roumeliotis

Carwiz

«Θέμα 1-2 αποφάσεων που δεν πήραμε σωστά...»

casino loutrakiou
redwell

Συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα και τον αποκλεισμό:

«Ήταν ένα κλειστό ματς, όπως το περιμέναμε. Είναι θέμα 1-2 αποφάσεων που δεν πήραμε σωστά. Τις πήραν οι άλλοι. Συγχαρητήρια στην Εφές, δεν μπορώ αν παραπονεθώ για τίποτα. Δώσαμε τα πάντα, είχαμε περισσότερη πίεση, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ».

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνεντευξη Τύπου τόνισε: "Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για εμάς. Αγωνιστήκαμε σκληρά την πρωταθλήτρια Ευρώπης και θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν είχαμε κάποιες καλύτερες αποφάσεις.

Όμως κάποιοι παίκτες μας δεν έχουν την εμπειρία τέτοιου είδους παιχνιδιών και αυτό μας κόστισε. Είναι πολύ δύσκολη νύχτα και για εμάς και για τους φιλάθλους μας, όμως, την ίδια στιγμή είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και φυσικά για τους οπαδούς μας. Ήρθαμε εδώ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της ομάδας σε φάιναλ φορ και δείξαμε σε όλους πως το αξίζαμε που ήμασταν εδώ.

Είχαμε φανταστική σεζόν και το μόνο που μπορώ να πω, αφού συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στον οργανισμό και τους φιλάθλους μας είναι το εξής. Ο Ολυμπιακός επέτρεψε φέτος στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας και θα παραμείνει εδώ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis φίλε, δεν είναι έτσι, είπαμε ότι βγήκε στα 6 λεπτά ο Dunston με 5 και είχε 4 ο - θετικός - Singleton, δεν είναι το ίδιο με όταν είχε 3 ο Dunston και ο Singleton και πίεζαν στα όρια του φάουλ.. επίσης είχε ξεκουραστεί αρκετά ο Fall, όλη την χρονιά παίζει πάνω από 20 λεπτά, ακόμη και στο Ελληνικό, και βρήκε ο Μπαρτζώκας να του κάνει συντήρηση σε αυτό το παιχνίδι;! Που το μοναδικό μείον της Εφές είναι η γηρασμένη και αποδυναμωμένη (μετά τη φυγή του Σανλι) front court της;!

    Σωστή και η αγωνιστική κριτική του κυρίου Τιακα, και μυρίζει γνήσια Ολυμπιακοφροσυνη, και το σέβομαι απίστευτα αυτό, άλλωστε παρόμοια κριτική κάνω όλο το χρόνο (για το βάθος πάγκου και τα λοιπά, Λίβιο χθες μπορούσε να προσφέρει και να ξεκουράσει 5 πολιτικά λεπτά τον Βεζε ώστε να βάλει 1-2 κρίσιμα στο τέλος), απλά μην σταυρώσουμε αυτή την ομάδα. Ήρεμα και οργανωμένα για το double, και η χρονιά είναι ΘΡΥΛΙΚΉ...

    Ούτε κατά διάνοια να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα, γιατί θα σβήσουν όλες τις μεγάλες φετινές στιγμές..

    Λαρκιν/Μίσιτς είναι 2 αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, και κάνει 3.7 ο ένας, και 3.3 ο άλλος, εκατομμύρια ευρώ..δεν μπορείς να πάρεις τέτοιον παίχτη.. πήρες 650.000€ τον Dorsey, και ελπίζεις σε 2 χρόνια να κοστίζει τα διπλό - τριπλά.. μόνο να δημιουργήσουμε υπεραξίες, και να τους ανανεώσουμε κοντά στα 900.000 για να "ξε-κλεψουμε" 1-2 χρόνια καριέρας, γιατί μετά όταν ξεπεταχθουν για τα καλά και περάσουν το 1.2-1.5μυριο αξίας, αντίο..σε 2-3 χρόνια Βεζενκοφ/Dorsey πιστεύω θα τα έχουν ξεπεράσει.

    Τον James δεν τον βάζω καν στην δυάδα Larkin/Micic, είναι απίστευτη παιχτουρα, και τον είδα να έχει ωριμάσει περισσότερο φέτος, αλλά ακόμη δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί σε μεγάλη ομάδα.. επίσης μαζί με τα λεφτά της CSKA πήρε πάνω από 2μυρια φέτος.

  • ΑΥΧΈΝΑΣ
    ΑΥΧΈΝΑΣ Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 02:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύντομα οι μπίζνες θα κλείσουν. Οι γερολαδαδες, έμποροι, πραγματευταδες θα ξεστήσουν τις παραγκες τους και οι κομπίνες τους θα εκπέσουν. Οι λιγδιασμενοι αρκουδιάρηδες που σεργιάνιζουν στην ενδοχώρα καβάλα στις αρκούδες τους θα επιστρέψουν στον ζωολογικό κήπο, όπου ανήκουν. Οι απατεώνες αλήτες που κοιτούν πως να σε κλέψουν στο ζυγι, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Η αυλαία θα πέσει, τα σκηνικά θα γκρεμιστούν οι ηθοποιοί θα βγάλουν τις μάσκες τους, τα προσωπεία θα τους κολλήσουν στην μούρη από τις ΜΠΑΤΣΕΣ, το κοινό θα πετάξει ντομάτες στους υποκριτές και στους ψεύτες. Οι συμφεροντολογοι και οι αγνωμονες θα δεχθούν την οργή του δικαιου

    ("στήνουμε θέατρα και τα χαλνουμε
    οπου σταθούμε και όπου βρεθούμε, στήνουμε θέατρα και σκηνικά,
    όμως η μοίρα μας πάντα νικά
    και τα σαρώνει και μας σαρώνει
    και τους θεατρίνους και το θεατρονι υποβολεα και μουσικούς
    στους πέντε ανέμους τους βιαστικους!!!!".).

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝ.

    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΓΕΛΟΤΩΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΘΑΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΎΛΟ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΤΣΙΚΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγκλημα που έκανες Μπαρτσώκας στην τελευταία φάση να μην κάνεις φάουλ στα 34με 4 δευτερόλεπτα δεν το κάνει κανένας προπονητής στον κόσμο. Τόσα χρόνια που βλέπουμε μπάσκετ αυτό δεν το έχει κάνει κανείς. Δηλαδή με την στρατηγικότητα και την λογική σου θα περιμένουμε να εξαντλήσουν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους οι Τούρκοι να κάνουν το σουτ όποτε θέλουν αυτήοι κι εμείς να περιμένουμε με αγωνία αν θα το βάλουνε ή όχι Για να πάμε στην παράταση. Αυτό δεν είναι στρατηγικότητα προπονητού κύριε Μπαρτζώκα. Ούτε
    Ερασιτέχνης προπονητής του μπάσκετ δεν θα έπαιρνε τέτοια Λαθοσ απόφαση .θα έφτιαχνε αμέσως φάουλ στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα για να κάνει την τελευταία επίθεση αυτός . αυτό λέει Η λογική του μπάσκετ 40 χρόνια που βλέπουμε και τίποτε άλλο. Τελεία και παύλα.
    Η τελευταία επίθεση των 10 δευτερολέπτων τουλάχιστο έχουμε την δικιά μας η μπάλα να την έχουμε εμείς και να σουτάρουμε εμείς κι εμείς να Αποφασίσουμε για
    το αποτέλεσμα παιχνίδι και την πρόκριση όχι τούρκοι.

    Το δεύτερο έγκλημα σου κύριε Μπαρτζώκα είναι όταν βγάζουμε έξω από το παιχνίδι 5,4 λεπτά πριν το τέλος το βασικό τους Σρντερ τον Ντάλτον με πέντε φάουλ έξω και το Σίγκλετόν έξω , τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αμέσως βάζεις τον ογκόλιθο ψηλό που έχουμε τον Πύργο που πήραμε πέρσι που περιμέναμε τόσα χρόνια για να έχουμε και εμεισ Επιτέλους ένα Πύργο ψηλό κάτω από τη ρακέτα που να σκεπάζει τα καλάθια τελείως . Αλλά και να τον αξιοποιήσεις σωστά προς όφελος της ομάδος Για να Έρθει εύκολα η νίκη. Αμέσως θα έβαζες το φαλ μέσα Να τους παίρνει σβάρνα όλους κάτω από τα καλάθια και το παιχνίδι ήταν το τυπάκι μας. Όμως προς έκπληξή μας δεν το έκανες και τον άφησες κάτω στο Πάνγκο.

    Το Τρίτο έγκλημα: γιατί αυτή η ολιγωρία σου να ξεζουμίσεις τον βεζενκοφ 35 λεπτά και τους παίκτες που έχεις Ζαν Ζαρλ και των Ευσι δεν τους Χρησιμοποιείς ούτε 1 δευτερόλεπτο . που τον τελευταίο καιρό πήραν τα επάνω τους και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Να έκανες λίγο ροτέισον να μπορέσουμε να παίξουμε με 12 παίκτες και όχι μόνο εφτά ή οχτώ αφού τους έχουμε όλους τις 12 θα γίνω όλοι ετοιμοπόλεμοί και όλοι είναι υγιείς γιατί δεν την χρησιμοποιείς όλους τους παίκτες Και έχεις βασικούς ξένους παίκτες για να σκουπίζουμε τον πάγκο που το φωνάζουμε τόσους μήνες και δε μας ακούει κανείς.

    Με την Μονακό τρέμαμε που ήτανε στο νοσοκομείο ζαλ τραυματίας ο Μάρτιν και ο Ευσι χωρίς καθόλου παιχνίδια χωρίς να το χρησιμοποιείς καθόλου ,αλλά δόξα τω Θεώ τα παιδιά κάνανε οι άλλοι 7 ~ 8παίκτες την υπέρβαση και προκριθήκαμε στο φάινάλ-φόρ .
    και είχαμε τώρα την ανεπανάληπτη την όνειρωδη ευκαιρία να πάρουμε το ευροπαικο κύπελλο με την συμπαράσταση και την υποστήριξη χιλιάδων οπαδων μας. να παίξουμε επιτελουσ μια φορά στην έδρα μας στο Βελιγράδι.
    που έβλεπε τα παιδιά να φεύγουνε από όλα τα μέρη της Ελλάδος και να πηγαίνουμε με το αμάξι στο Βελιγράδι με τόση
    Μεγάλη απόσταση με τόσα χιλιόμετρα με τόση ταλαιπωρία και τα άλλα τα παιδιά με το αεροπλάνο με τέτοια χαρά να υποσηριξουν Και να συμπαρασταθούμε με την καρδιά τους την ομαδα μας κι εσύ του στερεις αυτή την χαρά . γιατί παίζεις εμμονικά και εγωιστικά και αλαζονικά Και παραμένεις πάντα στην ίδια θέση και δεν θέλεις να μάθεις ποτέ από τα Τραγικά σου μεγάλα λάθη σου.

    Ο πόνος είναι πάρα πολύ μεγάλος Κύριε Μπαρτζώκα και και η απογοήτευση Το αποκλεισμού που δεν το περίμενα ποτέ ούτε μία στο εκατομμύριο ότι θα χάσουμε ποτέ από τους τούρκους Μέσα στο σπίτι μας μέσα στο κατάμεστο ολυμπιακό Βελιγράδι μέσα στην έδρα μας με τέτοιο παλμό των φιλάθλων που η ομάδα ήταν είναι πάρα πολύ δυνατή και αυτό το δείξανε όλη τη χρονιά ότι μπορούσανε να πατήσουν τους τούρκους και αυτό με πείραξε πάρα πολύ όπως έστησες την ομάδα . Και να χαθεί αυτή η η μεγάλη και ανεπανάληπτη πολύ μεγάλη ευκαιρία , Να κερδίσουμε τον ημιτελικό και να περναμε με πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες το ευρωπαϊκό κύπελλο.

    Διότι επαναλαμβάνω παίζαμε στην έδρα μας με την υποστήριξη αυτού του κόσμου με καθαρό μυαλό του προπονητή κερδίζεις τα παιχνίδια . ο στρατηγός Του πάγκου πρέπει να έχει καθαρό μυαλό και να πράττεις σωστά και να παίρνεις σωστές αποφάσεις.

    Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον ανεπανάληπτο ολυμπιακό κόσμο που πήγε στο Βελιγράδι να υποστηρίξει την ομάδα, συγχαρητήρια και στην ομάδα για όλη την προσπάθεια που έκανε και για το μεγάλο επίτευγμα να επιστρεψουμε πάλι στο φάινάλ-φόρ αλλά πολύ παρά πολύ κρίμα που δεν φτάσαμε Στον τελικό μας στόχο να κατακτήσει το κύπελλο που μπορούσαμε που ήτανε πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία Που τέτοια ευκαιρία δεν ξέρουμε αν θα ξανά συναντήσουμε πάλι μπροστά μας

    Ο Ντόρσεϊ να αφήσει τους εγωισμούς του διότι ήταν εχθές απαράδεκτος που έπαιξα ατομικά για τον εαυτό του
    Για την πάρτη του παραδείγματος χάρη σε μια φάση εκεί εκεί που θα μπορούσαμε στον αιφνιδιασμό να προηγηθούμε σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία Είχε δίπλα του το Μάκησικ εσύ δεν του έδωσε την μπάλα και χαραμίσε την ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ . και έχασε παραδόξως βολές Να ισοφαρίσουμε και να προηγηθούμε στο σκορ . που δεν επιτρεπότανε ήταν απαράδεκτος εχθές. Τον υποστηρίξαμε πάρα πολλές φορές σε όλη τη χρονιά όπως έπαιξε και είχε μεγάλο παλμό αλλά εμείς οι ολυμπιακοί δεν γουστάρουμε παίκτες που να παίζουν για πάρτη τους για τον εγωισμό τους θα παίζουν και την ομάδα αν δεν είναι ομαδικοι τότε στο καλό ας πάει στο NBA . εμείς θέλουμε παιχταράδες ολικής που να αγαπάνε την ομάδα και να παίζουν για την ομάδα Του ολυμπιακού και μόνο και όχι για την πάρτη τους και τον εαυτό τους.

    Αγγελόπουλοι άμα θέλετε πραγματικά η ομάδα να παίζει φάινάλ-φόρ και να παίζει με αξιώσεις για τον τίτλο πρέπει να έχουμε κι εμείς ισάξιους 3 παίκτες που έχουν κι άλλες ομάδες πρωτοκλασάτους παίκτες Που να κάνουν πραγματικά τι διαφορά μέσα στην ομάδα και να παίρνουν την ευθύνη όταν, η μπάλα Καίει και είναι πολύ βαριά.

    Το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για να μας παρηγορήσει λίγο διοτιεπαναλαμβάνω ο πόνος είναι μεγάλος για το χθεσινό χαμό Του παιχνιδιού που δεν το περίμενα ποτέ και το αποτέλεσμα αυτό οι ολυμπιακοί δεν το μπορούνε και δεν καταπίνετε και δεν το χωνεύω με τίποτα.

    Καλησπέρα σας με υγεία.

  •    GEO
    GEO Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Djredbull07 Πολύ μεγάλη αλήθεια. Έτσι ακριβως είναι τα πράγματα

  • 7footer
    7footer Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Την άμυνα που παίξαμε στην τελευταία επίθεση στον Μίσιτς δεν τη βλέπουμε ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα. Χωρίς να κάνει κάποια εξαιρετική ενέργεια ο Μίσιτς που να αποδιοργανώσει την άμυνα, βρέθηκε να σουτάρει ελευθέρως με δύο πλαϊνά μαρκαρίσματα από Βεζενκοφ και Γουόκαπ.
    Και απορεί πραγματικά κανείς τι τους είπε στο τάιμ άουτ ο Μπαρτζώκας;;
    Παίξτε γερα;;;
    Πάμε άμυνα;;;
    Παίξτε όπως στο σχολείο;;
    Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε κανένα πλάνο και το άφησε στην τυχη του το παιχνίδι.
    Γι'αυτό και κατέληξε να σουτάρει σχεδόν ελεύθερος ένας από τους καλύτερους παίχτες της Ευρωλίγκας.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι φίλοι που γράφετε για το ότι ο φαλ έπρεπε να είναι μέσα στο τέλος θα είδατε πιστεύω ότι η εντολή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να πηγαίνει βοήθεια στον φαλ...όταν λοιπόν πήγαινε δεύτερος παίκτης ο φαλ δεν μπορούσε εύκολα να γυρίσει γιατί το χέρι του δεύτερου αμυντικού ήταν στην μπάλα σε δύο φάσεις του έκλεψαν την μπάλα..σε άλλες φάσεις πασαρε στην αδύνατη πλευρά τα σουτ όμως δεν μπήκαν..ήταν λογικό να παίξει ο Μάρτιν που είναι πιο ευκίνητος μέσα στο ζωγραφιστο και έτσι ήρθε κ η ισοφάριση από την πάσα του σλουκα..δεν βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ τα έβαλε η Εφές κ πήρε το παιχνίδι..δύο άστοχα ο Σάσα λάθος απόφαση ο Ντόρσεϊ στον αιφνιδιασμό..ήταν δίπλα του ο μακκισικ.. κακές αποφάσεις λοιπόν το συμπέρασμα..δεν θα μπορούσε ο φαλ να κάνει κάτι...το είχε δει ο Αταμάν σε όλο το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να το διορθώσει στην επανάληψη.. επίσης το παιχνίδι χάθηκε κατά πολύ για εμένα στην 2 κ 3 περίοδο που φάγαμε 4 τρίποντα από τον Μπράιαν κ γενικά η Εφές επέβαλε το δικό της Ρυθμό... ψηλά το κεφάλι τα καλύτερα είναι μπροστά.. σημασία έχει ότι επιστρέψαμε στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κ του χρόνου πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε από εκεί!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθες κοιμήθηκα 04.00 τα ξημερώματα από τη ξενερα και τη πικρία. Στενοχωρηθηκαμε, ήταν σκληρό έτσι όπως έγινε, όμως για τον Θεό, ούτε κακή έγινε η ομάδα σε ένα βράδυ ούτε ο προπονητής ούτε κανείς. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΉΤΑΝ ΥΠΈΡΟΧΟΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΤΑΞΊΔΙ, ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΊΕΣ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΉΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ.
    Αυτή η ομάδα αξίζει όχι απλά σεβασμό... Αλλά θαυμασμό απεριόριστο. Αυτή η ομάδα έδειξε τον δρόμο! Τον δρόμο στη μετά Σπανουλη εποχή! Χθες αποδείχτηκε βέβαια ότι θέλουμε δε θέλουμε ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ όμως έχουμε έναν κορμό παιχτών και προπονητη καλό, που πρέπει να προφυλαξουμε και να ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ!
    Χάσαμε...ομως κοιτάξαμε στα μάτια τα θεορατα μπάτζετ και κάναμε τους πάντες να μας βγάλουν το καπέλο. Μη κοιτάτε τι λένε on camera. Ξέρουν καλά πόσο χεσμενοι ήταν τόσο καιρό στην ιδέα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει με 8μυρια μπάτζετ και νέα ομαδα να τους κάνει χαλαστρα.
    Το έλαβαν το μήνυμα για τα επόμενα χρόνια.
    Αυτο που θέλω εγώ και περιμένω από τους Προέδρους είναι να καταλάβουν τι λείπει από την ομάδα. Έχουμε τρομερούς παίχτες, ο Σλουκας και ο ΠΑΠ θα είναι οι αρχηγοί και ηγετικές μορφές στον νέο Ολυμπιακό αλλά ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΊ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ. Επιπέδου Μισιτς, Λαρκιν, Τζέιμς...

    Αυτη η ομάδα-παρέα αξίζει αποθέωση!
    Ξεκινάνε τα play off του πρωταθλήματος...
    Παμε να τους ξεσκισουμε!!! Αυτούς που βγήκαν χθες και ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ πιο φανατικά κι από τους Τούρκους!!!
    Αυτός είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΈΤΣΙ ΘΈΛΩ!!!

    ΖΗΤΏ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

  • Djredbull07
    Djredbull07 Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τεράστιο θυμό & λύπη παρατηρώ καιρο και καταλήγω πάντα στο ίδιο συμπέρασμα δυστυχώς.

    Εχουμε γεμίσει με μπολικους "καρπαζοεισπρακτορες",
    Εθισμένους στην "φαπα",
    Λουζερς,
    Προσωπολατρες-υπαλληλους-τρολ...

    Εχουν μικρυνει ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ τον Ολυμπιακό μας
    Τον έχουν καταντήσει "κομπάρσο πολυτελείας"

    Αλλά για αυτό ευθυνομαστε ΕΜΕΙΣ, μόνο εμείς, ο λαός του Θρυλου!

    Ότι διεκδικείς ΑΥΤΟ παίρνεις...
    Με ότι βολεύεσαι ΑΥΤΟ παίρνεις...
    ΝΟΜΟΣ!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε τη μιρλα ωρε! Τελευταίο σουτ είναι.. Είχε χάσει τα μαλλιοκεφαλα του ο Μίσιτς νωρίτερα. Σε ένα σουτ κρίθηκε.

    3.7 Λαρκιν και 3.3 μύρια Micic, δεν παίζαμε με τον Απόλλων Πάτρας..

    Όλοι όσοι παρακολουθούν ξέρουν τι κράξιμο έχω ρίξει σε αναλύσεις στον Μπαρτζώκα, αφού δεν άλλαξε τίποτα όλη τη χρονιά πώς θα το αλλάξει τώρα;! ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΈΝΑ ΣΟΥΤ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..

    κάπου respect στην δουλειά και τα κολλήματά του.

    Έχουμε πει, η ομάδα έχει λίγες λύσεις, και χρειάζεται ενίσχυση στον πάγκο και σε παίχτες και σε προπονητές, φώναζα ενάμιση χρόνο τώρα να φέρει Σερελη για βοηθό, πανέξυπνα τον πήραν οι απέναντι..

    6 λεπτά από το τέλος βγαίνει με 5 ο Dunston KAI έχει 4 ο Singleton.. εκεί πας με υπομονή και Fall σε κάθε επίθεση και το παίρνεις άνετα το παιχνιδάκι.. αλλά κάποιος πρέπει με καθαρό μυαλό από τον πάγκο να το δει αυτό!

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδια ψυχραιμία .. Συγχαρτήρια στην ομάδα και στους οπάδους μας που πήγαν Βελιγράδι .
    Στο μπάσκετ συμβαίνουν αυτα . Είναι αποφάσεις που άλλες φορες βγαίνουν κι άλλες όχι . Σιγουρα δεν τα έκανε καλα όλα ο κόουτς . Αυτο που πρέπει να μάθουμε απο αυτην την εμπειρία ότι με ένα ενεργο ρόστερ 8 παιχτών δεν γινετε να πάρεις ευρολίγκα . Αν είχαμε ενα 3άρι κι ένα 4άρι να μπορούν να δώσουν 15 ποιοτικα λεπτα , τώρα θα ήμασταν τελικο . Φερτε τον Μητογλου και ενα 3άρι "Λοτζέσκι"
    Αν κάτι έχω να πώ για την τελευταία φάση , είναι ότι έπρπεπε κατα την γνώμη μου να είχαμε πιέσει την μπάλα σε όλο το γήπεδο για να την διώξουμε απο τα χέρια των Λαρκιν-Μισιτς . Ηταν βέβαιο πώς ενας τους θα έπερνε το τελευταίο σούτ στην εκπνοή. έπρεπε να τους πάρουμε την μπάλα απο τα χέρια . Στη χειρότερη θα τρώγαμε ένα εύκολο καλάθι και θα είχαμε την τελευταία επιθεση .
    Υ.Γ Ενας λόγος που ο Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να συνηπάρξει με τον Σπανούλη , είναι πώς στην τελευταία επίθεση ο Σπανούλαρος θα είχε κάνει φάουλ απο μόνος του , παρα τις οδηγίες , για να πάρει την επίθεση και την ευθύνη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...