roumeliotis

Carwiz

Ξεφτίλισε και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό 77-73

casino loutrakiou
redwell

Πιο παθιασμένη και ψύχραιμη στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις, η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη με 77-73 επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League, υποχρεώνοντας τους πράσινους στην τρίτη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την Ενωση και τη φέρνει πιο κοντά στην τετράδα της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Ο Ακίλ Μίτσελ με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τους Γιάνκοβιτς, Λεμάρ να είναι καθοριστικοί στο φινάλε. Μπέικον (22π., 9ρ.) και Γκριγκόνις (17π.) ήταν οι καλύτεροι, αλλά και οι... μοιραίοι για το τριφύλλι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-19, 37-34, 60-56, 77-73

ΑΕΚ (Καντζούρης): Φλιώνης 2 (1/5 σουτ, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη), Γιάνκοβιτς 14 (2), Μάιλς 14 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Παπαδάκης 3 (1), Μίτσελ 17 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λεμάρ 14 (2), Κόνιαρης, Ξανθόπουλος 7 (1), Οριόλα 2, Γόντικας, Μάντσεν 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σερέλης): Λι 8 (2/6 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 λάθη), Παπαγιάννης 11 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 4 (0/3 τρίποντα), Μπέικον 22 (2/3 δίποντα, 6/12 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη), Γκριγκόνις 17 (3/8 τρίποντα), Π. Καλαϊτζάκης 3 (1), Μποχωρίδης (0/4 σουτ), Γ. Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας 2 (0/3 τρίποντα, 2/2 βολές), Γκουντάιτις 6.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

12 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κρατήσουν Bacon θα πέσει γέλιο και του χρόνου..και μακάρι δηλαδή!

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια διδακτική ήττα για τους απέναντι έχουν κ στο Περιστέρι, θέλω φέτος να σπάσουμε την 35άρα άντε κ την 42άρα είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος να τους διαλύσουμε αυτούς το σύστημα τους, κ τους αντικειμενικούς!
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2

  • sak-podence7
    sak-podence7 Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος ο τελικός πρωταθλήματος θα είναι Ολυμπιακός -Περιστερι κ στο τελευταίο ματς της σειράς θα βραβευτεί ο Σπανούλης ανεβαίνοντας η Φανέλα με το 7 στην κορυφή του ΣΕΦ....

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο τρακης σκεφτεί με μυαλό δεν θα είναι στο τελικό φέτος! Αλλιώς το ρεκόρ θα γίνει ακαταριπτο !

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πρώτη φορά βλέπω ομάδα να έχει βελτιωθεί και να πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Καταλαβαίνουμε πως το #μεχριτελους έχει ακόμα δρόμο και πρέπει να στοχεύει σε πολλαπλά επίπεδα. Όταν όλοι οι δημοσιογράφοι εδώ και έναν μήνα προσπαθούν να μας πείσουν πως ο σερελης έγινε Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Μπέικον ξαφνικά έγινε ομαδικός παίχτης, ο Γκριγκονις από τα καλύτερα τριάρια της λίγκας και οι Παπαγιαννης-Γκουνταιτις κάτι αντίστοιχο με Εμπιιντ-Γιοκιτς.
    Μέσα σε όλα αυτά έρχεται τοπ προπονητής και καμία εικοσαριά παίχτες από το πάνω ράφι.
    Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά που γράφω και όντως ορισμένοι παίχτες τους να έχουν βελτιωθεί αλλά για να γίνει ομάδα αυτό το πράγμα θέλει πολλή δουλειά.
    Σίγουρα όλο το κλίμα στοχεύει στον αποπροσανατολισμό της ομάδας μας και στην δημιουργία εντυπώσεων μήπως και γίνει καμία στραβή στους τελικούς.
    Και για να γράψω και εγώ την άποψη μου σχετικά με την μεταγραφολογία αυτό που μου φαίνεται πιο πιθανό να γίνει είναι να κρατήσουν Σερέλη προπονητή ή να πάρουν κανέναν τύπου Περασοβιτς, καλό όνομα δηλαδή αλλά που δεν τον θέλει κανένας. Για το ρόστερ τους λογικά θα κρατήσουν Λι-Γκριγκονις-Μπέικον από ξένους και από Έλληνες όλα τα υπέρ ταλέντα που έχουν μαζέψει πλην του Παπαγιαννη που φαίνεται ότι πάει προς Φενερ ή NBA

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν το καλοκαίρι είδα τις μεταγραφές του εξασφυριχτρου είχα σχολιάσει για χαβαλε , πού πας ρε ΠΟΑ με το Μπρους Λι, το Γρηγόρη , και το Ποντικα και το Γουρουναιτις ???Πάτο φυσικά !!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 09:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιοδευων θιασος... λεει το πορτοκαλι site ( ''δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα'' ) που ειναι το Vazelos DNA που ξεραμε ? ( Θα κανει κωλοτουμπα οταν ερθουν τα ματς με τον Ολυμπιακο ? )

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 08:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Λενε οτι παιζει καλυτερα ο παο ( και επαιξε καλυτερα... σε μερικα ματς εστω ) αλλα εχει 4 ηττες σε 5 ματς , παιζει καλυτερα και εχει 5 ηττες σε 5 ματς... και μεσα σ αυτα Παοκ και Αεκ... ( ? )

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι έχασε; Κριμα στεναχωρησατε τον σπικερ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...