roumeliotis

Carwiz

Οριστικό με Βεζένκοφ...

casino loutrakiou
redwell

Και με τη... βούλα παίκτης του Θρύλου παραμένει ο Σάσα Βεζένκοφ καθώς παρηλθε το NBA-out που υπήρχε στο συμβόλαιό του και κατά συνέπεια ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει να διαπρέπει με την ερυθρόλευκη.

Μέχει τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/07) οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν το δικαίωμα να του καταθέσουν πρόταση, αυτό δεν έγινε και ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει... Πειραιώτης.

Μια οριστική εξέλιξη που λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος τον ήθελε πάση θυσία στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν για να διατηρήσει τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις και να πάει ξανά στο F4 για το καλύτερο δυνατό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 06:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Το πρόβλημα με το Διαμαντίδη δεν ήταν αν ήταν ψηλός ή κοντός. Ήταν απίστευτα ατζουμπαλος. Μονοκόμματος. Έλεγες πως μπορεί αυτός να παίζει μπάσκετ.
    Κατά τα άλλα, σήμερα για να καθιερωθείς στο μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο είναι δύσκολο γιατί έχει γίνει και physical game και πολύ εγκεφαλικό. Για αυτό βλέπεις ότι συνήθως οι παίκτες που γίνονται τοπ στην Ευρωλίγκα είναι τουλάχιστον 25. Θα ήταν ωραία να είχαμε ένα πρωτάθλημα β ομάδων ή αναπτυξιακό για να βρουν θέση οι νεαροί παίκτες, αλλά εδώ δεν έχουμε καλά καλά Α1.... πώς μπορούμε να συζητάμε για β ομάδες....

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    O νικολαιδης εχει τραγικο playmaking αυτη τη στιγμη. Στην πιεση πανω στην μπαλα και γενικα στην αμυνα ειναι εξαιρετικος. Αλλα αν δεν ωριμασει επιθετικα και δεν γινει κανονικο πλειμεκερ, που να μην μπερδευει τα μπουτια του με το παραμικρο, τοτε δεν θα κανει για τον Ολυμπιακο και γενικα για το υψηλο επιπεδο.
    Οι κολοβερος και νετζηπογλου υστερουν σε σωματικα προσοντα για να γινουν παικτες ευρωλιγκας. Μπορουν να γινουν τιμιοτατοι παικτες Α1 (ηδη ειναι) και παραπανω ακομα, αλλα για Ευρωλιγκα δυσκολο μου φαινεται (οχι οτι αποκλειεται κιλας να μπορεσουν να σταθουν σε συμπληρωματικο καποια στιγμη αν τους δωθει ποτε η ευκαιρια (αυτο ειναι το πιο δυσκολο και το θεμα συγκυριας), οι λαρεντζακης, κασελακης, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ δεν ειχαν ιδιαιτερα καλυτερα στοιχεια σε αυτη την ηλικια).
    Ο τανουλης για να γινει κανονικος παικτης αντρικου πρεπει να μεταμορφωθει σωματικα, να παρει μυικα κιλα. Δεν ξερω τι σωματικα περιθωρεια εχει, μου ειναι δυσκολο να εκφρασω γνωμη, δεν ειμαι ειδικος. Δεν το αποκλειω να γινει καλος παικτης στο ΜΑΚΡΥ μελλον. Επισης για να γινει συγχρονο τεσσαρι πρεπει να μαθει να παιζει με προσωπο μακρυα απο το καλαθι, να μαθει να βαζει την μπαλα κατω και να επιτειθεται στα close out, να βελτιωσει και το σουτ λιγο. Αυτη τη στιγμη πιο πολυ σεντερ ειναι παρα τεσσαρι, αλλα για σεντερ υστερει σωματικα. Εχει γλυκα τελειωματα και ωραιες κινησουλες ειναι η αληθεια, θυμιζει λιγο μαυροκεφαλιδη, αλλα ειναι ο μισος απο τον μαυροκεφαλιδη.
    Ο μουοσα δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει σαν ελληνας στο ελληνικο πρωταθλημα. Πρεπει να δωθει δανεικος καπου και αυτος να αρχισει να παιζει σιγα. Τεχνικα ειναι ακατεργαστος, τον εχω δει στην εθνικη κυπρου, απεχει ετη φωτος απο το να μπορει να θεωρηθει κανονικος παικτης.
    Υπαρχουν Ελληνες παικτες ενα σωρο που να μπορουσαν να υποστηριξουν συμπληρωματικους ρολους και στον Ολυμπιακο και στον Παναθηναικο. Η πολυ κλαψα και οι δυστοπικες προβλεψεις (τυπου, ''που οδευομεν;'') και ανυποστατες ειναι και εμενα με κουραζουν κιολας. Εχετε γερασει πριν την ωρα σας ορισμενοι και τα βλεπετε ολα μαυρα.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Φίλε Ηλία διαφωνώ μαζί σου. Και το να παρουσιάζουμε συνέχεια το Διαμαντίδη σαν εξαίρεση δεν δυναμώνει το επιχείρημα ιδιαίτερα. Ο Διαμαντίδης είχε ειδικές συνθήκες που δεν έπαιξε ποτέ στα μικρά κλιμάκια. Στα 18 του ήταν 1.80. Πού να τον καλέσουν. Και μέχρι τα 20 που πήγε στον Ηρακλή είχε πάρει 12 πόντους, ενώ μετά στον Ηρακλή πήρε καναδυο ακόμα.
    Επίσης ο Διαμαντίδης στα 22 του έπαιρνε 10-15 λεπτά στον Ηρακλή ενώ στα 23 του ήταν βασικός και τελείωσε τη σεζόν με 14 πόντους 5 ριμπάουν 3.5 ασίστ (τα ξανάγραφα την προηγούμενη εβδομάδα). Αν εσείς βλέπετε τέτοια προοπτική στο Νικολαϊδη τότε το δικό σας μάτι βλέπει κάτι άλλο από το δικό μου.

    Επιπλέον το επιχείρημα δεν στέκει διότι ο Διαμαντίδης ουδέποτε εκλήθη στις μικρές Εθνικές. Εγώ σχολίασα ότι αυτοί που ΕΧΟΥΝ κληθεί και παίζουν με συνομήλικα τσικό, δεν μπορούν να τραβήξουν την ομάδα σαν ηγέτες.

    Όλα (άντε να πω σχεδόν όλα) τα παιδιά τα τελευταία 20 χρόνια που έχουν κάνει καριέρα και έχουν παίξει στις μικρές εθνικές, ξεχώρισαν από τότε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

    Το ανάποδο δεν ισχύει. Παιδιά δηλαδή που ξεχωρίζουν δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνουν καριέρα. Για μια σειρά από λόγους. Έλλειψη συγκέντρωσης/δουλειάς, κακή τύχη, τραυματισμοί, το ότι ευνοήθηκαν λόγω σωματοδομής με τα τσικό ενώ στο αντρικό δεν φαινόταν η διαφορά, για χίλιους δυο λόγους. Αλλά παιδιά που απλώς συμπληρώνουν 12άδα σε Εθνική Νέων, και είναι απλή αναφορά στο φύλο αγώνα, ε όχι, δεν πιστεύω ότι θα φτάσουν να κάνουν τη διαφορά σε ομάδα Ευρωλίγκας.

  • BIG
    BIG Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα.Γνωρίζετε εαν θα απασχολήσει ο λιοτόπουλος της δέκα τον ολυμπιακό?

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Δημήτρη,
    με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σου αλλά με το χέρι στην καρδιά σου αρέσει η ομάδα ποδοσφαίρου που έχουμε τα τελευταία 2 χρόνια? Βλέπεις θέαμα, κοινώς βλέπεις μπάλα? Βλέπεις να γίνεται κάποια σοβαρή προσπάθεια για διάκριση στην ευρώπη, έστω στο γιορόπα ή στο κονφερενς λιγκ γιατί το τσ.λ. είναι εντελώς άλλο (διαστημικό) επίπεδο?
    Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάναμε μια καλή πορεία τη χρονιά που αποκλειστήκαμε με σφαγή από τη Γουλβς και στη συνέχεια τίποτα, το απόλυτο τίποτα. Το ότι πήραμε το γελοί ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλους τους πεθαμένους εσένα σε χαροποιεί? Πες μου ότι βγήκες στους δρόμους να το πανηγυρίσεις να τρελαθώ... Εγώ αυτό που βλεπω είναι ότι μοσχοπουούνται κάποιοι παίκτες και δεν αντικαθίσταναι π.χ. Ποντένσε, Τσιμίκας πουλήθηκαν αλλά εξτρέμ σοβαρό και μπακ σοβαρό δεν πήραμε ποτέ (και μη μου πεις για κάτι μεταγραφές τύπου Ονιεκούρου, Πέπε Βινάγκρε κλπ γιατί αυτά μανατζερικα παιχνίδια ήταν, αποκλείεται να κόστισε 5 μύρια ο Ονιεκούρου, δεν γίνεται....)

    Αντίθετα στο μπάσκετ βλεπουμε μια διοίκηση που βάζει χρήμα κάθε χρόνο σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο μόνο και μόνο γιατί γουστάρει. Κάθε χρόνο ξοδεύονται εκατομύρια και τα έσοδα είναι πολύ λίγα. Γίνεται σοβαρή δουλειά με έναν προπονητή εδώ και 3 χρόνια (με τα καλά του και τα κακά του), διατηρείται ένας κορμός, κάθε χρόνο βελτιώνται η ομάδα. Βλέπεις τίποτε από αυτά στην ποδοσφαιρική ομάδα? Σου αρέσει που παίζουμε κατενάτσιο με μία Μακαμπι Χάιφα και κάνουμε 1 τελική σε όλο τον αγώνα? Αν εσύ βλέπεις φαντεζί ποδόσφαιρο και όλοι εμείς οι υπόλοιποι εδώ στο φόρουμ γράφουμε ότι πονάνε τα μάτια μας τι πιστεύεις ότι συμβαίνει?

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Δε στέκει τόση πολύ κριτική σε τόσο νεαρούς μπασκετμπολίστες.
    Αν έβλεπες το Διαμαντίδη στα 20 του όταν έπαιζε στον Ηρακλή, θα έλεγες τόσα κι άλλα τόσα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Δε στέκει τόση πολύ κριτική σε τόσο νεαρούς μπασκετμπολίστες.
    Αν έβλεπες το Διαμαντίδη στα 20 του όταν έπαιζε στον Ηρακλή, θα έλεγες τόσα κι άλλα τόσα.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή γράφετε όλοι για τους μικρούς...

    Άλλη μια χαμένη χρόνια. Σε 2-3 χρονάκια να δούμε ποιοι έρχονται από πίσω.

    Γκαρντ που δεν είναι ηγέτης σε αυτές τις ηλικίες δεν θα είναι ποτέ. Κολοβερος Νικολαΐδης δεν μπορούν με τους συνομηλίκους, θα μπορέσουν ποτέ σε Ευρωλιγκα?

    Μην τρελαίνεστε με τον Τανουλη, έχει χτισμένο κορμί οπότε λογικό να κενταει με τα 20χρονα. Αλλά από μπασκετ δεν φαίνεται πολλά πολλά. Ωστόσο ακριβώς λόγω σωματοδομης και θέσης σηκώνει βελτίωση με δουλειά κσι ιδρώτα.

    Μπασκεμπολιστας Νετζηπογλου παίδες δεν υπαρχει

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημητρης
    Αν εσένα στο τέλος της ημέρας σε ικανοποιεί το ότι παίρνουμε ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα, πάω πάσο. Αυτοί που γκρινιάζουν είναι εκείνοι που θέλουν μια διάκριση στην Ευρώπη ή έστω να δούμε για αρχή λίγο ΡΗΜΑΔΟΜΠΑΛΑ ρε γμτ, που πονάνε τα μάτια μας.

  • Deep7
    Deep7 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό θα ήταν να κλείσουμε Τανουλη και Νετζηπογλου για του χρόνου...πιστεύω θα είναι έτοιμοι να παίξουν στην ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display