roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ»

underarmor
redwell

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μεσω του μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στους τελικούς της Basket League και τόνισε πως πλέον ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους,

Μια μέρα πριν τον πρώτο τελικό του Σαββάτου (11/06, 21:00) του ελληνικού πρωταθλήματος ο 29χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε αναλυτικά τα εξής:

«Αύριο ξεκινά η μάχη των τελικών των πλέι οφ και είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και 100% συγκεντρωμένοι στον μεγάλο μας στόχο: την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος! Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό.

Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα και δεν θέλουμε για τίποτα και για κανένα λόγο να το… χαλαλίσουμε. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την ημιτελική σειρά, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλό μας μέχρι τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να υποπέσουμε σε τέτοιο σφάλμα τώρα που παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα όχι μόνο με όνομα και παράδοση, αλλά και με τεράστιο κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Και εμείς, όμως, έχουμε τεράστιο κίνητρο να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδος και πιστεύω πως με τη βοήθεια του φανταστικού κόσμου μας θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Οι φίλαθλοί μας, μας στήριξαν φέτος με μοναδικό τρόπο σε όλη τη διαδρομή μας ως τώρα και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο. Έχω την αίσθηση πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΣΕΦ και πως -πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια- θα μας «σπρώξουν» με τη φωνή τους στη νίκη.

Θα ήθελα, επίσης, να τους υπενθυμίσω πως όπως στην προημιτελική σειρά με την Μονακό και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έτσι και στους τελικούς της Basket League έχουμε dress code: Φοράμε όλοι κόκκινα μπλουζάκια!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα και Κύπελλα υπάρχουν «μυστικά» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά.

Σίγουρα και οι δύο προπονητές θα βάλουν κάποια μικρο «τρικ» στο παιχνίδι τους ώστε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, κατά βάση, όμως, κι ας ακούγεται κλισέ, η νίκη θα κριθεί στο πάθος και την αγωνιστικότητα. Και όπως προανέφερα… εμείς το θέλουμε πάρα πολύ!».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Ντορσει παιξει οπως επαιξε στα προηγουμενα παιχνιδια με τον βάζελο τότε θα κερδισουμε με διαφορα ξανα.
    Αν δειξει το οχι τοσο καλο προσωπο που ειχε το τελευταιο 2μηνο τοτε απλά θα χρειαστεί μεγαλύτερο ζόρι.
    Σε ολα τα παιχνίδια που νικησαμε με διαφορές μεγάλες ο Ντορσει είχε τρομερες εμφανισεις και ηταν αχαστος.
    Ολοι γενικα πρέπει να ειναι απλά καλοί και αρκεί αυτο για να κερδισεις τον φετινο Παναθηναικο.
    Ολοι ομως. Αν περιμενουν 2-3 παιχτες να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτιά και μπουμε μεσα με υφακι του τυπου, "ειμαστε φαβορι" τοτε προβλέπω εκπληξεις...

    Κανονικά σαν ποιότητα οι δυο ομαδες ειναι για 3-0 σκουπα. Αλλα αυτα δε μετρανε στον αθλητισμό. Σπανια συμβαινει να βλέπεις αποτελεσματα που ανταποκρίνονται άρτια στη θεωρία βαση ποιότητας. Διοτι υπαρχουν ασταθμητοι παράγοντες σχεδόν πάντα. Να θυμίσω ότι στο 1ο ματς της σεζόν, αυτο που χασαμε στην εδρα μας και παρολιγον να τα βαψουμε μαυρα νωρίς με την καταστροφολογια που οι ιδιοι εμεις δημιουργήσαμε, ο Ολυμπιακος για 3 περιόδους ηταν οχι απλα καλός, αλλα με διαφορά καλύτερη ομάδα. Τους καναμε οτι θελαμε. Οταν στη 4η περιοδο χαλαρωσαμε τοτε εκεινοι αρχισαν να βαζουν μη εχοντας να χασουν κατι, 3ποντα απο το κέντρο. Το momentum πηγε με αυτούς, οι δικοί μας εχασαν τον ελεγχο και χάσαμε μεσα απο τα χερια μας εναν αγώνα που βεβαια στη συνεχεια της χρονιάς αποδειχτηκε διδακτικός στα μεταξυ μας παιχνίδια.

    Απο την αλλη, εχουμε τον αγώνα του τελικού Κυπέλου. Οπου για 2μιση περιοδους ο Βαζελος, επαιζε πολύ καλά, εμεις δειχναμε σα να μην ειχαμε ψυχολογία. Δεν υπηρχε αμυνα ούτε αντιδραση ωσπου ξαφνικά ανελαβαν δράση οι ΓΟΥΟΚΑΠ και ΝΤΟΡΣΕΙ οι οποίοι γυρισαν το παιχνίδι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Η εικόνα ομως σε εκείνο το παιχνίδι δεν ηταν καλή συνολικά. Απλά εμεινε η κατάκτηση του τροπαίου και το φινάλε με τα τριποντα μαχαιριές του Ντορσει αλλα και οι τάπες του Γουοκαπ στα σουτ του Νεντοβιτς.

    Θελω να πω λοιπον, οτι με αποδοση σαν αυτή στα 2 αυτα παιχνιδια που ανέφερα, δεν ειναι καθόλου μα καθολου περιεργο αν δούμε τους βαζελους να δημιουργούν προβλήματα και να μας ζορίζουν.
    Εχουμε καλύτερο ρόστερ, πλεονέκτημα έδρας, ολα ειναι υπερ μας, αλλα θα πρέπει να δειξουμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν παμε προετοιμασμένοι ως ομαδα και κοσμος, πως μπορεί να χασουμε εστω και ενα παιχνίδι! Μακαρι να μη χαθει ουτε ενα...αλλα δεν αποκλείεται να συμβει. Δε θα πρέπει να τα βαψουμε μαυρα. Αντιθετα θα πρέπει οπως εγινε και με την ΜΟΝΑΚΟ να επικρατήσει ψυχραιμία, στηριξη και πιστη πως οι παίχτες θα κανουν αυτο που πρέπει στα επομενα παιχνίδια.
    Αν παμε με το σκεπτικό οτι ο βάζελος νικησε με το ζορι την Λαρισσα και αφου τους επαιξε ετσι η Λαρισα εμεις τους εχουμε για πλακα, τοτε θα βρεθουμε προ εκπλήξεως!!! Δεν επιτρέπεται να υποτιμήσεις κανέναν αντιπαλο σε σειρά τελικών!!!
    Αυτά εκανε και με μάς η CSKA τοσες φορές και εφευγε με την ουρά στα σκελια!!!
    Φετος ολη τη χρονιά η Μπαρτσελονα οπου βρηκε την Ρεαλ την κερδισε σε ευρώπη και πρωτάθλημα Ισπανιας και στον ημιτελικό Εuroleague η ΡΕΑΛ της πηρε τον αγώνα και την πεταξε εκτος τελικου. Η Εφές στους ημιτελικούς Τουρκιας 3-2 με τα χιλια ζορια την Γαλατασαραι που απαρτιζεται τα 2/3 της απο Τουρκους παίχτες.
    Ας σοβαρευτούμε για να κερδισουμε οπως ελπιζουμε....αν δεν μπουμε σοβαρά στη σειρά αυτή θα ειναι μεγαλο λάθος.

  • Μενιος
    Μενιος Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    3-0 σκούπα. Πρέπει να μην κατέβουμε να παίξουμε για να χάσουμε από αυτόν τον θίασο.

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω καλαμι κ πολλα λογια κ φοβαμαι την γλαροσουπα για νιοστη φορα..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά μετά η απόδοσή του έπεσε. Αν δεν κάνει κάτι ούτε σ αυτή τη σειρά, καλύτερα να δούμε για μια ενίσχυση στην περιφέρεια κι αυτός να περιοριστεί σε ρόλο ρεζέρβας παίζοντας κυρίως Ελλάδα. Ίσως ακούγεται ωμό και κυνικό αυτό που γράφω, αλλά δυστυχώς η ομάδα πλέον είναι στις κορυφαίες της Ευρώπης κι αν θέλουμε να παραμείνουμε, να πάμε ψηλότερα και να ξαναπάρουμε ευρωλίγκα, θα πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε ρίσκα με παίκτες (αυτό που έγινε φέτος με το Μάρτιν ήταν αδιανόητο) και να πάμε σε πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιέστα του Τίτλου στο ΣΕΦ.
    Με ΚΑΘΕ ΤΡΌΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κ ας Πονέσουν οι άλλοι.
    Σκοτιστηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!
    Αρκεί να το πάρουμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω να σπαει η εδρα αυριο... τι λες redgoal;

    REDGOAL: Παίξε το σπίτι σου να κονομήσεις

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...