρι να έχουμε τότε τον Βεζένκοφ και τον Ντόρσευ, αλλά κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό, ίσως μόνο ο μάντης Κάλχας :)

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Arrow
    Συμωνω απολυτα μαζι σου.
    Περυσι στα φιλικα ο Ντορσει πετουσε,καθως υποτιθεται οτι στα φιλικα σουταρεις χωρις αγχος.
    Ανησυχητικο για τον Κανααν σημαδι,αλλα βεβαια δεν βιαζομαστε να τον κρινουμε.Ας βιαστουμε ομως για τον Παππας.Το παιδι ειναι γεννημενος κιλλερ απο το τριποντο.Πεσαμε σε φλεβα χρυσου και ειναι τοσο κιλλερ,που το δειχνει απο την πρωτη στιγμη.
    Τιποτα δεν τον αγχωνει,τιποτα δεν τον σταματα .Ουτε η απειρια,ουτε η αλλαγη περιβαλλοντος,ουτε το ανωτερο επιπεδο.Τραβαει το ρεβολβερ και σκοτωνει.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77
    Για τα φιλικα ετσι οπως τα λες ειναι, απλα ο Παππας προερχεται απο ενα κολλεγιο κατωτερου επιπεδου και ειναι πολυ σπανιο ενας παικτης να μπαινει με τετοιο αερα. Δεν τον βαπτιζουμε παικταρα, αυτο θα το δειξει το μελλον, αλλα ειμαστε αισιοδοξοι. Στα επιπεδα του Λαρεντζακη να φτασει σε 2 χρονια θα ειμαστε ευχαριστημενοι, ο,τι παραπανω θα ειναι σουπερ.
    Για την εθνικη, νομιζω οτι θα ειναι αποτυχια αν δεν παει στον τελικο με βαση το πως διαμορφωθηκε το προγραμμα παντα. Νομιζω θα ειμαστε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...