roumeliotis

leptokariopoulos

Προτάθηκε ο Άπσοου στον Θρύλο (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για σέντερ και ήδη έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες, παρά το γεγονός και το τονίζουμε αυτό, ότι δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση 100% για να προχωρήσει η ομάδα σε προσθήκη, παρά μόνο αν βρει κάτι εξαιρετικό που να "κουμπώνει" στα "θέλω" του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μια από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στον Πειραιά αναφέρει το όνομα του Ρόμπερτ Άπσοου. Ο 27χρονος σέντερ ύψους 213 εκατοστών αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα για την... αρπαχτή στην Αλ Αχλί στο Μπαχρέιν και ενώ πέρασε ένα φεγγάρι και από τη Φουενλαμπράδα στην αρχή της σεζόν όπου σε 3 ματς στην Ισπανία είχε 10.3 πόντους με 4.7 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο.

Την σεζόν 2019-2020 έπαιζε στην Τουρκία και τη Μπουγιουκμετσέ με την οποία είχε σε 19 αγώνες και 27' συμμετοχής απολογισμό κατά μέσο όρο 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 15 στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα, το κορυφαίο του ματς το έχει κάνει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε όταν και είχε νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Άξιο αναφοράς είναι και η τελευταία του σεζόν στο κολλέγιο του Ουάσιγκτον όταν και είχε 10.9 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 4.5 μπλοκ, τα περισσότερα από κάθε άλλον σε όλο το ΝCAA.

Το step-up που λέμε, το έκανε τη σεζόν 2018-2019 στην Άρκα Γκντίνια όταν και είχε 11,7 πόντους κατά μέσο όρο στο Eurocup με 6,6 ριμπάουντ και 1,7 μπλογκ, ενώ είχε 50/79 δίποντα και 11/22 βολές. Έχει παίξει και σε Λίβανο, Βενεζουέλα πριν πάει στην Πολωνία για την Γκντίνια και φυσικά σε Τουρκία και Ισπανία.

Πρόκειται για έναν σέντερ με τεράστια χέρια και έφεση στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Παράλληλα, παίζει με πλάτη, είναι καλός αμυντικός και ριμπάουντερ ενώ τα 213 εκατοστά του γεμίζουν τη ρακέτα που είναι κάτι το οποίο αποζητάει ο Coach-B.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι απλά μια πρόταση ενώ καθημερινά φτάνουν και νέα ονόματα στον Πειραιά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την προσθήκη ή μη στο "5".

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου RG AGENT

30 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    RG
    ΓΕΙΤΣΕΣ

  • Μανωλης
    Μανωλης Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρουμε τι buy out έχει mosley που λέει ο φίλος ο patriot?

  • Red patriot
    Red patriot Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον Άσο Gary Browne από τρεντο Ιταλίας έπαιζε πέρυσι νταρασουφακα!Κανονικος πλέι μέικερ παίζει άσος με πρώτο μέλημα την δημιουργία τρομερά αθλητικός παρότι 1.83 και φοβερός στη πίεση στη μπάλα με 3.3 κλεψίματα στο γιουροκαπ ξεκαθαρα άσος με τρομερή ταχύτητα θα αλλάζει το ρυθμό του παιχνιδιού και για το 5Αρι Πάρτε William Mosley της παρτιζαν όσοι τον εχουνε δει θα καταλάβουν τι εννοώ ρίξτε μια μάτια στο YouTube αν έχετε χρόνο!!

  • Kill Bill7
    Kill Bill7 Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη σας ξεγελάει το βίντεο είναι οι καλύτερες στιγμές του παίκτη όλα φαίνονται στο γήπεδο!!

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τα βίντεο φαίνεται να ξέρει μπάσκετ. Αλλά το βιογραφικό του -με Μπαχρειν, Τουρκία και λίγα λεπτά σε Ισπανία- δε λέει τίποτα σπουδαίο . Περίπτωση ¨Γουίλι Ριντ¨, μοιάζει να είναι.

  • S7evin
    S7evin Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ......ΓΕΙΤΣΕΣ......

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίχτης σε αυτή την ηλικία ενώ έχει περάσει από Ευρώπη ,πάει να παίξει στο Μπαχρέιν δεν είναι σοβαρός...

  • Ν
    Ν Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερά χαρακτηριστικά παιχνίδι με πλάτη αθλητικός 2.13 σουτακι τριπλά απλά μου φαίνεται περίεργο πως δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια ομάδα γνωστή
    Αν μπορέσει να τα δείξει όλα αυτά στο επίπεδο της eurlg είναι το θέμα

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε τον άμεσα. Ψηλός παίκτης, δυνατός στην άμυνα, μαζεύει ριμπάουντ, καλό σουτάκι από μέση απόσταση και μου άρεσε ότι παίζει και με τα δύο χέρια (είδα κάποια καρφώματα με το αριστερό). Έχει καλές κινήσεις σέντερ και θα βοηθήσει. Δεν έχει εμπειρία από υψηλό επίπεδο αλλά ούτε και οι Μάρτινς και Έλις είχαν. Αν δεν κοστίζει πολύ αξίζει τον κόπο να τον πάρουμε και να τον δοκιμάσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν.

    Μπαρτζώκα: ξύπνα και πάρε παίκτη στο 5, άσε τους εγωϊσμούς και διόρθωσε την ανορθογραφία στο ρόστερ που τη βλέπουμε όλοι από το καλοκαίρι κιόλας. Αν καθυστερήσεις κι άλλο η χρονιά χάθηκε.

  • Βυρωνας 777
    Βυρωνας 777 Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 03:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε το τώρα!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...