roumeliotis

leptokariopoulos

Χεζόνια... ξεφτιλίζει-εκθέτει Παναθηναϊκό

casino loutrakiou
redwell

Τα όσα κωμικοτραγικά έζησε στον Παναθηναϊκό, με τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που είχε το τριφύλλι το καλοκαίρι, ανέλυσε ο Μάριο Χεζόνια στο podcast του Τζο Αρλάουκας για την Ευρωλίγκα, με τον Κροάτη φόργουορντ να τονίζει πως η απόφαση να πάει στην Ούνικς ήταν σωστή βλέποντας τους πράσινους στον πάτο της βαθμολογίας και εκτός στόχων στην Euroleague από τον περασμένο μήνα. Πιο αναλυτικά είπε για τον λόγο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό:

«Δεν μου βγάζει νόημα και μένα, μέχρι σήμερα. Είχαμε έναν μοναδικό δεσμό. Ο Φράγκι, ο Δημήτρης, ο Νίκος… Δεθήκαμε ακόμη περισσότερο από τις κακές στιγμές. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για τον πάτο της Ευρωλίγκας, αλλά στη χειρότερη για το Top 4. Μιλούσαμε για τα πάντα. Η Ελλάδα είναι Βαλκάνια, δεν μπορείς πάντα να εμπιστεύεσαι μια γραμμή και να πηγαίνεις σε μια κατεύθυνση. Πήγα σε αυτούς για να μιλήσω. Τους είπα ‘παιδιά, δεν ξέρω πώς με βλέπετε, αλλά θέλω να μείνω’. Μου είπαν ‘ναι, ναι, θα το κάνουμε’.

Ουσιαστικά είχε γίνει, όμως μετά άρχισε το καλοκαίρι, η εθνική ομάδα και δεν πήρα κανένα τηλέφωνο. Συμφώνησα, αλλά ήθελα να πάρω την απόφασή μου τελευταίος, γιατί ήθελα να δω τι ομάδα θα φτιάξουμε. Είδα ότι μάλλον δεν θα έμενε ο Κάτας, που για μένα ήταν καλός προπονητής. Πέρασε ο Ιούνιος, σχεδόν ο Ιούλιος και υπήρχε πίεση. Ήθελα να επιστρέψω και έλεγα γιατί δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό, έβαζα τον εαυτό μου σε κακή θέση, αλλά δεν με ένοιαζε.

Είπα όχι σε όλους στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ, γιατί ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, τον ένιωθα σπίτι μου. Ο καιρός πέρασε, όταν ήρθε η πρόταση ήταν τελείως διαφορετική από ό,τι είχαμε συζητήσει. Επιπλέον είχαν υπογράψει άλλους παίκτες και μου έλεγαν ‘δεν έχουμε αυτό και αυτό, δεν έχουμε τα χρήματα’. Παρ’ όλα αυτά εγώ ήθελα να μείνω, αλλά δεν θα ήταν καλή επιλογή για μένα με αυτούς τους όρους. Δεν θα έβλεπαν την μπασκετική πλευρά μου, αλλά κάτι άλλο στο οποίο δεν είμαι καλός και δεν με ενδιαφέρει.

Φέρνω πολύ κόσμο, αλλά το μπάσκετ είναι προτεραιότητά μου. Η Ούνικς από την αρχή με προσέγγισαν πολύ επαγγελματικά και ήταν πολύ ειλικρινείς με μένα. Είχαν ένα πλάνο συγκεκριμένο και η παρουσία του κόουτς Περάσοβιτς έπαιξε ρόλο. Από τον Παναθηναϊκό δεν είχα τίποτα. Δεν ήξερα πώς θα εξελισσόταν η ομάδα. Είχαν αποκτηθεί κάποιοι παίκτες, περίμεναν εμένα και τον Ιωάννη, ενώ ο Ντίνος είχε ήδη φύγει. Ήταν περίεργη κατάσταση. Δεν κατηγορώ τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν όλα στο χέρι τους. Ήταν δύσκολα γι’ αυτούς, όπως και την προηγούμενη σεζόν».

Για το αν τον πειράζει που βλέπει τον Παναθηναϊκό στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας: «Ναι, με στενοχωρεί. Λέω ‘κρίμα, πήρα μια κακή απόφαση, ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν τελευταίος και δεν βοήθησα με αυτό που έκανα’. Τους νοιάζομαι, αλλά ρεαλιστικά, εγωιστικά και επαγγελματικά, έκανα το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου. Τα χρήματα ήταν το τελευταίο που συζητήσαμε. Δεν με νοιάζουν. Είμαι στην Ευρώπη, αν ασχολούμαι με τα χρήματα εν μέσω Covid είμαι μ@@@@ας. Δυστυχώς ήταν ένα χάος. Έτσι τον Ιούλιο είπα ‘τέλος, θα κάνω το καλύτερο για μένα’».

Για την επιθυμία να στεριώσει σε κάποια ομάδα: «Προσπάθησα να μείνω σε μια ομάδα, αλλά όσο το επιζητούσα τόσο περισσότερο άλλαζα ομάδες. Μισώ τις αλλαγές, είναι το μόνο πράγμα που μισώ. Μπορώ να προσαρμοστώ στα πάντα, στα καλά, στα κακά, οπουδήποτε. Όταν αποσυρθώ ονειρευόμουν να βλέπω το όνομά μου σε μια ομάδα με πολλά τρόπαια. Στο ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο αυτό, μπορείς σε μια στιγμή να αλλάξεις ομάδα. Ακόμη και σε σταρ συμβαίνει αυτό».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει το ΝΒΑ: «Δεν το σκέφτομαι. Αυτό το στυλ και ο ρόλος είναι που πάντα ήθελα και άξιζα με την δουλειά και την προσέγγισή μου στο άθλημα. Σε αυτό ξεχωρίζω και βελτιώνομαι. Θέλω να δείξω τα ηγετικά μου χαρακτηριστικά. Νομίζω πως έχω γεννηθεί γι’ αυτό, με το πάθος και το να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...