roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Προμηθέας Bullets

casino loutrakiou
redwell

Αφήνοντας πίσω του την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι απέναντι σε ομάδα της τετράδας της περσινής Basket League. Μετά την ΑΕΚ και το Λαύριο αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/10, 17:00) τον Προμηθέα στο ματς των μοναδικών αήττητων ομάδων μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος με δύο ευρείες νίκες που συνοδεύτηκαν από «100άρα» στην επίθεση. Ο Προμηθέας μπήκε στο Πρωτάθλημα με τις νίκες επί του Περιστερίου εκτός και τον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

IΣΤΟΡΙΑ

Όπως την περασμένη Κυριακή απέναντι στο Λαύριο , έτσι και αύριο ο Ολυμπιακός θα κληθεί να υπερασπιστεί το αήττητο του απέναντι στον Προμηθέα που από την πλευρά του θα ψάξει την πρώτη νίκη της ιστορίας του επί του Ολυμπιακού.

Στα εννιά ματς που καταγράφηκαν ως τώρα στην ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έκανε το 9-0 σημειώνοντας τις πέντε νίκες ως γηπεδούχος και τέσσερις από αυτές με διαφορές 27-37 πόντων. Μόνη εξαίρεση ήταν ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ του 2018 όταν νίκησε με 89-88.

Το παιχνίδι που είχε γίνει στις 26 Μαίου 2018, είχε κριθεί με ένα τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου στα 14’’ για να γίνει το 2-0 σε εκείνη τη σειρά αγώνων που ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κάνει το 3-0. Για τους νικητές σε εκείνο το παιχνίδι ο Σπανούλης είχε 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ, επτά ασίστ και τρία κλεψίματα ενώ για τους ηττημένους ο Πράδερ είχε 22 πόντους με 10/12 δίποντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

* Την προηγούμενη Κυριακή στο Λαύριο έγινε ο 11ος σκόρερ της Basket League και χρειάζεται έναν πόντο για να περάσει τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Γιώργος Πρίντεζης με δύο αμυντικά ριμπάουντ, θα μπει στην πρώτη 10άδα της σχετικής λίστας. Έχει 1.058 και μπροστά του με 1.059 βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης.

+ Ο Ολυμπιακός εκτέλεσε με 42,6% από το τρίποντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας.

- Τα 23 αμυντικά ριμπάουντ που είχε κατά μέσο όρο κόντρα σε ΑΕΚ και Λάρισα, περιορίζουν τον Ολυμπιακό στη 10η θέση της σχετικής λίστας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

* Δύο κλεψίματα μακριά από τα 200 στην καριέρα του στη Basket League είναι ο Νίκος Γκίκας.

+ Με μέσο όρο 22 ασίστ κόντρα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στη δημιουργία πίσω από τον Ολυμπιακό (24,5).

- Η αχαϊκή ομάδα με 4,5 κλεψίματα, είναι η 10η της σχετικής λίστας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...