roumeliotis

lentiamo

Ανανέωση ή... αντίο σε φωτιά-Βεζένκοφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Εuroleague φέτος, καθώς το περασμένο καλοκαίρι δούλεψε πολύ και έχοντας την απεριόριστη εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οργιάζει.

Σε 22:30'' στο παρκέ μέσο όρο, ο τύπος είναι... φωτιά καθώς έχει 10.4 πόντους με 45% στο δίποντο, 43% στο τρίποντο, 90% στις βολές, 5.3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 13.8 στο σύστημα αξιολογησης.

Μια τρομερή παρακαταθήκη για το μέλλον καθώς ο 25χρονος Βούλγαρος διεθνής έφτιαξε το κορμί του, την πλαστικότητα κινήσεων, την εκρηκτικότητά του και την ταχύτητά του και πλέον παίζει και στο "4" και στο "3" χωρίς πρόβλημα, με μεγάλο του ατού φυσικά το... φαρμακερό τρίποντο.

Αυτά είναι τα... good news που λέμε, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και bad news. Ποια είναι τα κακά; Ότι το καλοκαίρι του 2020 που ανανέωσε, το έκανε για δυο χρόνια κάτι που σημαίνει πως σε ένα χρόνο από σήμερα θα βαδίζει προς λήξη συμβολαίου.

Ο τύπος είναι... λίρα εκατό και αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίας δεκάρας. Δεν... κοροϊδεύει στο παρκέ, πάντα τα δίνει όλα και είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αν συνεχίσει έτσι και περιμένει ο  Ολυμπιακός για να τον ανανεώσει την άνοιξη ή το καλολαίρι του 2021, τότε θα είναι... ζόρικα τα πράγματα. 

Ήδη μαθαίνω ότι ρωτάνε για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό προπονητές από ομάδες με μεγαλύτερες τσέπες όπως ο Τσάβι Πασκουάλ από τη Ζενίτ, ο Έτορε Μεσίνα από την Αρμάνι αλλά και ο Εργκίν Αταμάν από την Εφές.

Θεωρώ επιβεβλημένο να πάνε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε πρόωρη ανανέωση με ένα τετραετές ως το καλοκαίρι του 2025 και καλύτερα λεφτά για τον Βούλγαρο διεθνή πάουερ και σμολ φόργουορντ.

Δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει τίποτα. Το τι μπορεί να δώσει το είδαμε στο παρκέ όταν έτυχε εμπιστοσύνης από τον προπονητή. Από κάτι Ζαν-Σαρλ και Ρούμπιτ και πάει λέγοντας, χίλιες φορές να τα σκάσεις σε αυτόν που ξέρεις και τον έχεις στα πόδια σου παρά σε "στοιχήματα".

Αν κάνει άλλη μια σεζόν σαν την φετινή ο παίκτης, εύκολα γίνεται μετά εκατομμυρίου. Πολύ εύκολα. Ειδικά τώρα στη μετά-Σπανούλη εποχή που θα ψάχνεις τους ηγέτες και καρυδάτους με τα... κιάλια, θεωρώ ότι ο Σάσα Βεζένκοφ πρέπει να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι για πολλά χρόνια.

Αυτός μαζί με Σλούκα, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, ΜακΚίσικ, Μάρτιν και 3-4 δυνατούς ξένους θα είναι από τα σημαντικά "γρανάζια" της νέας εποχής.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

23 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedKing7 από τα καλύτερα ρόστερ που έχω δει εδώ μέσα!

    PG Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης
    SG Ντόρσεϊ, Μακ Κισικ, Σπανούλης, Λαρεντζάκης
    SF Παπανικολάου, Βεζένκοφ
    PF Μήτογλου, Πρίντεζης, Ζαν Σαρλ
    C Μίκι, Μάρτιν, Κουφός

    Θα έβαζα και Goss για άσσο με μεγαλύτερο upside, Hackett για φθηνότερη λύση. Λούντζη και εγώ τον έχω βάλει, μάλλον πρέπει να τον δούμε αλλά λίγο άστατος.

    Στο 2 Dorsey δαγκωτο και σαν σκόρερ μου αρέσει ο Erick Green για αντί-Σπανουλης.

    Στο SF σωστά βγάζεις τον Βεζε εκεί γιατί κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια του τα έκανε στο 3, θα ήθελα και ένα ακόμη κλασσικό 3 που όμως κατεβαίνει άνετα και στο 2 (spot up shooter) όπως ο Broekhoff με αναμφισβήτητη σουταρα (και Ericsson μπαίνει σε αυτή την κατηγορία).

    Πότε δεν έχεις αρκετό σουτ, λένε κάτι προπονητές!

    Επίσης το 4/5 συμφωνώ απολύτως, μου αρέσει που κρατάς Λίβιο, όσοι γνωρίζουν από μπάσκετ βλέπουν ότι το παιδί είναι στο όριο να κάνει breakthrough season (όπως έκανε ο Sasha φέτος) αλλά θέλει λίγο περισσότερη πίστη, και να παίζει στη θέση του. Έχει και υποτιμημένο σουτακι επίσης.

    Άλλη μια πρόταση αντί Mickey/Μήτογλου είναι ο Landale που έπαιζε Ζαλγκίρις το 19-20 και έψαξε ΝΒΑ, αλλά δεν το βρήκε φέτος. Θεωρώ φθηνότερος και από τους 2, και ενδεχομένως μεγαλύτερο upside (σκληρό Παιχτακι, 2.11 νομίζω ύψος, σουτάρει απ' έξω). Θεωρώ με 600-700.000 έρχεται, ενώ οι άλλοι θα θέλουν κάνα μυριο.

    Επίσης να βάλω μέσα και τους 2 26χρονους της Βαλένθια (η αγαπημένη μου ομάδα να βλέπω φέτος) Hermannsson για pg και Tobey για center, αλλά έχουν συμβόλαια, και νομίζω έχουν αυξηθεί πλέον πολύ τα συμβόλαιά τους (ο Hermannsson είχε μείνει ελεύθερος από Alba..), ο Tobey θα θέλει περίπου 40% παραπάνω από Κουφό, και ο Ισλανδός κάνα 20% πάνω από Walkup/Goss.

    Όλα αυτά με Σπανούλη/Πρίντεζη ως 14/15οι παίχτες. Αν θέλουν να είναι 11/12 πάει περίπατο ο προγραμματισμός και πάμε πάλι για θέσεις 12-14..

  • φωυης βλαχοπουλος
    φωυης βλαχοπουλος Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    πιστευω οτι ειναι αναγκαιοτατη η αναπροσαρμογη του συμβολαιου του βεζενκοφ πρωτον για να διατηρηθουν οι ισορροπιες σε περιπτωση που ερθει και μητογλου το καλοκαιρι (που αποκλειεται να ερθει με λιγοτερα απο αυτα που περνει απο τους απεναντι) δευτερον και κυριοτερον γιατι στην αρχη της χρονιας λεγαμε οτι αν θελει 600 πρεπει να αποδειξει οτι τα αξιζει , ε το απεδειξε λοπιον και σε εμενα και σε οποιονδηποτε αλλο ειχε τους ενδοιασμους του και με το παραπανω οντας παικτης κλειδι για την λειτουργια της ομαδας. ΑΝ δεχτουμε οτι η ομαδα ετοιμαζεται για επιστροφη στην Α1 με οτι αυτο συνεπαγεται απο αποψης εσοδων πισευω οτι δεν θα ειναι και τοσο απαγορευτικη μια προταση για 700-750 για τετραετες τι λες κι εσυ RED GOAL?

    REDGOAL: Δεν θα λέγαμε όχι αν υπέγραφε τετραετές με 700 φίλε. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει και τα διπλάσια

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θες να είσαι μεγάλη ομάδα τους παίκτες που σου έχουν αποδείξει έμπρακτα πως αξίζουν τους κρατάς. Τώρα θα μου πεις τι κάνεις αν δε σου βγαίνουν τα κουκιά; Προτιμότερο είναι να πας σε στοιχήματα σε άλλες θέσεις.

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7. Φίλε μου είδα τον αγώνα σήμερα. Ο Λόιντ είναι μεγάλος παίχτης. Σκοράρει , παίζει και άμυνα και γενικά είναι παίχτης που δεν έχει φτάσει ταβάνι ακόμα. Μήπως πρέπει να κλείσει άμεσα η ομάδα αυτόν τον παίχτη;;;

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλο ενα ασυλληπτο παιχνιδι ο Λοιντ αποψε εναντιον του βαζελα στο ΟΑΚΑ.Σε 25 λεπτα 27ποντοι 5ασιστ 4 ριμπουντς 1κλεψιμο 2 λαθη και pir 30. Με πιο λογικο usg rate οπως αυτο που ειχε στην Βαλενθια(γιατι η αληθεια ειναι οτι ολος ο Αστερας ειναι στημενος γυρω απο αυτον)θα ηταν perfect fit για την ομαδα μας.Και η φαση ειναι οτι δεν κλεβει και δεν τεμπελιαζει ουτε στην αμυνα.Σπαει τα σκριν και κυνηγαει με λυσσα τον αντιπαλο γκαρντ ασκωντας του μεγαλη πιεση.
    Μιλαμε για παικτη που το κασε του παραμενει κατω απο 1εκ.Δεν το παιζω κοουτς αλλα για μενα αν μπορει ο Ολυμπιακος να κλεισει Λοιντ-Ντορσευ απο τωρα δεν το συζηταμε οτι θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν το κανει

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά κ να μείνει δεν το συζητάμε αυτό αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είναι στην θέση 3 με Παπ κ Ερικσον της Άλμπα (βομβαρβιστης)να πάρει την θέση του Χάρισον κ ο Μακκισικ να είναι στην θέση 2..
    REDGOAL πιστεύεις ότι θα κοιτάξουμε καθόλου τον Ερικσον της Άλμπα Β...;;

    REDGOAL: Αν δεν συνεχίσει εκεί...

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ανανέωση του Βεζενκοφ πρέπει να γίνει αύριο κιόλας. Όπως έγινε του Μακκισικ έτσι με τον Βεζενκοφ. Πρέπει να του δείξει η διοίκηση με τον τρόπο της ότι είναι σημαντικότατο κομμάτι της ομάδας και όχι ένας ακόμα παίχτης. Δεν πρέπει να καθυστερήσουν γιατί είτε θα χαθεί ο παίχτης είτε θα πληρώσουμε πάλι υπεραξία! Αγγελοπουλοι έστω και τώρα ξυπνήστε με το θέμα των πρόωρων ανανεώσεων σε κομβικούς παιχτες!!!

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ν ανανεώσει, δεν μπορώ ν ακούω ότι ο Σλούκας δεν είναι καλός παίχτης. Απλά μην κρυβόμαστε πίσω από τ δάχτυλο μας. Ο Παπανικολάου μόνο βασικός δεν μπορεί θεωρηθεί χωρίς σουτ, ντραιβ, ποσταρισμα κ μόνο μ άμυνα, ριμπάουντ κ σωστές τοποθετήσεις. Πόσο μάλλον όταν βγάζει τόσο συχνούς τραυματισμούς. Η ομάδα πονάει στο 3. Πρέπει ν εκμεταλλευτούμε τ γεγονός ότι ο βεζενκοβ μπορεί ν παίξει στο 3,4. Δε μιλάω για 1,5 π είναι πασιφανές τ θέμα, αλλά δεν μπορούμε ν έχουμε τεράστιες απαιτήσεις, όταν μας λείπουν παίχτες σε πολλές θέσεις.

  • Ν
    Ν Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κακό με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι τώρα που χάθηκαν όλα θα παίξουν 2-3 παίχτες καλά κ θα πέσει πάλι στάχτη στα μάτια.ο σασα είναι ανεβασμένος αλλά χαλαρώστε λίγο 1,2 τετραετές πολλά λεφτά
    Επισης θες 4αρι βασικό ή καλύτερο από Πρίντεζη ζαν σαρλ μην τρελαθούμε κιόλας κ την βγάλουμε στο 4 με λιβιο σασα κ Πρίντεζη πάλι.θες έναν τζονι ομπραιαντ στα καλά του ένα τέτοιο 4αρι να εχει κ παιχνίδι με πλάτη που δεν έχει ο σασα
    Τα ίδια κ με σλουκα έκανε ένα καλό 2ο ημίχρονο χθες μετά από ποσό καιρό διαβάζουμε σκοτώνει κάνει κλπ
    Ο σπανουλης ένα καλό ματς με ζενιντ τα ίδια πάλι έναν χρόνο ακόμα κ έχει 15 ποιοτικά λεπτά κ του χρόνου
    Τώρα που χάθηκαν κ με την αλμπα δεν μ λέει κάτι
    Θα παίξει στο τέλος κ ο ελις καλά θα ανανεώσει κ αυτος (αυτό δεν γίνεται ούτε σε όνειρο)
    Ηρεμία κ μην ξεχνάμε ότι η χρονια πήγε ναυάγιο το μόνο κέρδος είναι ο σασα ο λαρε κ ο μακισικ

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μείωση στο συμβόλαιο του Παπανικολάου μετά από συζήτηση μαζί του η αλλιως αποδέσμευση και αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Βεζενκοφ...
    Δεν νομίζω ότι μπορεί η ομάδα να έχει μπάτζετ εκατομμύριου για ολους

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...