roumeliotis

lentiamo

Ξεφτίλα για ΠΑΟ ήττα 84-88 από Άλμπα

casino loutrakiou
redwell

Ξεφτιλίστηκε για μια ακόμα φορά στην φετινή Euroleague ο Παναθηναϊκός καθώς στο ντέρμπι των ουραγών έχασε στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα με 84-88 και κινδυνεύει να τερματίσει τον μαραθώνιο στην 17η θέση, μια πάνω δηλαδή από τον απόλυτο ευρωπαϊκό πάτο.

Οι πράσινοι είδαν την ομάδα του Βερολίνου να τους ρίχνει και αυτή μια ξεγυρισμένη... φάπα σε ματς για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Γερμανούς να γίνονται η ένατη ομάδα που φεύγει με το «διπλό» εφέτος από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. 

Η ελληνική ομάδα είδε το αρνητικό ρεκόρ της να υποχωρεί στο 11-22, ενώ η Άλμπα συμπλήρωσε τις 10 νίκες ντουμπλάροντας τις φέτος με τον δύσμοιρο τριφύλλι μετά την 30άρα στη Γερμανία στον πρώτο γυρο.

Ο εφετινός ευρωπαϊκός... εφιάλτης του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Παρασκευή στο Βελιγράδι, απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-25, 42-49, 68-66, 84-88

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

8 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ειναι τοσο για κλαμματα που δεν θα βγουν πρωτοι ακομα κι αν γυρισουν το βαθμολογικο πινακα πανω κατω

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Θυμάμαι την χρονιά που είχαμε αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, δύο μήνες μετά το παιχνίδι να συζητούν δύο παναθηναικοί στην δουλειά μου πως οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν λεφτά και θα φύγουν απο τον Ολυμπιακό τον οποίο έχουν παρατήσει και χρωστάνε παντού. Τότε είχα επιλέξει να μην μπω σε αντιπαράθεση μαζί τους, προτιμώντας την σιωπή και ευελπιστώντας πως θα έρθει η στιγμή της δικαίωσης. Και να που όντως αυτό συμβαίνει, κάνοντας με να νιώθω μια ηθική τουλάχιστον δικαίωση, όπως και εκατομμύρια ακόμα Ολυμπιακοί εξάλλου.
    Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, πήραν ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, το επόμενο με αντίπαλο το Λαύριο, έχασαν το περυσινό και λογικά θα χάσουν και το φετινό. Έχουν μπει σε καθεστώς εσόδων-εξόδων, αφού ο εφευρέτης τους παράτησε, παίζουν Ευρωλίγκα μπροστά σε 3-4χιλ κόσμο, έκαναν τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα μετά από είκοσι χρόνια, αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα και αποδοκιμάζουν τους παίχτες τους. Ο τράκης έχει χάσει την κεντρική διαχείριση των επιχειρήσεων του, η οποία έχει περάσει σε μια ξαδέλφη του, και επομένως λαμβάνει μόνο το μερίδιο του χωρίς να τρέχει ασταμάτητα η κάνουλα. Γι'αυτό έχει ρίξει στα τάρταρα το μπάτζετ της ομάδας του.
    Τώρα είναι η ευκαιρία μας να τους τελειώσουμε. Με τον κορμό που έχουμε και την γενικότερη λειτουργία της ομάδας μας μέσα στην επόμενη τριετία έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και ένα ακόμα ευρωπαικό τρόπαιο.
    Αταμάν και Λάσο είναι προπονητές που ότι αποτελέσματα είχαν τα έφεραν με ομάδες με τεράστιο μπάτζετ. Ο πρώτος ειδικά σκούπιζε τον πάτο της βαθμολογίας με την Γαλατά που είχε νορμάλ μπάτζετ. Ο δεύτερος αποτελεί σίγουρα πιο ποιοτικό προπονητή αλλά και αυτός είχε μάθει να δουλεύει με 30-35εκ μπάτζετ. Επίσης και οι δύο αποτελούν ισχυρές προσωπικότητες που σίγουρα θα θέλουν χρόνο για να δουλέψουν και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούν τις μαγκιές του εξαρτημένου. Συν ότι θα ζητήσουν συμβόλαιο κοντά ή πάνω από τα 2εκ. Ο Αταμάν ακούστηκε για 3εκ. Γι'αυτό ας κάτσουν με τον Σερέλη των 100-200χιλ το πολύ, με τα Καλαιτζάκια και τον Αγραβάνη, τον Γκουντάιτις και τον Μπέικον και ας αφήσουν εμάς να κατακτούμε τρόπαια.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο βάζελος διοικείται από εναν αλλοπρόσαλο άνθρωπο ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε ως αντι-Ολυμπιακός και όχι ως Παναθηναικός. Ενώ εχει χρήματα, αρα και τη δυνατότητα να φτιαξει ομάδα καλή, αυτό δεν συμβαινει διότι δεν εχει πλάνο και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να νικάει τον Ολυμπιακό.
    Ο Ολυμπιακός επειδή εχει ομάδα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, οχι μονο στους παιχτες αλλα σε ολα τα επίπεδα, προπονητές, φροντιστές, διοικηση, παιχτες και ολοι αυτοί δουλεύουν στα συγχρονα ευρωπαικά πρότυπα, εχει καταφέρει να αφησει χιλιόμετρα πίσω τον παναθηναικό σε ολους τους τομείς.
    Ο Γιαννακόπουλος νομίζει οτι το χάσμα της ομάδας του με τη δική μας ειναι 1-2 καλοι παιχτες που αν ερθουν ξαφνικά θα βαζουν 10π ο καθενας και θα μας κερδιζουν. ΑΜ ΔΕ ΟΜΩΣ!!!!!
    Δεν ειναι ετσι τα πράγματα....για να φτιαξεις ομάδα, πρέπει να εχεις το τρόπο να παρεις απο τους παιχτες αυτούς, οσα μπορουν να δώσουν και να τους βάλεις με σωστό τρόπο μεσα στους υπόλοιπους.
    Αν ηταν οι ομάδες αντε παιρνω οποιον παιχταρα υπαρχει στην αγορά και ειμαι ετοιμος, τοτε η ΡΕΑΛ και η ΤΣΣΚΑ θα επαιρναν καθε χρονο Eυρωπαικό εδώ και 15-20 χρόνια!
    Οσο ο Παναθηναικός διοικείται οπως διοικείται από τον προεδρό του και οσο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι τοσο αρμονικά δεμένος ως ομάδα σε ολους τους τομείς, με τον κόσμο να στηριζει τη προσπάθεια αυτή, δεν εχει να φοβηθεί τπτ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης ρεκόρ εισητηρίων 17ετιας κάπου άκουσα... προς τα κάτω!

    Με εκείνο το τρίποντο του Macon σώθηκαν πέρυσι..τους χρωστάνε οι Θεοί του μπάσκετ μία προτελευταία θέση..

    Εν τω μεταξύ, τι τρελούς πανηγυρισμούς έκαναν προχθές ότι θα βγούμε 4οι, και θα πέσουμε στην Παρτίζαν που πάει για τίτλο και μας διαλέγει ο Ομπράντοβιτς..οι άνθρωποι δεν έχουν καμία συνείδηση της πραγματικότητας, έγιναν και Παρτίζαν τώρα.. πραγματικά δεν τους αξίζει καμία βελτίωση και καμιά λυπηση, πιστεύω με Αταμάν θα πέσει πολύ γέλιο, αποκλείεται να μην σκοτωθούν με Τρακη κάπου νωρίς στην σεζόν, ενώ και ο Bacon - ο μεγάλος clutch player που χθες έριξε 2 σουτ στο τέλος για να ΜΗΝ βάλει κανένα πάλι, λογικά δεν θα αντέξει κανονική προετοιμασία και θα τα σπάσει όλα γύρω στον Οκτώβριο πιστεύω..

    Αυτοί οι 3 μαζί θα είναι συνταγή μεγάλης μπασκετικής καταστροφής σε διοικητικό - προπονητικό και επίπεδο παιχτών..

    Θα φανεί και τι προπονητής είναι επιτέλους ο Αταμάν.. με μικρότερο από 15.000.000 μπάτζετ μάλλον θα δυσκολευτεί να φτιάξει ομάδα..

    Μην ξεχνάτε ότι του χρόνου έχει τα δικαιώματα χρήσης του ΟΑΚΑ ο Τρακης, θα βγάζει κιόλας, και εμείς μόνο θα πληρώνουμε για το Σ.Ε.Φ, έχουν υπολογιστεί εκατομμύρια τα κέρδη από το ΟΑΚΑ, γι' αυτό έχει τρελαθεί να πάρει και το πάρκινγκ, θα βγάζει ακόμη και από τις τουαλέτες ο τύπος..

    Αυτές οι κινήσεις είναι ξεκάθαρα αντί -Ολυμπιακες και διαταράσσουν την ισονομία του πρωταθλήματος.. όχι μόνο παίρνουν γήπεδο, αλλά και φουλ εμπορικές χρήσεις, ουσιαστικά η πολιτεία πριμοδοτεί τον Παναθηναϊκό εναντίον μας.

    Δεν ξέρω @RG ποια είναι η γνώμη σου, ίσως πρέπει να γίνει ένα ψαγμενο ρεπορτάζ επιτέλους με τα γηπεδικα, τι παίρνει ο βαζελος και τι ζητάμε εμείς επιτέλους..

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αγραβάνης μόνο γέλιο πλέον προκαλεί. Χθες θυμάμαι μια φάση που τον ποστάρει ο Σίκμα αν θυμάμαι καλά τον πάει σπρώχνοντας μέχρι την τελική γραμμή, οι διαιτητές δεν δίνουν τίποτα, παίρνει την μπάλα ο ποα και γυρίζει και πανηγυρίζει για την υποτιθέμενη καλή άμυνα που έβγαλε. Γενικά η φετινή ομάδα του ποα έχει προκαλέσει άπειρες σκηνές γέλιου.
    Ο Αταμάν λέει θέλει κάπου στα 3εκ και κλειστό τριετές συμβόλαιο. Οπότε σιγά μην έρθει.
    Προσωπικά βλέπω να μένει ο Σερέλης. Αν τον διώξουν θα γίνει ο νέος Πεδουλάκης και στην μέση της χρονιάς που θα φύγει αυτός που θα φέρουν θα τον ξανά καλέσουν.
    Αν ισχύει ότι ο Βιλντόζα θα ζητήσει γύρω στο 1,2, αξίζει να κάνουμε προσπάθεια για την απόκτηση. Αν και τα μεγάλα πορτοφόλια μπορούν να του δώσουν ακόμα και 1,5. Επίσης, Καμπάτσο θα γυρίσει Ρεάλ. Θα γυρνούσε από φέτος αλλά υπήρχε ένας όρος με την φορολογία που έπρεπε να πληρώσουν οι Ισπανοί σε αυτή την περίπτωση και γι'αυτό θα τον πάρουν το καλοκαίρι. Πετρούσεφ κάνει καλή χρονιά και δείχνει να έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του. Σκληρό 4-5 που μπορεί και να σουτάρει. Είναι στυλ Μήτογλου, όπου αν μείνει ο Βεζένκοφ το καλοκαίρι ταιριάζει στην γραμμή των ψηλών μας. Ντόμπριτς δεν έρχεται ποτέ. Τα έχουμε πει όσο υπάρχει Παπ τότε μόνο Ρογκαβόπουλος αν έρθει. Ο οποίος αν ισχύει ότι έχει ήδη απορρίψει πρόταση των απέναντι, προσθέτει έναν ακόμα λόγο που τον θέλω.
    Λογικά θα κάνουν μια άτυπη ανταλλαγή μεταξύ Παπαγιάννη-Κωστακούμπο στους ψηλούς και Μποχωρίδη-Μωραίτη στους κοντούς. Από τους ξένους τους θα διώξουν Γουόλτερς-Γουίλιαμς και ενδεχομένως Τόμας. Πάντως ο τελευταίος μου αρέσει για εμάς στο 2-3 σε έναν ρόλο να μπαίνει μέσα 10-12 λεπτά να μπουμπουνάει 3-4 τρίποντα, όπως είχαμε κάποτε τον Λοτζέσκι.
    Γενικά τώρα που δεν υπάρχει Μαμρα βλέπουμε όλοι τι ευκαιρία είχαμε χάσει την πενταετία 2012-2017 να τους είχαμε πάρει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα και να τους είχαμε εξαφανίσει. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και τώρα. Κατά την προσωπική μου άποψη το σημαντικότερο πρωτάθλημα θα είναι αυτό της επόμενης χρονιάς. Αν όντως φέρουν προπονητές και παίχτες και τους διαλύσουμε πάλι θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην αρχίσω για τον πράσινο τύπο και την προπαγάνδα του.. απορώ πως το έχουν καταφέρει αυτό.. ίσως επειδή είμαστε μόνοι μας και όλοι τους, αφού αλλιώς δεν μας φτάνουν..

    Ευτυχώς τα βλέπω από Euroleague TV και έχω γλυτώσει. Πάντως ο σχολιαστής της Euroleague TV ανέφερε ότι για rebuild φαίνεται να είναι εντάξει ο Σερελης, και θα συμφωνήσω, απλά οι άλλοι την είδανε ότι δεν κάνουν rebuild, πάνε κατευθείαν να το πάρουν.. συνήθως αν πηδάς βήματα δεν σου βγαίνει σε καλό..

    Τα έλεγα πριν συμβούν, δεν ήθελε και πολύ μυαλό, ομάδα με Bacon και Αγραβάνη θα ήταν καλή το 1989 ίσως.. τώρα όμως το 2023 παίζεται κάπως αλλιώς το μπασκετακι.

    Απλά ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να πάρουν αυτό που τους αξίζει, την 17η θέση!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά για εμένα 2 είναι τα ματς που με ενδιαφέρουν την τελευταία αγωνιστική (εκτός βέβαια από το δικό μας). Το Παρτιζάν-τριφυλλοφόροι και το Αλμπα-Βιλερμπαν. Με νίκες των γηπεδούχων, τα βαζέλια θα κατακτήσουν την προτελευταία θέση, την 17η.

    Δεν το λες και μικρό κατορθώματα για την αρμάδα του Τράκη, να ξεπερνάει το μεγαθήριο της Βιλερμπάν, η οποία παρεμπιπτόντως κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας στην κανονική περίοδο, ενώ αυτοί έχουν 13 φάπες στην σειρά και έπονται κι άλλες.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα πως έγινε αυτό; Αφού έχουν βελτιωθεί. Αφού ο Σερελης έγινε Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Μπέικον ομαδικός, ο Γκουνταιτις Σακίλ Ονιλ και ο Μαντζουκας κάτι ανάμεσα σε Ντάνκαν και Νοβίτσκι.
    Δεν ξέρω αν εγώ εκλαμβάνω ορισμένα πράγματα υπερβολικά αλλά έχει καταντήσει εκνευριστικό να παρακολουθείς ματς του ποα με ελληνική περιγραφή. Όλοι προσπαθούν με το ζόρι να μας πείσουν ότι έχουν βελτιωθεί για να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει τελικών.
    Εδώ έχουν πιάσει για καραμέλα ότι τους αδικεί η διαιτησία. Για την άμυνα σε στιλ street fight που παίζουν όλο το χρόνο οι Λι και Καλαιτζακης ούτε λόγος. Τον εγωιστή Μπέικον τον βάφτισαν ξαφνικά ομαδικό.
    Εδώ χειροκροτούσαν μέχρι και τον Αγραβάνη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...