roumeliotis

Carwiz

Μένει στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σάσα Βεζένκοφ καθώς όπως γράφεται στην Αμερική, η ομάδα του Σακραμέντο κάνει… πίσω στην υπόθεση απόκτησής του.

Σύμφωνα με το “FOX40”, ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ δεν θα πάρει φέτος την πολυπόθητη μεταγραφή στον μαγικό κόσμο, με τον ρεπόρτερ Σον Κάνινγχαμ να αναφέρει ότι οι καλιφορνέζοι αποφάσισαν να αφήσουν τον 26χρονο στην Ευρωλίγκα για άλλη μια σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, θα διατηρήσουν τα δικαιώματά του και θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν με σκοπό να εξετάσουν εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησής του το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Κινγκς θα καλύψουν την τελευταία κενή θέση στο ρόστερ τους με την απόκτηση του Τσίμα Μονέκα, του MVP του Basketball Champions League και πρώην πλέον μέλος της Μανρέσα. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο κόουτς Μάικ Μπράουν από την κοινή τους παρουσία στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ..
    ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

  • red 7
    red 7 Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα redgoal , κοιτάμε για 3άρι: Κι αν ναι για ποιά;

    REDGOAL: Δεν κοιτάμε φίλε. Αν ερθει παίκτης για το "3" θα είναι κανενα Ελληνόπουλο τύπου Ρογκαβόπουλος...

  • Ο παππους
    Ο παππους Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καλυτερη μεταγραφη μας ειναι η παραμονη του Αλεξανδρου.Οσο για τον Κωστα το τσβανι θα πρεπει να ειναι 170 χιλιαδες τη χρονια.Στο κατω κατω ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο αλλα ακατεργαστο.Θα επρεπε να παρακαλαει να ερθει στον Ολυμπιακο του Μπαρτζοκα να εξελιχθει.Πηγε στην Βιλερμπαν να παρει χρονο και δεν επαιζε τι ζηταει τοσα λεφτα αν και πιστευω οτι ειναι θεμα μανατζερ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου ΜΚ7 . Μαρέσουν τα σχόλια σου. Έτσι ακριβώς. Από 150.000 € που ακούγαμε στην αρχή , αφού 120 000 ευρω έπαιρνε στη Γαλλία φτάσαμε να ακούμε 450 με 500 χιλιάδες ευρώ ανά σεζόν . αν είναι δυνατόν εξωφρενικά ποσα για Ένα άγουρο παιδί.
    Γι’ αυτό όχι παρακαλώ σε παιχνίδια εκβιασμών κατά του ολυμπιακού από τέτοια παικτάκια της σειράς, άτεχνα ,άγουρα και ανώριμα που μιλάμε σήμερα που θέλουν να λέγονται Μπασκετμπολίστες, ενώ δεν είναι καν μπασκετμπολίστες. Αρκετά για τον Νεαρο που θέλει να εκμεταλλευτεί το προνόμιο της ελληνικής ιθαγένειας που απέκτησε Σαν παράσημο.
    Επαναλαμβάνω μακριά και αγαπημένοι. Επένδυση Σωστή σε έναν κανονικό παίκτη ξένο που θα μπορεί να ενισχύσει ποιοτικά την ομάδα σαν τρίτο ψιλός .

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καλυτερη δυνατη εξελιξη που λιγο πολυ γνωριζαμε βεβαια.Με την παραμονη του Αλεξανδρου τερμα και ο εκβιασμος του Κωστοκουμπο και του μανατζερ του με τις υπερβολικες απαιτησεις και απολαβες.Αν δεν του αρεσουν τα χρηματα που του προσφερει ο Ολυμπιακος ας ψαξει να τα βρει αλλου.Ας γινει ενας γυρολογος των 200Κ που θα πηγαινει στις Βιλερμπαν και στις Αλμπα να παιζει ελαχιστα αφου καμια αλλη ομαδα εκτος Ολυμπιακου δεν θα εχει διαθεση να επενδυσει στα φυσικα του προσοντα και να τον εξελιξει σαν παικτη οπως εχει κανει η δικη μας ομαδα στο παρελθον με ουκ ολιγους ψηλους prospects.
    Σε περιπτωση δε που δεν εχει αισιο τελος η υποθεση αυτη ισως να μας βγει σε καλο γιατι με 400-450χιλιαδες (οσα ζηταει ο Κωστοκουμπο) βρισκεις σουπερ 7ο ξενο ακομα και απο Ευρωλιγκα ή με περασμα και εμπειρια απ'αυτην.Μετα μπορουμε να παρουμε και ενα ελληνοπουλο οπως ο Τανουλης και κλεισαμε ιδανικα το ροστερ μεχρι να ανακοινωθει καποια....στιγμη η αποφαση σχετικα με την ποινη του Μητογλου οποτε εκει και θα ξανανοιξει.Οπως ενδεχομενως να ξανανοιξει τον χειμωνα για καποιον που δεν εφυγε για παντα αλλα μαλλον φευγοντας ειπε εις το επανιδειν που τελικα μπορει να μην ειναι και τοσο μακρυνο

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχισμένοι με την παραμονή του Βεζε. Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερα στελεχωμένη σε σχέση με την περσινή (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ναι καλύτερη ομάδα).
    Άσχετο, η Μονακό πήρε και τον Λόυντ. Έχει και Οκομπο-Τζέιμς. Αν αυτοί οι τρεις δεν παίξουν ξύλο για το ποιος θα χει την μπάλα φτιάχνουν την πλέον χαρισματική τριάδα κοντών της γιουρολιγκ (καλύτερη και από της Εφές!!!??? λέω εγώ)

  • GEO 7
    GEO 7 Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό Redgoal υπάρχουν νεότερα από την υπόθεση Αντετοκουμπο; ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ακομα μια φορα επεσα μεσα, ευχαριστω...

    "Παραμονη Βεζενκοφ και φυγη Ντορσευ συν μη αποκτηση Μιλουτινοφ" ειχα γραψει.

    Παμε τωρα στο τελος της χρονιας:

    ΝΤΑΜΠΛ ξανα και Τελικος Ευρωλιγκας, 16/07/2022 με screenshot.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα ο Παπαπετρου13 ...πηγε κι αυτος Παρτιζαν λεει... ? (καλο) . Μετα τη μεταγραφη του Γουιλιαμ στον παο ισως πρεπει να δει πιο ζεστα το θεμα Αντετοκουμπο (η να δει καποιον ξενο) μερικοι (ισως) λετε οτι να ναι για τον Αντετοκουμπο το 1 μυριο ειναι για 3 χρονια αρα μιλαμε για 300+ το χρονο (αν ηταν τοσο κι αν το χωριζες ετσι) ευρωλιγκα ειναι δεν ειναι και τρελο ποσο (νομιζω βεβαια οτι ζηταει παραπανω αλλα αν πεσει λιγο ισως τα βρουν) . Αρα μενει ο Βεζενκοφ (ο παιχταρας μας).. ο Ντορσει εφυγε αλλα θα δουμε (το περιμεναμε οτι μπορει να γινει) πηραμε Canaan ...και βλεπουμε τι αλλο μενει .

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν χαλαρώστε λιγάκι με τον Κώστα Αντε. Ελεύθερη αγορά είναι "τόσα θελω" "τόσα δινω" τα βρήκαμε ή δεν τα βρήκαμε.

    Ο Ολυμπιακός θέλει αυτή τη στιγμή 2 παίκτες εκτός βασικού ροτεσιον. Ένα 4-5άρι και ένα 3άρι. Και οι δυο θα είναι φτηνό, συμπληρωματικοι. Ένας θα γίνει προσπάθεια να είναι Έλληνας. Θα είναι ο Κ.Αντε; θα είναι ο Τανουλης, θα ειναιβο Τσαλγγουρης (αν είναι ψηλοι), ή κάποιο τριάρι; Ό,τι βρεθεί που εξυπηρετεί το πλάνο.

    Αν δε κλείσει Μητογλου το ροστερ φυσάει και δεν χρειάζεται κανένας από τους παραπάνω, παίρνει και φτηνό τριάρι από Γιουροκαπ και ησυχάζει.

    Αυτή τη στιγμή το βασικό ροτεσιον 9 παικτών έχει κλείσει. Και υπάρχει έξτρα Λαρρυ, Λουντζης.

    Όποιος λέει ότι στο 3 μια χαρά τα πήγε ο Σακ με το Λαρρυ πέρυσι καλύτερα να δει πόλο. Έχει παιχνίδια που τα χάσαμε γιατί πίσω στο τον Παπ οποίος έπαιζε τον πόνταραν μέχρι και στο ζέσταμα.

    Το συμπληρωματικό τριάρι φωνάζουμε από πέρυσι δεν χρειάζεται να είναι ούτε ο Μπέικον, ούτε ο Καλινιτς, ούτε ο Πιπεν. Απλώς να είναι 2.00+ να σπρωχνει στο ριμπάουντ, να έχει 36-37% (ιδανικά 40%) στο 3ποντο και να είναι οκ αν παίζει 5-10λεπτα.

    @Ρεντγκολ ποτέ περιμένουμε εξελίξεις με Μητογλου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...