roumeliotis

lentiamo

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 22η στην Εuroleague με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του δύσκολη αποστολή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο "WiZink Center", αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** To «απόλυτο» στις ελεύθερες έχει ο Μπράιαν Ρόμπερτς ο οποίος δεν έχει αστοχήσει στις 26 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στις 21 τελευταίες του συμμετοχές στη διοργάνωση.

*** Με τα 391 εύστοχα τρίποντα που έχει στο ενεργητικό του ο Kill-Bill βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Euroleague, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι τρίτος με 421.

*** Παράλληλα ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (946) καθώς και ο δεύτερος σκόρερ και δεύτερος ασίστμαν της Euroleague με 3.529 πόντους και 1.208 ασίστ αντίστοιχα.

*** Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης είναι με 227 κλεψίματα στη θέση Νο10 της σχετικής λίστας, με τον Ρούντι Φερνάντεθ που θα απουσιάσει από το αποψινό ματς να βρίσκεται στην 9η με 232.

*** Mε 2.463 πόντους στο ενεργητικό του ο Γιώργος Πρίντεζης είναι στην 11η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εuroleague, μια θέση πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 2.495 πόντους.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 12η θέση στον τομέα των ριμπάουντ με τα συνολικά 1.005 που έχει μαζέψει και... πλησιάζει τον πρώην ερυθρόλευκο, Νίκολα Βούισιτς (1.037).

*** Ο Κάιλ Γουίλτζερ έχει πετύχει δύο και πλέον τρίποντα στις 3 από τις 4 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 4ος πιο εύστοχος παίκτης στις ελεύθερες βολές στην ιστορία της διοργάνωσης με το εκπληκτικό 91.3%.

*** Ο Λετονός διεθνής γκαρντ μάλιστα μετράει ένα σερί 9 επιτυχημένων προσπαθειών από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας.

*** Ο δεύτερος σκόρερ της Euroleague Λούκα Ντόντσιτς (17.4 π.) και πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης (23.9) έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 12 από τις 13 τελευταίες του συμμετοχές ενώ έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στους 9 από τους 10 τελευταίους του αγώνες.

*** O Γουόλτερ Ταβάρες έχει τουλάχιστον ένα μπλοκ στο ενεργητικό του σε 8 σερί ματς και στα 13 από τα 14 τελευταία του παιχνίδια και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας στην Euroleague (1.5 μπλοκ κατά μέσο όρο).

*** Ο 25χρονος ύψους 2.20μ. σέντερ είναι ο 3ος ριμπάουντερ της διοργάνωσης με τα 6.3 που μαζεύει κατά μέσο όρο.

*** Τέταρτος... κλέφτης της Euroleague είναι ο Φακούντο Καμπάτσο τη φετινή σεζόν (1.4 κατά μέσο όρο), με τον Αργεντινό γκαρντ να μετράει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις 19 από τις 20 τελευταίες του συμμετοχές.

*** Ο Τζέισι Κάρολ έχει στο ενεργητικό του 38 σερί εύστοχες ελεύθερες βολές.

*** Ο Τρέι Τόμπκινς έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον μια προσπάθεια έξω από τα 6,75μ. στις 10 τελευταίες του παρουσίες.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...