roumeliotis

lentiamo

Το Μέχρι-Τέλους έφερε 33...χαστούκια σε ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

"Μέχρι τέλους" ήταν το σλόγκαν των αδερφών Αγγελόπουλων και όλων στον μπασκετικό Ολυμπιακό πριν από μια τετραετία που αποφάσισαν να διαλύσουν τη σαπίλα του ελληνικού μπάσκετ και δεν παύουν στιγμή να δικαιώνονται.

Την ώρα που ο Θρύλος μετά την επιστροφή του στα εγχώρια μετρά κατάκτηση κάθε κούπας που κυνήγησε (σ.σ. 1 Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ για την ώρα) και παίζει δυο σερί F4 Ευρωλίγκας και έναν τελικό, η ομάδα που με τις πλάτες των γκρίζων λύκων έπαιρνε τους τίτλους έχει βυθιστεί στην ανυποληψία.

Ειδικά την τρέχουσα σεζόν οι... φάπες στο τριφύλλι είναι ασύλληπτα πολλές. Η λέξη ήττα έχει γίνει δεύτερη φύση τους καθώς μετά το "κουτσούλισμα" από το Περιστέρι στο 4ο ματς των ημιτελικών της Basket League ο Παναθηναϊκος έφτασε τις 33 μέσα στη σεζόν.

Ναι σωστά διαβάσατε, οι πράσινοι έχουν 33 ήττες στη σεζόν, με τον Θρύλο να ευθύνεται για τις 6 εξ αυτών. Πιο αναλυτικά ο ΠΑΟ έχει 8 ήττες στο πρωτάθλημα, 23 στην Ευρωλίγκα, 1 στον τελικό του Σούπερ Καπ και 1 στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Κοινώς; Όποιος τον πετυχαίνει τον μετατρέπει σε "καρπαζοεισπράκτορα" με το "μέχρι τέλους" να συντροφεύει κάθε στιγμή το πράσινο... κουφάρι που μετρά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις 33 νίκες και 33 ήττες ως τώρα και πάει φουλ να την κλείσει με αρνητικό ρεκόρ. Μέχρι τέλους είπαμε...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

16 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, το ξέραμε όλοι..για να γλυτώνει τη φορολογία, αλλά δεν ίδρωσε αυτί.. εμείς και μία μέρα να καθυστερήσουν οι πληρωμές γίνεται πρώτο θέμα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και μας τυραννάει για δεκαετίες..

    Γι' αυτό έπρεπε να είχαμε 2-3 κούπες παραπάνω τώρα να μην είχαν να πουν τίποτα.. ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει να ξέρετε το φετινό..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 04:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Λέγεται οτι άλλα ποσά συμβολαιων εμφάνιζε κι άλλα ήταν στην πραγματικότητα... Και αυτό δεν έγινε 1-2 φορές αλλά επανειλημμένα και για χρόνια... για αυτό και τελικά τιμωρήθηκε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 02:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εν τω μεταξύ είναι ακόμη χειρότερα, επειδή έχασε 2 αγώνες στα χαρτιά λόγω οικονομικών ατασθαλιών, που ποτέ δεν μάθαμε τι παίχτηκε εκεί, και το έκανε αβαβα ο γόνος ινσταγκραμερ..

    Αυτό θα ήταν καλό ρεπορτάζ και ξεμπροστιασμα RG..

    Συμφωνώ με τον φίλο @jiannis77 και το έχω γράψει 20 φορές..κλαιγε κλαιγε και με ινσταγκραμ πήρε γήπεδο διαμάντι ο άλλος και δεν θα βάλει ούτε φράγκο.. όλα μαζί τα έσοδα από εκεί μέσα θα πάνε πάνω από 2, μπορεί και 3 μύρια (θα εκμεταλλευτεί ακόμη και τις τουαλέτες ο τύπος..).

    Το ΣΕΦ θέλει πολλά φράγκα για να γίνει έδρα..και ούτε αυτό δεν μας δίνουν..

    Δεν πρέπει να περάσει έτσι εύκολα αυτό, ουσιαστικά χρηματοδοτούν τους βαζελους, με κρατική περιουσία, αν είναι δυνατόν..

    O Francisco ακούγεται για ASVEL, είναι και Γάλλος..

    Πάνε οι εποχές που ψάχναμε για λαβράκια, τώρα θέλει έτοιμους παίχτες ο Μπαρτζώ και 2-3 φερέλπιδες, με Ελληνικό διαβατήριο όμως..

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    "Απο του χρονου κομμενα αυτα. Ο Εξαστερος θα επιστρεψει εκει που ανηκει, θα ειναι ομαδα φιναλ4 και με Αταμαν προπονητη και πρασινο οακα, θα βαλει τελος στην κυριαρχεια-φουσκα των γαυρων τα τελευταια 2 ετη"

    Καλο ανεκδοτο;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Kazam7
    Φίλε... καλό παιχτάκι ο Φρανσίσκο, αλλά δεν κάνει για μας. Μπορεί σε 2-3 χρόνια να γίνει όχι ο επόμενος Τζέιμς... ο επόμενος Κάρι. Ας πάει να γίνει εκεί που θα βρει χώρο να παίζει. Αν φτάσει να γίνει ποτέ Τζέιμς, θα ασχοληθούμε μαζί του. Η ενδεχόμενη απόκτηση έξτρα γκαρντ τώρα που ο Γουόκαπ δε θα λογίζεται πλέον ξένος, δείχνει ότι ο Μπαρτζώκας θέλει μεγαλύτερο βάθος στην περιφέρεια κι ουσιαστικά θέλει παίκτη καλύτερο απ το Λούντζη. Ο έξτρα γκαρντ δλδ θα πάρει τον όποιο χρόνο του Λούντζη και λίγο από Γουόκαπ-Σλούκα (κυρίως). Το να πας να πάρεις έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή είναι πάνω-κάτω τα ίδια με το Λούντζη, δεν έχει νόημα. Αν ο Φρανσίσκο πρόκειται να γίνει Τζέιμς, με τα 5-7 λεπτά που θα βρει από μας, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ούτε επειδή ΙΣΩΣ γίνει Τζέιμς θα πρέπει να του δώσουμε εμείς 20λεπτα. Και τέλος, ακόμα κι αν τον πάρουμε τώρα, του δώσουμε χώρο τώρα, έστω κι αν αυτό είναι εις βάρος μας κι αυτός γίνει πραγματικά ο νέος Τζέιμς, δεν πρόκειται να μας κάνει μετά τη χάρη να μείνει σε μας. Θα πάει όπου του τα σκάσουν πιο χοντρά.
    Κατάλαβε φίλε ότι όσο πιο ψηλό είναι το επίπεδο σου, τόσο πιο πολύ δεν υπάρχει χώρος για φυντάνια... ειδικά ξένους. Για κάποιον Έλληνας μπορείς να κάνεις εξαίρεση, ειδικά το Ρογκαβόπουλο που έβγαλε μάτια σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο απ το Φρανσίσκο... φτάνει βέβαια να θέλει να ενσωματωθεί στην ομάδα με τους όρους του προπονητή... κι όχι να ζητάει συγκεκριμμένο χρόνο συμμετοχής.

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος ο Γιώργος θεωρεί ότι το άρθρο είναι σκληρό !!! Εγώ πάλι το θεωρώ πολύ εξευγενισμένο για να βγάλω όλα τα απόβλητα του σωλήνα !!! Οι λέξεις ,φαπες και χαστούκια θαπρεπε ναναι π@@@@ και γ@@@@@@@!!!

  • Kazam7
    Kazam7 Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Fransisco και ρογκάβοπουλοσ δν ςρπεπε ν χαθούν.. χαμηλό ρίσκο εξοικονόμηση τόσων χρήματων ταυτόχρονα....ο τύπος είναι στυλ james θ χτυπάμε κεφάλι τοίχο πωσ τον χάσαμε ξανά μεσα απ' τ χέρια μας...θυμίζει delaeeyny στη κίνηση κ σουτ αλλά james..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολόσωστο το άρθρο και η επισήμανση του Redgoal για την πτώση της βαζελακοπουλομάδας με το τριφύλλι. Το θέμα είναι ότι από του χρόνου οι βάζελοι θα έχουν το πλεονέκτημα της "ιδιόκτητης" έδρας που τους χαρίζει η Πολιτεία. Πέρα από τα μεταγραφικά, θεωρώ ότι σημαντικότερη προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην έδρα μας. Ας πάρουμε κι εμείς το ΣΕΦ με τουλάχιστον τους ίδιους όρους, ίσως και με ευνοϊκότερους, μιας και πρέπει να γίνει μεγάλο σουλούπωμα στο γερασμένο φαληρικό γήπεδο. Αντίθετα το Οακα είναι έτοιμο γήπεδο, χωρίς πολλές ανάγκες επέμβασης.

    Να ξέρεις Redgoal, πλέον αυτή είναι η μεγάλη είδηση που αναμένουμε να μάθουμε από εσάς (όπως και αυτό με το κολυμβητήριο, αλλά αυτό αφορά τον υγρό στίβο).

  • PN
    PN Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal καλησπέρα , ο Ολυμπιακος θεωρείς θα ασχοληθεί με το θέμα Μητογλου ή όχι , τον θεωρεί τελειωμένο ?

    REDGOAL: Δύσκολο φίλε. Αυτός μπορεί να χρειαστεί και ένα, ενάμιση χρόνο να ξαναπαίξει σε καλό επίπεδο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξερουμε ποτε αρχίζουν οι τελικοί ; ; ; Yπαρχει ημερομηνία η ακομα ?

    REDGOAL: Λογικά την επόμενη Κυριακή

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...