roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δουλεύει... σκληρά ο Κάναν (vid)

underarmor
redwell

Ο Αϊζάια Κάναν είναι ο παίκτης που επιλέχθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να μπει στα... παπούτσια του Τάιλερ Ντόρσεϊ και να δώσει σκορ και επιθετικές λύσεις στον Ολυμπιακό και ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ προετοιμάζεται σκληρά για να πετύχει.

Ο έμπειρος άσος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter μέρος του προγράμματός του στο γυμναστήριο, όπου κάνει ασκήσεις με μπάλα και ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας των νταμπλούχων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια λογακια του Μπαφε, ο τυπος προχθες ακομα με την Εθνικη κλωτσουσε μπουκαλια και την ειπε στο Σλουκα για δικη του κακη αμυνα. Το παιδι ζει στον κοσμο του. Αν δεν ειχαμε προβληματα κατω απο το καλαθι ο Ιτουδης θα τον ειχε στειλει ηδη λογω χαρακτηρα

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, οσον αφορα τον Κωστα Αντ., τα ειχαμε πει απο την αρχη του καλοκαιριου.

    Ειναι ενας παιχτης που ζηταει να παρει απο την ομαδα πιο πολλα απο οτι εχει σκοπό να δωσει ο ιδιος (οπως και ο Ντορσεϊ). Αρχικα ηθελε ρόλο. Ο Μπαρτζωκας του εδινε ρόλο, η Οκταγκον ζητουσε χρόνο. Του εδινε χρόνο, ζητουσε περισσοτερα χρηματα. Του εδινε χρηματα, ζητουσε περισσοτερο χρονο να το σκεφτει κ.ο.κ.

    Ισως η Οκταγκον πιστευει οτι ο Κωστας μπορει να γινει ο νεος Γιαννης, ποιος ξερει? Σου λεει, και ο Γιαννης άμπαλος ηταν οταν πηγε ΝΒΑ και τωρα χτυπαει 200εκ. Γιατι οχι και ο Κωστας?

    Εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να ακολουθησουμε αυτο το σκεφτικο?

    Τωρα για τον Αγραβανη, τα εχουμε ξαναγραψει. Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας. Με δυο λογακια του Μπαφέ στο αυτι και θα ηταν τυπος και υπογραμμος. Το θεμα ομως ειναι μπασκετικο.

    Δεν μπορει να δωσει τιποτα παραπανω σ' αυτον τον Ολυμπιακο ο Αγραβανης γιατι δεν εχει το απαιτουμενο επιπεδο ποιοτητας για να σταθει επαρκως. Ο Αγραβανης ηταν για εποχες Σφαιροπουλου, π.χ. δωσε τη μπαλα στον Κιλλ Μπιλ και παιξε καραουλι. Οι εποχες αλλαξαν. Χρειαζεται αθλητικοτητα και/ή σουτ. Αν δεν εχεις το ενα, πρεπει να εχεις το αλλο. Αν εχεις και τα δυο ακομα καλυτερα. Ο Αγραβανης δεν τα εχει σε επαρκες επιπεδο.

    Στην Ευρωλιγκα μπορει και ο ιδιος να εκτεθει αλλά και να εκθεσει την ομαδα ανεπανορθωτα. Μη κοιτατε οτι βγαζει μάτια στον Προμηθεα και στα φιλικα του FIBA Basketball. Η Ευρωλιγκα ειναι ενα θεριο που εχει καταστρεψει καριερες και καριερες και, συν τοις αλλοις, ο καθε Μπαρτζωκας δεν θα φαει το κεφαλι του για να επιστρεψει ενας παλιος παιχτης που θα ριξει τον μεσο ορο ποιοτητας της ομαδας. Κοιταξτε τι γινεται στο ποδοσφαιρο με τον Μανωλα.

    Σημειωτεον οτι και ο Αγραβανης στην Οκταγκον ανηκει. Δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα μας εκαναν τα ιδια τσαλιμακια οπως με τον Κωστα.

    Αυτη τη φωτογραφία του Μπαρτζωκα που εχει ποσταρειτο Redgoal που δειχνει τον Μπαρτζωκα με το δαχτυλο μπροστα τη θυμαστε? Αυτο ακριβως κανει ο Μπαρτζωκας, δειχνει τον προορισμο και κοιταει μπροστα! Οποιος θελει να ανεβει στο τραινο, υπογραφει και ταξιδευει. Οπως δηλ. εκαναν οι ξενοι που ηρθαν και ο Τζορτζ Παπας. Τους υπολοιπους τους αφηνουμε να μπλεξομπουτιαζουνται με τους ατζεντηδες τους.

    Αντε, καλη χρονιά και χωρις τραυματισμους να εχουμε.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχουν εγκλήματα, υπάρχουν επιλογές.
    Ο Κ.Αντετοκούμπο ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα μας πριν καν μείνει ελεύθερος αλλά δεν μας έδωσε θετική απάντηση.
    Οπως προκύπτει έχει κάνει την επιλογή του (να περιμένει μήπως διακριθεί μέσω Εθνικής ομάδας και αυξηθούν οι σύλλογοι που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για εκείνον) και ο Ολυμπιακός όφειλε να κάνει με την σειρά του την δική του επιλογή.
    Από την άλλη δεν μπορούσαμε να κρεμόμαστε για πολύ από τα χείλη των ιθυνόντων της ASVEL αλλά ούτε και να ανεχθούμε να μας χρησιμοποιεί κάποιος κερδίζοντας χρόνο μήπως αυξηθούν οι ενδιαφερόμενες ομάδες προς όφελός του.
    Ο Ολυμπιακός οφείλει να παίρνει αποφάσεις προς όφελος της ομάδας και όχι να γίνει το stepping stone ενός νεαρού αθλητή προκειμένου να φτιάξει ένα βιογραφικό τέτοιο που να δικαιολογεί τους Μιλγουόκι Μπάκς να πάρουν και αυτόν χαριστικά στο ΝΒΑ λόγω του αδερφού του. Eμείς είμαστε ο Ολυμπιακός Πειραιώς και όχι ο Αιας Τραχανοπλαγιας.
    Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει πραγματοποιήσει ήδη 5 μεταγραφές και έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό καλύπτωντας όποιες αδυναμίες εμφάνισε στην προηγούμενη επιτυχημένη σεζόν που είχε στην Euroleague. Παίκτες ελεύθεροι που θα παίξουν καλά σε αγώνες προσεχώς πάντα θα υπάρχουν, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για φιλικούς αγώνες όποτε προς τι η υστερία.
    Τέλος τυχόν απόκτηση του Δ.Αγραβάνη με ήδη συμπληρωμένο το ρόστερ μας θα είχε νόημα μόνο αν δεν περάσουν οι 7 ξένοι στην Basket League. Mέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση από την διοργανώτρια ότι και να λέγεται είναι άνευ ουσίας.

  • gogos
    gogos Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωρη παιχτουρα Κανααν.....εγω προσωπικα σε πιστευω πολυ.
    Θελω να απασφαλιζεις σουτακια απο τα 9 μετρα και στον Ολυμπιακο!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow ασ'τους να λενε για τον Αγραβανη γιατι αν μας τελειωσει το "βελουδινο σπυρι" θα αρχισουν παλι με τον Τσαλγγουρη και αυτη τη φορα δεν θα το αντεξω

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Murphy μας αναλυεις με επιχειρηματα ποιο ακριβως ειναι το "εγκλημα";

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας πρήξατε με τον Αγραβανη ρε!!!
    Ποτέ ξανά στα ερυθρόλευκα το καλοπαιδι...
    Και σκουξτε όσο θέλετε κάποιοι...

  • Murphy
    Murphy Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 04:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγκλημα που δεν αποκτησαμε ειδικά τον Κώστα αλλά και τον Αγραβάνη

  • Nickel
    Nickel Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάκης Διάβασε τις δηλώσεις που έκανε πέρσι ο Πέτγουει για Αγραβάνη. Ότι στις προπονήσεις προσπαθούσε να τον τραυματίσει. Ωραίο το πάθος αλλά όχι όταν δεν υπάρχει όριο και... μυαλό. Κρίμα γιατί κι εμένα μ αρέσει παιχτικά ο Αγραβάνης, αλλά καταλαβαίνω γιατί ο coach δεν θέλει να βάλει από το πουθενά μπελά στο κεφάλι του.

  • Άρης
    Άρης Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τότε γιατί δεν ασχολείται με Κώστα Ανετοκουμπο?
    Είναι τα λεφτά πρόβλημα?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...