roumeliotis

Carwiz

Αυτοί είναι οι πραγματικοί προπονηταράδες...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει... απομακρυνθεί δυο και τρία επίπεδα από τους διώκτες του εν Ελλάδι και αυτό φαίνεται σε κάθε παράμετρο του παιχνιδιού και της καθημερινότητας στα "στρατόπεδα" του Top4, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Θρύλο.

Με τα καλά του και τα κακά του, ο Πορτογάλος παρουσιάζει εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν δυο, έργο και αποτελέσματα. Μπορεί η πρώτη του σεζόν να μην έφερε κούπες και τίτλους, όμως η ομάδα είχε αρχίσει να δείχνει δείγματα και "χτιζόταν" για να βλέπουμε το καλό ποδόσφαιρο που βλέπουμε από το καλοκαίρι του 2019 με συνέπεια.

Οι απέναντι τι κάνουν στο ίδιο διάστημα; Έχουν αλλάξει 300 προπονητές και παίκτες, ταυτότητα αγωνιστική δεν έχουν βρει και δεν έχουν βάλει καν τις βάσεις για να την βρουν την επόμενη διετία-τριετία. Έχουν βάλει προπονητές-παρωδίες στους πάγκους τους και ανθρώπους νηπιακού επιπέδου σε πόστα-φωτιά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη... ευλογία για τον Ολυμπιακό από το να διατηρούν οι αντίπαλοί του τον πήχη στον... πάτο. Μακάρι να μην ξυπνήσουν ποτέ και οι "προπονηταράδες" τύπου Λάσζλο Μπόλονι, Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ να ριζώσουν σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα για πολλά χρόνια.

Πραγματικά, με αυτούς απέναντι ο Πέδρο Μαρτίνς θα στήνει γλέντια στα ματς που πρέπει και θα παίρνει κούπες και τίτλους με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης που για τα ελληνικά δεδομένα έχει ένα πλήρες ρόστερ ικανό να κονιορτοποιεί κάθε αντίπαλο και να μην τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι ποτέ.

Γι' αυτό λοιπόν είμαι υπέρ της δουλειάς και του έργου των Λάσζλο Μπόλονι, Πάμπλο Γκαρσία και Μανόλο Χιμένεθ. Εύχομαι από καρδιάς να μείνουν 10 χρόνια έκαστος στο πόστο του για να φτάσουμε τα 56 πρωταθλήματα για πλάκα. Τι Γκουαρδιόλα και Κλοπ; Μπόλονι, Γκαρσία και Μανόλο λέμε...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

7 σχόλια

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76 επειδή σου ρίχνω ένα χρόνο κι έτυχε να βρεθώ στην 7, στο ΟΑΚΑ αλλά κι αλλού σε κάποια ματς στα πέτρινα χρόνια βγαίνεις λάθος. Εξηγώ όπως θα δεις με ποια λογική θα ήθελα να είναι κι οι άλλοι λίγο δυνατότεροι, γνώμες είναι αυτές βέβαια.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Φώτη μην τα μπερδεύεις, κανείς δεν τους λυπάται και γενικότερα ούτε μας νοιάζει τι κάνουν, εμείς την ομάδα μας κοιτάμε. Όμως εγώ τη διαφωνία μου την εξέφρασα πάντα με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Αν υποθέσουμε όπως λες πως έπεφταν στη Δ΄Εθνική θα γινόταν εκ των πραγμάτων εσύ να έχεις μπάτζετ 70εκ. κι ο αμέσως επόμενος πχ 2 ή και 10εκ; Εφόσον η κάψα μας είναι η διάκριση στην Ευρώπη έτσι; Αν μας καλύπτει μόνο να παίρνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο τότε αλλάζει. Όσο για τα πέτρινα χρόνια θα τα πληρώνουν για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο Μαρινάκης είναι πανίσχυρος, σκέψου όμως για παράδειγμα να πει πχ ο Μελισσανίδης το καλοκαίρι παίρνω τον τάδε προπονητή και βάζω και 20εκ. για μεταγραφές, μόνο κι από εγωισμό ο δικός μας θα έβαζε παραπάνω, όπου χρειαζόταν βέβαια γιατί η ομάδα είναι στρωμένη. Βέβαια το άρθρο για τους προπονητές μιλάει αλλά και το Γκουαρντιόλα να έχεις αν το υλικό είναι από μέτριο έως κακό δεν θα κάνει και πολλά. Όσο για το Μαρτίνς, προσωπικά τον στήριζα απ'την πρώτη σεζόν που χάσαμε το πρωτάθλημα και πολλοί ήθελαν το κεφάλι του. Την Πέμπτη όμως τα σπουδαία που θα μετρήσουμε πραγματικά τις δυνάμεις μας.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ συμφωνώ με τον Φώτη.Μακαρι να διαλυθούν.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Με εκφραζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ o redgoal. Φίλε Φώτη δεν ξερουν απο πέτρινα οι φίλοι της ομάδας και γι αυτο γραφουν οτι γραφουν.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο και μπράβο στο Red Goal που πάντα γράφει αλήθειες..... Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι αντίπαλοι της ομάδας πάρα μόνο η ομάδα μου. Μου κάνει χάρη να πέσουν στην Δ'Εθνικη. Το μόνο που ξέρουν είναι να στάζουν χολή για τον Ολυμπιακο ο οποίος τους έχει ισωπεδωσει πάρα τα εμπόδια και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση όπως είναι συνηθισμένοι. Όταν ο Ολυμπιακός πέρασε τα πέτρινα χρόνια δεν νομίζω να λυποταν κανείς από τους αντιπάλους. Τώρα λοιπόν πληρώνουν και θα πληρώνουν για πολλά χρόνια τα πέτρινα...... Άκου εκεί να τους λυπηθουμε κιόλας.... Πάτε καλά μωρέ;;;;;; ;;

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ διαφωνώ με το άρθρο γιατί αν γίνουν οι άλλοι καλύτεροι θα δυναμώσουμε κι εμείς περισσότερο αν θέλουμε να είμαστε και πάλι ένα και δυο σκαλιά πάνω κι αυτό θα μας βοηθήσει και στην Ευρώπη να είμαστε ακόμα πιο ισχυροί. Αν είναι καφενεία γιατί να κάνει υπερβάσεις η διοίκηση, για να το παίρνει απ'τα Χριστούγεννα; Κι ούτε είναι το πιο εύκολο να παίζεις Κυριακή σε επίπεδο 2 και την Τετάρτη να πηγαίνεις να παίξεις στο επίπεδο 10 στο cl. Χώρια που θα έφερναν και κάνα ρημάδι βαθμό στη χώρα να μην μας περνάει η Κύπρος κι η Σερβία κι ο Θρύλος να παίζει επίσημα ματς απ'τον Ιούλιο.

  • GracefulMole
    GracefulMole Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ διαφωνώ. Θα ήθελα και οι τρεις αυτές ομάδες να δυναμώσουν, και όχι μόνο αυτές οι τρεις αλλά κι άλλες, γιατί αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό ανεβάζοντας το επίπεδο. Επίσης αυτό θα έδινε μεγαλύτερη αξία στις νίκες μας, γιατί κακά τα ψέματα δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να πανηγυρίζει τις νίκες απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναικό!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...