roumeliotis

lentiamo

Αστοχίες-ατυχίες και οπωσδήποτε... διορθώσεις

casino loutrakiou
redwell

Από τον περσινό πραγματικά πολύ καλό Ολυμπιακό που έμεινε 3ος στον όμιλο με Τότεναμ, Μπάγερν και Ερυθρό Αστέρα πληρώνοντας τον... Μεριά και την άστοχη έμπνευση του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ροτέισον σε αγώνα-φωτιά στο Βελιγράδι, στον φετινό εντελώς άχρωμο-άοσμο-αναιμικό Θρύλο που ευτυχώς τερμάτισε πάλι 3ος και συνεχίζει στο Europa League.

Το αποτέλεσμα, η τρίτη θέση δηλαδή, δεν άλλαξε σε σχέση με πέρυσι. Άλλαξε όμως πολύ η εικόνα. Ο Ολυμπιακός δεν παρήγαγε ποδόσφαιρο σε αυτά τα έξι ματς, πήρε το ένα με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Αχμέντ Χασάν στην πρεμιέρα και μετά γνώρισε 5 ήττες σερί και μάλλον εύκολες θα τις χαρακτήριζα.

Είχε ολόκληρα ημίχρονα "πεταμένα" χωρίς να κάνει ούτε μια τελική, είχε ματς ζωής-θανάτου που καθόριζαν τις επιδιώξεις του στον όμιλο όπως αυτό με την Πόρτο στο "Ντραγκάο", με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη που πραγματικά δεν έπεισε ούτε τον εαυτό του, είχε προβλήματα με απουσίες αλλά καμία δικαιολογία.

Όσο και να έλειπε το "μυαλό" των Πειραιωτών που λέγεται Ματιέ Βαλμπουενά, δεν γίνεται να "παραλύει" ολόκληρη η "μηχανή". Δεν γίνεται η απουσία του Καμαρά ή του Μπα ή του Ελ Αραμπί και του Χασάν να έχει σαν αποτέλεσμα αυτή την κακή εικόνα. 

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αστοχίες στις μεταγραφές καθώς μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχουν αντικατασταθεί σε καμία μα καμία των περιπτώσεων οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Ποντένσε και Γκιλιέρμε. Παίκτες όπως οι Βινάγκρε, Πέπε, Μπρούμα πραγματικά απορώ τρεις μήνες γιατί δεν έχουν δώσει τίποτα απολύτως.

Παίκτες όπως ο Ραφίνια ή ο Χολέμπας που ήρθαν το καλοκαίρι, ναι μεν για το ελληνικό πρωτάθλημα ίσως και να επαρκούν, στην Ευρώπη όμως ξεκάθαρα φάνηκε ότι δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τους προκατόχους τους στα άκρα της άμυνας. Ο Εμβιλά είναι μια ποιοτική επιλογή αλλά είναι καθαρότατο αμυντικό χαφ, πιο... καθαρό πεθαίνεις.

Ο Γκιλιέρμε που ήταν "πόλος" παραγωγής και δημιουργίας από την πίσω ζώνη, δεν υπάρχει πια στο ρόστερ και αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια, βάσει πάντα του συστήματος με τους τρεις μέσους που προτιμά συνήθως στα μεγάλα και δη ευρωπαϊκά ματς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Βάλτε όλα τα παραπάνω σε ένα "μίξερ" και το αποτέλεσμα που θα βγει είναι άκρως ενδεικτικό της μέτριας προς κακής εικόνας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Η τρίτη θέση μάλλον τιμητική θα έλεγα πως είναι καθώς βρέθηκε στον δρόμο μας η προβληματική Μαρσέιγ και απέδειξε ότι υπάρχουν και... χειρότερα από τα μόλις 2 τέρματα υπέρ και 10 κατά που είχε ο Ολυμπιακός στον όμιλο.

Πώς θα ήταν όμως τα πράγματα αν οι Βινάγκρε, Πέπε, Μπρούμα έπαιζαν κανονικά και προσέφεραν; Θα περνάγαμε την Πόρτο; Γιατί όχι ρε παιδιά; Δεν είναι κανένα μεγαθήριο η Πόρτο επειδή εκμεταλλεύτηκε την μετριότητα του Ολυμπιακού και τον κέρδισε εύκολα δυο φορές. Πραγματικά πιστεύω ότι αν είχαν αντικατασταθεί επάξια οι Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ομάρ και Ποντένσε, ο Θρύλος θα έπαιζε άλλη μπάλα. Θα έπαιζε τη μπάλα που ξέραμε και μας χόρτασε την περσινή σεζόν και γιατί όχι να έβαζε από κάτω την Πόρτο. 

Ας αφήσουμε όμως το τι έγινε και πάμε στο τι θα γίνει. Αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά να ελπίζει σε υπέρβαση στο Europa League χρειάζεται δυνατή μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Οπωσδήποτε βασικό αριστερό μπακ, οπωσδήποτε έναν πρωτοκλασάτο εξτρέμ που να μπει και να κάνει τη διαφορά και επιτέλους να παίξουν μπάλα κάποιοι παίκτες τύπου Πέπε που χρυσοπληρώθηκαν οι μεταγραφές τους σε γνωστό μανατζερικό γραφείο-προμηθευτή αλλά ως τώρα... άνθρακες ο θησαυρός.

Υπάρχει χρόνος για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να ενισχυθεί η ομάδα για να μη συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την κάκιστη εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, διάστημα που είχε και τα σημαντικά θέματα των απουσιών λόγω Covid-19 και τραυματισμών. Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις αν ξαναπροκύψουν αντίστοιχα προβλήματα, οφείλεις να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις και να έχεις παίκτες που να δίνουν πράγματα και όχι να βλέπουν τα ματς από την εξέδρα ή το σπίτι τους σε μόνιμη βάση...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Pitbull

29 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανάδρομε.....δρόμο από δω, εδώ είμαστε γαύροι και όχι τιτίκες! Αυτά τα Ολυμπιακαριλίκια πάρε τηλ στο Τσουκαλά και πείτε τα να χαίρεστε!
    Ποια χολή ρε αθεόφοβε; Ο κόσμος εκφράζει προβληματισμούς γύρω από αυτά που βλέπει.
    Εσύ είσαι δηλ ευχαριστημένος να παίζει ο Ολυμπιακός Ευρώπη και να τελειώνει όμιλο με 3 βαθμούς και 5 ήττες λες και ειναι η ΑΕΚούλα ; ; ; 3 βαθμούς και τέτοιες ξεφτιλοεμφανίσεις δεν κάναμε ούτε χρονιές που κοροιδεύαμε Σόλιντ και Χάσι.
    Κράζουμε τον προπονητή γιατί ενώ κατάφερε πέρυσι και μπράβο του να φτιάξει μια καλή ομάδα δεμένη, επέτρεψε η επέλεξε ο ίδιος να χαλάσει την ομάδα και να δούμε φέτος αυτό το χάλι το μαύρο!!! Υπάρχουν δικαιολογίες, δεχομαι οτι ειναι περίεργη χρονιά η φετινή, με ιούς, καραντίνες, δεν εγινε σωστή προετοιμασία ίσως, αλλά τα ίδια ισχύουν για όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Ας φρόντιζαν να κρατησουν το κορμό όσο γινοταν για να μη τραβάμε αυτά που τραβάμε. Δώσανε τοσα λεφτα για κατι παιχτες που ηρθαν και ειναι ο ενας χειροτερος από τον άλλον, τη στιγμη που χιλιες φορές να τα εδιναν στον ΟΜΑΡ να μείνει και να εχουμε το κεφάλι μας ησυχο στα μετόπισθεν! Εφυγαν Ποντένσε, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και για αντικαταστάτες φέρανε κάτι σούργελα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και ενώ από τις πωλήσεις των προαναφερθέντων, τσεπώσαμε ενα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό!!!
    Ολα αυτά δεν δικαιολογούνται και ειδικά από τη στιγμή που είναι "επαναλαμβανόμενα λάθη"...
    Ας μας πουν επιτέλους, εχουν η δεν εχουν στόχους για την ομάδα αυτή να πετύχει στην Ευρώπη; ; ; H μια ζωή θα κρυβόμαστε πίσω από την γνωστή καραμέλα πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ειναι χειρότεροι, αρα πρέπει να ευγνωμωνούμε τον Πρόεδρο! Ναι, τον ευγνωμωνούμε αλλά....ποιο ειναι το όραμα του θα μας πει επιτέλους; ; ; Μηπως εχει όραμα κι αυτός σα τον καρεμπέ να παει ο Ολυμπιακός τελικό Ευρώπης; ; ; Aν έχουν τέτοια οράματα και στοχους τότε ας αλλάξουν πλευρό όλοι τους, γιατί με παίχτες τύπου ΠΕΠΕ, Βινάγκρε, Μπρούμα και ηγέτες κάτι ανευρα παλικάρια δε πας πουθενά!
    Οσο για τους 37άρηδες...Η Μιλαν και κάτι άλλες ομαδες ιστορικές όταν φέρνουν 37άρηδες αυτοί είναι καταξιωμένες ειδικές περιπτώσεις παιχτών όπως ο Ζλάταν ή ο Ζιρού η ο Αντούριθ, σας ειπα προχειρα 3 παραδείγματα, που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ηλικία! Μιλάμε για παιχταραδες top class...Το να μου φέρνεις 37 ετών ομως τον Χολέμπας και τον Ραφίνια (σιγά το όνομα, επειδή επαιξε ενα χρόνο Μπάγερν αλλαγή, σιγά τη καριέρα που έκανε) είναι αστείο!
    Αγαπώ Χολέμπας, υπήρξε καλός παίχτης πριν χρόνια, ειχε ταχύτητα, δυναμη, παθος στο παιχνίδι του, αλλα ως εκει. Δεν ειναι τώρα πράγματα αυτά να τον φέρνεις τον ανθρωπο αρχικά για 2o μπακ και να καταλήγει να παίζει βασικός και αναντικατάστατος!
    Και υστερα από αυτά ολα μας λες οτι βγάζουμε ΧΟΛΗ??? Ποιος είσαι εσυ ρε φιλε; ; ; Eίσαι εσύ γαυρος που βλεπεις αυτά ολα να συμβαίνουν και κανεις οτι δε τρεχει τιποτα; ; ;

  • Ἑρμῆς
    Ἑρμῆς Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέτοια χολή, πού βγάζετε κατά τῆς Ὁμάδας, κατά τοῦ Προπονητῆ, κατά παικτῶν τῆς Ὁμάδας, καί κατά τοῦ Προέδρου, μοῦ δημιουργεῖτε τήν ὑποψία, ὅτι ἤ εἶσθε "βαλτοί" ἤ παρασύρεσθε από τόν "βόθρο"!
    Ἑρμῆς

  • Κώστας βολος
    Κώστας βολος Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε με παίκτες δανεικούς δεν γίνεται δουλειά αυτοί ήρθαν για διακοπές και εσύ τους πληρώνεις,, να φύγουν οι οι παππούδες εκτός του Ματιέ και οι παίκτες δεύτερης κατηγορίας τύπου Λοβερα Μπρούνο και άλλοι και να πάρεις παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ομάδα,, θέλεις 2 αριστερά Μπακ 1 δεξί Μπακ 1 σέντερ Μπακ 2 αριστερά εξτρέμ και 1 δεξί εξτρέμ,,. Πρόεδρε βάλε το χέρι βαθειά στην τσέπη και άλλη φορά να προσέχεις όταν πουλάς παικτες

  • Κουφακης Παναγιώτης
    Κουφακης Παναγιώτης Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο παιδιά καλά τα λέτε να τα ακουι ο αχάριστος ΜΑΡΤΙΝΣ ο ξεροκέφαλος που έφερε όλα τα. Σαραβαλα και έχει και την ομάδα χωρίς φυσική κατάσταση

  • Δασκαλος
    Δασκαλος Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ζησατε. 10 ετια χωρίς τίτλο και καλό μάθατε, Με covid 19 και έσοδα ελάχιστα.. Όχι πολλές απαιτήσεις. Δείτε και τους άλλους... Τι να πόνου ε. Οι δολιοι;

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμεις τα έχουμε καταλάβει , το θέμα είναι αν το έχουν πάρει χαμπάρι στην ομάδα . Απο Δευτερα είδικα αν η κλήρωση δε φέρει κανενα μεγαθύριο , πρέπει στην ομάδα να τρέξουν να βρούν 2 μπάκ για βασικούς κι έναν εξτρεμ αριστεροπόδαρο . Επιμένω ! αυτο με τα ανάποδα πόδια είναι για πάιχτες επιπέδου , Μεσσι , Ντε Μπούϊνε , Ρομπέν , Ριμπέρι και τέτοια . Δεν μπορει τώρα ο κάθε τσοτσουνοπαίχτης να μου πάιζει με ανάποδα πόδια και να μην μπορει να βγάλει μαι σέντρα της προκοπής .
    Η ομάδα χρειάζεται περισσότερους παίχτες αλλα παιδια στη μέση της σεζόν είναι πολυ επικύνδυνες οι πολλες αλάγες . Το κέντρο μας κι η επίθεση είναι υποφερτα , αξιοπρεπέστατα . , ακομα και με Σουντανι-Χασαν-Κάϊπερς. Ειδικα με τον τρόπο που πάιζει ο ΜΑρτινς τα μπάκ πρέπει να είναι οι καλύτεροι παίχτες της ομάδας.
    Κι εννωείτε να μην κολήσουμε πάλι με 2 ονοματα!!! Επίσης πολυ σημαντικο . Η να φέρουν πάιχτες με την πρώτη του Γεναρη ή ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ . Δεν έχει νόμα να έρει ο κάθε Μορ αρχές Φλεβάρη , μέχρι να εγκληματιστεί να έχουμε αποκλιστει και μέχρι να μάθει πώς παίζε ο Μαρτινς να έχει έρθει το καλοκαίρι

  • NIC
    NIC Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως αυτό που γίνεται με την διαιτησία ειναι να τρελλενεσαι .Μπροστα στα μάτια του επόπτη ο Πασχαλάκης πιάνει την μπάλλα εξω απο την περιοχή και το κοράκι με τον βοηθό δεν είδαν τίποτα .Μαζί με την κακομοιριά μας εχουμε και τα κοράκια του ΤΕΟ εναντίον μας .

  • Elberoth7
    Elberoth7 Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι κι αλλιώς μέχρι τρεις αλλαγές μπορείς να κάνεις στην ευρωπαϊκή λίστα. Η μια πρέπει να είναι ο αντί-Βινάγκρε κι η άλλη ο αντί-Μπρούμα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, βέβαια δεν περιμένουμε αγορές απλά ελπίζουμε σε τυχόν λαχεία ελεύθερους. Ο άλλος ίσως είναι ο Τιάγκο Σίλβα τον οποίον πρέπει να τον δούμε λίγο περισσότερο δεν γίνεται να χαρακτηρίζεται παλτό ένας παίχτης που δεν τον έχεις δει να παίζει έστω 2-3 ματς. Για δεξί μπακ δυστυχώς δε νομίζω να γίνει κίνηση τώρα αλλά ακούγεται έντονα πως πρέπει να κινηθούμε για φορ αντί του Χασάν κι έρχομαι να ρωτήσω Redgoal τι ακριβώς συμβαίνει με το Χασάν, θα χάσει όλη τη σεζόν τελικά; Τι στο καλό, διασωληνωμένος είναι; Όσο για κάτι ανεκδιήγητους που ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή ας βράσουν μια μπάλα στην κατσαρόλα.

    REDGOAL: Φίλε δεν υπάρχει ενημέρωση με λεπτομέρειες για τον Χασάν, πέραν του ότι μπορεί να μείνει έξω για κανά μήνα ακόμα...

  • Μανος7
    Μανος7 Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    2 εξτρεμ για δεξια και αριστερα , ενα οχταρι βαρβατο, 1 φορ , 2 μπακ αριστερα και δεξια, 1 στοπερ πχ Σωκρατη . Αλλιως εχουμε ζητημα και στην Ελλαδα. Καλα για Ευρωπη ας την ξεχασουμε απο τωρα πριν την κληρωση. Ολοι οι δανεικοι βιζα διαβατηριο και στις πατριδες τους. Δυστυχως φιλοι μου η ομαδα θελει σοβαρη παρεμβαση.

  • Γιωργης
    Γιωργης Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να πω κατι για τις μεταγραφες,αν το δουμε αντικειμενικα .Αιστερο μπακ ζαιντου ,ΠΡΩΤΟΣ στοχος προπονητη οπως ειδαμε παιχταρα ,και με 5 εκατομ δεν ειμαι σιγουρος αν θα ερχοταν εφοσον ειχε εξασφαλισμενη θεση βασικου πορτο ,λογω μαναζτερ με τελες κτλπ .Ματους ρεις ,μια μικρομεσαια ομαδα της πορτογαλιας ζηταγε για αριστερομπακ 3εκ για εναν παιχτη με ενα χρονο συμβολαιο,δλδ αμα ειχε 3 χρονια ποσα θα ηθελαν 7?Πιστεψε ο προεδρος μεχρι τελευταια στιγμη πως θα λογικευτουν,πηραμε βιναγκρε και μας εκατσε να μην κανει τα βασικα και βριζουμε και εγω μεσα αλλα οντως αντικειμενικα φταιει κανεις?Εξτρεμ ,δεν ειναι οτι εμεις δεν θελουμε να παρουμε απο το πανω ραφι και συντομα,αλλα αυτοι καθυστερουν μεχρι την τελευταια μερα και περιμενουν την πιο συμφερουσα προταση, βλακεια αλλα ετσι ειναι.Τωρα αν αξιζει να δωσεις 2,5-3Μ το χρονο στον μπυφαλπ.χ για να τον κλεισεις ειναι αλλη κουβεντα .Μεχρι και ο γκαρσια για εναν ανεξηγητο λογω προτιμησε ΑΕΚ.Ηρθε εν τελει ο μπρουμα ,τραυματιας χωρις ιστορικο τραυματισμων,βριζουμε εμεις ,αντικειμενικα φταει καποιος ομως?Χολεβας ηρθε για αλλαγη και το ξεχναμε.Ραφηνια ,η μονη λογικη με αυτη τη μεταγραφη, ειναι να περασουμε τους προκριματικους, πιστευω ομως πως αν λυσουμε τα αλλα θεματα αυτο θα κρυφτει, ΕΔΩ ναι βριζουμε μαρτινς .Πεπιτο οπως δειχνουν τα πραγματα επισης!Για μενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ της διοικησης που δεν πουληθηκε ραντζελοβιτς ,πιανει μια θεση εξτρεμ και ταχα νομιζουμε πως ειναι μια λυση,ειχαμε και τα βιντεακια ετοιμα τωρα οσο περναει ο καιρος αντε να τον πουλησεις.Βαλε μεσα και κοβιντ + τραυματισμους ,που δυστυχως ενας να λειπει απ τους καλους,δεν καλυπτετε και ας λεει οποιος λεει για βαθος κτλπ.Εν τελει πιστευω περισσοτερο ειχαμε ατυχια και λιγοτερο γινανε λαθη αλλα γινανε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...