roumeliotis

leptokariopoulos

Ώρα αποφάσεων Coach-B και Λο-Ντόρσεϊ

casino loutrakiou
redwell

Τρεις σερί ήττες, οι δυο εντός έδρας, ρεκόρ 7-8 πλέον και η 8άδα φαίνεται να απομακρύνεται και ένα κρίσιμο... σταυροδρόμι στα πόδια του Γιώργου Μπαρτζώκα το οποίο καλείται να διαβεί παίρνοντας τον σωστό δρόμο.

Ανακατανομή ρόλων και πίστη στο ρόστερ που έχει τώρα στα χέρια του; Δυο προσθήκες στο "5" και στο "1" σε μια άλλη... εκδοχή των Λο-Ντόρσεϊ; Αλλαγή... φιλοσοφίας και προσέγγισης αγώνων; Όλα τα παραπάνω μαζί;

Η ουσία είναι ότι μαζί με τα Χριστούγεννα ήρθε και η ώρα των αποφάσεων για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Για να μην χαθεί οριστικά το "τρένο" και το υπόλοιπο τετράμηνο της σεζόν είναι μια αδιάφορη αγγαρεία για όλους, ο Coach-B πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφανθεί.

Το υλικό φέρει την υπογραφή του, κατά γενική ομολογία είναι αρκετά ποιοτικό και με μια δυο προσθήκες θα μπορούσε να γίνει τοπ, η ομάδα προχωράει με τα δικά του "θέλω" και αυτός είναι που καλείται να βγάλει το... κάρο από τη λάσπη.

Κάθε μέρα που περνάει και δεν αποφασίζει τί και πώς θέλει να το κάνει, είναι εις βάρος και της ομάδας και του ιδίου. Δεν υπάρχει πλέον το παραμικρό περιθώριο. Αν είναι να πάρει παίκτες ας τους πάρει... χθες. Αν είναι να μην κάνει προσθήκες ας μαζέψει την ομάδα να τα κουβεντιάσουν και να δούνε τι φταίει για τις απανωτές ήττες και την κακή εικόνα.

Αυτός έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι και αυτός θα αποφασίσει και θα κρίνει τη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Έχει το ελεύθερο από τη διοίκηση και τους αδερφούς Αγγελόπουλους να αποφασίσει. Κόουτς ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου και προχώρα. Μπορείς και πρέπει να τα καταφέρεις...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

51 σχόλια

  • 7footer
    7footer Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους τους οπαδούς μας. Ακόμα και σε αυτούς που παλεύουν στα σάιτ και στα σχόλια για την εξασφάλιση του καθημερινού σουβλακίου!
    Κσθυβρίζοντας το θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τον Σπανούλη.
    Για να στηρίξουν κάτι τυχάρπαστους περαστικούς που κερνάνε σουβλάκια για να επιβιώσουν, γιατί απέτυχαν σε άλλες ομάδες και τους ξαναμαζέψαμε για να τους φτιάξει πάλι την καριέρα και το όνομα ο Σπανούλης.
    Που πριν τον Σπανούλη ούτε η μάνα τους δεν ήξερε ότι είχαν ως επαγγελματική ασχολία το μπάσκετ. Γιατί τους χαρτζιλίκωνε!
    Και από τύχη συνεργάστηκαν με αυτόν που έκανε τον Ολυμπιακό την πιο πετυχημένη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα και τους έκανε γνωστούς και εκατομμυριούχους.
    Δε θα βάλουμε λοιπόν στο ίδιο σακί τον καλύτερο παίχτη στην ιστορία της Ευρωλίγκας που έκανε τον Ολυμπιακό την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, με κανένα υστερικό, κομπλεξικό, ψυχοπαθή, τυχοδιώκτη περαστικό από τον Ολυμπιακό.

  • Βαγγελης7
    Βαγγελης7 Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ δεν υπαρχει παιδια απογαλακτισμος ουτε της μπαρτσα απτον ναβαρο ουτε του θρυλου μας απτον βασιλη. Ξετετε γιατι? Γιατι ο κουριτς δεν ειναι ναβαρο, ο σλουκας δεν ειναι βασιλης. Θελετε να απογαλακτιστουμε? Ας μαζεψουμε λεφτα να φερουμε τον ιρβιγκ. Αλλιως θα βαφτιζουμε τον γκος νεο μας ηγετη. Χαρειτε τον κ εσεις, ας τον εκμεταλευτει σωστα κ ο κοουτς. Για 15 λεπτα. Σωστα ομως. Γιατι εγω βλεπω εναν λαρετζακη να ειναι factor στο βελιγραδη κ στα επομενα 2 να βαραει παλαμακια. Να ξεκιναει πενταδες με χαραλαμποπουλο κ τζεκινς. Πειτε μου ΕΝΑ πρωτο δεκαλεπτο που ξεκινησαμε κ πηραμε διαφορα. Εχουμε φτασει δεκεμβριο κ ακομα πειραματα κανουμε. Να μην φυγει ο μπαρτζωκας γιατι κ γω τον θεωρω καταλληλο για τον θρυλο, ας τα ξεμπλεξει λιγο ομως στο μυαλο του. Ηρεμια συγγαυροι, μακαρι εγω να κανω λαθος αλλα νομιζω απο του χρονου θα βαφτιζουμε κ μεις τους παπαπετρους κ τους νεντοβιτς νεους ηγετες για...την 12τη θεση. Κ παλι καλες γιορτες σε ολους με υγεια.

  • Βαγγελης 7
    Βαγγελης 7 Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαυτο λεω ας φυγει να ησυχασετε. Στον παναθηναικο παντως αν ο πεδουλακης αφηνε να παιζει ο καλαθης 4η περιοδο κ παραταση κ οχι ο διαμαντιδης, ολοι θα γινονταν ασπιδα για τον Διαμαντιδη.. Στο ματς με τη ρεαλ, 3η περιοδο πηραμε διαφορα 8 ποντων με ολες τις επιθεσεις χτισμενες απτον βασιλη. Πρωτη φορα στο ματς ειδαμε συνεργασιες.οχι? Στα τελευταια λεπτα ο σλουκας δεν μπορουσε να αναπνευσει απτο κυνηγητο του λασο. Γιατι να φτασουμε μεχρι εκει δηλαδη? Αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα , ναι, βλεπω αλλο ματς. Δεν ειναι θεμα σπανουλιακος που λετε μερικοι. Καποτε ηταν πασπαλιακος,ισως δεν τον θυμαστε, αλλα καποιοι παιχτες εχουν ειδικο βαρος,που δεν αγοραζεται κ το βρισκεις μια φορα στα τοσα χρονια. Κ θα επρεπε να το σεβομαστε. Φιλικα

  • kassavetis
    kassavetis Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ηρεμία. Ο λανθασμένος σχεδιασμός στο ρόστερ φάνηκε από το καλοκαίρι. Όσοι κατέχουν το άθλημα, το έβλεπαν αυτό από το καλοκαίρι και το επισήμαναν. Η τρύπα στο 5 και η δημιουργία στο 1 έλειπε από την ομάδα. Αν είναι οικονομικό το ζήτημα πάω πάσο. Δεν καταλαβαίνω όμως τα παρακάτω:

    - το καλοκαίρι δίνανε 2 εκ στον Καλάθη αλλά μόνο στον Καλάθη? Εννοώ ότι αφού δεν συμφώνησε ο Καλάθης για δικούς του λόγους, μετά γιατ'ι δεν κινήθηκαν για ένα δυνατό combo guard ή ένα αξιοπρεπές play maker για back up του Σλούκα?
    - Από τη μεταγραφή του Ποκουσεφσκι πήραν 1 εκ. Γιατί δεν δίνουν αυτά τα χρήματα για άμεση ενίσχυση τουλάχιστον στη θέση 5? Πόσος καιρός χρειάζεται για να δουν ότι ο Έλις δεν κάνει για 1ος σέντερ αλλά μόνο για 3ος?

    Σχετικά με το κοουτσάρισμα του Μπαρτζώκα έχω τις εξής απορίες:
    - Γιατί εξαφάνισε τον Λαρεντζάκη μετά το ματς στο Βελιγράδι?
    - Γιατί χρησιμοποιεί διαφορετική πεντάδα σε κάθε δεκάλεπτο?
    - Γιατί ενώ ένας παίκτης είναι ζεστός και τα βάζει ( π.χ. ο Χάρισον στο ματς με τη Φενέρ) μετά τον βγάζει και τον ξεχνάει στον πάγκο?
    - Γιατί η ομάδα δεν βγάζει αυτοματισμούς, δεν βγάζει συστήματα? Τι στο διάολο κάνουν στην προπόνηση?

    Τέλος για τον Σπανούλη:
    - Σέβομαι τον άνθρωπο που άλλαξε τη ροή της μπασκετικής μας ιστορίας, δεν είμαι αχάριστος. Αλλά ας μου απαντήσει κάποιος αν στα 39 μπορεί κάποιος παίκτης να παίζει 20λεπτα ή 25λεπτα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Βασίλης υστερεί σε ταχύτητα και έκρηξη (λογικό λόγω ηλικίας) ενώ σε αρκετά ματς είναι τρύπα στην άμυνα και επιρρεπής σε λάθη. Τα στατιστικά του αυτό δείχνουν (τα παρέθεσαν άλλα παιδιά στο φόρουμ, ας μην επαναλαμβανόμαστε). Επομένως, ο Σπανούλης είναι για 10 λεπτά το πολύ σε ειδικές συνθήκες. Αν θέλει αυτόν τον ρόλο καλώς, αν δεν θέλει τότε καλύτερα να αποχωρήσει.

    Συμπέρασμα: φταίει η διοίκηση που βλέπει όπως όλοι μας τις τρύπες στο 5 και στο 1 και δεν τις κλείνει, φταίει ο Μπαρτζώκας για κάποιες επιλογές του (π.χ. Τζένκινς) και το κοουτσάρισμα του, φταίει και ο Σπανούλης που έχει την απαίτηση να παίζει 25λεπτα. Όλοι φταίνε. Μόνο μια λύση υπάρχει: να καθίσουν όλοι κάτω και να τα βρούνε, να κλειστούν σε ένα δωμάτιο και να μη βγουν αν δεν συμφωνήσουν σε 3-4 πράγματα. Επίσης, αντικατάσταση Έλις και Τζένκινς με δύο ποιοτικότερους παίκτες στο 5 και στο 1 και η ομάδα θα στρώσει. Μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα, διαφορετικά θα έρθουν κι άλλες φάπες στην ευρωλίγκα.

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL Χρόνια πολλά κ Καλες γιορτές σε ολους... Ξένα site λένε για ενδιαφέρων για τον Ταρικ Μπλακ;;; Έχουμε καμία πληροφορία;

  • Βασιλης Μαντζωρος
    Βασιλης Μαντζωρος Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια σεβαστητε τον β σπαν.ειναι οτι εχουμε καταφερει στην τελευταια δεκαετια αυτος και ο ντουντα,ρε μπαρτσζοκα περυσι μου αρεσες με το μικρο ροστερ,φετος μου αρεσαν οι μεταγραφες,αν εξαιρεσεις καλυτερα μαντζαρη αντι για τζεκινς,και ενα ψηλο σε στυλ σεμαρτινη οπως ειχες κ το 13,απτην ετοιμη ομαδα του μεγαλουμας ντουντα,γιατι εσυ την αλλη χρονια μας τα εκανες σαλατα με πετγουει αντι αντιτς,σιμονς αντι σεμαρτινι και κολινς αντι του τραυματια λο,,κ συμφωνω με τους φιλους μου παραπανω που λενε με αυτα τα 10λεπτα που τα εχεις μπλεξει πραγματικα ελεος,οποιος ζεστενεται π.χ χαρισον η βεζεγκοφ 3.στα 3 τριποντα κατι σε πιανει και τους ξεχνας,μονο τωρα δεν ξεχασες το βεζενκοφ επειδη ελειπε ο πριντεζης,ρε ο λαρεντζακης σου παιρνει το ματσ με ερυθρο κ επειδη δεν επαιξε καλα για 5λεπτα μονο με βαλενθια δεν τον ξανα βαλες ελεος ρε επειδη δεν τον εφερες εσυ,ενω με τους δικου σου που δεν τραβανε ολα καλα,παιδια δυστηχως ειναι τοσο εγωιστης που δεν βλεπω να αλλαζει κανεναν παιχτη...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη λοιπον ο Σπανουλης εχει προσφερει οσα εχει προσφέρει, να διωχνουμε τους παντες προπονητες και παιχτες αλλους, για να μενει ο Σπανούλης να σπαει τα ρεκορ του....Ρε πατε καλα??????

    ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ως το τέλος και αμα σας αρεσει...και αμα φυγει, επειδη κατι κουραμπιέδες δε τον γουστάρετε, δε ξερετε τι θελετε πια, τοτε θα γελάω με τον καθε τυχαρπαστο που θα ερχεται!

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος ρε εσείς που σας φταίει συνέχεια ο Σπανούλης έλεος δηλαδή .κάποιοι εδώ μέσα είστε εντελώς αχάριστοι ,και ξεχνάτε τί έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος παίχτης .καλές γιορτές .ΌΛΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΑΓΑΠΆΜΕ ΠΑΙΔΙΆ . ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΈΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ .

  • Red tiger 7
    Red tiger 7 Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 07:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι ήρθαν παίκτες που ούτε με αίτηση στρίβουν... Η τριπλαρουν φταίει ο Σπανουλης... Βλέπε τζενκινς... Χάρισον... Ελις.... Το ότι κοιμάται ο Μπαρτζωκας στον πάγκο.. με ακατανόητες αλλαγές... Η με το να παγώνει παίκτες που ξεκίνησαν ζεστοί φταίει ο Σπανουλης.... Το ότι Λαρεντζακης Χαράλαμποπουλος μονίμως μοιράζουν πετσέτες στα ταιμ άουτ λες και όλοι οι άλλοι κέντανε φταίει ο Σπανουλης... Το οτι η ρακέτα μοιάζει γυμνασίου... Χωρίς ριμπάουντ...δυναμη...αμυνα φταίει ο Σπανουλης... Το ότι ξεχνάτε εύκολα δύστηχως όμως φταίνε μερικοί εδώ με αμνησία...

  • Μενιος
    Μενιος Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 06:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσεις που λετε οτι ο Σπανουλης ειναι καλος σε μερικα ματς βλεπεται μπασκετ? Δειτε λιγο τα στατιστικα του σε 15 ματς και το +/- οταν βρισκεται στο παρκε.Ακομα και σε ματς που τα παει καλα επιθετικα που ειναι σπανια αυτα τα ματς πισω τρωει τους διπλασιους ποντους και φερνει ολη την αμυνα σε ανισορροπια γιατι με ενα σκριν χανει τον παιχτη του και μενει 3 μετρα πισω.Στα 39 παει δεν γινεται να σταθει πλεον σε αυτο το επιπεδο εχοντας αυξημενες αρμοδιοτητες.Αν δειτε το PIR που εχει και τα ποσοστα του σε αυτατα 15 ματς και δεν δειτε ποιος παιχτης τα εχει αυτα θα πειτε διωξτε τον απο την ομαδα αυτον τον παιχτη με αυτα τα στατιστικα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...