roumeliotis

leptokariopoulos

Ολυμπιακός-Βαλένθια Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 23η στην Εuroleague με τον Ολυμπιακό να συγκρούεται με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Mε 2.484 πόντους στο ενεργητικό του ο Γιώργος Πρίντεζης είναι στην 11η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εuroleague, μια θέση πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 2.495 πόντους.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 12η θέση στον τομέα των ριμπάουντ με τα συνολικά 1.011 που έχει μαζέψει και... πλησιάζει τον πρώην ερυθρόλευκο, Νίκολα Βούισιτς (1.037).

*** O διεθνής ερυθρόλευκος φόργουορντ που έχει σήμερα (22/02) τα γενέθλια του και συμπληρώνει τα 33 του χρόνια, απέχει 16 πόντους από το να γίνει μόλις ο 9ος παίκτης που θα φτάσει τους 2.500 πόντους.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στις 21 από τις 22 τελευταίες του συμμετοχές στη διοργάνωση.

*** Με τα 391 εύστοχα τρίποντα που έχει στο ενεργητικό του ο Kill-Bill βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Euroleague, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι τρίτος με 421.

*** Παράλληλα ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (946) καθώς και ο δεύτερος σκόρερ και δεύτερος ασίστμαν της Euroleague με 3.529 πόντους και 1.208 ασίστ αντίστοιχα.

*** Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης είναι με 228 κλεψίματα στη θέση Νο10 της σχετικής λίστας, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να βρίσκεται στην 9η θέση με 232.

*** To «απόλυτο» στις ελεύθερες έχει ο Μπράιαν Ρόμπερτς ο οποίος δεν έχει αστοχήσει τη φετινή αγωνιστική σεζόν στις 26 προσπάθειες που έχει επιχειρήσει από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας.

*** Ο Κάιλ Γουίλτζερ έχει πετύχει δύο και πλέον τρίποντα στις 4 από τις 5 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 4ος πιο εύστοχος παίκτης στις ελεύθερες βολές στην ιστορία της διοργάνωσης με το εκπληκτικό 90.8%.

*** Τέταρτος σκόρερ της φετινής Euroleague με 16 πόντους κατά μέσο όρο είναι ο Έρικ Γκριν ο οποίος έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα 13 από τα 14 τελευταία του παιχνίδια.

*** Τρίτος μπλοκέρ στη διοργάνωση τη σεζόν που διανύουμε με 1.4 μπλοκ σε κάθε του παρουσία είναι ο Τίμπορ Πλάις ο οποίος επίσης παρουσιάζει μεγάλη συνέπεια στις ελεύθερες βολές μετρώντας 15 σερί επιτυχημένες.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...