roumeliotis

Carwiz

Πιο... κοντά σε Θρύλο ο Κώστας (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος με την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ σχεδόν εχει κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν από τα μέσα Ιούλη, δείγμα και αυτό της οργάνωσης και του ορθού προγραμματισμού των Πειραιωτών σε όλα τα επίπεδα, με μια ακόμα κίνηση να απομένει και αυτή συμπληρωματικού χαρακτήρα.

Μάλιστα εχει ξεκάθαρα όνομα και επώνυμο η τελευταία κίνηση και λέγεται Κώστας Αντετοκούνμπο καθώς αυτόν θέλει και προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός κατόπιν επιθυμίας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το οικονομικό είναι το "εμπόδιο" καθώς ο παίκτης ζητάει παράλογα λεφτά βάσει της σημερινής του αξίας στο χρηματιστήριο, με τον Coach-B να προσπαθεί να τον φέρει στα... λογικά του.

Όπως μάθαμε, υπήρξε επικοινωνία του κορυφαίου τεχνικού της Euroleague 2021-22 με τον 24χρονο διεθνή σέντερ κατά την οποία έγινε κουβέντα για τον ρόλο του νεαρού αλλά και για το πώς σκέφτεται να τον αξιοποιήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ήταν προφανώς και η τελευταία επικοινωνία των δυο πλευρών με το... μπαλάκι να είναι πλέον στην πλευρά του Κώστα Αντετοκούνμπο που καλείται να αποδεκτεί την πρόταση των Πειραιωτών εντός της επόμενης εβδομάδας ή να την απορρίψει και ο Θρύλος να πάει για άλλον Ελληνα ή 7ο ξένο.

Φαίνεται πως έγινε ένα βήμα προς τον... γάμο τις τελευταίες ώρες αλλά φυσικά μέχρι να περάσουν οι βέρες, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο. Αυτό που είναι βέβαιο 100% ειναι πως ο Ολυμπιακός θα το τελειώσει με τον 24χρονο σέντερ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

55 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πέτρος
    Παπαπέτρου πίσω; Όχι βέβαια! Ούτε έξω απ το ΣΕΦ.
    Ας πάνε να τον πάρουν πίσω στο βάζελο στην ομάδα της καρδιάς του, που πούλαγε και οπαδηλίκι, να τον ξανακάνουν ηγέτη και να κλειδώσουν την τελευταία θέση. Άντε με τον αμπάσκετο.

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον jean charles. Πήγε στην ΤΣΣΚΑ!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακριά φίλε Πέτρος από Παπαπέτρου, όχι ντε και καλά σαν παίκτη, γιατί καλός είναι και γιαυτό τον είχαμε επιλέξει, αλλά γιατί έδειξε αχάριστος και προκλητικός στην ομάδα που τον ανέδειξε και ας είδε μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν σ' εμάς πόσο είχαμε αδικηθεί!!!! Υπάρχουν πολλοί παίκτες ισάξιοι του και καλύτεροι που μπορούμε να διεκδικήσουμε μελετημένα αλλά το καλύτερο είναι απλά να κινηθούμε γρήργορα για τους πάνω από τον δωδέκατο συμπληρωματικούς παίκτες!!!! Τον δωδέκατο μπορούμε ας τον επιλέξουμε με αρκετή μελέτη αλλά όχι βεβαίως τελευταία στιγμή γιατί δεν θα περιμένουν εμάς; Η επιλογές μέχρι τώρα είναι απίστευτες, σαφέστατα καλύτερες από πέρσυ και θα αποδειχθεί με ακόμα ωραιότερο μπάσκετ εφέτος όσο και αν οι άλλοι διεκδικητές στην Ευρωλίγκα έχουν χρυσά μπάτζετ!!!!

  • gavros aigio
    gavros aigio Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε πετρο ειλικρινά θες πισω παπαπετρου?? Πίστεψε με υπάρχουν καλυτεροι παιχτες από αυτόν.. Δεν έχει καμια θέση στην ομάδα μας..

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    1.ο κωστας πρεπει πρωτα να μεινει ελευθερος απο την βιλερμπαν γιατι εχει συμβολαιο σε ισχυ για ενα χρονο ακομα.
    2.ρολο θα εχει στην ομαδα και θα παιζει καθως εχει μιλησει ηδη με τον κοουτς b.
    3 το οικονομικο δεν πιστευω οτι θα αποτελεσει προβλημα.

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αντι Ζαν Σαρλ ότι πρέπει. Για το 3 ας προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τον Παπαπέτρου. Και ποιοτικός είναι και δεν πιάνει θέση ξένου.

  • Steve
    Steve Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κωστας δε πρεπει να χαθει με τιποτα οπως και με το μητρου λονγκ γι μενα εγινε λαθος που δε κινηθηκαμε!!!Κωστας και σαντ ρος να υπογραψουν αυριο

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μακάρι να έχεις δίκιο σε όσα λες για τον Γκουντάιτις. Πάντως στα πρόσφατα βιντεάκια μετά από τον τραυματισμό του ο παίκτης δείχνει να έχει ξεπεράσει τα όποια προβλήματα. Και την δύναμη του την έχει ακόμα και ποστάρει τα αντίπαλα σέντερ και τις τάπες του ρίχνει. Δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια πάντως.

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει παίχτης γκουνταιτις. Όλο τραυματισμοί και έχει βαρύνει παρά πολύ. Ο Σλούκας ήδη χαμογελάει γιατί θα κάνει πάρτυ στο πικ εν ρολ. Ο λοβερν ήταν καλύτερη επιλογή αλλά και πιο ακριβή γι'αυτό πήγαν στον γκουνταιτις. Το μπάτζετ είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι με έσοδα έξοδα πάνε πάλι. Οι παίχτες που πήραν όλοι είναι ρολιστες χωρίς προσωπικότητα οπότε δεν είναι για πολλά.

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κλείσει ο Κώστας προφανώς και τελειώνουν οι κινήσεις. Αργότερα μέσα στην χρονιά αν παραστεί η ανάγκη για 7ο ξένο θα το κοιτάξει ο κοουτς. Η αν βρεθεί καμία ευκαιρία στο δρόμο μας όπως ένας ελεύθερος Ντόρσεϊ ας πούμε δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους. Κάναμε σωστές κινήσεις και γρήγορα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display