roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Πάει Ολυμπιακό αντί για ΠΑΟ ο Μήτρου-Λονγκ»

underarmor
redwell

Αντίο... είπε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στη Μπρέσια, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι ο έμπειρος κόμπο γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Θρύλο αντί του Παναθηναϊκού που φερόταν μια... ανάσα από τον παίκτη. Πιο αναλυτικά η ιστοσελίδα "Bresciacanestro" που ασχολείται αποκλειστικά με την μπασκετική Μπρέσια, σημειώνει:

"Η γλώσσα του σώματος συχνά λέει περισσότερες λεξεις και σήμερα το πρόσωπο και η συμπεριφορά του Ναζ Μήτρου-Λονγκ ήταν ξεκάθαρα. Μετά την άφιξή του στη Λότζια, ο δυναμικός κόμπο της Μπρέσια αποχαιρέτισε το τεχνικό τιμ του Αλεσάντρο Μάγκρο και τους συμπαίκτες του με δάκρυα στα μάτια. Άπαντες του ευχήθηκαν "καλή τύχη" και ο ίδιος ευχαρίστησε όλους.

Με τον κόουτς, ο Μήτρου-Λονγκ τα είπε κατ' ιδίαν. Οι δυο τους μίλησαν αγγλικά και ο Μάγκρο τον ευχαρίστησε για όλα όσα προσέφερε την τελευταία σεζόν και χαιρετήθηκαν με μια ζεστή αγκαλιά.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, είχαμε μια εντυπωσιακή ανατροπή. Ο Μήτρου-Λονγκ θα παίξει στην Αθήνα όμως όχι στον Παναθηναϊκό αλλά στον Ολυμπιακό".

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • νασος
    νασος Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα.......6 ξενοι να μεινουν οι 4 σιγουρα[ουοκαπ φαλ μακισικ μαρτιν] και ο σαρλ 50-50 να μεινει.....ειτε μεινει ο σαρλ ειτε φυγει θελει ενα 4αρι ξενο πολυ καλο καθως σταματαει και ο πριντι....
    τωρα στην περιφερεια ολα εξαρτωνται απο το τι θα γινει με τον ντορσει

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μιλουτινοφ δεν πρόκειται να έρθει, οπότε δε χρειάζεται να αναπαράγεται συνέχεια η είδηση! Ο παίχτης θα πάει η φενερ για αντιβεσελι η Μπολόνια! Επίσης ούτε ο Αγραβανης πρόκειται να έρθει αφού τα έβαλε με Μπαρτζωκα, μάλλον για βαζελο τον βλέπω πιο πιθανό πάρα για μας!

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγώ ευχαριστώ φίλε Greg 07, και χάρηκα που έγραψες και πήρες το μήνυμα μου. Καλημέρα και να ‘σαι καλά.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ είσαι έτοιμος για το Δελφινάριο. Ο Σεφερλής πάντα προωθεί τα νέα ταλέντα. Ειδικά με εκείνο το "ο Τσαλπούρης καλύτερος του Παπαγιάννη" με έκανες και δάκρυσα ρε φίλε. Να 'σαι καλα.
    ΥΓ ρε ειδήμονες αφού οι Ελληνικές ομάδες δεν προωθούν τους τσαλπουρορογκαβόπουλους, αυτοί γιατί δεν πάνε έξω; Ουρά θα κάνουν οι ξένοι για τα κελεπούρια έτσι όπως τα λέτε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννάκη εγώ ανέκαθεν ήμουνα περισσότερο μπασκετικός. Στο ποδόσφαιρο σιγά σιγά με έκαναν κι απομακρύνθηκα κάτι ουγκα ουγκα σαν κι εσένα, κάτι άλλοι περίγελοι που έχω συναντήσει σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης 20 χρόνια τώρα που γράφω, και κάτι υποκείμενα σαν κι αυτούς που ακους. Έχουν iq αμοιβαδας και τους κατευθύνουν για πλάκα κάτι φερέφωνα. Τι δουλειά έχω εγώ με σας;
    Άσε ήσυχο το μπάσκετ Γιαννάκη και τράβα στο ποδόσφαιρο. Το μπάσκετ δεν είναι 'στοχος μας είναι να τσακίσουμε το βαζελο, αλλοίως η χρονιά είναι αποτυχημένη '. Το ξέρω ότι αυτο δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί χρειάζεται iq σχεδόν ανθρώπινο. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσοι από εμάς έχουν την τάση ξενομανίας σε σχέση με Ελληνικό κορμό, αν τυχόν, λέμε ΑΝ ΤΥΧΟΝ, βγει παικταράς Έλληνας στις θέσεις που έχουμε κενά π.χ. στους σέντερς κανένας Παπαγιάννης, ή στο τριάρι κανένας Παπαπέτρου ή Παπανικολάου ενώ υπάρχουν π.χ. Τσαλμπούρης και Ρογκαβόπουλος μη κρυφτούμε, έτσι; Γιατί ακόμα και αν δεν κάνουν καριέρα ο Ρογκαβόπουλος και ο Τσαλμπούρης -που υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο- δεν θα φταίνε οι παίκτες αλλά η ανικανότητα να αξιοποιήσεις παίκτες με σπάνια προσόντα και ταλέντο αφού είσαι ανίκανος, όπως έχουν συμβεί και χιλιάδες άλλα παραδείγματα!!!! Γιατί δεν μπορεί να σου βγάζει ο απέναντι έναν Παπαγιάννη που μάλλον δεν έχει παραπάνω ταλέντο από τον Τσαλμπούρη, αλλά ούτε ο Παπανικολάου και ο Παπαπέτρου από τον Ρογκαβόπουλο, ούτε το αλάθητο για να λέμε "ότι πει ο κάθε κόουτς" είναι νόμος!!!! Σαφώς δεν υποβιβάζει την αξία ενός κόουτς αν χαθεί ένα ταλέντο με σπάνια προσόντα, απλά χάνει η ομάδα ένα ταλέντο από την λάθος εκτίμηση του!!!! Ας υπάρξουν κάποιοι στην ομάδα με αυτή την ικανότητα επί τέλους!!!! Ένα ταλέντο 2,18 ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ δεν το βρίσκεις κάθε μέρα, ιδιαίτερα όταν εκεί μειονεκτείς και κάτι δεν κάνεις καλά που δεν μπορείς να τον κάνεις Παπαγιάννη, οπότε αναγκαστκά θα ψάχνεις για νέο Φαλ!!!! ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ τα άγουρα ταλέντα τα κάνεις ΚΟΡΥΦΕΣ, όπως κάναμε δεκάδες εμείς παλιά!!!! Ο τελευταίοι ήταν ο Μίλου και ο Παπαπέτρου!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγραψα περίπου και στο άλλο νήμα. Γνώμη μου είναι ότι κάθε καλός Έλληνας χωράει στην ομάδα, και ότι η ομάδα μας πρέπει να ενισχύσει το βάθος της για να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλους τους στόχους της. Οι τοπ εκτός Ελλάδας αυτοί τη στιγμή είναι Mitrou-Long/Antetokounmpo/Kalaitzakides/Mitoglou. Όσους περισσότερους πάρεις, τόσους περισσότερους θα στερήσεις από βαζελο που είναι στα όρια με ποιοτικούς Έλληνες. Αφήστε τον να παίζει με Κασελακη και Μποχωριδη και Σαμοντουροφ του χρόνου..

    Ακόμη και το Μήτογλου, όσο και να είναι η τιμωρία, αξίζει να επενδύσεις, σίγουρα το κασέ θα είναι πολύ μικρότερο, και είναι ακόμη 25χρονων, και 1 χρόνο να πάρει τιμωρία θα έρθει στα 26-27 και έχει ακόμη πολύ μέλλον σαν παίχτης. Να κάτσει να δουλέψει και το σουτ του!

    Να σημειώσω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς τραυματισμών των τελευταίων ετών, και νομίζω θα συμφωνήσετε. Εκτός του covid, που ούτως ή άλλως όλοι πέρασαν, χτυπά ξύλο, δεν είχαμε κάποιο σοβαρό θέμα τραυματισμού, αλλά επειδή έχουμε καεί κατά το παρελθόν, καλύτερα να μεριμνήσουμε..

    Αγωνιστικά τώρα πως ταιριάζει ο Mitrou; Είναι ένα σχετικά κοντό combo guard με έφεση στο σκοράρισμα, η ομάδα δεν είχε τέτοιον παίχτη και σε κάποια παιχνίδια χρειάστηκε. Όλες οι μεγάλες ομάδες (εκτός Ρεάλ) είχαν απίστευτο βάθος στις θέσεις των γκαρντ, και εμείς υστερουσαμε με Λούντζη/Λαρεντζάκη που έπαιξαν ελάχιστα προς το τέλος (ουσιαστικά -2 γκαρντ..) Μπορεί να παίξει δίδυμο με όλους αυτούς που έχουμε, αλλά το μεγαλύτερο κενό είναι στη θέση 3, όπου Καλαϊντζακης και Γκριγκονις μπορούν αντικειμενικά να βοηθήσουν..δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους στην ομάδα, θα φανεί το επόμενο διάστημα, φυσιολογικά 1 γκαρντ αναβάθμιση, 1 small forward που λείπει, 1 σέντερ στη θέση του Μάρτιν και 2 power forward (ο ένας τουλάχιστον 4-5αρι και ο ένας Έλληνας).

    Εκτός του Dorsey, και οι σκέψεις για τον Αντετοκούνμπο θα κρίνουν πολλά, χθες πήγε τσάμπα στην Γαλλία ο Γιάννης, αφού δεν τον έβαλαν καν τον αδερφό του να παίξει.. ασέβεια αλλά και δείγμα ότι έκλεισε οριστικά εκεί το κεφάλαιο, αλλά τον παίρνεις για ποια θέση; 2ο σέντερ; Έναν παίχτη που δεν έγινε 2ος ούτε στην Βιλερμπάν; Αν του υποσχεθεί θέση αναπληρωματικού σέντερ ο βαζελος μάλλον θα πάει προς τα εκεί..

    Βέβαια, πολλοί θέλουν τώρα να παίξουν σε ομάδα final 4, έχουμε και αυτό το χαρτί..

  • Ανεστης
    Ανεστης Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 04:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Ιταλοί είναι οι περισσότεροι αναξιοπιστοι.εξαιρεση ο αντρεανι που πέρσι έγραψε νωρίς για γουοκαπ και Ντόρσεϊ.Σημερα έγραψε ότι ο μιλουτινοφ μιλάει με Βίρτους,Φενέρ και Ολυμπιακό.Σε αυτόν μπορούμε να δώσουμε λίγο βάση!!!

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 03:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόλπο του βαζελου είναι να τον πάρει και να λέει ότι τον θέλαμε και μεις !!! Όπως πήρε και τον Μπρους Λη που έβαλε κάτι τρίποντα με μας !!! Που να πας ρε βαζελε με το Παπατουβλο,το Μπρους Λη και το Μήτσο το Μακρύ !!!

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν.
    Οταν λέμε οτι ο βαζελακόπουλος Κατέστρεψε το μπάσκετ πολλοί δε το πιστεύουν.
    Γιατι δε τους συμφέρει.
    Πάρτε μια απόδειξη.
    Την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός όπως κ ο πάο θα παίξουν όπως κ φετος κάπου 65 με 70 παιχνίδια σε Ελλάδα κ Ευρώπη.
    Θα χρειαστούν ρόστερ τουλάχιστο 15 παιχτών. Μη πώ 16 με 17. 15 ειναι το όριο.
    Πάμε στον Ολυμπιακό.
    6 οι ξένοι(φάλ,μακίσικ,μάρτιν κ γουόκαπ συν 2 ακόμη).
    Μέχρι τους 15 θες 9 γηγενείς.
    Εχουμε κ λέμε.Λούτζης,Λαρετζάκης,Σλούκας,Βεζένκοφ,Παπανικολάου κ Ντόρσει αν μείνει 6.
    Βλέπετε ο Πρίντεζης σταματάει.
    Βρείτε μου άλλους 3.
    Πειτε μου υπάρχει κανας νεος;;;;
    Ενας ο Καλαιτζάκης κ 2 ο μήτρου-λογκ Αν τους πάρουμε.
    Ο τρίτος;;;;;;
    Κ αν δε μεινει ο ντόρσει;;;;
    Γ'αυτό λέω ο μούμιας διέλυσε το μπάσκετ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...