roumeliotis

leptokariopoulos

ΟΣΦΠ-Αστέρας Τρίπολης Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα Super League 1 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη αλλά σε ματς της 2ης αγωνιστικής καθώς η 1η για τους Πειραιώτες και την ΑΕΚ πήρε... μετάθεση για τον Δεκέμβρη λόγω του τελικού του Κυπέλλου. Πάμε να δούμε κάποια στοιχεία που συνοδεύουν τον αγώνα του Θρύλου με τους Αρκάδες...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το νταμπλ πλέον στο παλμαρέ του ο Ολυμπιακός μπαίνει στη νέα σεζόν με ανάλογες φιλοδοξίες, ενώ μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα θα ξεκινήσει και την ευρωπαϊκή του πορεία.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τις εννέα τελευταίες πρεμιέρες του, αφού είχε χάσει το 2010 για τελευταία φορά, 2-1 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού τα τελευταία 42 χρόνια. Ξεκινώντας πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνα, δεν έχει χάσει ποτέ.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα ημέρα Παρασκευή, όπως είχε συμβεί και το 1996, όταν στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, νικούσε στην Καστοριά με 5-0. Ξεκινούσε τότε η σεζόν της επιστροφής στα πρωταθλήματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προέρχεται από τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκινώντας πρωτάθλημα στην Τρίπολη, πανηγύρισε νίκη!

Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν χωρίς ήττα στα πλέι άουτ και τερμάτισε πρώτος, ξεπερνώντας τον Ατρόμητο.

Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δηλαδή, είναι αήττητος στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Αν δεν χάσει και από τον Ολυμπιακό, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του στην κατηγορία, που είναι εννέα αγώνες χωρίς ήττα.

Μετά τον υποβιβασμό της Ξάνθης, είναι η πλέον… ανθεκτική σήμερα ομάδα της περιφέρειας, αφού παίζει για 14η διαδοχική σεζόν στην κατηγορία. Θυμίζουμε ότι η Ξάνθη έπαιξε 31 σεζόν, ενώ το ρεκόρ στην ιστορία έχει ο ΟΦΗ με 33.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Πέρσι έπαιξαν στην πρεμιέρα, δηλαδή ο Ολυμπιακός πάλι ξεκινούσε με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Νίκησε με ένα γρήγορο γκολ του Ελ Αραμπί, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει με τον Αστέρα.

Δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας 11 νίκες και δύο ισοπαλίες, μια το 2008 και μια το 2017.

Πάντως στα τέσσερα τελευταία στην έδρα του, ο Ολυμπιακός έχει την ισοπαλία του 2017 και τρεις νίκες στο γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει και στα 13 παιχνίδια μεταξύ τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα 15 τελευταία με τον Αστέρα, 12 από αυτά για το πρωτάθλημα. Για τελευταία φορά ο Αστέρας νίκησε το Μάρτιο του 2014, 2-1 στην Τρίπολη.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Νίκες Ολυμπιακού: 18

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Νίκες Ολυμπιακού: 11

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΤΣ

24.08.2019: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
(6’ πέναλτι Ελ Αραμπί)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...