roumeliotis

Carwiz

Φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη χρονιά, τουλάχιστον κατά τα δυο τρίτα καθώς αναμένουμε τον τελικό Κυπέλλου 30 Αυγούστου με την ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και φτάνοντας στους "16" του Europa League όπου αποκλείστηκε από τη Γουλβς, όντας καλύτερος από τους Άγγλους στα δύο παιχνίδια σε Καραϊσκάκη και Μολινό. Κυρίως όμως, πετώντας εκτός διοργάνωσης ολόκληρη Άρσεναλ, μια πρόκριση που έκανε "κρότο" και ανέβασε τις χρηματιστηριακές αξίες όλου του ρόστερ.

Φυσικό επόμενο; Να θέλουν οι παίκτες να "εξαργυρώσουν" αυτή την άνοδο με μεγαλύτερα συμβόλαια. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης του Θρύλου και πήγε με +500.000 ευρώ ετησίως στην Γαλατασαράι, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο που είναι το υψηλότερο της καριέρας του, όντας και ο ίδιος στην καλύτερη ηλικία και στο πικ του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας αποχώρησε για την Λίβερπουλ με μεταγραφή 16.000.000 ευρώ και με συμβόλαιο το οποίο είναι κοντά 8 φορές πάνω από αυτό που είχε στον Ολυμπιακό, όντας μια πώληση "σοφή" από κάθε άποψη για τους Πειραιώτες. Ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες, επίσης "ψάχνεται" για να κάνει μεταγραφή τώρα σε προορισμό που θα του δώσει συμβόλαιο σχεδόν διπλάσιο από αυτό που έχει στον Πειραιά.

Ο Ζοσέ Σα μέσω του Ζόρζε Μέντες, επίσης δεν είναι "αρνητικός" στο να μεταγραφεί και να αυξήσει και αυτός τις ετήσιες απολαβές του κατά πολύ. Ο Ρούμπεν Σεμέντο και αυτός δεν θα έλεγε "όχι" να συνεχίσει στη Μπενφίκα που τον θέλει σαν... τρελός ο Ζόρζε Ζέσους, υπογράφοντας πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει με τον Θρύλο.

Προφανώς κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Μαντί Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα και όλους τους παίκτες που είδαν τις "μετοχές" τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα τη σεζόν 2019-2020. Είναι λογικό καθώς μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας, έρχεται και η δικιά τους "δικαίωση" και αποτέλεσμα αυτού είναι να αποζητούν το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Είναι ο νόμος της αγοράς τέτοιος και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες που το Νο1 κριτήριο στις αποφάσεις τους είναι το χρήμα και ακολουθούν οι συνθήκες... εργασίας, η χώρα, το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα. Το συναίσθημα; Δεν υπάρχει συναίσθημα.

Επαγγελματίες είναι, όπου τους δώσουν τα περισσότερα πηγαίνουν. Σαφώς και ο Γκιλιέρμε για παράδειγμα έχει δεθεί με τον Θρύλο και "γουστάρει" να παίζει με την ερυθρόλευκη, αλλά όταν έρθει η Σπαρτάκ Μόσχας ή οι Σικάγο Φάιρ για παράδειγμα και του πούνε "πάρε τα διπλά", ξεχνάει τα πάντα και ακολουθεί το δρόμο του χρήματος.

Είναι επακόλουθο της καλής πορείας του Ολυμπιακού αυτό που συμβαίνει με τους παίκτες και τις επικείμενες πωλήσεις και απώλειες από το ρόστερ. Τι μπορεί να κάνει η ομάδα σε αυτή την περίπτωση; Ή αλλάζει πολιτική στο ύψος των συμβολαίων και προσπαθεί να τους κρατήσει όλους ή τους περισσότερους κάνοντας μια αναπροσαρμογή προς τα πάνω ή αν δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, πουλάει και προσπαθεί να αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις "απώλειες".

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και γι' αυτό ακριβώς το λόγο διαβάζετε καθημερινά για ενδιαφέρον της μισής Ευρώπης για πάρα πολλούς παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ. Απολογισμός για τη δυναμική της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς; Όταν ολοκληρωθούν και τα "δώσε" και τα "πάρε". Τώρα ακόμα δεν έχουμε ούτε ίχνος εικόνας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

26 σχόλια

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου λέτε όλοι την άποψή σας, ας πω και εγω τη δικια μου που θα ειναι πολυ συντομη και αμεση

    ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

    Ο,τι καταλαβατε καταλαβατε.

  • Μανος7
    Μανος7 Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγαυροι μην βιαζομαστε οι μεταγραφες δεν εχουν τελειωσει. Μην βιαζοσαστε ακομα δεν αρχισαν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα καλά και τα άσχημα. Καλά. Γιά να πουλάς συνέχεια συμαίνει ότι οι παίχτες σου είναι εμπορεύσιμοι. Άρα τους έκανες επιτυχημένους. Και μπράβο σου. Η πιάτσα δεν αναγνωρίζει, ούτε βάζελους, ούτε χανούμια, ούτε μπουγάτσες. Θέλει γαύρο φρέσκο. Και αυτή η ταχτική στηρίζεται στη λογική ότι πρέπει να πουλάς συνέχεια. Καλές δημόσιες σχέσεις, άριστο σκάουτιγκ, μανατζαραίοι ΑΑ. Αλλά και να μη θέλεις να πουλήσεις, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Στον επαγγελματικό χώρο, το να κρατάς παίχτες με το ζόρι είναι και κουταμάρα και ασύμφορο. Αυτή η κατάσταση φυσικά είναι προτιμότερη από το να είναι οι παίχτες σου στα αζήτητα. Τη φαντάζεστε την πίκρα του ΜΠΑΟΚ με την περίπτωση του Λημιού; Τα άσχημα. Χρειάζεται τεράστιος προγραμματισμός. Σαν νοοτροπία και σαν χώρα, έχουμε μείνει πολύ πίσω. Και ο Θρύλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρώτα θα πουλήσει και μετά θα αγοράσει και εάν βρεί. Η " αρπακολιά στο μεγαλείο της. Ζήσε Μάη μου, να φας τρυφύλι. Έτσι όμως παιδιά δεν χτίζονται ομάδες....

  • 008
    008 Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει το παίρνω πίσω , είδα την δημοσίευση αλλά σε άλλο σχόλιο . Άλλου νόμιζα πως το έστειλα ,ζητώ συγνώμη Red Goal ...

  • 008
    008 Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει κύριοι του red goal , φαντάζομαι πως είμαι αμελητέα ποσότητα όσον αφορά τα θέματα του Ολυμπιακού γιατί προφανώς με θεωρείτε κάποιον που παρακολουθεί την ομάδα ίσως δέκα , μπορεί δέκα πέντε χρόνια τώρα . Την παρακολουθώ πενήντα χρόνια ! Δεν πειράζει, σταματάω να διαβάζω το σάιτ που θεωρούσα το πιό φερέγκιο και να σας γράφω την γνώμη μου από εδώ καί πέρα ..

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν ένας όσα λέτε τα έχει αναλύσει τεκμηριωμένα, ότι δλδ δε μιλάμε διοίκηση συλλόγου με οπαδούς, αλλά για οικονομική διαχείριση ανώνυμης εταιρίας, είμαι εγώ. Και γ αυτό έχω λοιδωρηθει όσο κανένας σχολιαστής του σαητ, ο μόνος μάλιστα με προσωπικά τρολ,επανειλημμένα, από τρολακια η πνευματικα ανάπηρους αντιληπτικα.Αν, χαλάει κάποιους που το λέω, πρόβλημα τους, αλλά είναι η μόνη άμυνα μου. Και για να κάνω λίγο πλάκα, τιμής ένεκεν θα δικαιουμουν ένα άρθρο στο σαητ. Δεν είναι λίγο να διαβάζω, κάτι που χω γράψει μια σεζόν πριν.

  • BD7
    BD7 Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι λογικό όταν μια ομάδα πάει καλά οι παίχτες να ανεβάζουν το κασέ τους και κάποιοι μάνατζερ που..τζογαρουν (έτσι βγάζουν λεφτά αλλωστε) να φεύγουν ή να έχουν προτάσεις.
    Το κακο είναι ότι αν γίνονται μαζικά οι αποχωρήσεις (όπως φαίνεται ότι πάει να γίνει φέτος μετά από χρόνια) αργεί πολύ να δέσει η νέα η ομάδα και επιπλέον ποτέ δε σου βγαίνουν ολες οι μεταγραφές στο ακέραιο.
    Όμως δυστυχώς ο αθλητισμό έχει γεμίσει από ατζεντηδες και υπάρχει πάντα ο νόμος του demand and supply σε αυτές τις περιπτώσεις...

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε συ, σοβαρά τώρα; τσίπα δεν έχεις; αξιοπρέπεια; σε έχω ξερακωσει, ότι έχεις πει, έπεσες πανηγυρικά έξω και θα μ πεις για ορθογραφία για ένα λάθος Εκ παραδρομής π έγραφα ενώ οδηγούσα; αντί να ζητήσεις συγγνώμη, π κ πάλι θα το σκεφτόμουν, και να πεις ναι κοκκινε πητ τα έλεγες για Άλεν όπως κ τόσα άλλα αλλά ήμουν περιορισμένης ευθύνης, όπως έλεγες κ επειδή δεν μπορούσα να σε αντιμετωπίσω σε τρολαρα γιατι μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη μου. Και θα μιλήσεις για σούπερ μάρκετ; τόσο πουθενας κ ανύπαρκτος; είσαι ο περιγελος του redgoal να ξέρεις.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα φυσιολογικά και όλα αφύσικα. Να πουλήσουμε για να πάρουμε παιχταράδες και να ανέβουμε επίπεδο.....
    Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει 16,5 από Τσιμίκα και 13 από Ποντένσε. Σύν τα 1 που γλυτώσαμε από τον Ομάρ. Ήδη ξεπεράσαμε τα 30. Καλοί μου άάάνθρωποι και τα 20 να είχαμε δώσει και να παίρναμε και εξτρέμ με αυτά τα λεφτά, πάλι μπράβο θα έλεγα. Αλλά εδώ μας φαίνεται υπέρογκο το 1,5 το χρόνο για Ραφίνια.

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??...... ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΦΕΥΓΑΤΟΙ" ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΡΘΟΥΝ???..... ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ???...... Ή ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΩΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ???...... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΚΑΙ Η ΣΑΧΤΑΡ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥΣ 16.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...