roumeliotis

lentiamo

Ξέσκισε... ΠΑΟ 84-68 η Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα... διδακτική φάπα για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, αυτή τη φορά από την εντελώς αδύναμη και με σημαντικές ελλείψεις Μπάγερν στο Μόναχο με 84-68 και πλέον από αρχές Γενάρη οι πράσινοι είναι εκτός... κυνηγιού οκτάδας και θα έχουν ρόλο κομπάρσου ή σάκου του μποξ.

Οι πράσινοι γεύτηκαν την 5η σερί πίκρα στη διοργάνωση σε ματς για την 17η αγωνιστική και είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 6-11. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι που ήταν πιο κάτω στη βαθμολογία και έπαιζε χωρίς τους δυο καλύτερούς της παίκτες Λούτσιτς και Ομπστ, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα «πιάνοντας» στην κατάταξη το «τριφύλλι» (ρεκόρ 6-11). 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με 23 πόντους, ενώ σπουδαία ήταν η προσφορά του Φρέντι Γκιλέσπι με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τον Παναθηναϊκό οι Ντουέιν Μπέικον (18π.) και Ντέρικ Γουίλιαμς (14π.) ήταν ανύπαρκτοι στο ματς και «ξύπνησαν» όταν οι πράσινοι ήταν στο -20 και σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων έκτοτε...

Μετά το υπέρ του 5-6 στο 4΄, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε, χάνοντας τη μάχη των ριμπάουντ και βλέποντας τους Γερμανούς να κάνουν ό,τι θέλουν στη ρακέτα του, τη στιγμή που είχαν... απενεργοποιήσει με την άμυνα τους τον Γουίλιαμς. Οι γηπεδούχοι μάλιστα απάντησαν με επιμέρους σκορ 16-5, για να κλείσουν στο +10 το δεκάλεπτο (21-11). Με την αστοχία να έχει... εγκατασταθεί για τα καλά στο «πράσινο στρατόπεδο», η Μπάγερν «πάτησε» στη διάρκεια της σε άμυνα και επίθεση και στο 20΄ εκτόξευσε τη διαφορά στο +15 (43-28), μετά από τρίποντο του Οθέλο Χάντερ. 

Με τον Ρούμπιτ μάλιστα να εκθέτει τη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο, αλλά μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο στο -17 (61-44), δείχνοντας ανήμποροι για την υπέρβαση. 

Στον επίλογο του αγώνα ο Μπέικον βρήκε ρυθμό, έτρεξε ένα προσωπικό σερί 14-0, αλλά μέχρι εκεί, καθώς η άμυνα δεν λειτούργησε ποτέ και οι γηπεδούχοι δίχως να πατήσουν γκάζι διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας μέχρι το τελικό 84-68. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-11, 43-28, 61-44, 84-68

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Αντρέα Τρινκιέρι): Βάιλερ - Μπαμπ 8 (2), Γουόλντεν 2, Γουίνστον 4, Γκιφάι 4, Χάντερ 10 (2), Μπόνγκα 11 (1), Γιάραμαζ 4, Χάρις 8, Ρούμπιτ 23, Γκιλέσπι 10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντέγιαν Ράντονιτς): Γουόλτερς 10 (1), Λι 5 (1), Παπαγιάννης 6, Γουίλιαμς 14 (3), Καλαϊτζάκης Γ., Μπέικον 18 (3), Πονίτκα 4, Γκριγκόνις 3 (1), Μαντζούκας, Γκουντάιτις 8 .

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

5 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως φαίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο πολυσυζητημένος Μπέικον πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά καλό κάνει στην ομάδα του.
    Ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι για 30 λεπτά που του είχε ζητηθεί να παίξει πιο ομαδικά στην κυριολεξία περπατούσε μέσα στο γήπεδο, όντας αδιάφορος στην επίθεση και ανύπαρκτος στην άμυνα. Ενώ οι υπόλοιποι γυρνούσαν γύρω γύρω χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Αν δεν είχε βάλει τους μαζεμένους πόντους στο τέλος ούτε 50 δεν θα είχαν βάλει.
    Η ομάδα αυτή αντιπροσωπεύει ακριβώς τον ιδιοκτήτη της. Και αν τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε κάνα κύπελλο ή κανενα πρωτάθλημα μας κερδίζει και 3-4 φορές μέσα στην χρονιά και κουκουλωνε την γύμνια της τα τελευταία τρία χρόνια δεν μπορεί να καλυφθεί από πουθενά.
    Κάθε ήττα του ΠΑΟ για εμένα αποτελεί μια σταγόνα ικανοποίησης για κάθε κλεμμένο πρωτάθλημα, για κάθε non call, για κάθε φάουλ του Μιλουτινοφ, για κάθε αλητεία του τρακη, για κάθε φτύσιμο του Διαμαντίδη και γενικά για όλο αυτό το σύστημα βρωμιας που είχαν στήσει όλα αυτά τα χρόνια.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 05:31 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπω αυτή την άθλια και βρωμερή ομάδα να τη σερνουν από δω και από κει και να τη διασύρουν κάθε τρεις και λίγο. Είναι ότι ακριβώς αξίζει στον πρόεδρο της και στους οπαδούς της.
    2. Red; Ο Μπέικον πέρυσι έπαιζε σε ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και τον διώξανε κλωτσηδόν. Και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας πλην του βάζελου τον αγνόησαν επιδεικτικά.
    3. 7 ασσίστ σύνολο, και με μας πόσες; 8 νομίζω; Ο ορισμός του όλοι παίρνουνε μία μπαλίτσα και σουτάρουν.
    4. Ο βάζελος είναι μία ομάδα ξενερωμένων. Ξενερωμένος ο Ράντονιτς γιατί δεν τον αφήσανε να κάνει τη δουλειά του και του φορτώσανε τον Πεδουλάκη. Ξενερωμένος εις διπλούν γιατί ο ΔΠΓ του φόρτωσε το Μπέικον. Ξενερωμένος ο Παπαγιάννης γιατί του βάλανε ένα buyout στο Θεό και δεν τον αφήσανε να πάει NBA. Ξενερωμένος ο Λι γιατί ήρθε στο τελευταίο από μία ομάδα που παραλίγο να πάει final four και ήταν 2ος, με την υπόσχεση να παίξει βασικός και δεν παίζει. Και τώρα πια ξενερωμένοι όλοι γιατί απλά βλέπουν το Μπέικον να παίρνει τη μπάλα για πάρτη του και να σουτάρει.

    Και εις ανώτερα. Προτελευταίοι είστε.... άντε και τελευταίοι.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θεμα BD7 ξερεις ποιο ειναι...; ; ; Κανετε ενα μεγαλο λαθος με τον Μπεικον.

    1ον) Ο παιχτης οντως το παιρνει πανω του στις περισσοτερες φασεις γιατι βλέπει και ξερει οτι οι αλλοι ειναι μυρωδιαδες.
    Αν δεν επαιρνε πρωτοβουλίες να κανει επιθεσεις εκεινος, θα χανανε οχι με 20π διαφορά αλλα με 30 και 40!!! Ειναι ο μονος που τολμάει και σουτάρει με αυτοπεποίθηση οταν οι αλλοι την πετανε ο ενας στον αλλον επειδη δεν μπορουν να αντεξουν το βάρος της!
    Πιστευω οτι αν ο Μπεικον βρισκόταν σε ομάδα με αρχη μεση και τελος οπως ειναι ο Ολυμπιακός, οπου θα ενιωθε σημαντικός αλλα οχι το Α και Ω της ομάδας και οπου θα ενιωθε οτι αυτός εχει ανάγκη να παιζει στην ομαδα και οχι η ομαδα να εχει εκεινον στο ροστερ της, τοτε θα επαιζε και πιο ομαδικα και πιο ωριμα...
    Ενώ τωρα, σου λέει, χαμένο ειναι το παιχνιδι, ας κανω τπτ εγω μπας και μειώσουμε τη διαφορά.

    Επειδη τον ειδα τον αγώνα, σημερα οντως πηρε φασεις πανω του, αλλα σε πολλές δικαιώθηκε. Οι υπολοιποι ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
    Δηλ αν θες να ξεκινησεις ξηλωμα παιχτών, τον Μπεικον τον αφηνεις τελευταίο.
    Αλλιως ας παιζουν με τους Καλαιτζάκηδες και τους Πονιτκες!!!!

    Μιλάμε οτι ο μπασκετικός παναθηναικός ειναι ενα ΚΑΦΕΝΕΙΟ και μισό. Εχει στον πάγκο προπονητες και παραγοντες παναθηναικάρες. Βοβορας λεει.....πιο τσαρλατάνο απο αυτον δε μπορουσαν να βρουν!!!!
    Δε μπορει μετα ο Μπεικον και ο καθε αλλος παιχτης να παρει σοβαρά την ομαδα αυτη.
    Ολοι οι παιχτες τους ξενερωμενα παιζουν.
    Ειδικά ο Παπαγιάννης...αυτο το παιδί χαραμίζει τα χρονια του εκει. Δινει εντύπωση οτι εχει σταματησει να ευχαριστιέται το αθλημα που αγαπαει. Οι ανθρωποι ειναι σε ολα τα επιπεδα καφενειο σκετο.

    Αυτά ολα ειναι ο Ολυμπιακος στο ποδόσφαιρο. Εκεί ξερνάς με αυτά που γινονται....κυριολεκτικα!

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπασκετικός ΠΑΟ θυμίζει ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό (ίσως το αντίστροφο συμβαίνει γιατί στο Μπασκετικό ΠΑΟ αυτό είναι συνεχόμενο χρόνια...σε μας τουλάχιστον το σουπερμάρκετ τόσο έντονα έγινε πέρυσι και φέτος.)

    Αυτό που θα κάνει πάλι ο Ντιπιτζι είναι να ξηλώσει πάλι όλη την ομάδα συμπεριλαμβανομένου και τεχνικού Τιμ χωρίς κανένα πλάνο (ποσως με ενδιαφέρει αλλά σχόλιο κάνουμε) και ο Θρύλος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

    Πήραν τον Μπέικον και διαλύθηκε η ομάδα τελείως. Άκου εκεί 7 ασίστ λέει απόψε.

    Αστους εκεί να ονειρεύονται ότι με ένα παίχτη θα κάνουν ομάδα...φέρτε και τον Παντερ...εμείς μπορούμε να φέρουμε τον Τάιλερ;;;

  • alvinstam
    alvinstam Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι το πρόεδρο του ποα θα αλλάξει προπονητή πριν το κύπελλο... μπας και καταφέρει να το κλέψει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...