roumeliotis

leptokariopoulos

Γιορτές πάνω σε μαχητικό F16 και Formula1

casino loutrakiou
redwell

Οι γιορτές έφτασαν, η αναζήτηση προτάσεων ψυχαγωγίας, αλλά και για ένα ωραίο δώρο για τους δικούς μας ανθρώπους είναι ένα θέμα, που μας βάζει όλους σε σκέψη, αυτή τη περίοδο των εορτών. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να χαρίσετε σε εσάς και τους δικούς σας μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

Μια ιδιαίτερη πρόταση, είναι η πτήση με F16 πάνω από τα σύννεφα ή η οδήγηση ενός μονοθέσιου της F1.

Φυσικά μιλάμε, για ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην πραγματική εμπειρία, καθώς στην Αθήνα (Λ. Βουλιαγμένης 387) λειτουργεί πλέον ένα από τα καλύτερα κέντρα προσομοίωσης στην Ευρώπη.

Αναφερόμαστε στο The Pilot Center, ένα μοναδικό κέντρο ψυχαγωγίας, βασισμένο στην εμπειρία των προσομοιώσεων.

Το κέντρο διαθέτει, δύο πραγματικούς προσομοιωτές πτήσεων (flight simulator), έναν για το μαχητικό αεροσκάφος F16 και έναν για το Airbus 320. Ο κάθε προσομοιωτής πτήσης , είναι πιστό και λειτουργικό αντίγραφο των αντίστοιχων αεροσκαφών, με όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργικότητες των πραγματικών αεροπλάνων, παρέχοντας έτσι μία μοναδική εμπειρία.

Η προσομοίωση είναι τόσο πραγματική, που το Airbus 320 to χρησιμοποιούν ακόμα και επαγγελματίες πιλότοι.

Σε κάθε πτήση σας, έχετε την βοήθεια επαγγελματιών πιλότων των συγκεκριμένων τύπων αεροσκαφών, οι οποίοι σας καθοδηγούν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης του επιπέδου πλοήγησης με χιλιάδες προορισμούς, επίπεδα δυσκολίας αλλά και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Formula1, WRC, Drift και Moto GP για πιλότους εδάφους

Παράλληλα το The Pilot Center, διαθέτει και έναν προσομοιωτή μονοθέσιου Formula1, με τον οποίο μπορείτε να έχετε την εμπειρία οδήγησης σε πολλές πίστες του circuit και με όλες τις καιρικές συνθήκες. To μονοθέσιο προσομοίωσης Formula 1, αποτελεί ακριβές αντίγραφο ενός αληθινού και είναι τοποθετημένο επάνω σε βάση με κίνηση (full motion), ώστε να βιώνετε την πραγματική εμπειρία ενός αυτοκινήτου αγώνων. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ρεαλιστικό, ενώ η πανοραμική θέα, δίνει  την αίσθηση ότι συμμετέχετε σε αγώνα.

Η εμπειρία συμπληρώνεται, με προσομοιωτές WRC, Drift και Moto GP.

Ιδανικό δώρο για εσάς, για μεγάλα παιδιά αλλά και μικρότερα

Για να αποκτήσετε την εμπειρία αυτή, αρκεί να κάνετε μία κράτηση για εσάς ή κάποιον δικό σας. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα, αγοράς δώρο κουπονιού καθώς αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση δώρου ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Υπάρχουν επίσης, ειδικά συνδυαστικά πακέτα για διαφορετικούς προσομοιωτές, για περισσότερα ή λιγότερα λεπτά χρήσης, καθώς και πακέτα για οικογένειες και εταιρίες.

Ωράριο λειτουργίας και κρατήσεις

Το The Pilot Center βρίσκεται στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 387 Ηλιούπολη, μόλις 300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου.

Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου ψυχαγωγίας είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 21:00

Κυριακή: 11:00 – 19:00

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω internet  από την ιστοσελίδα του  the pilot center

ή τηλεφωνικά στο  +30 210 97 39 240.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.pilotcenter.gr

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...