roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μοιρασιά 1-1 στο Αιγάλεω για Ολυμπιακό Β'

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός Κ23 έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αιγάλεω, με σκορ 1-1 για την 8η αγωνιστική των Play-Outs της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ.

Στο 25′ παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ,κόντρα στη ροή του αγώνα το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Σταμένκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο Νταβιώτης από τον Στουρνάρα.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας σωρεία ευκαιριών, όμως και πάλι το 1-0 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 32′ ο Σαπουντζής γύρισε την μπάλα στον Κατσουλίδη εκείνος έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Σαπουντζής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Δ. Ρέτσος πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 43′, όταν ο Χαράλαμπος Κωστούλας μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση.

Το δεύτερο μέρος ήταν και πάλι παράσταση για ένα ρόλο με τους Πειραιώτες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Σαπουντζή και τον Παπακανέλλο.

Στο 86′ το Αιγάλεω έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως ο Βάρκας αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+2′, όταν ο Λάιντνερ έκανε σέντρα και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βλαχομήτρος είχε σημαντική ευκαιρία για να δώσει στον Ολυμπιακό τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64′ Κολλάς), Δημητριάδης, Σταμένκοβιτς (46′ Βάρκας), Νταβιώτης, Μπουλλάρι (64′ Ραμίρεζ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Λάιντνερ, Δ. Ρέτσος, Σγουρός (46′ Βλαχομήτρος), Παπακανέλλος, Μαρίνος (65′ Ιμπαγάσα), Κ. Κωστούλας, Κατσουλίδης, Σαπουντζής (86′ Μαυρουδής), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

1 σχόλιο

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal καλημέρα , θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής . Είχα την εντύπωση πώς όταν δημιουργήθηκαν οι Β ομάδες έλεγαν πώς ούτε ανεβαίνουν , ούτε πέφτουν κατηγορία . Τωρα διαβάζω ότι υποβιβαστήκαμε μαζί με τον Παναθηναϊκο . Τι γίνεται τελικά ?

    REDGOAL: Δεν ανέβαιναν φίλε. Υποβιβάζονται κανονικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...