roumeliotis

leptokariopoulos

Σημασία έχει τι λέει ο Μπαρτζώκας...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ή σχεδόν ολοκληρώσει -καθώς υπάρχει πάντα ανοιχτό παραθυράκι για μια ακόμα προσθήκη- το ρόστερ της νέας σεζόν και οι επιθυμίες του Γιώργου Μπαρτζώκα έγιναν πράξη σχεδόν στο 100% από τη διοίκηση.

Ο Coach-B είχε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ στα χέρια του και το διαχειρίστηκε όπως αυτός ήθελε, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των αδερφών Αγγελόπουλων σε ένα "μεγάλωμα" του ποσού προς τα πάνω, κάτι που χρειάστηκε να γίνει και με τον Κώστα Σλούκα και με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Έχοντας διαμορφωθεί πλέον το παζλ, σίγουρα παρατηρεί κανείς μια πληρότητα στο "1" και στο "2", ένα δυναμικό δίδυμο Παπ-Σακ στο "3", επίσης μια τριάδα για όλα τα γούστα στο "4" την οποία συνθέτουν Πρι-Βέζε-Σαρλ και ένα ερωτηματικό στο "5".

Ένα ερωτηματικό για όλους εμάς τους απ' έξω καθώς η απώλεια του Νίκολα Μιλουτίνοφ και η αντικατάστασή του από τους Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν, εξ ορισμού είναι κάτι που θα χρειαστεί πολλή δουλειά και τύχη για να βγει και να μην φανεί το κενό του Σέρβου που είναι αν όχι ο κορυφαίος σέντερ της Euroleague, ένας από τους Top3.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα Social Media και στις διαδικτυακές "γωνιές" που υπάρχουν μπασκετικοί φίλοι του Ολυμπιακού, ακόμα και εδώ στα σχόλια στο RedGoal, το μόνιμο ερώτημα είναι η θέση "5" και κατά πόσο θα καταφέρουν να ανταποκριθούν οι Έλις-Χασάν.

Η απάντηση είναι απλή... Αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ικανοποιημένος και θεωρεί ότι αυτοί οι δυο μπορούν να τα καταφέρουν, προφανώς και ξέρει καλύτερα απ' όλους μας. Λέτε να θεωρούσε "τρύπα" τη γραμμή ψηλών και να μην είχε πάρει έναν ακόμα παίκτη;

Στην αγορά υπάρχουν σέντερ των 400.000 ευρώ που άνετα μπορούν να δώσουν βάθος και κάποια ποιοτικά λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Προφανώς και το μπάτζετ υπάρχει, είναι εκεί και περιμένει αν χρειαστεί διορθωτική κίνηση το Φθινόπωρο, είτε αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, είτε αν κάποιος παίκτης δεν ανταποκριθεί, είτε γιατί κάτι ή κάποιος δεν τραβάει όπως θα περίμενε ο Coach-B.

Συνεπώς, ο... πανικός για το "5" ή οι όποιοι προβληματισμοί για το ρόστερ, δεν οδηγούν πουθενά. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλα τα κομμάτια του παζλ που ζήτησε να συμπληρώνονται όπως ακριβώς το είχε στο μυαλό του, εμείς απλά περιμένουμε να δούμε στο παρκέ το "έργο" του και να απολαύσουμε μετά από μια διετία-τριετία μπάσκετ υψηλών απαιτήσεων. 

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

10 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 02:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κόσμος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. Εκ πρώτης όψεως μας λείπει 5άρι με την έννοια ότι ο Μιλουτίνοβ δεν αντικαταστάθηκε. Αν όμως το εμβαθύνουμε λίγο, θα δούμε ότι:
    - καμία ομάδα δεν έχει 5άρι ηγέτη
    - ποτέ δε μας σκότωσε ή χάσαμε κάποιο ματς εξαιτίας του αντίπαλου 5άριου
    - ομοίως δε νικήσαμε ματς απ το 5άρι μας, ακόμα κι όταν είχαμε το Μιλουτίνοβ
    Άρα τι ζητάμε απ τα 5άρια;
    - pnr
    - να κλείνουν καλά το καλάθι στους αντίπαλους κοντούς
    - να μαζεύουν τα ριμπάουντ
    Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι κοντοί. Σημασία έχει να έχουμε δυνατή περιφέρεια. Άρα Έλις, Μάρτιν και λίγο Λιβιό είναι ΟΚ για τη θέση 5, εφόσον αποδώσουν αυτά που θέλει ο Μπαρτζ. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι κατά τα φαινόμενα θα παίξουμε πάλι, μόνο ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να χουμε ένα κάρο παίκτες για μόλις καμιά 40αριά παιχνίδια που θα ναι όλη η σεζόν μας. Αν είχαμε και εγχώρια που τότε τα συνολικά ματς θα ήταν καμιά 70αριά, θα μιλάγαμε αλλιώς.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τρίτος ψηλός θα έρθει από τους κομμένους του nba

  • Pan
    Pan Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλαρακι εγω θελω τον βαζελο δυνατο να τον κερδιζω και να εχει αξια..μακαρι να παρουν και λαπροβιτολα και ..ματζικ τζονσον..στην ευρωπη ξερουν οτι ειναι δυσκολα για αυτους..αλλο ελλαδα που παιζουν τα ..μεγαλα μεσα

  • Φανουρης
    Φανουρης Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαπροβιτολα εεεε;; Να..

  • Γιώργος
    Γιώργος Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το πούμε για χιλιοστή φορά, ο κόουτς κάνει το κουμάντο και εκείνος θα πάρει την ευθύνη των πράξεων του στο θέμα του ρόστερ!!!!! Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους και αυτοί ξέρουν καλύτερα απ' όλους!!!! Όμως ο κόσμος που πραγματικά αγαπάει την ομάδα και δεν θέλει να της λείπει κάτι όταν θα ξεκινήσουν τα δύσκολα, πάντοτε θα τονίζει αυτά που βλέπει και ένα μικρό παιδάκι και θα ανησυχεί και πάντοτε θα παρακαλάει το σωστό να το κάνει ο οδηγός της ομάδας που είναι ο προπονητής και όχι αυτός. Πάντως μακάρι να έχει κάτι στο μυαλό του ο κόουτς, γιατί δεν μπορεί όλος ο κόσμος να κάνει λάθος αγαπητό Redgoal. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει πολύ μπάσκετ και του το έμαθε η ίδια η ομάδα, που πολύ λίγα χρόνια πριν έκανε αυτά που δεν μπορεί να φανταστεί και να κάνει καμία άλλη ομάδα, γιατί έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με το ταλέντο και το πάθος της φανέλας και όχι με το χρήμα!!!!

  •  Pan
    Pan Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Για εναν ακομα λογο που δεν ανησυχω καθολου πλεον για την ομαδα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα παει πολυ καλα τα επομενα χρονια ειναι οτι οι προεδροι δείχνουν οτι θελουν στο εφικτο παντα,να κανουν παλι τον θρυλο πολυ δυνατο και με μελλον...τι πιο σημαντικο φιλοι μου απο αυτο να υπαρχει οραμα ορεξη τεχνογνωσια και χρημα όσο το δυνατον;ειδικα στην μετα σπανουλη εποχη που θα ρθει πλεον συντομα...

  • Θάνος Σαντορίνη
    Θάνος Σαντορίνη Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ μέχρι κεραίας.
    ΥΓ1: Τα σέντερ μας θα είναι από τα καλύτερα στη euroleague σε 2 χρόνια και δεν θα μπορούμε να τα κρατήσουμε,από τις προσφορές που θα έχουν.
    ΥΓ2: Παει πολύς καιρός που είχε τόση προσμονή ο κοσμος για να δει την ομάδα να παίζει ,μαζί και εγώ,και αυτό τα λέει όλα.

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    In coach b we Trust. Έχει σίγουρα πλάνο και θα δει ο ίδιος τη δυναμική και τις πιθανές αδυναμίες της ομάδας και θα κάνει πιστεύω τις κινήσεις που μπορεί, μέσα και έξω από το παρκέ. Επίσης να δείξουμε εμπιστοσύνη και στους παίκτες.

    Το βασικό είναι να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα...

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα.... Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει 3ο σέντερ ο coach b νομίζω κάτι περιμένει η κάποιον..... Το 2012-2013(Η 3αδα σεντερ ηταν Χαινς-Παουελ-Σεμαντινι),, όπως κ το 2013-2014 πάλι με Μπαρτζωκα προπονητή η 3αδα σέντερ ήταν Ντανστον-Μπεγκιτς-Σιμμονς.....
    ΥΓ άρα θα πάρει κάποιον δεινόσαυρο (Κουφός)..... Τέλη Σεπτεμβρίου που δεν θα έχει βρει ομάδα κ το συμβόλαιο τ θα είναι σίγουρα κάτω από 800.000..

  • pan
    pan Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ακριβως αυτο που λετε redgoal..θελει να δει πως θα πανε τα πραγματα οπως τα εχει σχεδιασει στο μυαλο του αλλα εχει κρατησει και ενα μικρο μπατζετ σε περιπτωσει που καποιος δεν ανταποκριθει στις προσδοκιες του κοουτς..εγω ειμαι αισιοδοξος και με ελις και με χασαν.μου φαινονται πολυ καλοι γιαυτα που ζηταει ο κοουτς απο τους ψηλους..αλλωστε ποτε δεν ηθελε τους ψηλους πρωταγωνιστες ο μπαρτζω..οι κοντοι παντα ειχαν τον πρωτο ρολο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...