roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Προμηθέας 89-88 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Συναρπαστική ήταν η δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα (89-88) για τα ημιτελικά της Basket League, από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες και για τις δύο ομάδες...

*** Με την κορυφαία επίδοση των τελευταίων 47 αγώνων του στη Basket League, κάνοντας τρία κλεψίματα, ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε σε δύο ξεχωριστά ρεκόρ. Έγινε ο 7ος “κλέφτης” στην ιστορία του ΟΣΦΠ και ο 9ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*** Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έφτασε τα 412 κλεψίματα καριέρας με τα οποία έφτασε στην 9η θέση της σχετικής λίστας τον Άγγελο Κορωνιό.

*** Ταυτόχρονα έφτασε τα 153 κλεψίματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, αριθμός που τον καθιστά 7ο “κλέφτη” στην ιστορία της ομάδας στα χρόνια της Basket League καθώς ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά που στη σεζόν 2000-01 και την τριετία 2008-2011 είχε 152.

*** 200άρης έγινε και ο Κώστας Παπανικολάου στα επιθετικά ριμπάουντ έχοντας ένα στο παιχνίδι με τους Πατρινούς.

*** Ο Γιώργος Μπόγρης είχε έξι πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 800 στην κατηγορία.

*** Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοουτσάρισε τον Ολυμπιακό για 30η φορά σε ματς πλέι-οφ. Ο απολογισμός του είναι 25-5.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με την 335η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Μάκη Νικολαίδη και μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας “πιάνοντας” τον Στράτο Περπέρογλου.

*** Ακόμη ο διεθνής φόργουορντ έχοντας 1/2 τρίποντα, έφτασε τα 200 εύστοχα στην καριέρα του στη Basket League. Έχει 200/593 (33,72%).

*** Ο Προμηθέας υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο αμυντικό παθητικό του στο φετινό Πρωτάθλημα σημειώνοντας 88 πόντους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δεχτεί 86 από την ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

*** Ο Κέι Σι Πράδερ είχε 10/12 δίποντα και έγινε ο 11ος παίκτης που έφτασε φέτος σε διψήφιο αριθμό εύστοχων διπόντων σε ένα παιχνίδι. Τα περισσότερα τα είχε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με τον Πανιώνιο Βίκος Cola βρίσκοντας τον στόχο 12 φορές.

*** Ο Σταύρος Τουτζιαράκης, εκ των κορυφαίων του Προμηθέα, με τους επτά πόντους του, έφτασε τους 600 στην καριέρα του στη Βasket League.

*** Ο 31χρονος σέντερ είχε 10 ριμπάουντ φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό για πρώτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα. Είναι η κορυφαία επίδοση των τελευταίων 40 αγώνων του στη Basket League. 10 είχε πέρσι με την Κύμη στο ματς της Ήλιδας απέναντι στον Κόροιβο.

*** Το σημαντικότερο επίτευγμα του ωστόσο ήταν εκείνο των πέντε ασίστ αφού αποτελούν νέο ρεκόρ καριέρας για τον Τουτζιαράκη που είχε τέσσερις πέρσι ως παίκτης της Κύμης κόντρα στον Κόροιβο εκτός και τη Δόξα Λευκάδας εντός.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...