roumeliotis

lentiamo

Ο'Μπράιαντ στο... τραπέζι Μπαρτζώκα (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ανοιχτές... κεραίες στην αγορά για τον 6ο ξένο που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Θρύλος, τσεκάρει παίκτες που προκύπτουν στην αγορά ως ελεύθεροι, κυρίως από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και μια τέτοια είναι ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν ότι αποδεσμεύουν τον έμπειρο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ και σέντερ μετά τα... δοκιμαστικά που έκανε αγωνιζόμενος σε δυο ματς της preseason 2021-22, έχοντας συνολικά 8 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 21' λεπτά συμμετοχής.

Ένας παίκτης τον οποίο είχε τσεκάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας προ μηνών, πριν αποφασίσει δηλαδή να ανανεώσει τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ ως το "μπαλαντέρ" στο 4-5. Ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ δεν είναι άγνωστος στα ευρωπαϊκά παρκέ καθώς έχει παίξει επί σειρά ετών στη "γηραιά ήπειρο" και έχει εμπειρία Euroleague.

Ο 28χρονος ύψους 2.06 μέτρων που παίζει και στο "4" και στο "5" με την ίδια άνεση και έχει μάλιστα αξιοπρεπέστατο σουτ από τα 5-6 μέτρα αλλά και τρίποντο, την περασμένη χρονιά ξεκίνησε στον Ερυθρό Αστέρα και τελείωσε με την Τουρκ Τέλεκομ.

Αξίζει να σταθούμε στην περσινή σεζόν καθώς ήταν εκ των κορυφαίων του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague, με 11.3 πόντους (σ.σ. 32.4% στα τρίποντα), 5.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 2.5 λάθη ανά 20:41'' συμμετοχής στη διοργάνωση.

Η συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς μόνο καλή δεν ήταν και μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο που είχαν και τη... σιωπηρή τιμωρία του από τον Ερυθρό Αστέρα, αποδεσμεύθηκε και πήγε στην Τουρκ Τέλεκομ με την οποία είχε σε 10 αγώνες μέσο όρο 9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 20' λεπτά στο παρκέ στην τουρκική Λιγκα και 9 πόντους 6 ριμπάουντ σε 7 ματς στο Champions League.

Με τους Μπακς στο ΝΒΑ είχε αγωνιστεί τη διετία 2014-16, για να παίξει στη συνέχεια σε Νάγκετς και Χόρνετς. Σε 147 παιχνίδια συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετράει 3.5 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά μέσο όρο.

Το 2018, ο Αμερικανός μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Με τους Ρώσους είχε 16,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ στην VTB League, ενώ μέτρησε 13,8 πόντους, 5,1 ριμπάουντ ανά ματς στο Eurocup.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO







Προβολή Αρχείου RG AGENT

42 σχόλια

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην κανετε ονειρα ,με τον Φουφουρο πασπαρτου θα παμε...

  • Κοκκιν
    Κοκκιν Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμαν.βρε.Μπαρτζω. αντι.γεια.Ταιους.τον. Εισι.εχει.ενα.χρονο. γεια.μπασκετ.αν.δεν. παρουμε.κουπες. αντε.γεια.Μπαρτζωκαα?

    REDGOAL: Φίλε αν δεν βάζεις space μεταξύ των λέξεων δεν θα ξανανέβει μήνυμά σου

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή είδα ένα ποστ για τον Caboclo, ο φίλος που το έγραψε τον προτείνει για μπακαπ του Παπ;

    Δεν έχω καταλάβει τις προθέσεις του Μπαρτζωκα αλλά αν κΙ ο Camboclo είναι δυνατός δεν έχει το φαρμακερό σουτ και δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί σαν 3αρι στην ευρωλιγκα... Ίσως.

    Για μένα ο ΟΜπραιαντ ήταν μια κουλή επιλογή. Άλλος ένας κινητικος όχι καθαρός ψηλός. Μου θυμίζει τα βαφτίσια πενταριού που έκανε το εξαιρετικό κατά τα άλλα μάτι του Μπλατ σε Ρουμπίνι και Λεντει.

    Όντως είναι πιο βαρύ σκαρί από Ζαν Σαρλ αλλά πρακτικά δεν προσθέτεις κάτι νέο στο ροστερ.

    Εξακολουθώ να βασανιζομαι εάν πρέπει να βρούμε δεύτερο τριάρι γιατί ο Μακίσικ δεν μπορεί να σταθεί εκεί ή αν θέλουμε βασικό πενταρι. Σε αυτην την περίπτωση ο Νορβελ Πελ ιδανικός σαν αναβάθμιση του Μάρτιν. Ο Λαντειλ θα έδινε πολλά διαφορετικά πράγματα αλλά έχει εγγυημένο 1ο χρόνο στους Σπερς, τον ξεχνάμε.

    Αν μπορούσα να κόψω και να ραψω την ομάδα κατά το δοκούν θα άλλαζα Μάρτιν με Πελ και θα έπαιρνα τριάρι με τον Μακισικ να λογίζεται αποκλειστικά σαν δυάρι σλασερ-σλλαγης ρυθμού...

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε και λεμε:

    Νορβελ Πελε: Σούπερ αμυντικός παίκτης, αθλητικός, δυναμικός, πιθανοτατα θα έβγαινε καλύτερος αμυντικός της Ευρωλιγκα αν ερχοταν, μια επιφύλαξη όσον αφορά τον χαρακτήρα του. Αν αποδεχτει ότι δεν μπορεί να βρει θέση στο ΝΒΑ ίσως έρθει Ευρώπη.
    Ταρικ Μπλακ: Δυνατός, αθλητικός, εμπειρία από Ευρωλιγκα, έχει το στυλ που αρέσει στον Μπαρτζωκα, σχετικά τσιμπημένο κασέ, επιρρεπής στους τραυματισμους, θα αποτελούσε καλή προσθήκη.
    Τζαλιλ Οκαφορ: Εξαιρετικός παίχτης, γρήγορος, αθλητικός, πιθανή απόκτηση του θα αποτελουσε βόμβα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, υψηλό κασέ, δύσκολα να αφήσει το ΝΒΑ.
    Τζόνι Ο'Μπραιαντ: Αθλητικός, καλό σουτ, μπορεί να βοηθήσει και στις δυο θέσεις της φροντλαιν, εμπειρία από Ευρωλιγκα, θα ήταν μια καλή επιλογή με μια επιφύλαξη όσον αφορά τον χαρακτήρα του, αν δουλεψει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν νέο Πόιθρες.
    Τζοκ Λαντειλ: Ψηλό κορμί, πολύ ωραίο σουτ, είναι περισσότερο ένα ψηλο 4αρι παρά 5αρι, έχει συμβόλαιο 2 χρόνων με τους Spurs αλλά ακόμα κι αν τον αφήσουν ελεύθερο θα ψαχτεί να παραμείνει στο ΝΒΑ, σχεδόν απίθανο να έρθει.
    Λούκα Σαμανιτς: μπασκετικός κλώνος του Λαντειλ, ψηλό κορμι(2.11), νεαρή ηλικια(μολις 21 ετών), με πολύ καλό τρίποντο, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Spurs[πιθανόν δεν ήθελαν δύο ίδιους παίκτες(Λαντειλ - Σαμανιτς) στο ροστερ], υστερεί στην άμυνα αλλά με μεγάλο κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, θα ήταν μια καλή επιλογή για την θέση του Λιβιο.
    Αλεξ Ταιους: Αθλητικός, δυνατός, μεγάλη εμπειρία απο Ευρωλιγκα, προχωρημένη ηλικια(33 στα 34), δεν θα γκρινιαζε αν ερχόταν από τον πάγκο, undersized σέντερ με το στυλ που αρέσει στον Μπαρτζωκα, εμπειρία σε πρωταθλητισμό, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο 5 όσο και στο 4, προσιτό κασέ, αν ερχόταν μόνο για την φετινή σεζόν θα ήταν μια προσθήκη που θα βοηθούσε αρκετά.

    Προσωπικά θα προτιμούσα Νορβελ Πελε στο 5 αντί Μάρτιν και Σαμανιτς ή Ο'Μπραιαντ στο 4 ώστε να παίρνει περισσότερο χρόνο ο Βεζε στο 3. Με πιθανή αντικατάσταση Μάρτιν έχουμε 13 παίκτες, μείον τον Λουντζη που μένει εκτός Ευρωλιγκας, άρα έχουμε έτοιμη 12αδα χωρίς να ανησυχούμε για το ποιος θα μείνει απ'εξω.

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τασος7, έχεις σίγουρη την κατάκτηση της Ευρωλιγκας με Αντετοκουμπο και Μητογλου αλλά όχι την ενίσχυση του ελληνικού κορμού; Ποστ γκιενεν ατο;

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Με 70+ παιχνίδια φέτος όχι μόνο δεν θα περιμένει να τραυματιστεί κάποιος για να παίξει οποίος αποκτηθεί αλλά θα είναι αναγκαίος. Αυτή τη στιγμή έχουμε 11 παίχτες συν τον Λούντζη και 2-3 ακόμα πιτσιρικάδες που πιθανότατα όλη τη χρονιά θα πάρουν σκόρπια τριλεπτα τετραλεπτα σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
    Αν αποκτηθεί παίχτης στο 5, από ότι φαίνεται προς τα εκεί πάει η δουλειά, ο Ζαν Σαρλ αυτομάτως θα παίζει καθαρά και μόνο 4. Πέρα από το αριθμητικό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκουραζεις τους Βεζενκοφ και Φολ στα ελληνικά παιχνίδια. Πρέπει ακόμα να αποκτήσεις αθλητικοτητα σε αυτές τις θέσεις καθώς βλέπουμε ότι ακόμα και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός διαθέτουν παίχτες με αθλητικοτητα που πιθανόν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
    Επίσης όπως έχω γράψει και εγώ και άλλοι φίλοι με έναν παίχτη στο 4-5 ή και μόνο στο 5 έχεις στην ουσία έτοιμη ομάδα για του χρόνου με ότι αυτό συνεπάγεται.

  • Dimitris
    Dimitris Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    δυσκολος γριφος αλλα η μεταγραφη πρεπει να γινει για να αντεξεις σε περιπτωσεις απροοπτων,κυριως στο τεσσερα πεντε

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγραψα και σε άλλο άρθρο για φανταστείτε να είχαμε πείσει μητογλου και αντετοκουμπο να έρθουν σε αυτήν την ομαδάρα Μας?? Βέβαια δεν ξέρω αν θα χωρούσαν και οι δύο αλλά σίγουρα χτυπουσαμε άνετα 4αδα και κατάκτηση Ευρωλίγκας μην σου πω και ενίσχυση του ελληνικού κορμού!!

  • Κουμπαράς
    Κουμπαράς Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ...το θέμα είναι να κάνουμε μεταγραφή, για να ικανοποιήσουμε το πόπολο, και άσε την ομάδα...

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 04:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρόκειται να αποκτηθεί παίχτης στο 5. Δηλαδή θα κάθεται και θα περιμένει αν τραυματιστεί ο Φαλ να μπει να παίξει. Μόνο αν φύγει ο Χασάν θα αποκτηθεί 5αρι. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει οπότε δεν θα αποκτηθεί 5αρι. Το αν μας κάνει η όχι ο χασαντ και ο λιβιο αποφάσισε ι Μπαρτζώκας γι'αυτό. Είχαν οψιόν ανανέωσης και τις ενεργοποιησαμε οπότε αυτούς επέλεξε ο Μπαρτζώκας για την φροντ λάιν και με αυτούς θα πορευτεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...