roumeliotis

Carwiz

Λάθος Κώστα ένα λάθος δύο και απόφαση

casino loutrakiou
redwell

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό το θέμα του  Έλληνα διεθνή σέντερ, Κώστα Αντετοκούνμπο, καθώς αναμένεται να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά πιθανότατα μέχρι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Οι ερυθρόλευκοι του έχουν καταθέσει την οριστική τους προσφορά στον 25χρονο άσο και πλέον το... μπαλάκι είναι στο δικό του τερέν και η όποια απόφαση είναι καθαρά θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Πριν από ένα χρόνο ο νεαρός σέντερ ειχε δεχθεί ξανά πρόταση από τον Ολυμπιακό όμως έκανε το πρώτο μεγάλο λάθος καριέρας. Δεν ηρθε στον Πειραιά που θα έπαιρνε πολύ χρόνο λόγω και των τραυματισμών του Χασάν Μάρτιν και της γενικότερης ανυπαρξίας του Αμερικανού στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλα προτίμησε Βιλερμπάν.

Εκεί πήρε κάποια λεπτά στην αρχή αλλά μετά εξαφανίστηκε από τον μπασκετικό... χάρτη όντας τρίτος και καταϊδρωμενος στο ροτέισον της γαλλικής ομάδας.

Πλεον κοιτάει... κατάματα τη δεύτερη ευκαιρία που του δινει ο Θρύλος να έρθει, να παίξει και να εκτοξευθεί. Θα την αρπάξει και θα έρθει να δουλέψει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να γίνει παίκτης Euroleague με ρόλο και χώρο στο ρόστερ ομάδας F4 ή θα την κλωτήσει και θα συνεχίσει να περιφέρεται αριστερά και δεξιά αναζητώντας ταυτότητα σε μια ηλικία που θα έπρεπε ήδη να... σπέρνει; Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να δώσει οριστική απάντηση...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

45 σχόλια

  • Γιώργος Β.
    Γιώργος Β. Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ γιατι δεν έχουμε ήδη κλείσει Αγραβάνη. Το μεγαλύτερο λάθος του Μπλατ η αποχώρησή του. Έμπειρος, ικανός και ταμάμ για 4-5άρι. Εκτος αν θελουν Μήτογλου...τότε πάσο!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την ελπίδα ζει ο ανθρωπος. Και ισως αυτο να συμβαινει στην περιπτωση Αντετοκουμπο οταν καθε μερα που περναει και δεν αποφασιζει θα επρεπε να μετραει περισσοτερο αρνητικα ως προς την πιθανοτητα να ερθει και οχι το αντιθετο.

    Ο παιχτης εχει την κερκοπορτα διαφυγης της G League που οι ατζεντηδες του θα τη βαφτισουν εντεχνα ΝΒΑ. Ταυτοχρονα ομως, η κακη του παρουσία περισυ στην Ευρωλιγκα δεν φαινεται να του ανοιγει πολλες πορτες στην Ευρωπη και ισως ο ιδιος περιμενει το Ευρωμπασκετ να δειξει τι μπορει να κανει. Στην οποία περιπτωση βεβαια θα ειναι χωρις ομαδα μεχρι τον Σεπτεμβριο τουλαχιστον αλλά δεν νομιζω να καιγεται κιολας. Παντα θα υπαρχει καποια ομαδα που δεν θα αρχισει καλά και θα ειναι διαθετειμενη να κανει αλλαγές. Καπως ετσι δεν βρισκει και ο Γκιστ καθε χρονο συμβολαιο?

    Ο Ολυμπιακος καλά κανει και δεν βιαζεται αλλά ο Αντετοκουμπο μπορει να το τρεναρει κι αυτος.

    Ποιος εχει γερο στομαχι?

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χειρότερο δεν είναι να απορρίπτεις έναν παίκτη γιατί λογικό είναι να έχεις άποψη είτε καλή είτε κακή και να το εκφράζεις με άποψη που στέκει και με γνώση!!!! Αυτό άλλωστε γίνεται στο σύνολο των σχόλιων των φίλων της ομάδας!!!! Το απαράδεκτο είναι να χλευάζεις έναν παίκτη και να τον υποτιμάς έτσι απλά χωρίς καν να έχει δοκιμαστεί στην ομάδα σου και χωρίς καν να αξίζει σε αυτό το παίκτη τέτοια συμπεριφορά!!!! Αλήθεια αν ήταν παιδί σου, αδελφός σου, φίλος σου, δικός σου άνθρωπος πως θα φαινόταν τόσο άδικα, ένα παίκτη με σπάνια φυσικά προσόντα και ικανοποιητικά στοιχεία ως αθλητή, να τον σφυροκοπούσε ο καθένας έτσι απλά και χωρίς κανένα δισταγμό με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς; Δεν είναι άδικο;

  • BD7
    BD7 Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσαλμπουρης είναι μια περίπτωση που αξίζει. Είναι μεν 26 δεν τον λες και prospect αλλά τέτοιο σουτ και κινητικότητα/ διείσδυση/ντριμπλα σε παίχτη 2.18 δεν βλέπεις συχνά. Περισσότερο βέβαια για 4αρι μου κάνει με τα λίγα μπασκετικά που ξέρω (έστω 5αρι νέας γενιάς) . Μακάρι να έρθει. Μετά πιο μικροί (όχι έφηβοι κι εκεί υπάρχει potential) πιστεύω ότι Τανουλης και Νετζιπογλου ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάλαβα..... Στον Παναθηναικό θα πάει ΚΑΙ αυτός ο παίκτης!!!

    Από εκεί που θα παίρναμε τον Κώστα Αντετοκούμπο ή τέλος κάποιον 7ο ξένο σήμερα βγήκε πάλι στην επιφάνεια οτι πάμε για τον Τσαλμπούρη για τρίτο σέντερ. Στο τέλος θα αναπολούμε τον Χρηστίδη έτσι όπως πάμε!!! Γιατί μπορεί ο Τσαλμπούρης να έχει κάποια άλλα καλά στοιχεία αλλά σέντερ δεν νομίζω ότι είναι.Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος καν να μας βγάλει τα μάτια.

    Τουλάχιστον πέρυσι είχαμε τον Ζαν Σαρλ που του δίναμε τον ρόλο του 3 σέντερ. Φέτος δεν υπάρχει ούτε αυτό μιας και ο Πίτερς δεν μπορεί να το κάνει με τίποτα τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια. Δηλαδή αν χτύπα ξύλο του χρόνου τραυματιστεί ο Φάλ θα παίζουμε στην Ελλάδα με δίδυμο Μπολομπόι-Τσαλμπούρη στους σέντερ έστω και για ένα ματς???!!! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • νασος
    νασος Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    παντως μεχρι και σημερα 19 ιουλιου ο κωστας ΔΕΝ ειναι ελευθερος απο την βιλερμπαν εχει 1 χρονο ακομα συμβολαιο και οι γαλλοι εχουν μονο 2 παικτες στο
    4-5 τον φαλ και τον νουα..... μαλλον ολοι λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο!

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Andregon συγχαρητήρια για το σχόλιο σου.Ο πυρήνας της σκέψης σου με κάλυψε απολύτως.

  • Deep7
    Deep7 Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σοφτ ο Τσαλμπουρης έχει βελτιωθεί αλλά από δύναμη εκρηκτικότητα άλμα είναι πολύ πίσω ...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά η περίπτωση Τσαλγγούρι είναι πολύ δύσκολη. Τον θέλουν οι Λέικερς, οι Σέλτικς, η Ρεάλ, ο Παντζιτζιφιακός και οι Ουρσουλίνες

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η περίπτωση Κ.Αντετοκούμπο χωρίζεται σε 2 σκέλη:
    1ον) Δεν είναι αυτήν την στιγμή ελεύθερος, δεσμεύεται με συμβόλαιο στην γαλλική ASVEL και εκείνη δεν έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις της για την περίπτωσή του. Η πλευρά του παίκτη ενδεχομένως να πιστεύει ότι βάσει αγωνιστικού χρόνου δεν θα βρίσκεται φέτος στα πλάνα του προπονητή όμως όσο οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας ακούνε για ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες επιπέδου Euroleague (πόσο μάλλον από επιπέδου F4) είναι λογικό να κάνουν δεύτερες σκέψεις.
    Πάντως αν το ισχύον συμβόλαιο του είναι μόνο € 150χιλ. τότε δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει η ASVEL να το ξεφορτωθεί άρον άρον και να μην απαιτήσει χρήματα για τον παίκτη από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.
    2ον) Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για μία καταρχήν προφορική συμφωνία σε περίπτωση που ο παίκτης αποκτήσει την ελευθέρας του επιχειρώντας να εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη για τον πελάτη του. Ο παίκτης ταιριάζει στα πλάνα του Ολυμπιακού ως αθλητικός σέντερ και παρά το γεγονός ότι έχει αρκετές ελλείψεις από τα βασικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο ενός μονοδιάστατου πικ εν ρολ σέντερ χωρις να καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ.
    Τον μονοδιάστατο αυτό ρόλο μπορούν να τον υπηρετήσουν ακόμη καλύτερα διάφοροι αθλητικοί ξένοι σέντερ στην αγορά με χαμηλό κόστος και έχοντας πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε διάφορες Ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Ο λόγος που ο εξελίξιμος Κ.Αντετοκούμπο προτιμάται και θα πληρωθεί καλά είναι γιατί αυτήν την στιγμή είναι η πιο βολική λύση λόγω διαβατηρίου και όχι γιατί είναι η καλύτερη. Αν φτάσει το κόστος απόκτησης του σε υψηλά επίπεδα είναι βέβαιο ότι η περίπτωση του θα εγκαταληφθεί ακόμη και αν μείνει ελεύθερος χωρίς καμία απαίτηση από την ΑSVEL.
    Ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη καλύψει τις θέσεις του στο βασικό ροτέϊσον της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να μην βιάζεται και να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η περίπτωση Κ.Αντετοκούμπο και να δράσει ανάλογα. Η θέση/ρόλος που του προσφέρει η ομάδα μας παρότι εκτός βασικού ροτέϊσον δεν είναι αμελητέα και μπορεί αυτός και ο Λαρετζάκης να ξεκινούν με ένα αγ. χρόνο περί τα 10 λέπτα μ.ο.όμως αυτά μπορούν να αλλάξουν άρδην στην διάρκεια μιας σεζόν.
    Αν στραβώσει η περίπτωση του, τότε η λύση της απόκτησης 7ου ξένου μπορεί να είναι καλύτερη εφόσον όμως συνοδεύεται από την απόκτηση και ενός ελπιδοφόρου Ελληνα ψηλού. Αν πάμε στην λύση απόκτησης αποκλειστικά και μόνο ενός ελπιδοφόρου Ελληνα ψηλού (από αυτούς που ακούγονται) τότε το έλλειμα αθλητικότητας στους ψηλούς ειδικά εν όψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μας θα είναι πασιφανές.
    Εικάζω λοιπόν ότι το όλο δίλημμα θα έπρεπε να είναι Κ.Αντετοκούμπο VS 7oς ξένος (για Εuroleague) + ελπιδοφόρος Ελληνας ψηλός για την Basket League (Τανούλης ή Τσαλμπούρης για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια χαρά παίκτες).
    Aν και εφόσον υπάρχει η 2η επιλογή στο τραπέζι για μένα είναι η καλύτερη, αν όχι τότε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η απόκτηση του Κ.Αντετοκούμπο είναι επιβεβλημένη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...