roumeliotis

leptokariopoulos

Χαστούκι... ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ 81-73

casino loutrakiou
redwell

Με τον Τζέιλεν Χαντς να «βομβαρδίζει», ο ΠΑΟΚ υπέταξε σήμερα στο PAOK Sports Arena, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Basket League, τον Παναθηναϊκό με 81-73.

Αποτέλεσμα που του έδωσε τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερή του διάρκεια, σε άμυνα και επίθεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, με 5/8 τρίποντα, έχοντας, ακόμη, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κόψιμο. Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντουέιν Μπέικον (16π., 3 ριμπ., 4 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 38-40, 61-61, 81-73

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Αγραφιώτης, Κωνσταντινίδου

Με αμυντική αποτελεσματικότητα, τροφοδοτώντας στο καλάθι τον Μαργαρίτη, έχοντας λύσεις επιθετικά και από τον Φράνκε, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 5’ με 10-5. Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με επιμέρους 3-13 και έκλεισε την περίοδο προηγούμενος με +5 (13-18).

Στο τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου το ματς ήταν σε ισορροπία (13’ 23-23), χρονικό σημείο από το οποίο οι «πράσινοι», εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των «ασπρόμαυρων», με επιθετική πολυφωνία (Ουόλτερς, Παπαγιάννης, Πονίτκα, Μπέικον) και σερί 8-17, απέκτησαν «αέρα» 9 πόντων στο 19’ (31-40).

«Πυροβολώντας» από τα 6.75, αρχικά, με τον Χαντς και στην πορεία με τους Ράιλι, Τσιακμά, ο ΠΑΟΚ έγινε ξανά «αφεντικό» στο παρκέ στο 25’, με +8 (56-48). Με κινητήριο μοχλό τον Μπέικον (2/2 τρίποντα) και τους Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να βοηθούν, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τη μάχη στα ίσια στο 30’ (61-61).

Σε ισορροπία ήταν το παιχνίδι και στο 32’ (64-64), όταν ο Χαντς, μετά από ένα καλάθι του Γκουντάιτις, το πήρε... προσωπικά και με 8 συνεχείς πόντους, έβαλε τον «Δικέφαλο» σε τροχιά νίκης.

Ο Αμερικανός «έγραψε» το 72-66 στο 35’, διαφορά που στο 37’, με τους Πόλεϊ, Σάιμπερτ να σκοράρουν, πήγε στο +7 (76-69). Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπο να σκοράρει, με συνέπεια το σκηνικό να μη διαφοροποιηθεί και ο ΠΑΟΚ να νικήσει με 81-73.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Φώτης Τακιανός): Φράνκε 10 (1), Ράιλι 7 (2), Τσιακμάς 6 (2), Χαντς 27 (5), Μαργαρίτης 3, Πόλεϊ 12 (2), Σάιμπερτ 6, Κακλαμανάκης 4, Σαλούστρος, Ρένφρο 6, Καμπερίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Σερέλης): Καλαϊτζάκης Π. 8 (1), Ουόλτερς 2, Λι 3, Παπαγιάννης 12 (2), Μποχωρίδης 7 (1), Καλαϊτζάκης Γ. 9, Μπέικον 16 (4), Πονίτκα 14 (2), Μαντζούκας, Γκουτάιτις 2

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

3 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 07:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχαν μάθει τόσα χρόνια με το Βασιλακόπουλο και το 100-0 που μόνιμα είχαν, ότι τέτοια ματς τα παίρνουν περπατώντας, βάζοντας να παίξει ότι κατιμας υπήρχε στο ρόστερ τους για να ψηθεί και να ξεκουραστούν οι βασικοί. Και τώρα με το 60-40 και το 70-30 υπέρ τους, έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Πελάτες του κάθε Άρη και του κάθε ΠΑΟΚ κατάντησαν.
    Έτσι λιγδιάρηδες.... Σιγά-σιγά θα τα ξεβρωμίσουμε όλα και θα παίζουν όλοι 50-50.... Θα παλεύετε για την 4η και την 5η θέση μετά.
    Θα ακούτε 'μέχρι τέλους' και θα τρέχετε να κρυφτείτε.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι απο κατω καταφεραν να χασουν ακομα κ απο μια ομαδα - τουρλουμπουκι με τη διαιτησια να σπρωχνει. Ειδα τον αγωνα γιατι περιμενα τη γκελα, μιλαμε για καραμπινατη κακοποιηση του αθληματος. Δεν θα σταθω στο ματς αλλα στον κρατικοδιαιτο περιγραφεα Μπουγατσατζη ή κατι κατι τετοιο.
    1. Πολυ χαιρομαι που στα ματς των απο κατω ακομα κ οι μακεδονομαχοι τα βλεπουν ολα πρασινα. Θα ελεγα οτι πνεει νεος ανεμος εαν δεν ειχα δει τα δικα μας ματσακια με τον Αρη κ τον μπαοκ οταν οι περιγραφεις εβλεπαν αλλα ματς. Διαχρονικα βεβαια οι απο κατω αντιμετωπιζονται διαφορετικα, γενικα απο την ερτ που πληρωνουμε ολοι κ ειδικα απο τους σαλλλλονικιους δημοσιοκαφρους
    2. Κουρασμενος απο τη δουλεια αραξα στον καναπε κ σε καποιες φασεις λαγοκοιμηθηκα. Δεν ηταν τοσο το αθλιο μπασκετ οσο η φωνη του περιγραφεα. Μα δεν υπαρχει ενας ανθρωπος εκει στην ερτ να τον τοποθετησει στη θεση που πρεπει: ο τυπος κανει μονο για να διαβαζει παραμυθακια στα μωρα να τα παιρνει ο υπνος. Παιδικα προγραμματα δεν εχει το κρατικο?

  • Νικος 7
    Νικος 7 Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντοπαρισμενοι και οι παικτες του Παοκ, εεεε Τζανετακο της φαρμακαποθηκης;;;;

    Θρυλε βρες τροπο να βγεις 8ος στην Α1 , θελω ΟΑΚΑ στα χιαστι...

    Επισης Βαζελα βρες τροπο να βγεις 8η στην Ευρωπη...

    RedGoal, ζηταω πολλα εεε;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...