roumeliotis

Carwiz

Απλώνει... δίχτυα σε Μήτογλου ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει διακοπές από τον Φλεβάρη και θέλοντας και μη καταστρώνει τα πλάνα του πλέον για τη νέα σεζόν και ήδη οι Πειραιώτες θέτουν στόχους που θα κυνηγήσουν όπως ο Ντίνος Μήτογλου.

Κακά τα ψέματα, στα 9 εναπομείναντα ματς για την τρέχουσα Euroleague ο στόχος είναι απλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα καθώς η 8άδα έχει κάνει... φτερά και αυτό δίνει χρόνο και άνεση για σωστό προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι των Πειραιωτών βρίσκεται το όνομα του Κωνσταντίνου Μήτογλου ο οποίος διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και σαφέστατα θέλει να "εξαργυρώσει" τις εμφανίσεις του με τα πράσινα, υπογράφοντας ένα δυνατό συμβόλαιο.

Ο Θρύλος τον έχει ψηλά στη λίστα του καθώς ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα αποχαιρετίσει και τυπικά τον Απρίλη, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει και γενικότερα οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο και μάλιστα μοιάζει ιδανική επιλογή ένας πολύ καλός παίκτης που παίζει στο "4" για να διαδεχθεί τον Air-Print ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στο "5" όπως ο Γάλλος.

Ο 25χρονος άσος των 210 εκατοστών ύψους, έχει... συνδετικό κρίκο με τον Ολυμπιακό και μάλιστα "δυνατό" καθώς η εταιρία Wasserman που έχει τα δικαιώματά του εδώ και περίπου ένα χρόνο, είναι αυτή που είχε στον Ολυμπιακό τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι και τον "πακέταρε" για το ΝΒΑ.

Πολλοί λένε για το 1.000.000 ευρώ περίπου που πήρε ο Ολυμπιακός από τη μετακόμιση του νεαρού Σέρβου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πού θα πάνε και αν θα τα ρίξει ο Θρύλος στην ενίσχυση του ρόστερ. Αυτό μπορεί να μην έγινε ως τώρα, όμως δεν αποκλείεται αυτό το "πακέτο" να πάει για τον Ντίνο Μήτογλου.

Ας μπούμε στο "ψητό" τώρα. Εμπόδια για να δούμε τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ στον Πειραιά υπάρχουν πολλά και τα καταγράφουμε. Πρώτον και σημαντικότερον, αν και τί πρόταση ανανέωσης θα του κάνει ο Παναθηναϊκός. Αν οι πράσινοι ρίξουν στο τραπέζι του ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ ετησίως, μπορεί να το πάρει και να ανανεώσει.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό είναι το αν έχει βλέψεις για ΝΒΑ, κάτι πάντως που από το περιβάλλον του έχει... εξασθενίσει καθώς ξέρει ότι αν ψαχτεί για εκεί, τα λεφτά που θα πάρει από ομάδα Euroleague δεν πρόκειται να τα βρει.

Τρίτον και επίσης βασικό για να έχουμε το "μπαμ" του καλοκαιριού με μετακόμιση από τα πράσινα στα ερυθρόλευκα είναι αν αντέχει ο παίκτης ακριβώς αυτή τη μετάβαση. Το έκανε πριν από χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης, πέρυσι το καλοκαίρι ο Νικ Καλάθης "κώλωσε". Ο Μήτογλου; Κανείς δεν ξέρει.

Το βέβαιο είναι πως τα 500.000 ευρώ που παίρνει φέτος στον τελευταίο του χρόνο (σ.σ. είχε ξεκινήσει με 350.000 από το 2017), φαντάζουν λίγα για την αξία και κυρίως για το τι προσφέρει ως "μελλοντικό πακέτο" ο συγκεκριμένος παίκτης. Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του και είναι διατεθημένος να κάνει την υπέρβαση και να ρίξει στα... πόδια του ένα δυνατό συμβόλαιο 800.000 ευρώ ίσως και περισσότερα. 

Τι θα γίνει και πότε θα έχουμε νεότερα; Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Είναι εντελώς στα... σπάργανα το θέμα και όπως προαναφέραμε για να μπει το... νερό στο αυλάκι θα πρέπει να ξεπεραστούν τα "εμπόδια" προκειμένου να γίνει κουβέντα σε δυνατή βάση. Κρατάμε για την ώρα πως στον Πειραιά εκτιμούν πολύ το ταλέντο του Έλληνα διεθνή άσου και αν το έδαφος είναι πρόσφορο θα κινηθούν την κατάλληλη ώρα.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο να κάνει career-high σε πόντους στην Euroleague με 29 απέναντι στην "πεθαμένη" μεν αλλά πάντα με αξιόλογες μονάδες Χίμκι...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

28 σχόλια

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ισχύει ότι πάγωσαν οι επαφές τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα επειδή υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στον παίκτη και μέλος της διοίκησης?

    REDGOAL: Δεν το γνωρίζουμε φίλε

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    μια σκεψη μου ειναι οτι αν δωσει 8 -9 κατοσταρικα στο μητογλου ,ο βεζενκοφ που ουσιαστικα ειναι ο πιο βελτιωμενος μας παικτης φετος παιζει να στραβωσει (νομιζω οτι εχει συμβολαιο γυρω στο 500ρικο) . ο παπανικολαου με 2 ευρωλιγκες στην πλατη , περασμα επιτυχημενο απο βαρκελωνη και παρουσια στο ΝΒΑ (εστω και σαν ρολιστας) παιρνει τοσα (αντε κατι παραπανω) κι αν το δευτερο τεσσαρι σου παιρνει τοσα ποσα θα σου ζητησει ο πρωτος σου σεντερ ? με λιγα λογια καλως να ορισει ο ντινος αν θελει , γιατι μου αρεσει πολυ ως παικτης αλλα πρεπει να μην χαλασουν λεπτες ισορροπιες στον κορμο μας

  • RedV
    RedV Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσον αφορα την προσθηκη του Χεζονια στον βαζελο, παιδια οσο κι αν σας φαινεται παραξενω, αυτο ειναι ευχαριστο νεο για εμας. Μπορει τωρα να ψιλοζηλευουμε για την μεταγραφη(ας ειμαστε ειλικρινεις) αλλα αυτο σημαινει οτι τα διαθεσιμα λεφτα για ανανεωσεις λιγοστευουν. Θεωρω πως πλεον αυξανονται οι πιθανοτητες να μην ανανεωσει ο Μητογλου με τους απεναντι, αρα ανοιγει ο δρομος για να κανουμε εμεις κινηση. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να καταληξει ο παιχτης στο λιμανι.

  • Στεφ7
    Στεφ7 Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal για Πρίντεζη ποια είναι τα δεδομένα σχετικά με την απόσυρση του;
    Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό το καλοκαίρι;

    ΥΓ1. Συγγνώμη που σας βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις αλλά το κάνουμε επειδή είστε το μοναδικό σάιτ που μας απαντάει με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε!

    ΥΓ2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σχετικά με τον χάκετ. Με καλυψατε πλήρως!

    REDGOAL: Ο Πρίντεζης είναι στο 50%-50%

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ;;; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!
    Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ!!!!

  • Στεφ7
    Στεφ7 Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal υπάρχει πιθανότητα να μείνει ελεύθερος ο χάκετ και να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί του;

    Είναι μπασκετική καψούρα ο συγκεκριμένος και θα ήθελα πολύ να γυρίσει πίσω.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    REDGOAL: Είναι 34 και έβγαλε σοβαρό τραυματισμό φέτος. Μοιάζει απίθανο, ειδικά τώρα που ο Θρύλος θέλει νέο αίμα και στα γκαρντ. Φυσικά, ισχύει και εδώ το ποτέ μη λες ποτέ αλλά μοιάζει αδύνατο...

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77, το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα ο συγκεκριμενος παιχτης δεν εχει δειξει οτι καιγεται να ειναι ηγετης σε μια ομαδα ή εστω το πρωτο ονομα οπως εκανε ο Παπαπετρου οταν ηταν σ'εμας. Θεωρω οτι αν του δωσουν τα χρηματα που ζηταει θα ερθει ακομα κι αν ειναι δευτερη επιλογη. Το βασικοτερο ειναι να μην εχει ενδοιασμους για μια τετοια μετακινηση οπως ο Καλαθης. Εν πασει περπτωσει, εδω θα ειμαστε το καλοκαιρι να τα ξανασυζητησουμε.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 03:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε RedV μακάρι αυτό για τα συμβόλαια που λες στον Παναθηναϊκό να ισχύει.
    Όταν μιλάω για ηγέτες εννοώ τη γενικότερη συμπεριφορά κάποιου μέσα στο γήπεδο. Όχι μόνο τους πόντους που βάζει. Ο Παπαπέτρου βάζει καλάθι από το ένα μέτρο με αντίπαλο την Λάρισα και γυρίζει στην άμυνα λες και είναι ο πιπεν. Ο Σπανούλης στα 39 και βουτάει σε φιλικό με +30 να σώσει μια μπάλα. Δεν είναι μόνο οι πόντοι το ξανά γράφω. Είναι γενικότερα πως επηρεάζεις το παιχνίδι της ομάδας σου. Σκέψου τον Ολυμπιακό του 12-13 χωρίς Σπανούλη και τον φετινο Παναθηναϊκό χωρίς Παπαπέτρου και θα καταλάβεις τη διαφορά.
    Όταν μιλάω για δεύτερο ρόλο εννοώ σε θέμα ονόματος. Όταν έχεις στην ομάδα σου τους Σλούκα Παπανικολάου Πρίντεζη Σπανούλη ε δεν είναι πρώτο όνομα ο Μήτογλου.
    Μακάρι να έρθει και όλα.τα άλλα θα τα συζητάμε στην πορεία

  • Giannis17
    Giannis17 Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έρχεται ο Μήτογλου...δεν είναι θέμα χρημάτων...είναι θέμα ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βεζενκοφ...και επειδή παίζουν και περίπου στην ίδια θέση..δεν θα το φέρει..το εχει πει ο ίδιος ο μάνατζερ ..επομένως Αγραβανης μόνο αντί του Γάλλου...αλλά εκεί κοιμούνται

    REDGOAL: Έχει αλλάξει μάνατζερ εδώ και ένα χρόνο, άσε που ο Βεζενκοφ θα παίρνει αρκετό χρόνο και στο "3" ενώ ο Μήτογλου μπορεί κάποια λεπτά και στο "5"

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ερωτημα ειναι αν ο παιχτης σκεφτεται τον Ολυμπιακο σαν πιθανο προορισμο του.
    Ρεντ, φανταζομαι δεν γνωριζουμε κατι για τις προθεσεις του παιχτη;

    REDGOAL: Όχι φίλε. Πιθανολογούμε πως ούτε στην οικογένειά του δεν θα πει κάτι αν είναι να κατηφορίσει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...