roumeliotis

leptokariopoulos

Σοκ... με τρομακτικό Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ από... φευγάτος από τον Πειραιά και με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής πριν από 1-2 χρόνια, έχει μετατραπεί στο μεσοδιάστημα αν όχι στο κορυφαίο 4άρι ή φόργουορντ γενικότερα καθώς παίζει και στο "3" ενίοτε, σίγουρα ένας εκ των τριών τοπ στα παρκέ της Euroleague.

Μιλάμε για "μεταμόρφωση" που προκαλεί σοκ και δέος γιατί επιτεύχθηκε μέσα σε μερικούς μήνες και ήταν προϊόν 100% σωστής δουλειάς και καθοδήγησης από τον προπονητή, τον γυμναστή και από τον ίδιο τον Βούλγαρο διεθνή άσο.

Από εκεί που λέγαμε "ναι μεν είναι σουτέρ-φονιάς, δεν πηδάει όμως εφημερίδα και στην άμυνα τον παίζουν για πλάκα στα πόδια και τον βάζουν στο καλάθι" και δεν είχαμε και πολύ άδικο, πλέον μιλάμε για έναν παίκτη "κίλερ-εξολοθρευτή" που παίζει με μυαλό και φλόγα στα μάτια.

Ο τύπος το έχει τερματίσει. Έχουμε δει προϊόντος του χρόνου τρομακτική βελτίωση σε παίκτες με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που ήρθε στον Πειραιά "κρέας" και έφυγε ως το κορυφαίο σέντερ της Euroleague, όμως τέτοια "μεταμόρφωση" σαν του Σάσα Βεζένκοφ, αδυνατώ να θυμηθώ.

Έχει μετατραπεί σε αμυντικό που όχι απλά είναι αξιόπιστος αλλά μιλάμε έχει αναπτύξει και skills που προ διετίας θα έλεγες ότι δεν θα το πετύχαινε ούτε σε 50 ζωές. Απέκτησε ταχύτητα, ξεχειλίζει από πλαστικότητα στις κινήσεις του, έχει δέσει το κορμί του και μπαίνει με τσαμπουκά στις "μάχες σώμα με σώμα", το μυαλό του είναι ξυράφι και "διαβάζει" τις φάσεις και γι' αυτό κατεβάζει πολλά επιθετικά ριμπάουντ ή μετατρέπει σε φόλοου-καλάθια άστοχες προσπάθειες των συμπαικτών του.

Το τρίποντό του είναι... πέναλτι πλέον, ειδικά όταν βγαίνει στην αδύνατη πλευρά και το μπουμπουνίζει. Πραγματικά, να είναι καλά το παιδί και να χαίρεται και το νέο του συμβόλαιο που το άξιζε 1.000%, τέτοια σοκαριστική μεταμόρφωση από έναν απλά καλό παίκτη σε top class, είναι case study. 

Χίλια μπράβο στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για την πρόοδό του και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι τη δύση της καριέρας του γιατί με αυτόν και δυο τρεις ακόμα, το μέλλον των Πειραιωτών προδιαγράφεται κάτι περισσότερο από ευοίωνο.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

11 σχόλια

  • Βασιλης
    Βασιλης Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η υπομονή, επιμονή και η αγάπη των κ.κ. Αγγελοπουλων, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έφεραν αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε θερμά
    Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω την ομάδα μας, έστω και αν ζω εκτός Ελλάδας.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους
    Πιστεύω πως εάν είχε έρθει ο Κώστας αντετοκουμπο τώρα θα είμασταν γεμάτοι σε όλες τις θέσης
    Έλληνας με τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν Στους ψηλούς

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικα ο Ολυμπιακος φτιαχνει παιχταραδες , αλλο ενα δειγμα οτι αυτη ομαδα εχει πετυχει με το παραπανω σε πολλα θεματα.. και ο Σπανουλης επαιξε φοβερο μπασκετ στον Ολυμπιακο και ο Βεζενκοφ ..ανεβηκε ενω ξεραμε οτι ηταν καλος απο τον Αρη πχ .. δε ξερω αν καταλαβαινουν μερικοι οτι σε μια χωρα που ειναι οπως ειναι ..υπαρχουν περιπτωσεις που καποιοι πετυχαν και ο Ολυμπιακος ..ειναι μια τετοια ( απο τις λιγες ισως) . Οσο για το σχολιο που λεει οτι υπαρχουν χειροτεροι παιχτες στο ΝΒΑ.. μπορει και να ισχυει... εχει σουτ , εχει παιχνιδι στη ρακετα, ακουλουθει τις φασεις με φολοου (συχνα) παιζει αμυνα, καρφωνει παιρνει ριμπαουντ τι αλλο να κανει ο ανθρωπος ?? Πραγματικα αν τον ειχαμε στην Εθνικη με Γιαννη Αντετοκουμπο και Σπανουλη (και αλλους) ποιος ξερει τι θα βλεπαμε.. (οσο επαιζε ο Σπανουλης υποθετικα μιλαμε)

  • Barlas7
    Barlas7 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα χρειάζεται 4αρι μου φαίνεται ….στο 4 μόνο τον βεζενκοφ και τον σχεδόν τελειωμένο πριντεζαρο !!!Ο ζαν σαρλ πάει πιο πολύ στο 5!!Με την ΑΕΚ τον ξεκίνησε 5αρι οποίος κατάλαβε τη κίνηση του μπαρτζωκα θα κατάλαβε ότι δε πρόκειται να πάρουμε 5αρι …λογικά θα πάρει 4αρι για να κατεβάζει και το βεζενκοφ όποτε θέλει!!!

  • Chrisss
    Chrisss Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζε είναι αυθεντικό ταλέντο . Με τη δουλειά που ρίχνει πάει κατευθείαν για NBA . Τι να κάνουμε ? να τον βγάζουμε στα μπουζούκια το βράδυ για να μη γίνει τόσο καλός ? Μακάρι να γίνει ο καλύτερος που μπορεί και να ζει να λέει για την ομάδα που πίστεψε σ' αυτόν . Μέχρι τότε όμως υπάρχει το φέτος και μια Ευρωλίγκα που έχει να πάρει !!!!

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv να αγιάσει το στόμα σου!

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα συνεχίσει έτσι ο Βεζένκοφ δυστυχώς βλέπω του χρόνου να μας την κάνει για NBA. Εκεί αγωνίζονται πολύ χειρότεροι πάικτες από αυτόν.

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες προσεξτε πώς παρουσιαζετε τα θεματα, γιατι ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια. Ειδα τον τιτλο φωτογραφικα (σοκ...Βεζενκοφ) και για κλασματα δευτερολεπτου...ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ! Παρεμπιπτοντως, να ρωτησω. Για μεταγραφη (3αρι ή και 5αρι) εχουμε καποιο νεοτερο ή εχει ατονησει εντελως το θεμα; Ρωταω γιατι γραφοταν οτι μιλουσαμε με παικτη-ες. Ευχαριστω.

    REDGOAL: Φίλε τσεκάρουν την αγορά. Ο Παπανικολάου είναι ο πσράγοντας που θα κρίνει την προσθήκη. Αν συνεχίσει να ανεβαίνει τότε είναι πιθανό να έρθει ψηλός αντί για 3άρι

  • pan
    pan Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ ευστοχο και σωστο κατ εμε αρθρο..ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ λίγο έλειψε να πάθω σοκ με τον τίτλο του άρθρου. Το "σοκ με Ζεκα" που διάβασα σήμερα μου φτάνει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...