roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ήττα 1-0 στην Πάτρα και...υποβιβασμός

underarmor
redwell

Έφυγε με την ήττα από την Πάτρα ο Ολυμπιακός Κ23 με 1-0, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα δεν απειλήθηκαν καθόλου και είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Η Παναχαϊκή ανέβηκε στους 24 βαθμούς, στην 3η θέση του Β' ομίλου των playouts και στο +4 από τον Παναθηναϊκό Β' (20β.), ενώ οι ερυθρόλευκοι είναι ουραγοί με 16 πόντους και σε πολύ δύσκολη θέση, αφού μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπαγκαλιάνη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 4′ ο Αλιμπέ και κατάφερε ο Παπαδούδης να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Λίγο αργότερα όμως έγινε το 1-0 για την Παναχαϊκή, όταν ο Ζέκοφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάρετ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδούδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στη συνέχεια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο. Είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά ήταν λίγες οι φορές που κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μία απ’ αυτές ήταν στο 49′, σε σουτ του Μαρίνου έξω από την περιοχή, χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο.

Έτσι έμεινε το 1-0 για την Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός Κ23 δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική.

Παναχαϊκή (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα, Αλίμπε, Χριστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος, Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...