roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαστε έτοιμοι για την Εφές...»

underarmor
redwell

Τη νίκη επί του Ιωνικού, την πρόκριση στο F4 της Euroleague αλλά και τον επικείμενο ημιτελικό με την Εφές Αναντολού στο Βελιγράδι σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον γκαρντ του Θρύλου να τονίζει:

«Μετά από μια τέτοια πρόκριση το μυαλό μας ήταν ακόμα εκεί. Μας έβαλε πίεση ο Ιωνικός. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν προετοιμασία για το F4».

Σχετικά με τον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές, ο διεθνής περιφερειακός τόνισε ότι «Είμαστε έτοιμοι, το κίνητρο είναι μεγάλο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, είναι ένα ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί back-to-back κατάκτησης της Εφές, ο Λαρεντζάκης σχολίασε: «Ο κόουτς Αταμάν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις και στο παρελθόν, όμως το κίνητρο του παιχνιδιού από μόνο του είναι υψηλό».

Τέλος, σε ο,τι αφορά τον ίδιο αποκάλυψε ότι ήταν παιδικό του όνειρο να παίξει σε F4 της Euroleague: «Στόχος μου ήταν από μικρός να παίξω σε ένα F4».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp 77
    Και το 2012 πήραμε την Ευρωλίγκα και ήμασταν και πρωταθλητες Ελλάδας περίπου 2 εβδομάδες αργότερα. Φέτος μάλιστα θα έχουμε περισσότερο χρόνο μετά το φάιναλ φορ μέχρι τους τελικούς και έχουμε και καλύτερη ομάδα απ ότι τότε.
    Όσο για τον Λαρεντζάκη πιστεύω ότι θα πάρει τον χρόνο του τόσο στο φάιναλ φορ όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο ο παίχτης χρησιμοποιείται στο 3 και για 5-7 λεπτά το πολύ μην περιμένουμε δραματική αλλαγή στην απόδοση του. Δεν αδικώ βέβαια τον κοουτς που εμπιστεύεται σχεδόν αποκλειστικά τον παπ για τη συγκεκριμένη θέση και έχει μετατοπίσει σχεδόν μόνιμα τον Μακισικ στο 2.
    Στον ημιτελικό απέναντι στα κοντά τριάρια της εφες, η οποία πολλές φορές παίζει και με τρία Γκαρντ με τον Μπομπουα σαν 3 είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πως δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ που ξέρει και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την ομάδα.
    Πρέπει να καταλάβει πως μέσα από την άμυνα και την συγκέντρωση θα κερδίσει χρόνο συμμετοχής και θα ξαναβρεί τον ρυθμό του, και όχι παίρνοντας τραβηγμένα σουτ.
    Σημαντικό ρόλο επίσης στα παιχνίδια του final 4 θα παίξει η απόδοση του Χασαν. Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση θα είναι ευεργετικό για τον Φολ με τις ανάσες που θα μπορέσει να πάρει. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα να αντέξει ένα τέτοιο κορμί δυο παιχνίδια τέτοιας έντασης μέσα σε δυο μέρες.
    Επίσης, οι τελικοί με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Ήδη προετοιμάζονται γι αυτούς και με τους Σίβα, Γιοβιτς θα παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα παίξει ρόλο και η δίκη μας κούραση από τα παιχνίδια του final 4, ίσως και κάποιο ψυχολογικό άδειασμα αν φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Δεν έγιναν ξαφνικά υπερομάδα απλά θα ειναι παιχνίδια που χρειάζονται προσοχή.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..............ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ για την ομαδα....Αν πιασουμε την αποδοση που ειχαμε στο 1ο γυρο θα τους ξεσκισουμε.........

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο Λαρι... (τωρα θα παιξεις σε final4 με τον Ολυμπιακο , την ομαδα που εκτος απο τα 3 ευρωπαικα... εχει τους περισσοτερους τελικους απο ολες τις Ελληνικες ομαδες)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...