roumeliotis

Carwiz

Τρέλα... Μπαρτζώκα για την καμπάνια

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με νταμπλ και παρουσία στο F4 της Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να παρουσιάζουν μια νέα ομάδα με πολύ... μπάσκετ που χόρταινε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Και τώρα τι; Τι να περιμένουμε από τους Πειραιώτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο; Αν κρίνουμε από τη χαρά του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις προσθήκες των Μπολομπόι, Πιτερς και Κάναν αλλά κυρίως για την παραμονή του Βεζένκοφ, μάλλον πολλά.

Ο Coach-B δεν το κρύβει στο περιβάλλον του ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφική καμπάνια καθώς αποκτήθηκαν όλες οι πρώτες επιλογές του και δηλώνει μεγάλη πίστη για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

62 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, μετά από 100αδες ποσταρισματα που έχω κάνει εδώ μέσα, αυτό βρήκες να μου γράψεις;

    Η διαφωνία σου που είναι πάνω στο ποστ μου δηλαδή για να καταλάβω;

    REDGOAL: Ότι κλαίγεσαι και εξυμνείς τον Γκριγκόνις και τους Καλαϊτζάκηδες ενώ ξέρεις ότι θα τερματίσουν από 14η θέση και κάτω

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα REDGOAL άδικο θα έχει ο Κουπεπέ να γίνει βάζελος; 1428 παίκτες έχει προτείνει κι αυτοί οι Αγγελόπουλοι πάνε και φέρνουν αυτούς που θέλει ο Μπαρτζώκας. Έλεος δηλ

    Snake7 επειδή το κατέχεις το άθλημα θα ξέρεις και ότι υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά που μετράνε. Ψυχή. Πάθος. Για το Λαρετζάκη διαφωνώ ότι είναι αδύναμος αλλά κι έτσι να ήταν με το νεύρο που παίζει τα βάζει με τους πάντες. Κι αυτά σε μια ομάδα είναι μεταδοτικά

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα προσωπικά με πείραξε η μεταγραφή Grigonis, τον ήθελα πολύ στην ομάδα, αλλά η CSKA μας μισεί μάλλον και τον έδωσε ΜΟΝΟ στους απέναντι.. μεγάλη προδοσία και να μην ξεχάσουμε ποτέ την συμπεριφορά της cSKA..και για όλα τα παλιά που μας έχουν κάνει.

    Ίσως αξίζει να τολμήσουμε Ρογκαβοπουλο αφού δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, δεν έκανε καλή χρονιά πέρυσι, είναι αλήθεια, αλλά μπορεί να προσφέρει σαν 13ος κάτι παίχτης.

    Οι Καλαϊντζακηδες είναι καλά πρότζεκτ κρίμα που χάθηκαν και αυτοί.

    Δεν χρειάζεται να μειώνουμε και τις μεταγραφές του ΠΑΟ, είναι μετά από 3 χρόνια ορθολογικές, ο Παπαπέτρου θα πονέσει όμως, δεν αντικαθίσταται εύκολα, δεν έγιναν ομάδα 8αδας, αλλά Ελλάδα θα είναι ανταγωνιστικοί σε σχέση με το περσινό τσίρκο. Κρίμα που δεν τους ρίξαμε 40 πόντους σε κάποιον αγώνα να έχουν να θυμούνται..

    τεσπά, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Ας πάρουμε Κώστα, είναι πολύ χρήσιμος, και βλέπουμε.. θεωρώ δεδομένο ότι Peters/Veze θα παίξουν μαζί σε κάποια σχήματα και εκεί θα έχουμε πλεονέκτημα.

    REDGOAL: Ρε φίλε γιατί δεν γίνεσαι βάζελος να βρεις την υγειά σου;

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρο ωραία κάνεις βόλτα σε memory lane, και θυμάσαι τον εκπληκτικό Βλάντο, που τον θυμάμαι και αυτό να κάνει τα μελιτζανικά κόλπα του Ομπράντοβιτς. Συμφωνούμε ότι στο μοντέρνο μπάσκετ δεν υπάρχουν θέσεις αλλά ρόλοι. Για αυτό έχουν βγει τα play forward, stretch4, Jokic (ο οποίος είναι πια ξεχωριστός ρόλος και όχι παίκτης). Για αυτό σε κάποια φάση ο Kidd (playmaker από τα λίγα) έδωσε το κατέβασμα της μπάλας στο Γιάννη.

    Για να γίνουν όμως όλα αυτά τα ωραία θες και αντίστοιχα χαρακτηριστικά παικτών που να αλληλοσυμπληρώνονται. Το ότι μιλάω εγώ λχ για τριάρι προφανώς και δεν έχει να κάνει με τη θέση αλλά με τα χαρακτηριστικά. Τον έχω περιγράψει τον παίκτη δεκάδες φορές εδώ μέσα και δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν αυτός που θα βάλουν είναι οχτάρι box to box ποδοσφαίρου αρκεί να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Δίμετρος με ικανό άνοιγμα χεριών, δυνατό κορμό και καλό footwork (αυτά τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζουν το ύψος ταχύτητα και δύναμη στην άμυνα προκειμένου να κηνυγάει παίκτες σε 4 θέσεις), να έχει διάθεση να σπρωχτεί στα ριμπάουντ βοηθώντας την ομάδα λιγάκι, και σε συνθήκες σποτ να έχει ποσοστό που με λίγη δουλίτσα να πάει στο 40%.

    Σου θυμίζει κάποιον; Τον Παπ θα μου πεις. Ε ναι, ας τον κλωνοποιήσουμε αν γίνεται, ή ας βρούμε κάποιον άλλον που να μπορεί να δουλευτεί σε Παπ. Αλλά δεν μπορεί να είναι ο Λάρρυ, με τον αδύνατο κορμό, τα κοντά χέρια και το 1.94 μπόι. Αυτός δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ανωτέρω ρόλο.

    Για αυτό αν θυμάσαι πριν από 2-3 εβδομάδες γκρίνιαζα για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Γιατί αυτός αν δυναμώσει λίγο τον κορμό του έχει όλα τα άλλα χαρακτηριστικά. 2.02 πολύ μακριά χέρια, σχετικά γρήγορα πόδια, και το σουτ του αν και παίρνει δουλίτσα είναι καλό. Αν δυναμώσει κοινώς λίγο θα υπηρετήσει τον ρόλο αυτό μια χαρά. Και ας τον λένε δυαροτριάρι, τριάρι, ή όπως αλλιώς θέλουν.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαυτό και εγώ φώναζα
    Δυνατά και εγραφα συνεχώς, ο παιχταράς Γκριγκονις να μη χαθεί και πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε διότι θα αποτελεσει πράγματι ισάξιο παρτενέρ του Κώστα Παπανικολάου στο τρία.
    Διότι διαθέτει πάρα πολύ Καλό σουτ και είναι πολύπλευρος παίκτης και που παίζει σε πολλές θέσεις και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και είναι ομαδικος παίκτης και κάνει Ευτυχισμένο οποιαδήποτε προπονητή. Πόσων άμα τον προπονητή μας Μπαρτζώκα που όπως έγραψα τον ήθελε κι από πέρσι πρώτο στόχο αλλά λόγω Ιτούδη τον χάσαμε Τότε από την ΤΣΚΚΑ Μόσχας .
    και φέτος που ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία Για ρεβάνς να τον αποκτήσουμε και τον είχαμε αποκτήσει ήδη , και έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΚΚΑ Μόσχας .
    και είχε συμφωνήσει μαζί μας και εδώ και Πολύ καιρό και βδομάδες, το διαβάσαμε στα μέσα ενημέρωσης ότι συμφώνησε με τον ολυμπιακό και έκλεισε με τον ολυμπιακό και περίμενα κάθε μέρα την ανακοίνωση του παίκτη.
    Που όμως δεν ερχόταν ποτέ και έγγραφα συνεχώς γιατί δεν ανακοινώνεται ο παιχταράς Γκριγκονις που ταιριάζει άψογα επαναλάμβανα με τον Κώστα Παπανικολάου μαζί και θα είχαμε Εκπληκτικό δίδυμο στο τρία Για μερικά Επόμενα χρόνια.

    Αλλά αυτό που με στεναχωρούσε πολύ και με αγανακτούσε ήταν ότι ενώ περίμενα Συνεχώς με αγωνία την ανακοίνωση, μετά διαβάζουμε ξαφνικά μπαίνει σφήνα πάντα ο ελεεινός ο αντίπαλος ο ακατανόμαστος παναθηναϊκός.
    που καταφέρνει πάντα και μας παίρνει τους παίκτες που έχουμε πρώτους στη λίστα. Και περιμένουμε μόνο την ανακοίνωση τους, Αλλά αυτή ως παραδόξως δεν έρχεται ποτέ και κλείνει κάπου αλλού στο εχθρικό μας στρατόπεδο Του παναθηναϊκού.
    Αυτό το γεγονός Μας αγανακτείΚαι μας στεναχωρεί πάντα, είναι αρρωστημένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δε λέει να σταματήσει ποτέ Αυτή η κατάσταση προς το καλύτερο και δε λέει να αλλάξει ποτέ.
    Αυτον τον Παικτη τον ήθελα πάρα πολύ .
    διότι επαναλαμβάνω είναι Πολύ σύνθετος παίκτης και είναι για πολλές δουλειές στην ομάδα και δεν πρέπει να χαθεί ποτέ.
    Με θυμίζει Παλιά παρόμοια ιστορία όταν είχαμε Κλείσει το Σέρβο Μποντιρογκα Και είχαμε συμφωνήσει και περίμενα μόνο την ανακοίνωση του ξαφνικά πάλι παραδόξως για μερικά χιλιάρικα χάνουμε το σίγουρο παίκτη μας και που πάει ο παίκτης πάλι στο εχθρικό στρατόπεδο Του παναθηναϊκού και σκάζαμε τότε Από αγανάκτηση. Παιχταράς Ο Μποντιρόγκα πολύπλευρος πολύτεχνός για οποιαδήποτε ομάδα και για μας, μας πήγαινε γάντι. Χωρίς καμιά συζήτηση. Μου άρεζε πάρα πολύ αυτός ο παίκτης που έμπαινε μέσα με Διείσδυση σαν χέλι ,κέρδιζε το φάουλ, επαιρνε βολές και δεν έχανε ποτέ καμιά βολή όπως ο δικός μας τοτε ο έντι Τζόνσον που δεν έκανε ποτέ βολι.
    Αλλά με πείραξε πάρα πολύ που χάσαμε Τον Μποντιρογκα και που ήθελε τόσο πολύ Να έρθει στον ολυμπιακό Και να παίξει στον ολυμπιακό και είχε κλείσει τον ολυμπιακό . τέτοιο παικταρά και τονΒλέπαμε Μετά δυστυχώς από άτεχνες ενέργειές μας Το χάσαμε και το βλέπαμε πλέονσαν αντίπαλο και μας πείραζε πάρα πολύ. τέτοιος πολύτεχνός και πολυσύνθετος παίκτης να μην τον έχουμε στην ομαδάρα μας που είχαμε τότε που θα συμπληρωνε ιδανικά στην ομαδάρα μας τότε επαναλαμβάνω.

    Και μια που ήρθε πάλι στο μυαλό μου και στο στόμα μου, ο παιχταρα μας έντι Τζόνσον, Αξίζει να σας αναφέρω , Ότι όπως είχα εγώ την ανησυχία και το φόβο Να μη χαθεί Πάλι άδοξα και άδικα Από την ομάδα μας, αυτός ο παιχταράς Γκριγκόνης. ο πολύ σύνθετος Παίκτης και μην τυχον και μας το πάρει κανένας άλλος εχθρός την ίδια ανησυχία είχε τότε και ο έντι Τζόνσον για την ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ ολυμπιακού Για ένα άλλο παικταρά . Πολύ χρήσιμα για οποιαδήποτε ομάδα και τον ήθελε οπωσδήποτε ο Έντι Johnson στον ολυμπιακό μας. Και όταν γύρισε από διακοπές από την Αμερική μετά τα Χριστούγεννα αμέσως έτρεξε στον προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη και το είπε Με πολύ μεγάλη ανησυχία και αγωνία Μην τυχόν και χαθεί κι αυτός ο παιχταράς που ήθελε τόσο πολύ στον ολυμπιακό: Coach υπέγραψε επιτέλους ο μικρός υπέγραψε, ανησυχώ διοτι δε βλέπω πουθενά Καμιά ανακοίνωση και Δεν ακούω τίποτα πουθενά και ανησυχώ, υπέγραψε ο μικρός Επιτέλους το συμβόλαιο του Και θέλω να το δω για να Ησυχάσουμε. Και να ησυχάσει και ο παιχταράς Έντι Τζόνσον Από την ανησυχία του και την Αγωνια του.

    σκέφτεστε Κύριοι την ανησυχία Που είχε Ο παιχταράς μας για να πάρουμε τον παιχταρά μας Δημήτρη Παπανικολάου. Που πριν από λίγο με τα 17 προς τα 18 του Μόλις χρονια αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ελλάδας εφήβων αφού κερδίσαμε τότε θυμάμαι στον τελικό με την εθνική Αυστραλίας του ΟΑΚΑ . και Διακρίθηκε επανειλημμένα στο παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα ο Παπανικολάου Και μπήκε ισάξια Αφού ψηφίστηκε δίκαιως μέσα στην βασική πεντάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος με το χρυσό μετάλλιο παρακαλώ .

    Διότι του είπε Στον coach Ιωαννίδη οτι του έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση στο μεταξύ μας παιχνίδι Εκτός έδρας στο Παπάγου ολυμπιακού , πως τον έπαιζε και πως τον αντιμετώπισε ο Πολύ σύνθετος Με μεγάλο θράσος και ταλέντο και καλό σουτ ο δεκαεπτάχρονος τότε Παπανικολάου. του έκανε πάρα πολύ Μεγάλη εντύπωση και Ζήτησε αμέσως από τον Γιάννη Ιωαννίδη τον προπονητή του την απόκτηση του παιχταρά Δημήτρη Παπανικολάου. Τόσο μεγάλος ήταν ο θαυμασμός του γι’ αυτό τον παίκτη, τον παιχταρά και ήθελε οπωσδήποτε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Δημήτρης Παπανικολάου στην ομάδα μας .

    Έτσι ήθελα και εγώ με πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και ανησυχία από τους εξωτερικούς εχθρούς παναθηναϊκούς Να ενεργήσουμε Και να ντύσουμε γρήγορα στα Ερυθρόλευκα αυτόν τον παιχταρά Γκριγκονις Που κακά τα ψέματα τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ στην ομάδα μας.
    ενώ ήταν γνωστό σε όλους εδώ και βδομάδες ότι είχε κλείσει στον ολυμπιακό και Και είχες συμφωνήσει στον ολυμπιακό. διότι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης Ζητεί ξε δικαίως την ελευθερία του Από την ρωσική ομάδα Σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας Και ήταν και σε δικαστικές διαμάχες και προστριβές με την ρωσική ομάδα για να πάρει την Ελευθέρα του Μέχρι να την πάρει από το νόμο και που θα την έπαιρνε 1000 τοις 100 . Όπως την πήρανε πάρα πολλοί Αλλοδαποί παίκτες λιθουανοι και αμερικάνοι από τις ρωσικές ομάδες Και φύγανε για άλλες πολιτείες και σε άλλες ομάδες στην Ευρωλίγκα λόγω της εμπόλεμες καταστάσεις. .όπως είχε κάνει πρωτος και ο Γεωργιανός star Σινγκελια Της ρωσικής ομάδας ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την κοπάνησε αμέσως και έφυγε για την Μπολόνια στην Ιταλία, επικαλούμενος την σωματική του ακεραιότητα λόγω της εμπόλεμη κατάσταση στη Ρωσία και Ουκρανία..
    το δίκιο ήταν με το μέρος του Παίκτη Γκριγκονις και ήτανε θέμα χρόνου πλεον οι ρώσοι να του δώσουν την ελευθερία του.

    Άρα γιατί να τον χάσουμε εμεις παλι αυτον τον παιχταρά Γκριγκονις ; Και να μην τον πάρουμε εμείς αφού είχαμε ήδη συμφωνήσει μαζί του και ήθελε να έρθει στον ολυμπιακό και ήταν κλεισμένος Στον ολυμπιακό ;
    Και να μας τον παίρνουν Τελικά στο φινάλε πάντα οι πράσινο φρουροί Παναθηναϊκοί και να τον απολαμβάνουν αυτοι, Και να το χαίρονται αυτοί,
    ,αυτό είναι άδικο.


    Καλημέρα σας.

  • BYRON CITY GATE 7
    BYRON CITY GATE 7 Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά κι εγώ αρχικά ήθελα κι άλλο τριάρι, εφόσον όμως ο coach B έχει το πλάνο στο μυαλό του για την κατανομή των ρόλων στις αντίστοιχες θέσεις , μου φτάνει. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Κάναμε 3 ποιοτικές προσθήκες, για Πίτερς και Μπολομπόι δεν έχω καμία αμφιβολία, αν κι ο Κάνααν είναι όπως τον ξέρουμε και δέσει νωρίς θα φυσάμε. Συμφωνώ πάντως με τον φίλο που γράφει για Λάρυ, δεν είναι 3άρι και κατά τη γνώμη μου ούτε μπορεί να τραβήξει εκεί κατά συνθήκη.
    Η ομάδα βγάζει υγεία, να είναι καλά οι παίχτες μας και θα ευχαριστηθούμε και φέτος. Τι να πουν κι οι άλλοι δηλαδή αν εμείς γκρινιάζουμε?
    Τους παράτησαν ο Νέντοβιτς κι ο Παπαπέτρου, έδιωξαν τίμιο Σαντ Ρος που έβγαζε καμιά άμυνα (3άρι που τον έκαναν άσσο), πήραν Γκουντάιτις και Γουίλιαμς που δεν τους ζήτησε κανείς άλλος σύλλογος (γιατί άραγε?), το στοίχημα Άντριους του Eurocup (που για κάθε έναν που πιάνει σε Euroleague πάνε άκλαφτοι άλλοι 4) και τον μέτριο Λι που θέλουν στο μυαλό τους να τον πλάσουν εξολοθρευτή του Σλούκα (εδώ γελάμε, 14 πόντους Μ.Ο. είχε με αντίπαλο τον Λι).Τον Ουόλτερς (τριτοκλασάτος παίχτης Ευρωλίγκας) τον παρουσίασαν καλύτερο του Καλάθη. Μόνο ο Γκριγκόνις είναι παίχτης αξίας (όχι όμως όπως τον παρουσιάζουν), που με τον σχεδιασμό που έχουν τους έχω ικανούς να τον καίνε.

    Στήριξη όλοι στην ομάδα μας, τα καλύτερα έρχονται! Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ποσταρει μόνο ο Καλινιτς, ακόμη και ο Κασελακης μόλις έμπαινε έκανε ποσταρισμα τον Λαρεντζάκη, βάλε οποιονδήποτε αγώνα να δεις, το πρώτο που γινόταν ήταν αυτό!

    Το ποσταρισμα έχει επανέλθει σαν τακτική (και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου) καθώς όλοι οι προπονητές πλέον ψάχνουν το μις ματς για να προκαλέσουν ανισορροπία στην άμυνα. Ο Βεζενκοφ επίσης το έχει βάλει με αρκετά καλά αποτελέσματα στο ρεπερτόριό του, απλά συνήθως δεν είχε πλεονέκτημα με αντίπαλα 4αρια, αλλά όταν έβγαινε με αλλαγές με κοντύτερους ποσταρε.

    Δεν είπαμε να έρθει ο Clyburn, ένα ζεστό κορμί! Εγώ πριν 2 χρόνια που από το καλοκαίρι πάλι τα ίδια λέγαμε, είχα προτείνει πάνω στην απελπισία μου μέχρι και Περπέρογλου, να μπορεί να προσφέρει 10 λεπτά (ήταν μετά τον Ερυθρό Αστέρα και πριν αποσυρθεί) τουλάχιστον, και τελικά το πληρώσαμε οικτρά, αφού τραυματίστηκε και ο Παπ και η ομάδα κατέρρευσε σχεδόν.

    Τεσπα, η ευκαιρία χάθηκε με Bonzie Colson μάλλον, θα ήταν ενδιαφέρον 3-4αρι στο σύστημα του Μπαρτζώκα, και φυσικά με Grigonis που όσοι διάβασαν τη συνέντευξη από το προπονητικό επιτελείο της CSKA o παίχτης λογιζόταν κυρίως για 3αρι (παρόμοιος, αλλά καλύτερος) σε ρόλο Lojeski περίπου.

    Θα δούμε τώρα πώς θα το διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας, αλλά όχι άλλο Λαρεντζάκη στο 3, έλεος δηλαδή.. χαραμιζεται και ο παίχτης, και δεν βρίσκει και πότε ψυχολογία έτσι..

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς αποκατα, δεν ζητάω καλό τριάρι. Σε άλλο θρεντ ζήτησα ακόμα κσι διμετρο κώνο.

    Εν ολίγοις ακόμα καθ το μη εξελίξιμο Ρογκαβοπουλο να πάρουμε με καλύπτει αριθμητικα.

    Θέλουμε ενσ παίκτη 2+ μέτρα, με δυνατότητα κορμό και decent footwork, να μπορεί να πάρει 3-4 ριμπάουντ, και σε σποτ καταστάσεις να μπορεί να βάλει κοντά στο 40%.

    Μιλάμε για τον παίκτη που θα μοιράζεται το 11-12-13 με Λουντζη και Λαρρυ. Μπορεί να είναι κσι ένα Αμερικανάκι των 80χιλ από ΕΣΑΚΕ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Τεράστιο ταλέντο ο Φάνης, αδίκησε κατάφωρα τον εαυτό του. Πραγματικός all around παίκτης. Είχε την ατυχία να πέσει και στο σύστημα με τα μονομερή συμβόλαια και τις 12ετίες και χαντακώθηκε στον Πανιώνιο. Βέβαια ήταν τεμπέλης (το χει πει κι ο ίδιος) και δεν ξέρω αν σε άλλη ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, θα είχε και πάλι την εξέλιξη που έπρεπε. Πάντως ο συνδυασμός της ιδιοσυγκρασίας του με την ομάδα του που από ένα σημείο και μετά ήθελε να δραπετεύσει αλλά δεν μπορούσε, ήταν αυτό που λέμε 'ήταν στραβό το κλίμα, το φαγε κι ο γάιδαρος'. Όμως πολλές φορές έδινε την εντύπωση ότι επειδή ακριβώς βαριόταν να δουλέψει, κατά βάθος ήθελε να παραμένει στον Πανιώνιο. Όποτε άλλαζε προπονητή ο Πανιώνιος και πήγαινε να του σφίξει τα λουριά, τότε θυμόταν ότι ήταν απλήρωτος και κατέβαινε σε αποχή.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Redgoal,
    Συμφωνώ διότι η στάση που θα κρατήσει ο αθλητής στην απολογία του (π.χ.ομολογία, συνεργασία με τις αρχές για την εξάρθρωση του κυκλώματος κ.α.) και το είδος της απαγορευμένης ουσίας που πήρε (π.χ. άλλο στεροειδή ή αυξητική και άλλο ορμονικοί ή μεταβολικοί τροποποιητές κ.α.) σε συνδυασμό με τον πρότερο αθλητικό βίο του (π.χ.δεν είχε στο παρελθόν άλλο κρούσμα, δεν είχε παραβιάσει κατά άλλο τρόπο τους κανονισμούς περί φαρμακοδιέγερσης κ.α.) και λοιπά ελαφρυντικά θα καθορίσουν το τελικό ύψος της ποινής του.
    Παρόλα αυτά ότι και να κάνει ο Ελληνας διεθνής αθλητής, όποια υπερασπιστική γραμμή και να ακολουθηθεί, τον αποκλεισμό για 1 έτος από κάθε διοργάνωση δυστυχώς δεν τον γλυτώνει με τίποτα.
    Βρέθηκε θετικός στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας κλοστεμπόλης (clostebol), είναι ίδια με αυτήν που πιάστηκε και ο Μορασκίνι την τρέχουσα σεζόν και δυστυχώς ανήκει στην κατηγορία των αναβολικών στεροϊδών.
    Για τον Μορασκίνι που πιάστηκε τον Οκτώβριο του 2021 και κινδύνευε με ποινή από 2-4 έτη, μετά την εκδίκαση (και την έφεση του που έπεσε στο κενό) αποφασίστηκε οριστικά (10/3/2022) η ποινή του 1ος έτους αποκλεισμού από τις διοργανώσεις διότι του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της έμμεσης μόλυνσης ότι δηλαδή (όπως είχε ισχυριστεί) κάποιο τρίτο άτομο που έκανε χρήση θεραπευτικού σπρέυ για επούλωση πληγών ήρθε σε επαφή μαζί του.
    Ομως η υπόθεση του Μήτογλου ήρθε αμέσως μετά στο καπάκι να περιπλέξει τα πράγματα και είναι αβέβαιο το κατά πόσο ο εν λόγω ισχυρισμός του Ιταλού μπορεί να σταθεί ξανά ως ελαφρυντικό για τον Ελληνα (για να φάει μόνο 1 έτος) και άλλωστε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη (την ίδια σεζόν μετά από 6 μήνες) παύει να είναι σύμπτωση...
    Για την ιστορία τον Νικ Καλάθη τον είχαν πιάσει ντοπέ το 2014 αλλά για την χρήση της ουσίας ταμοξιφαίνη η οποία σύμφωνα με την επίσημη λίστα της WADA του 2014 είναι απαγορευμένη και ανήκει στους εκλεκτικούς τροποποιητές υποδοχέων οιστρογόνων (όχι αναβολικά στεροιδή - αυξητική) και ως εκ τούτου αντιμετωπίστηκε επιεικέστατα (μόνο 20 αγωνιστικές).

    REDGOAL: Φίλε ο ένας χρόνος θα είναι σα να πιάνει τζακ ποτ στο τζόκερ. Μιλάμε για 2 και στη χειρότερη 3 χρόνια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display