roumeliotis

leptokariopoulos

Μαγικό-άχαστο «80» για Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Εκτός έδρας μπορεί να γνώρισε βαριές ως και ταπεινωτικές ήττες την τρέχουσα σεζόν στην Euroleague, εντός όμως ο Ολυμπιακός μοιάζει με "τέρας" που κατασπαράζει τους πάντες με χαρακτηριστική άνεση. Καταφέρνει και περνά σαν... οδοστρωτήρας πάνω από τους αντιπάλους του, δίχως να καταλαβαίνει από ονόματα και μεγέθη.

Ή για να το θέσω πιο σωστά, μέσα από την άμυνά του η οποία σαν "τανάλια" περιορίζει όποιον έχει απέναντί της στο ΣΕΦ σε εξαιρετικά χαμηλά νούμερα, ο Ολυμπιακός απλά χρειάζεται να σκοράρει πάνω από 80 πόντους για να φτάσει 100% στη νίκη.

Μια πραγματικότητα για τον Θρύλο που τον ακολουθεί από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου μέχρι τώρα σε όλα τα εντός έδρας ματς που έχει δώσει, με εξαίρεση την ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό με 62-70 η οποία επαληθεύει στο 100% το σκέλος της επίθεσης.

Αν σε αυτό το ματς ο Θρύλος είχε σημειώσει όχι τους 80 πόντους που του εξασφαλίζουν 1000% τη νίκη αλλά ακόμα και 9 λιγότερους, θα είχε καθαρίσει και τους πράσινους. Πολύ απλά: Αν ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα καταφέρει να σημειώσει περισσότερους από τους 80 εκμηδενίζει τις πιθανότητες ήττας.

Δεχόμενος 73.4 πόντους ανά ματς, είναι απόλυτα φυσιολογικό να φτάσει στη νίκη αν αγγίξει το όριο των 80 πόντων επιθετικά. Στις 11 εντός έδρας νίκες ο Θρύλος σκόραρε πάνω από 80 πόντους και μόνο με τη Μπασκόνια σκόραρε 75 (σ.σ. στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου), αριθμός που ήταν αρκετός για να τον οδηγήσει στο ζητούμενο (75-64 στο ματς της πρεμιέρας της διοργάνωσης).

Μια από τα ίδια θα επιδιώξει και με τη Μπαρτσελόνα ο Θρύλος, με τους 80 πόντους να αποτελούν 100% "οδηγό" νίκης σε ένα ματς που ο Θρύλος δεν κινδυνεύει να χάσει κάτι ιδιαίτερο καθώς το πλεονέκτημα έδρας το έχει "κλειδώσει", θέλει όμως να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στη διοργάνωση και να κάνει το 19-7 μετά από 26 αγωνιστικές.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...