roumeliotis

leptokariopoulos

Ούτε μια στο... εκατομμύριο με ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο (17/02) στο Ηράκλειο της Κρήτης, μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις των ερυθρολεύκων.

Κακά τα ψέματα, ένας τελικός είναι πάντα τελικός όμως όταν τίθενται αντιμέτωπες μια ομάδα που ανήκει στο Τop5 της Ευρώπης και μια που δεν ανήκει... πουθενά στην Ευρώπη, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει όχι απλά διαφορά κλάσης και ποιότητας αλλά... χάος.

Θα μου πείτε, ρε μεγάλε πού ήταν το "χάος" όταν η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ προ εβδομάδων για την Basket League; Ορθή η ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι αυτονόητη νομίζω. Ματς δίχως ενδιαφέρον αυτό με τους κιτρινόμαυρους για το πρωτάθλημα, ματς που κρίνει μια κούπα ο τελικός του Κυπέλλου.

Τρομερό το κίνητρο για τον Ολυμπιακό προκειμένου να βγάλει στο παρκέ την ποιότητά του όπως έκανε στα ματς με τη Φενέρ και τη Ρεάλ τα οποία πρέπει να αποτελέσουν "οδηγούς" και για τον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους.

Με το... μαχαίρι στα δόντια πρέπει να μπουν στο παρκέ οι Πειραιώτες από το πρώτο λεπτό και να καταστήσουν σαφές στον αντίπαλο από το πρώτο δεκάλεπτο ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να πάρει αυτό το ματς.

Ο Ολυμπιακός έχει και το Know How και το ρόστερ και την εμπειρία και την κλάση για να μετατρέψει σε περίπατο τον τελικό του Κυπέλλου και αν μη τι άλλο ο Γιάννης Σφαιρόπολος προετοιμάζει την ομάδα για 40' συγκέντρωσης και κατάθεσης ψυχής στο παρκέ για να έρθει εύκολα και... αναίμακτα από πλευράς ξοδέματος ενέργειας η κούπα στον Πειραιά.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...