roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στο τουνουά «Αλέξανδρος» συμμετείχε o Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά μπάσκετ «Αλέξανδρος» το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παναθηναϊκός, Πανερυθραϊκός, ΑΓΕ Χαλκίδας, ΑΕΕΠ Χαλκίδας, Απόλλων Χαλκίδας, ΓΑΣ Βασιλικού, Α.Ε.Ν. Αρτάκης, Αίαντας Αυλίδας, Πρωτέας Σχηματαρίου, Ερμής Σχηματαρίου και Ιεράπετρα, αγωνίστηκαν για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη μέσα στα νοσοκομεία.

Μάλιστα, υπήρχαν 256 θέσεις «κρατημένες» για τα παιδιά που νοσούν αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα, πάνω στις τοποθετήθηκαν λούτρινα αλογάκια, τα οποία και θα προσφερθούν ως δώρο από τους αθλητές μας στα παιδιά στα παιδιά που νοσηλεύονται. Επίσης, τα χρήματα από την αγορά τους θα δοθούν στα αντίστοιχα ιδρύματα για την κάλυψη της νοσηλείας τους.

Η πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του τουρνουά ανήκει στην κυρία Ματίνα Κυριάκου, η οποία για μια ακόμα φορά συγκίνησε με την προσπάθειά της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Αλέξανδρου, σε ένα χώρο που λάτρευε να παίζει μπάσκετ.

Στην τελετή λήξης του τουρνουά βραβεύτηκαν η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης και ο διευθυντής του OlympiacosBC The Academy, Αχιλλέας Δεμέναγας. Αμφότεροι παρέλαβαν από μία φανέλα του Αλέξανδρου, ενώ αναμνηστικά μετάλλια και δώρα πήραν οι αθλητές όλων των ομάδων.

Την αποστολή της ομάδας μας συνόδευσαν οι Αχιλλέας Δεμέναγας (διευθυντής των Ακαδημιών), Αργύρης Καμπούρης (γενικός αρχηγός), Κώστας Λιάλιος (Team Manager), Νεκτάριος Ρουπακας (προπονητής), Σοφία Μητρούλια (αρχηγός αποστολής), Κλεοπάτρα Κετσελίδη (διατροφολόγος των Ακαδημιών).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...