roumeliotis

leptokariopoulos

Τραγωδία με τουλάχιστον 40 νεκρούς στα Τέμπη

casino loutrakiou
redwell

Ασύλληπτα σφοδρή ήταν η μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δυο αμαξοστοιχίες στο ύψος του Ευαγγελισμού Λάρισας λίγο πριν τα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02) με αποτέλεσμα τουλάχιστον 40 νεκρούς (μετά την τέταρτη επίσημη ενημέρωση) και 85 τραυματίες.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28/02), έξω από τα Τέμπη υπήρξε σύγκρουση εμπορικής αμαξοστοιχίας με επιβατική, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αναχώρησε στις 19:22 από την πρωτεύουσα.

Η αμαξοστοιχία Intercity μετέφερε πάνω από 330 επιβάτες και συγκρούστηκε με την εμπορική, με τα πρώτα βαγόνια των δυο τρένων να γίνονται άμορφη μάζα και να παραδίδονται στις φλόγες.

Οι προσπάθειες για απεγκλωβισμό τραυματιών με την ελπίδα να είναι ζωντανοί συνεχίζονταν μέχρι τα ξημερώματα ενώ σε επιφυλακή είναι νοσοκομεία σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, δυο στη Θεσσαλονίκη και αρκετά στην Αθήνα για υποδοχή τραυματιών.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

13 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτο π δε λεει κανεις ειναι οτι οποιος τους ψηφιζει ολους αυτους τον αντιπροσωπευουν και ειναι αξιος της μοιρας του ειναι ακριβως το ιδιο παραγμα εκτος απο ψηφοφορος και οπαδος.προσωπολατρης,ευκολοπιστος η απλα μαζα που αγεται και φερεται.εγω προσωπικα αν κ αργησα ,απεχω απο τις εκλογες συνειδητα γιατι το να ψηφιζεις κατι για να μη βγει ο αλλος ειναι ασυνειδητος ψηφοφορικος αυνανισμος κατ εμε.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια τραγωδία !!! Βέβαια όλοι οι υπεύθυνοι μετά από αυτό υποσχέθηκαν ότι από σήμερα κιόλας θα τα φτιάξουν όλα !!!! Μένω ήσυχος !!! Και έρχονται εκλογές για να εκλέξει ο ελληνικός λαός ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χαρηβδη !!!! Αθανατε Ομηρε !!!

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς Αzeooo αυτό πιστεύω και εγώ. Οι περισσότεροι ψηφίζουν αυτούς που τους αντιπροσωπεύουν υπάρχουν φυσικά και οι ευκολοπιστοι,,( για να μην το πω αλλιώς )παλιά και εγω συμπεριλαμβανομουνα στην κατηγορία αυτή αλλά έπαθα και πιστεύω ότι κάτι έμαθα από τότε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηθελα να σχολίαζα κάποια πράγματα απ την αθλητικά επικαιρότητα, αλλά αυτή εδώ η τραγωδία και με στεναχώρησε πολύ, αλλά και με νευρίασε γιατί κομμάτι των 'Ελληνικά Τραίνα' είναι και ο Προαστικός, τον οποίο χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για να πάω στη δουλειά μου και γνωρίζω καλά σε τι μαύρα και ατελείωτα χάλια είναι.
    Μ αρέσει που ιδιωτικοποιήθηκε κιόλας. Μπήκαν οι Ιταλοί και τι έχουν κάνει; Τπτ. Ούτε έργα ανάπτυξης, ούτε συντήρηση, ούτε τπτ. Αγοράστηκαν τα τραίνα που πέταξε στα σκουπίδια ως ελαττωματικά η Ελβετία, με Ελληνικά κονδύλια. Αυτοί τι ρόλο βαράνε; Διαχείρηση; Ούτε αυτό δεν κάνουν. Μάσα, λεηλασία κι άγιος ο Θεός.
    Ο καθρέφτης της Ελλάδας ειναι κι αυτός ο οργανισμός. Ένας απέραντος οίκος ανοχής. Τίποτα δεν δουλεύει σωστά, όλα παρατημένα στο έλεος του Θεού κι ότι κάτσει. Κι απ την άλλη ένας λαός πλήρως αποχαυνωμένος απ τα κανάλια, να κάνει και τεμενάδες σ όποιον έρχεται, ξεσκίζει, λεηλατεί και φεύγει.... δηλαδή μένει γιατί που αλλού θα βρει τέτοιο κ..οχανειο να κάνει ότι γουστάρει και να του κάνουν και τεμενάδες;
    Έχουμε ξεπουλήσει ότι έχουμε και δεν έχουμε ως εθνικό πλούτο στους ξένους, εξακολουθούμε και τα χρηματοδοτούμε όλα κανονικοτατα και εκείνοι τα χουνε κάνει ακόμα πιο μπ....ελο από ότι ήτανε.
    Και βρήκαν και τον ένοχο.... ο σταθμάρχης. Ε βέβαια.... όταν τα σκ.τά χτυπήσουν ανεμιστήρα, πέτα το μπαλάκι από πάνω σου σε κάποιον που μοιάζει εύκολο θύμα. Υπάρχει αυτόματος εξοπλισμός για τα φανάρια και τις διακλαδώσεις και άκουσον άκουσον.... δε λειτουργεί γιατί δε συντηρήθηκε ποτέ. Για την πορεία των τραίνων θα πρέπει μέσω ασυρμάτου να μιλάνε οι σταθμάρχες, αλλά κι οι ασύρματοι έχουν νεκρές ζώνες και δεν πιάνουν πάντα. Ούτε στη χειρότερη Μπανανία δε γίνονται αυτά.
    Φταίμε όλοι μας κι είμαστε άξιοι της μοίρας μας για ότι δεινό κι αν μας συμβεί.

  • Azeooo
    Azeooo Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε αυτους που μας αξιζουν

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ ρε σεις κάηκαν στο Βουτζα το 19 και ο Ψινακης έπαιρνε τηλ να του σβήσουν τη φωτιά μη του καεί ο Φινικας!!! Και σήμερα ο τύπος βγαίνει σε σαπιλοεκπομπες τα έχει ξεχάσει όλα και κάποιοι τον βλέπουν και γελάνε κιόλας! Αυτοί είμαστε!
    Δεν έχει να κάνει με χρώματα και ιδεολογικές παρατάξεις αυτό που έγινε.
    Μόνιμα αυτή η χώρα σε τέτοια θέματα ήταν αίσχος!!
    Πάντα γίνεται κάτι κακό κ μετά ενδιαφέρονται όλοι να βρουν τι έφταιξε.
    Συλλυπητήρια στις οικογένειες και κουράγιο σε όσους έζησαν αλλά τραυματιστηκαν και βίωσαν αυτη τη τραγικη εμπειρία.

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Κίμωνα αυτό ακριβώς.2023 και έχουμε τέτοια!!!

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους παθόντες πολύ κουράγιο και πολύ δύναμη θεέ μου . Είναι πάρα πολύ κρίμα.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    2023. Όταν παραγγέλνεις σουβλάκια ή καλείς ταξί , παρακολουθείς το tracking…
    Αλλά στα ελληνικά ΜΜΜ σταθερής τροχιάς είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί…
    Αίσχος…

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφηστε μωρε τα πολιτικα...

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...