roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Κύμη 93-78 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 93-78 της αξιόμαχης Κύμης στο ΣΕΦ για την 15η ημέρα της Basket League, αναμέτρηση από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** O Bασίλης Σπανούλης ο 4ος σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της Basket League με τα τέσσερα τα οποία σημείωσε. Έφτασε τα 591 και ξεπέρασε κατά ένα τον Φραγκίσκο Αλβέρτη με βάση τους αριθμούς του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, από την περίοδο 1992-93.

*** Παράλληλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τη 217η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, έγινε ο 4ος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας ξεπερνώντας κατά ένα τον Δημήτρη Παπανικολάου.

*** Σε ένα σημαντικό επίτευγμα έφτασε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με την 191η νίκη του στους πάγκους της κατηγορίας μπήκε στην πρώτη 10άδα της ιστορίας του Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής. Ο Σφαιρόπουλος ξεπέρασε τον Μιχάλη Κυρίτση που είχε 190 νίκες.

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έγινε ο 3ος παίκτης του Ολυμπιακού που φτάνει φέτος σε «double-double» έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Είχαν προηγηθεί ο ΜακΛίν κόντρα στην ΑΕΚ και ο Πρίντεζης στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

*** Ο Σέρβος είχε τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 124 στη Basket League κι έτσι έγινε ο 17ος της σχετικής λίστας στην ερυθρόλευκη ιστορία, ξεπερνώντας τους Φράνκο Νάκιτς (120) και Γιώργο Σιγάλα (122).

*** Ο Μιλουτίνοφ μάλιστα ισοφάρισε τις δύο κορυφαίες επιδόσεις του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. 15 πόντους είχε στο ματς της 19ης αγωνιστικής του προπέρσινου Πρωταθλήματος κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries και 11 ριμπάουντ στο ματς με τον Κόροιβο της προπέρσινης και εκείνο με τη Δόξα Λευκάδας στην περσινή σεζόν.

*** Με τους επτά πόντους του ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε τους 1.045 με τον Ολυμπιακό και έγινε ο 15ος σκόρερ στην ιστορία του στην κατηγορία. Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε τον Μίλος Τεόντοσιτς που την 4ετία 2007-2011 είχε 1.043.

*** Ο Θαντ ΜακΦάντεν σημείωσε τα μισά τρίποντα της Κύμης, τέσσερα από τα οκτώ. Με αυτά έφτασε τα 30 στη σεζόν και έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας της ομάδας της Εύβοιας στη Basket League πίσω από τον Τσουπκοβιτς που φόρεσε πέρσι τη φανέλα της. Ο Αμερικανός ξεπέρασε σήμερα τόσο τον Σωτήρη Μανωλόπουλο όσο και τον Μουχάμεντ Ελ-Αμίν που έχουν από 29.

*** Με τους εννιά πόντους του ο Λένζελ Σμιθ έφτασε τους 179 και έγινε ο 3ος σκόρερ της 2ετούς ιστορίας της Κύμης στην κατηγορία. Ο Αμερικανός άφησε πίσω του τους Ελ-Αμίν και Σταμάτη που είχαν στην περσινή σεζόν 174 και 172 αντίστοιχα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...