roumeliotis

leptokariopoulos

ΟΣΦΠ-Απόλλωνας Bullets

casino loutrakiou
redwell

Ανάμεσα από τα ματς με την Πόρτο και τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League ο Θρύλος υποδέχεται τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, την ομάδα δηλαδή που έχει παίξει τα λιγότερα παιχνίδια ως τώρα στη Super League 1. Ας δούμε αναλυτικότερα τα δεδομένα για τους δυο μονομάχους του Καραϊσκάκη...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

- Με τα δύο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να έχουν αναβληθεί, ο Ολυμπιακός παίζει το πέμπτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα και τέταρτο εντός έδρας.

- Έχει κερδίσει τα τρία στην έδρα του και έφερε ισοπαλία στα Γιάννενα.

- Ο Ολυμπιακός είναι έξι παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητος, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 12 Ιουλίου, που του στέρησε και το αήττητο στη σεζόν.

- Είναι η μοναδική του ήττα στα 50 τελευταία για το πρωτάθλημα. Στα τελευταία 63 για το πρωτάθλημα ανεξάρτητα έδρας, έχει δύο ήττες, και τις δύο από τον ΠΑΟΚ.

- Στην έδρα του ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα και έξι για όλες τις διοργανώσεις. Έχει κερδίσει και τα πέντε φετινά παιχνίδια, χωρίς να δεχτεί γκολ.

- Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην έχει πετύχει γκολ ακόμα στο πρώτο ημίχρονο στα οκτώ παιχνίδια της σεζόν.

- Στην Πορτογαλία, όπου έκανε την πρώτη του ήττα, δέχτηκε το δεύτερο γκολ της σεζόν – το άλλο στα Γιάννενα. Το δεύτερο γκολ από την Πόρτο ήταν το πρώτο που δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο τέρματα 0-2 και στο δεύτερο 12-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

- Ο Απόλλων παίζει το τέταρτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, αφού στα δύο που οφείλει από το ξεκίνημα, προστέθηκε και αυτό με τη Λαμία, που αναβλήθηκε για υγειονομικούς λόγους.

- Ξεκίνησε με νίκη στην έδρα του επί της ΑΕΛ, αλλά έχασε στα Γιάννινα από τον Άρη και στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό σημαίνει ότι επισκέπτεται για πρώτη φορά στη σεζόν ομάδα στη φυσική έδρα της.

- Έχει δεχτεί τρία γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο.

- Δεν έχει ισοπαλία στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια του, αλλά και στα τελευταία 21 εκτός έδρας!

- Για τη Super League δεν έχει ισοπαλία στα εννέα τελευταία και στα 11 τελευταία εκτός. Έχει χάσει και τα πέντε τελευταία εκτός για τη διοργάνωση.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

- Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε στο Απρίλιο του 2018 τον Ολυμπιακό 1-0, για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

- Ήταν η πρώτη νίκη μετά από 22 χρόνια και πρώτη στη Ριζούπολη μετά από 32 χρόνια!

- Από το εντυπωσιακό Ολυμπιακός – Απόλλων 0-3 το 1996 ως το παιχνίδι του 2018 ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος σε 16 επίσημα μεταξύ τους, 11 από αυτά για το πρωτάθλημα.

- Στην έδρα του ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, μετά το 0-0 στο «Σπύρος Λούης» το 1999.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Νίκες Ολυμπιακού: 59
Ισοπαλίες: 14
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 7

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Νίκες Ολυμπιακού: 29
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 4

Το τελευταίο παιχνίδι
29.10.2018: Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-0
(90’ σουτ Μάνος)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...