roumeliotis

leptokariopoulos

Oλυμπιακός-Προμηθέας 108-71 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Άκρως ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες σε ατομικό επίπεδο προέκυψαν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της Β' φάσης των πλέι-οφ που έληξε με σκορ 108-71 υπέρ των Πειραιωτών...

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με τα πέντε εύστοχα σουτ δύο πόντων που είχε στο παιχνίδι με τους Πατρινούς, έφτασε τα 1.076 στην καριέρα του στην κατηγορία και έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ που είχε 1.072.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς λίγες μέρες μετά την επίδοση που είχε στο ματς της Χαλκίδας με την Κύμη (4/4) ήταν αλάνθαστος από το τρίποντο και κόντρα στον Προμηθέα έχοντας αυτή τη φορά 5/5 για να σημειώσει νέο ρεκόρ περιόδου στη Basket League. Ο Λετονός ξεπέρασε την επίδοση των 4/4 που μοιράζονταν με τους Μουχάμεντ Φαγιέ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Λίνο Χρυσικόπουλο, Κένι Γκάμπριελ, Κάμερον Τζόουνς και Θοδωρή Ζάρα. Αυτή ήταν η κορυφαία επίδοση ευστοχίας στα τρίποντα και στο περσινό Πρωτάθλημα, όταν ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ είχε 5/5 με το Ρέθυμνο κόντρα στην Κύμη για την 20η αγωνιστική.

*** Με το ένα κλέψιμο που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο 8ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Basket League που έφτασε τα 150.

*** Για 3η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα ο Ιωάννης Παπαπέτρου τελείωσε ένα παιχνίδι με 5/5 δίποντα. Είχαν προηγηθεί εκείνα με τον Γυμναστικό εντός και το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας. Ο διεθνής φόργουορντ μάλιστα έχει στα πλέι οφ 10/11 δίποντα.

*** “Γεμάτη” στατιστική είχε ο Κώστας Παπανικολάου που μεταξύ άλλων ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με τις τρεις τάπες. Την ίδια επίδοση είχε σε εκτός έδρας ματς με τον Ίκαρο τη σεζόν 2011-12 και στο φινάλε της κανονικής περιόδου της σεζόν 2012-13 κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ.

*** Ατομικό ρεκόρ συνιστούν για τον Τζαμέλ ΜακΛίν οι τέσσερις ασίστ που είχε χθες (24/05). Ο Αμερικανός είχε τρεις στο ματς στο Λαύριο.

*** Ο Νίκος Γκίκας ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με τρία κλεψίματα, επίδοση στην οποία έφτασε άλλες τρεις φορές και άλλες 11 φορές συνολικά στο παρελθόν.

*** Ο Γιάννης Δημάκος έφτασε για 1η φορά στη Basket League σε διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας 10 που αποτελούν δηλαδή ρεκόρ καριέρας.

*** Σε ομαδικό επίπεδο η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή επίδοση λαθών της. Έκανε 21 όσα και στα ματς του 1ου γύρου της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

*** Η διαφορά των 37 πόντων είναι η μεγαλύτερη μεταξύ των 10 παιχνιδιών που έχασε φέτος. Είχε ηττηθεί με 35 στο αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...