roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τα εισιτήρια με Προμηθέα

underarmor
redwell

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από το Σάββατο (28/05) τίθενται τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Basket League ανάμεσα στον Θρύλο και τον Προμηθέα Πάτρας που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (30/05) στο ΣΕΦ. Αναλυτικά:

"H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα Β΄Φάση Play offs του Πρωταθλήματος Stoiximan Basket League 2021 - 2022 με το ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30/05/2022 με ώρα έναρξης 20:00, η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr από το Σάββατο 28/05/2022 και ώρα 09:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από το Σάββατο 28/05/2022 και ώρα 10:00.
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., τη Δευτέρα 30/05/2022 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 20€, 25€, 30€, 50€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

• Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
• Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι κατάλαβα, κατάλαβα ότι είσαι 5χρονο με μυαλό 3χρονου. Ότι πεις

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τότε να κοιτάς τη δουλειά σου Νικολακη και το τι κάνω εγώ και ο καθένας δε σε αφορά. Ούτε θα πάρουμε την άδεια σου για το τι θα σχολιάζουμε. Άμα θες κανε αίτηση στο redgoal για διαχειριστής μηνυμάτων.
    Κατάλαβες???

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε τα υποτιμητικά σχόλια τύπου "Νικολάκη" για το σχολείο σου. Μπαίνω να διαβάσω το άρθρο μαζί με τα σχόλια για να δω τα νέα της ομάδας και τις απόψεις των συνοπαδων μου και όχι για τις μπαρουφες και τους τσακωμούς σας. Το αν σε παράτησε ο kinis ή τον παρατησες εσύ και θέλετε να την πείτε ο ένας στον άλλον δεν με ενδιαφέρει.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη εσύ που ενοχλήθηκες απο τα σχόλια μου, και γω για αυτό μπαίνω και όλοι μας όταν όμως κάποιοι καταφέρονται ενάντια της ομάδας μας και του προπονητή και εύχονται αποτυχία της ομάδας γιατι ποτέ δε τους ευχαριστεί τπτ, δεν γίνεται να μην τους ξεφτίλισω. Αν το κάνατε κι άλλοι αυτό θα κρύβονταν στα λαγούμια τους.
    Κάνε μας τη χάρη εσύ ο ώριμος που μπαινεις να διαβάσεις νεα τάχα. Τα σχόλια είναι κάτω κάτω, αν θες μπορείς να μη τα διαβάζεις.

  • Nikos
    Nikos Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    kinis και Red7Arrow δεν ανταλλάζετε κινητά να τα λέτε; Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τους τσακωμούς σας, μπαίνουμε να διαβάσουμε για την ομάδα και διαβάζουμε για το ερωτικό καβγαδάκι σας. 5χρονα και τα 2!!!

  • ΑΥΧΈΝΑΣ
    ΑΥΧΈΝΑΣ Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 03:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας καταδιώκει για πολλά χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας, με την ομαδάρα που έφτιαξε.
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΌΝΙΑ, κατακαημενοι ψευτοολουμπιακοι εκμαυλιστες της ολυμπιακής ιδέας, φαντασιόπληκτοι ψευταραδες και ρεντικολα, ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ, αστείοι κλοουν που θα μειώσετε την φετινη ΟΜΑΔΑ, πουθεναδες ΑΜΠΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • kinis
    kinis Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ρεντ αρροβ7 και οσοι ειστε εδω μεσα που κρινετε τις αποψεις των αλλων και τους επιτιθεστε προσσωπικα με χυδαια σχολια εγω σας εχω γραμμενους τεμπεληδες.... μιλατε με καποιον που επαιζε α1 και σας λεω ειλικρινα οτι ειστε μηδενικα. περνα το γτ βαρεθηκα να περνας των αχρηστων κπου βριζουν

  • kinis
    kinis Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    κοιτα και τα δικα σου αρθρα να δεις τα λαθακια σου επιστημονα.... εμεις γραφουμε απο κινητο ενω κανουμε και μια εργασια. εσυ παιξε με τις κουκλες σου γιδι. αμπαλε και αμυαλε

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Kinis....εισαι ενας μικρός θεός ανάμεσα μας. Σε παραδέχομαι. Δεν μπορείς να σταυρώσεις μια σωστή ορθογραφικά λέξη αλλα κατα τα αλλα εχεις αποψη για προπονητές και ομάδες. Συνέχισε να μας προσφέρεις αφθονο γέλιο και εμετο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...