roumeliotis

Carwiz

Ισοπέδωμα... Αταλάντα 1-4 από Ρόμα

casino loutrakiou
redwell

Πάρτι στο Μπέργκαμο από τη Ρόμα καθώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διέλυσε με 1-4 την προσεχή αντίπαλο του Θρύλου στο Europa League την Αταλάντα.

Η Ρόμα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Ο Τάμι Έιμπραχαμ έκανε ένα σλάλομ από τη μεσαία γραμμή, στάθηκε και τυχερός παίρνοντας μια κόντρα και πλάσαρε πάνω από τον Χουάν Μούσο για το 0-1 στο 56ο δευτερόλεπτο - το πιο γρήγορο γκολ των «τζιαλορόσι» στη Serie A από τον Φλεβάρη του 2018. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κι είχαν μικρο-ευκαιρίες, ωστόσο στις αντεπιθέσεις οι πρωτευουσιάνοι ήταν... φωτιά. Σε μία από αυτές στο 27’, ο Ζορντάν Βερετού τροφοδότησε τον Νικολό Τζανιόλο που άντεξε στην πίεση και με αριστερό πλασέ δε λάθεψε για το 0-2. 

Οι «μπεργκαμάσκι» συνέχισαν στο γνώριμο, επιθετικό τους στυλ (στο 70%-30% η κατοχή μπάλας) και κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λουίς Μουριέλ - που είχε περάσει στη θέση του Μπεράτ Τζιμσίτι, με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να αλλάζει και το σύστημα - δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μπριάν Κριστάντε και κατέληξε στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-2. 

Παρόμοιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ του Χοσέ Λουίς Παλομίνο στο 69’ ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR κι αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε το 1-3. Από εκτέλεση φάουλ του Βερετού, ο Κρις Σμόλινγκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. 

Ο θρίαμβος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ολοκληρώθηκε στο 81ο λεπτό, με τον Έιμπραχαμ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 1-4.  

Η σύνθεση της Αταλάντα: Μούσο - Τολόι, Παλομίνι, Τζίμσιτι (34’ Μουριέλ) - Χάτεμπερ (78’ Τζαπακόστα), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πέτσελα (78’ Μάελε) - Ίλισιτς (46’ Μαλονίφσκι), Ζαπάτα, Πάσαλιτς (64’ Μίραντσουκ).  

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...