roumeliotis

leptokariopoulos

Μένουν και αλλάζουν τα πάντα οι Αγγελόπουλοι

casino loutrakiou
redwell

Προ ημερών οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με ανακοίνωσή τους έκαναν τον απολογισμό της δεκαετίας για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως άφησαν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά τα οποία όμως ήδη λαμβάνουν τις απαντήσεις τους και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Οι αδερφοί θα παραμείνουν στον προεδρικό θώκο της πιο πετυχημένης ευρωπαϊκής ομάδας της τελευταίας δεκαετίας και όχι μόνο θα ηγηθούν τα επόμενα χρόνια αλλά ήδη όπως μαθαίνω επεξεργάζονται το νέο πλάνο για να αλλάξει ξανά ο Θρύλος το... ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Όπως προ ετών που αποφάσισε να διαταράξει τις "ισορροπίες" ακολουθώντας το δικό του ξεχωριστό δρόμο και αγωνιστικό πλάνο το οποίο απέδωσε 100% εκτός συνόρων και αν δεν ήταν οι "γκρι" θα είχε αποδώσει εξίσου και εντός, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα την τελευταία διετία που τα λάθη σε συνδυασμό με την ατυχία των Πειραιωτών είχαν μεγαλύτερη επιρροή στην αποτυχία από τα φαλτσοσφυρίγματα...

Τι σκέφτονται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για την επόμενη ημέρα; Οι αλλαγές που έχουν πέσει στο... τραπέζι και φιλτράρονται αναμένεται να είναι συγκλονιστικές, τουλάχιστον βάσει των πληροφοριών που έχω συλλέξει ως τώρα και περιλαμβάνουν από γηπεδική "μετακόμιση" μέχρι και αλλαγές προσώπων στη στελέχωση της ομάδας εντός και εκτός παρκέ.

Αλλαγές... βόμβες που θα οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη ημέρα ή πιο σωστά στην επόμενη δεκαετία θριάμβων και περηφάνιας για αυτό το σύνολο που μας υποχρέωσε πολλάκις να δακρύσουμε με τα επιτεύγματά του.

Πρώτη σκέψη είναι η μετακόμιση στο Ελληνικό, ένα καθαρά μπασκετικό γήπεδο χωρητικότητας άνω των 12.000 θέσεων, λειτουργικό και με όλες τις ανέσεις για τους επισκέπτες του το οποίο εκτός του γεγονότος ότι θα φέρνει και έσοδα στην ομάδα (σ.σ. τώρα μπαίνει μέσα με την ενοικίαση του ΣΕΦ) θα αποτελέσει και καυτή έδρα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική της. Ήδη γίνονται επαφές για να αντληθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες πριν μπουν στη "ζυγαριά" για την τελική απόφαση.

Μια επίσης σκέψη που υπάρχει εδώ και εβδομάδες είναι η αξιοποίηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, έστω και σε συμβουλευτικό ρόλο, καθώς όσα ξέρει ο "σοφός" δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Με αυτόν άλλαξε το ρου της ιστορίας ο Ολυμπιακός και αυτός μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία για να γίνει η νέα επανεκκίνηση. Το θέμα είναι αν θέλει και ο ίδιος ο Σέρβος να μπει σε ένα νέο ρόλο τώρα στα... γεράματα, καθώς για να επιστρέψει στην προπονητική είναι κάτι που πρέπει να το αποκλείσουμε.

Στο θέμα προπονητή τώρα μιας και είπαμε... προπονητική, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λογικά θα αποχαιρετίσει τον Πειραιά μετά από μια τετραετία στο "τιμόνι" της ομάδας, εκτός πια και αν η ομάδα παίξει μπασκετάρα στους τελικούς και πάρει τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, οπότε ίσως και το τονίζουμε ΙΣΩΣ παραμείνει στη θέση του. Με βάση τα τωρινά δεδομένα πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει να κάνει έξοδο αλά... γκράντε οδηγώντας τον Θρύλο στον τίτλο και παίζοντας παράλληλα το τελευταίο του "χαρτί" για παραμονή.

Άγνωστες είναι ακόμα οι προθέσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη, καθώς τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό και το νέο πρότζεκτ που επεξεργάζονται στον Πειραιά. Απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα για τον αρχηγό, αν και οι καθαρά αγωνιστικοί και συναισθηματικοί λόγοι επιτάσσουν την παραμονή του μέχρι τη λήξη της καριέρας του, έχοντας όμως σαφέστατη "υποστήριξη" για να μην τραβάει μόνος του το... κουπί καθώς μην ξεχνάμε ότι πλέον τη νέα σεζόν θα βαδίζει τα 36 του χρόνια.

Όσον αφορά στις προσθήκες κοινώς τη μεταγραφική ενίσχυση, δεν έχει γίνει ακόμα ούτε σκέψη για πρόσωπα και θέσεις καθώς τα πάντα θα τρέξουν μετά τη λήξη των τελικών του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως το μπάτζετ δεν θα μειωθεί όπως φημολογείται αλλά θα γίνουν πιο "στοχευμένες" επιλογές σε πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά και δεν θα έρθουν απλά για να συμπληρώσουν το ελληνικό στοιχείο το οποίο έχει τον απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια. Ξένοι πρώτης γραμμής και ψημένοι στη Euroleague και όχι απαραίτητα πανάκριβοι ή "στοιχήματα" από το ΝΒΑ.

Αυτά για την ώρα και θα επανέλθω...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...